Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η τιμη του ειναι πολυ καλη!

θελω ενα κινητο για την δουλεια(σκονες,υγρασια,γρασα,λαδια κτλ)θα ανταπεξελθει το razr?

Ανετοτατα το εχω στα γιαπια μεσα σε σκονες χωματα υγρασιες απο την πρωτη μερα που το αγορασα:D

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Motorola RAZR HD Dock ειναι συμβατο παιδια καλησπερα με το razr θελω να το παραγειλω απο amazon!!!

Αν εννοείς αυτό: http://goo.gl/Sb6Wu προφανώς και είναι.

τελικα το πηρα:)

στο κουτι αποξω γραφει updated αλλα ειναι 2.3.6

δεν εχουμε παρει icecream ακομη;

και οποιος ενδιαφερεται να το παρει απο ΜΜ να προσεξει την ταινια ασφαλειας,γιατι πολλα που ειδα(τα λευκα ολα ανοιχτα)ειχαν σχισμενοι ταινια ασφαλειας

Αξίζει να αντικαταστήσω το Atrix με το Razr;

Τι γνώμη έχετε εσείς οι κάτοχοι της συσκευής;

(Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει αρκετά η διαφορά μεγέθους...).

Με 299 σκεφτομαι να αγορασω και ενα δευτερο

σε λευκο χρωμα για τις βραδυνες εξοδους :rolleyes:

Αξίζει να αντικαταστήσω το Atrix με το Razr;

Τι γνώμη έχετε εσείς οι κάτοχοι της συσκευής;

(Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει αρκετά η διαφορά μεγέθους...).

Το Razr ειναι ανωτερο τηλ σε ολα του καμερα μεγαλυτερη οθονη κλπ

το μεγεθος ειναι πολυ καλο σε δυο τρεις μερες θα το συνηθυσεις ασε που η μεγαλη οθονη ειναι σωτηρια για τους μεγαλυτερους

45ρηδες σαν εμενα που με τις μικροτερες οθονες χρειαζομαι γυαλια

με 299 στο μεντια μαρκ μην το σκεφτεσαι καθολου τρεξε παρτο πριν εξαντληθη :D

Αν εννοείς αυτό: http://goo.gl/Sb6Wu προφανώς και είναι.[/QUOT

πεεριπου για δες αυτο το

http://www.amazon.co.uk/Motorola-ASMHDDOCKTOP-TRI0A-RAZR-HD-Dock/dp/B0063PUUA6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340202264&sr=8-1

κ κατι ακομη αν γωριζει καποιος φιλος τι γινεται απο τα 16gb μενουν τα 8gb :blink::blink::confused:πρεπει να γινει τιποτα αλλο

οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα εγω το τηλ το γουσταρω γι'αυτο που ειναι θα παραγειλω απο αγγλια 32gb η 16gb sd card κ γεια σας αλλα θα ηθελα να μαθω το λογο

το τηλ το εχω κανει κρατηση σε ασπρο

Kαι το λευκό δικό μου ανοιχτό ήταν αλλά ήταν εντελώς άθικτο. Φαίνονται από το εργοστασιακό αυτοκόλλητο οθόνης που εάν ξεκολληθεί, ποτέ δεν ξανακολλάει σωστά. Ισως να ανοίχτηκαν απλά για να αναβαθμιστούν. Μην τα φοβάστε πάντως...κάνουν μπαμ εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σαν demo ή αν έχουν πουληθεί και τα επέστρεψε ο πελάτης.

Ημουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος όταν το πήρα στα 349 πριν λίγες μέρες και ψιλοεκνευρίστηκα που έπεσε κατά 50 ευρώ. Ανετότατα θα μπορούσα να το επιστρέψω, να πάρω τα 349 πίσω και να το αγοράσω στα 299 από άλλο κατάστημα! Βάλε βεζίνη, διόδια και την ταλαιπωρία ξαναστησίματος και η όρεξη μου έφυγε! :( Και να δείτε που θα βγούν μερικοί "ψείρες" και θα αναρωτιούνται αν είναι καλή αγορά στα 299 ευρώ! Και από πάνω θα σκέφτονται μήπως το Sola είναι καλύτερη αγορά με 259 ευρώ!!! :dash:

δεν ξέρω φιλέ..

