aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 το αρχειο της JB δεν κατεβαινει με τιποτα απο το MEGA ,ξερει κανεις γιατι? η αν υπαρχει πουθενα αλλου το αρχειο? Γιατί η χαζομάρα,θέλει κροουμ όπως και δηποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Γιατί η χαζομάρα,θέλει κροουμ όπως και δηποτε.... τι ειναι αυτο? και το ζιπ για την ρεταιλ κατι λαθος εχει και κατεβαζω την γαλλικη edit τωρα καταλαβα οτι ενοουσες το crome αλλα και μαυτον το ιδιο μου κανει Edited March 21, 2013 by giorgosstamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ρε παιδια γιατι μου ανοιγουν καποιες εφαρμογες απο μονες τους και οταν παω να τις κλεισω αυτες ξανα ανοιγουν ?Το social networking το weather το maps.Μπορει να φτασουν και τις 8 με 9 που ανοιγουν απο μονες τους .Και αλλη μια απορια ,με τις εφαρμογες settings ,google services και multi touch keyboard ανοιχτες λεει 241MB used και 422 free αν τα προσθεσεις ειναι 663MB τα υπολιπα 337ΜΒ μεχρι τα 1000ΜΒ που ειναι? Αν υποθεσω οτι στα 241ΜΒ used με 3 εφαρμογες ανοιχτες μονο ειναι και το λειτουργικο μεσα τα αλλα ΜΒ που χρησημοποιουνται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 για βοηθατε ρε παιδια ,κατεβαζω την retail συνδεω το rsd και κανω αποσυμπιεση και στο τελος της αποσυμπιεσης μου βγαζει fail ,εχω κατεβασει το αρχειο 8 φορες και απο αλλα σιτε ,τι διαολο γινεται? μονο σε μενα το κανει? δοκιμασα να κανω μονο αποσυμπιεση και μου βγαζει αυτο το μυνημα (! C:\Documents and Settings\τ...........\Επιφάνεια εργασίας\SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip: Το SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml δεν μπορεί να δημιουργηθεί Το συνολικό μέγεθος της διαδρομής και του ονόματος του αρχείου δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 260 χαρακτήρες Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.) τι δεν κανω καλα ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 λοιπον παιδες motocast υπαρχει και μεχρι στιγμης απο μπαταρια μια χαρα το χρισιμοποιησα μια μερα σε λογικα πλεσια και ειχε ακομα μπαταρια το φορτισα την επομενη μερα.στα μηνυματα δεν εχω προβλημα μια χαρα πανε.Μια ερωτηση να κανω να το αφησουμε root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 για βοηθατε ρε παιδια ,κατεβαζω την retail συνδεω το rsd και κανω αποσυμπιεση και στο τελος της αποσυμπιεσης μου βγαζει fail ,εχω κατεβασει το αρχειο 8 φορες και απο αλλα σιτε ,τι διαολο γινεται? μονο σε μενα το κανει? δοκιμασα να κανω μονο αποσυμπιεση και μου βγαζει αυτο το μυνημα (! C:\Documents and Settings\τ...........\Επιφάνεια εργασίας\SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip: Το SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml δεν μπορεί να δημιουργηθεί Το συνολικό μέγεθος της διαδρομής και του ονόματος του αρχείου δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 260 χαρακτήρες Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.) τι δεν κανω καλα ? ευχαριστω εκ των προτερων Πολύ απλά: μετάφερε το zip αρχείο στο root του δίσκου και αποσυμπίεσέ το εκεί! Το έχω πάθει κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ρε παιδια μου λεει flash fail και το κινητο μπαινει μονο σε fastboot τι εγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος έναν φορτιστή αυτοκινήτου; Πρέπει να ναι κάποιος συγκεκριμένος; Γιατί είχα δοκιμάσει έναν κινέζικο κ με GPS ανοιχτό αποφορτιζόταν η μπαταρία, απλά με πιο αργό ρυθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Στα 7bit είναι για 160 χαρακτήρες και στέλνει μόνο κεφαλαία(ή και μικρά χωρίς τόνους νομίζω- δεν χρησιμοποίησα το στοκ σχεδόν ποτέ). Αν θέλεις Ελληνικά με τόνους, βάζεις τα 16bit με 70 χαρακτήρες. Στο handcent απλά τα μετατρέπει σε κεφαλαία. απ ότι κατάλαβα δεν έχει να κάνει με το αν έχω 7 ή 16 bit... αν το βάλω 16 bit μια χαρά το στέλνει...το πρόβλημα είναι όταν το βάλω στα 7...φαίνεται ότι κάποιο λάθος στη μετατροπή κάνει και όσα γράμματα έχουν τόνους δεν τα στέλνει καν(έστειλα πάνω από 20 δοκιμαστικά sms και σε όλα γινόταν το ίδιο)... γενικά κι εγώ πάντα το handcent χρησιμοποιούσα αλλά η stock του razr ήταν η πρώτη μου με τράβηξε..+ το ότι από τη lockscreen σε πάει μόνο στην stock εφαρμογή και όχι στο handcent...τέσπα μικρό το κακό απλά το αναφέρω...(παίζει να χάνουμε extra ram λόγω του handcent?) κατα τ' άλλα το κινητό είναι όντως πολύ πιο smooth...να σας πω την αλήθεια δε με χαλάει καθόλου που λείπουν πλέον οι moto-εφαρμογές(πχ μου αρέσει πολυ περισσότερο η stock Συλλογή από αυτή της moto με το άπειρο μπλε που είχε),έχει καλύτερα εφέ στις αλλαγές παραθύρων κτλ....ένα άλλο κακό, αλλά γι' αυτό γενικά δεν φταίει το κιν μας αλλά η google, είναι ότι το widget τoυ google now δε δουλεύει στην ελλάδα... ρε παιδια μου λεει flash fail και το κινητο μπαινει μονο σε fastboot τι εγινε; με το rsd σου έβγαλε fail ή δοκίμασες να flashαρεις την jb πάνω από την ics κατ' ευθείαν(κάτι που δε γίνεται)? Edited March 21, 2013 by stathakis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Παιδιά help. Πάγωσα κάποιες εφαρμογές που είναι άχρηστες σύμφωνα με αυτή τη λίστα από το xda, και σταμάτησε να μου εμφανίζει ενεργή τη SIM. Ξεπάγωσα ό,τι είχα παγώσει, έκανα restart και δεν έχει επανέλθει. Έχει κάποιος καμία ιδέα πριν καταφύγω στο reset; Edit: Άκυρο παιδιά, εντάξει, επανήλθε. Υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που μπορεί κάποιος με ασφάλεια να παγώσει; Edited March 21, 2013 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εχει καποιος δοκιμασει το webdock με την 4.1? Μοτοκαστ υπαρχει διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση? Η Συνδσειμοτητα εχει αλλαξει? Σημα wifi? Γενικα εντυπωσεις? Ατακες του στυλ "πεταει" το κινητο τωρα με την 4.1 δεν μου λενε και πολλα για να αλλαξω σε 4.1 ! Νο οφενσ! Καλησπέρα, Λοιπόν, webdock υπάρχει κανονικά με τις ίδιες επιλογές που είχε και στην 4.0.4, το σήμα του wifi παραμένει προβληματικό (στην δική μου περίπτωση ιδιαίτερα δε), με την λήψη σαν κινητό ούτε είχα, ούτε έχω πρόβλημα. Αυτονομία επειδή το έχω σαν δεύτερο κινητό περιμένω το σαββατοκύριακο που θα το δουλεύψω κανονικά να βγάλω συμπέρασμα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 να προσθέσω ότι το motocast είναι η μόνη moto-εφαρμογή που έχει μείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 μετα απο 5 μερες με την 4.1.2 ισως η μπαταρια φευγει λιγο πιο γρηγορα δλδ με την ιδια χρηση αν σε μια μερα εφτανε στο τελος της μερας στο 50 τωρα φτανει στο 40. αλλα η διαφορα στην ταχυτητα αξιζει full... αυτα τα μικροκολληματακια που εκανε με την ics δεν υπαρχουνε πια και οι αλλαγες οθονης ειναι πλεον παρα πολυ γρηγορες αυτα τα προβληματακια πρεπει να ειναι μονο δικα μου αλλα εχουν εμφανιστει απο τοτε που εβαλα την 4.1.2... οταν δεχομαι κληση και το κλεισω μετα μου εχει ανοιχτη την εφαρμογη τηλεφωνο. απο μαυρη σε ανοιχτη και το αναποδο η οθονη δε παει ομαλα αλλα σαν σε σταδια ( οι αλλαγες του φωτισμου δλδ). και στο stock app για μνμτα για να σβησει ολοκληρη συνομιλια πρεπει να την σβησεις να βγεις και να ξαναμπεις για να φυγει. Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Τρία -μικρά, πλην ενοχλητικά- ελαττωματάκια που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής: 1. Τα πλήκτρα εισαγωγής του PIN της SIM συρρικνώθηκαν, και μάλιστα αδικαιολόγητα, αφού απομένει άφθονος χώρος στην οθόνη. Η εισαγωγή του PIN δυσκολεύει χωρίς λόγο. 2. Δεν υπάρχει πλέον επιλογή προοδευτικής αύξησης της έντασης του ήχου αφύπνισης. 3. Όπως σε όλες μου τις συσκευές με όλες τις rom που "φοράνε", χρησιμοποιώ widget για το κλείδωμα και την απενεργοποίηση της οθόνης (για να μη φθείρεται το Power key). Το Razr με την JB, όταν αγγίζω το widget, η οθόνη του σβήνει και αμέσως μετά ξανα-ανάβει, εμφανίζοντας τη lock screen. Αυτό σίγουρα δεν συνέβαινε στην ICS, δεν μπορώ να θυμηθώ αν συνέβαινε στην GB. Συνέβαινε σίγουρα στην stock GB του Atrix. Παραξενιές της Motorola... Ωραίο το transition effect μεταξύ και εντός εφαρμογών. Τα αποτελέσματα σε Quadrant και Antutu κάπως πεσμένα, σε σχέση με την ICS. Στο πρώτο από 2900+ σε 2800+, στο δεύτερο από 8100 περίπου σε 7800-7900. Προς το παρόν, όμως, η ρευστότητα της λειτουργίας μου φαίνεται καλύτερη. Δεν διαπιστώνω χαζο-lags. Έβαλα ελάχιστα το Asphalt 7, που στην ICS lag-αρε αισθητά, και δεν διαπίστωσα κολλήματα. Placebo effect ή πραγματικότητα; Edited March 21, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 απ ότι κατάλαβα δεν έχει να κάνει με το αν έχω 7 ή 16 bit... αν το βάλω 16 bit μια χαρά το στέλνει...το πρόβλημα είναι όταν το βάλω στα 7...φαίνεται ότι κάποιο λάθος στη μετατροπή κάνει και όσα γράμματα έχουν τόνους δεν τα στέλνει καν(έστειλα πάνω από 20 δοκιμαστικά sms και σε όλα γινόταν το ίδιο)... γενικά κι εγώ πάντα το handcent χρησιμοποιούσα αλλά η stock του razr ήταν η πρώτη μου με τράβηξε..+ το ότι από τη lockscreen σε πάει μόνο στην stock εφαρμογή και όχι στο handcent...τέσπα μικρό το κακό απλά το αναφέρω...(παίζει να χάνουμε extra ram λόγω του handcent?) κατα τ' άλλα το κινητό είναι όντως πολύ πιο smooth...να σας πω την αλήθεια δε με χαλάει καθόλου που λείπουν πλέον οι moto-εφαρμογές(πχ μου αρέσει πολυ περισσότερο η stock Συλλογή από αυτή της moto με το άπειρο μπλε που είχε),έχει καλύτερα εφέ στις αλλαγές παραθύρων κτλ....ένα άλλο κακό, αλλά γι' αυτό γενικά δεν φταίει το κιν μας αλλά η google, είναι ότι το widget τoυ google now δε δουλεύει στην ελλάδα... Bug είναι που δεν κάνει την μετατροπή σωστά και το διάβασα και για άλλη συσκευή κάπου στο forum. Για lock screen έχω το widgetlocker οπότε βάζω όποια εφαρμογή θέλω να ανοίγει και ότι widget με βολεύει(με τίμημα να χάνεις ram). Το google now θέλει να βάλεις Αγγλικά σαν γλώσσα συστήματος και λογικά θα δουλέψει. Αν του μιλάς Αγγλικά φυσικά :) . Περι μπαταρίας και jb καλό είναι να υπάρχει αναφορά για το πόσο screen on time έχει η συσκευή από το 100% έως 20% και η χρήση της συσκευής με χρόνους στο περίπου(πχ 20 λεπτά internet, 30 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες wifi κλπ). Για να μπορεί κάποιος να πάρει μια γενική εικόνα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 αξιζει να περασω CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR; την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 αξιζει να περασω CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR; την εχει δοκιμασει κανεις; Την έχω εδώ και μια εβδομάδα με SafeStrap 3.11 για να έχω και την original 4.1.2 καλού κακού, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που μου δημιουργεί πρόβλημα είναι ότι σε καμία custom rom δεν δουλεύει το webdock... :( Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δε γίνεται να