πάντως ο υπεύθυνος μόλις είδε να κοιτάζω για την μεμβράνη ασφαλείας πετάχτηκε κατευθείαν να μου πει την παπατζα του.:mad:

ότι και καλά ανοίχθηκαν για να περάσουν το update στα ελληνικά??? γιαυτό μου λέει έχει και το αυτοκόλλητο updated???

εκεί θόλωσα να πω την αλήθεια αλλά είπα από μέσα μου ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ:)

το δικό μου με σφραγισμένη ζελατίνα ήταν 2.3.6.:rolleyes:

Το Razr ειναι ανωτερο τηλ σε ολα του καμερα μεγαλυτερη οθονη κλπ

το μεγεθος ειναι πολυ καλο σε δυο τρεις μερες θα το συνηθυσεις ασε που η μεγαλη οθονη ειναι σωτηρια για τους μεγαλυτερους

45ρηδες σαν εμενα που με τις μικροτερες οθονες χρειαζομαι γυαλια

με 299 στο μεντια μαρκ μην το σκεφτεσαι καθολου τρεξε παρτο πριν εξαντληθη :D

αλήθεια λες για τη σκληρή χρήση ή με δούλευες στο προηγούμενο ποστ...;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

παιδια καλησπερα επειδη εκανα κ γω κρατηση το δικο μου για το σαββατο(ασπρο) κ ευχαριστο που το τονισατε να το προσεξουμε την ταινια ασφαλειας υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το καταλαβουμε αυτο το αν εχει πειραχθει η συσκευη!!!!

... χτύπησα το μαύρο! 299 :) Άντε τώρα να μεταφέρω πάλι τα αρχεία, επαφές, μηνύματα κλπ... Την κάρτα sd θα την μεταφέρω όπως είναι... Καμία καλή ιδέα για μεταφορά αρχείων!!!

αλήθεια λες για τη σκληρή χρήση ή με δούλευες στο προηγούμενο ποστ...;

Οχι ρε παληκαρι μου γιατι να σε δουλεψω ;

Εργολαβος-χειριστης τσαπας φορτωτη ειμαι σε ιδιωτικα εργα σχεδον καθημερινα :)

Οχι ρε παληκαρι μου γιατι να σε δουλεψω ;

Εργολαβος-χειριστης τσαπας φορτωτη ειμαι σε ιδιωτικα εργα σχεδον καθημερινα :)

σωραιος:D

τσαπα..και μαμω τις δουλειες:)

ποσο sar εχει?

Χαμηλό, 0,58 στο κεφάλι.

Έχει κάνει κάποιος αντικατάσταση της sim με microsim στη Wind; Σε πόσες μέρες τη δίνουν και με τί κόστος; Σήμερα δεν πρόλαβα και αύριο έχουν απεργία οι εργαζόμενοι.

Edited by Frpix

Καλησπέρα στο forum.

Σήμερα αγόρασα και εγώ το εν λόγω τηλέφωνο και το βρίσκω θαυμάσιο.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας όμως σε ότι έχει να κάνει με τη μεταφορά των επαφών.

Προέρχομαι από Nokia Lumia 800 και έχω περασμένες όλες τις επαφές μου στο Hotmail.

Πως θα τις περάσω να φαίνονται στο Razr?

Bασικά από το laptop πήγα στο Gmail και έκανα εισαγωγή τον λογαριασμό του Hotmail αλλά οι επαφές μου βγήκαν σε ακαταλαβίστικη γλώσσα. Τις επαφές τις έχω γραμμένες στα ελληνικά.

Παρακαλώ τα φώτα σας.:)

το κινητο οντως σ αυτη την τιμη αξιζει .μπορει να μου πει καποιος πως τα παει με την αναπαραγωγη mkv?????

παιδια να ρωτησω αν γνωριζει καποιος θελω να παραγειλω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Motorola-ASMHDDOCKTOP-TRI0A-RAZR-HD-Dock/dp/B0063PUUA6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340202264&sr=8-1

υπαρχει καποιο κολημα που να μην το προχωρισω απο αγγλια????

αν γνωριζει καποιος ας μου πει

Καλησπέρα στο forum.

Σήμερα αγόρασα και εγώ το εν λόγω τηλέφωνο και το βρίσκω θαυμάσιο.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας όμως σε ότι έχει να κάνει με τη μεταφορά των επαφών.

Προέρχομαι από Nokia Lumia 800 και έχω περασμένες όλες τις επαφές μου στο Hotmail.

Πως θα τις περάσω να φαίνονται στο Razr?

Bασικά από το laptop πήγα στο Gmail και έκανα εισαγωγή τον λογαριασμό του Hotmail αλλά οι επαφές μου βγήκαν σε ακαταλαβίστικη γλώσσα. Τις επαφές τις έχω γραμμένες στα ελληνικά.

Παρακαλώ τα φώτα σας.:)

Δοκίμασε την επίσημη εφαρμογή του Hotmail από το Google Play. Πολύ αξιόπιστος συγχρονισμός επαφών και ημερολογίου.

Edited by cirith

Ψωνιζω εδω και καμια 10ετια απο το συγκεκριμενο σαιτε ποτε δεν ειχα προβλημα

ειναι καλυτερο απο το ebay

τι κολλημα να υπαρχει βρε φιλε μου;

φορτιστη ή κατι αλλο που να θελει μπριζα δεν εχει,αρα εισαι κομπλε.

Χαμηλό, 0,58 στο κεφάλι.

Έχει κάνει κάποιος αντικατάσταση της sim με microsim στη Wind; Σε πόσες μέρες τη δίνουν και με τί κόστος; Σήμερα δεν πρόλαβα και αύριο έχουν απεργία οι εργαζόμενοι.

Στη Vodafone μου την αντικαταστησαν αμεσως με 5 ευρω

Υπαρχει τροπος να μην πολυχρησιμοποιουμε το πλαινο κουμπι για να ανοιγουμε την οθονη πριν το ξεκλειδωσουμε; Καπου ειδα οτι εχει αισθητηρα κινησης:confused:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Υπαρχει τροπος να μην πολυχρησιμοποιουμε το πλαινο κουμπι για να ανοιγουμε την οθονη πριν το ξεκλειδωσουμε; Καπου ειδα οτι εχει αισθητηρα κινησης:confused:

Ο αισθητηρας κινησης δεν ειναι για να ξεκλειδωνει τι κινητο. Δεν ξερω αν υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτο που θελεις, παντως, επειδη εχω το κινητο απο το Νοεμβριο, το κουμπι δεν εχει κανενα προβλημα απολυτως.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

τι κολλημα να υπαρχει βρε φιλε μου;

φορτιστη ή κατι αλλο που να θελει μπριζα δεν εχει,αρα εισαι κομπλε.

μονο η βαση ειναι δηλαδη????φοβομουν μηπως υπηρχε μπριζα μεσα στην συσκευασια κ επειδη εχουμε κ διαφορετικη μπριζα δεν ειναι συμβατο γι αυτο ελεγα αν υπηρχε καποιο κολλημα κ επειδη ειναι η πρωτη φορα γι'αυτο θα του παραγειλω κ μια sd 16gb κ θα ειμαστε μπομπα

Edited by alexanderth1981

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς lapdock 100? Βλέπω ότι είναι αλμυρή η τιμή του γύρω στα 220 ευρώ, με αυτά παίρνεις netbook!

Επίσης αν χρειάζεται θήκη και προστασία οθόνης, ενόψει και της πολύ καλής κατασκευής.

Στη Vodafone μου την αντικαταστησαν αμεσως με 5 ευρω

και cosmote επί τόπου με 5 ευρώ!

Edited by navi55

• The title was changed to Motorola RAZR XT910