περάσει το webdock μέσα στη ρομ σαν update. Zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δε γίνεται να περάσει το webdock μέσα στη ρομ σαν update. Zip; Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης να ξέρεις ότι δεν λειτουργεί το φλας στην κάμερα. Μια προσωρινή λύση είναι η χρήση της εφαρμογής Camera zoom fx με το φλας μονίμως ανοιχτό. Η cm είναι πλέον επίσημη με καθημερινά nightlies και custom kernel. Σε λίγο καιρό θα είναι ότι καλύτερο θα υπάρχει. Επίσης με το ίδιο kernel τρέχει η aokp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Πολύ απλά: μετάφερε το zip αρχείο στο root του δίσκου και αποσυμπίεσέ το εκεί! Το έχω πάθει κι εγώ... ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis40 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπραβο παιδια.δωστε πληροφοριες για να ξερουμε αν αξιζει. Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Bug είναι που δεν κάνει την μετατροπή σωστά και το διάβασα και για άλλη συσκευή κάπου στο forum. Για lock screen έχω το widgetlocker οπότε βάζω όποια εφαρμογή θέλω να ανοίγει και ότι widget με βολεύει(με τίμημα να χάνεις ram). Το google now θέλει να βάλεις Αγγλικά σαν γλώσσα συστήματος και λογικά θα δουλέψει. Αν του μιλάς Αγγλικά φυσικά :) . Περι μπαταρίας και jb καλό είναι να υπάρχει αναφορά για το πόσο screen on time έχει η συσκευή από το 100% έως 20% και η χρήση της συσκευής με χρόνους στο περίπου(πχ 20 λεπτά internet, 30 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες wifi κλπ). Για να μπορεί κάποιος να πάρει μια γενική εικόνα. ναι το κατάλαβα ότι είναι bug..τελικά κατέληξα στο go sms pro το οποίο αλλάζει και τη συντόμευση στην lock screen και όλα οκ...μην πω και καλύτερα(και δε νομίζω να χαλάει παραπάνω ram ή μπαταρία από την stock εφαρμογή)...αυτό με τα αγγλικά το είχα διαβάσει από πριν...εντάξει μεταξύ μας μικρό το κακό καθώς περισσότερο φιγούρα είναι το google nοw παρά κάτι το πολύ πρακτικό...τουλάχιστον τώρα κάνει κάτι ουσιαστικό το κουμπί της αναζήτησης που πριν ήταν εντελώς άχρηστο... για αυτά που είπε ο φίλος πριν συμφωνώ...γενικά το ξυπνητήρι για κάποιο λόγο το κάνουν χειρότερο(μακράν το καλύτερο το είχε η 2.3) σε κάθε αναβάθμιση... τα πλήκρα για το πιν όμως μπορεί να τα μίκρυναν αλλά τουλάχιστον τα έκαναν διαφανή και φαίνονται ομορφότερα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! Εγω 46 ειμαι εχω τελειωσει ηλεκτρονικος το 1985 εχω κομπιουτερ απο το 1998 ασχολουμ,αι καθημερινα 5-6 ωρες και δεν ξερω τι μου γινεται Οι περισσοτεροι εδω που γραφουν για απντειτ φλας ρομ ροοτ κλπ κλπ ειναι φοβερα εξικιωμενοι με τα κομπιουτερ και την χρηση των σοφτγουερ απο μωρα παιδια μην μπλεκεις μην ασχολεισαι δεν θα μαθεις τπτ οτι και να σου πουνε οσες μερες και να στα εξηγανε Για να σου δωσο να καταλαβεις ειναι σαν να ζητησω απο την μαμα μου 85 χρονων που δεν ξερει τι θα πει γκαζι και συμπλεκτης και ουδεποτε οδηγησε οχημα στην ζωη της να της ζητησω τωρα να βγαλει διπλωμα πεμπτης κατηγοριας :lol: :lol: Edited March 21, 2013 by PetroSalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! 40άρης και έγώ λοιπόν αλλά θα αργήσω να την περάσω λογικά, οπότε καλύτερα να σου εξηγήσει κάποιος άλλος. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλά για πρωτάρη θα είναι ζόρι. Όσο αναλυτικά και να στο πούν , αν κολλήσεις κάπου μπορεί να κάνεις καμιά ζημιά. Απο Αγγλικά πως τα πας; Το χρειάζεσαι το root όμως; Βάζοντας jb θα χάσεις και την εγγύηση σου. Έχεις κάποια προβλήματα με την ICS; Φιλικά πάντα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts