ddr2 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εγώ ξέρω ότι παντού διάβαζα ότι με την ICS το κινητό πάει σφαίρα κλπ κλπ και αυτό που βλέπω είναι ένα σαφώς πιο αργό κινητό. Πέρα από κάποιες ευπρόσδεκτες αισθητικές επεμβάσεις η 2.3.6 ήταν σαφώς πιο λειτουργική. Δεν πιστεύω δε ότι με την τελική έκδοση τα πράγματα θα βελτιωθούν γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η τελική έκδοση. Μακάρι να κάνω λάθος... Καποιες εφαρμογες εχουν γινει πιο αργες, οπως το τηλεφωνο και το λιγο το gmail. Αυτο ειναι γενικα θεμα της ics, και υπαρχει και σε αλλες συσκευες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 περιεργο που σου φαινεται πιο αργο. εγω το βλεπω τουλαχιστον 10-20% πιο βελτιωμενο σε καθε τομεα... :-/ εχεις δει σε καποιο συγκεκριμενο κομματι να "κολλαει" σε σχεση με την 2.3.6? PS: αλλαξε το εικονιδιακι αριστερα του Razr?!! me likey :bow: Πάντως κεγώ έχω αυτή την αίσθηση... Αν η Motorola, λόγω και Google, υποστήρίξει σοβαρά το Razr, θα βγάλει και άλλες μικροαναβαθμίσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 το wifi μια απ'τα ιδια??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 το wifi μια απ'τα ιδια??:worry: Δυστυχώς ναι... Μέτρια ευαισθησία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δυστυχώς ναι... Μέτρια ευαισθησία... Ίσως λίγο καλύτερο. Αλλά είναι ο δέκτης έτσι. Τα ίδια και στο defy+ Ίσως το κάνουν για να περιορίζουν το σαρ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710983&page=2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 με γεια! "ελληνικη" ics δεν εχει βγει αλλα η διαδικασια του να περασεις της ics που ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη ειναι πολυ απλη :) αλλα δεν χανεις και τιποτα να παραμεινεις για λιγο με την 2.3.6, μεχρι τελος του μηνα λογικα θα την εχει παρει και χωρις φλασαρισμα Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantmoch Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Android Ice Cream Sandwich για το Motorola RAZR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Tα Mediamarkt πουλάνε ελληνικής αντιπροσωπείας, σε λευκό και μαύρο στα 349 ευρώ. Τα είδα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Ξεπούλησα τα τηλεπικοινωνιακά μου υπάρχοντα και αγόρασα ένα λευκό! Πανέμορφο, και η γνωστή, απολύτως καλύτερη, κατασκευή εξακολουθεί να μην έχει αντίπαλο. Εχει επάνω αυτοκόλλητο "Updated", αλλά εννοεί την τελευταία 2.3.6. Δεν έχω τώρα κουράγιο για πατέντες για να περάσω την ICS οπότε θα την περιμένω χωρίς "καισαρική"! Καλό ήταν το Sole με 260 ευρώ αλλά το να συζητάμε αν το Razr αξίζει μόνο 90 ευρώ επιπλέον είναι αστείο! Ο μόνος λόγος που δε θα το προτιμήσει κάποιος είναι αν τον ενοχλεί το μέγεθος ή αν δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να πληρώσει τα διπλά για ένα SIII. Είναι μιά καθαρά top-range σσυσκευή και 349 ευρω σε κατάστημα λιανικής είναι πολύ καλή αγορά. Αν στη βία μου μου έχει διαφύγει κάτι σχετικά με άμεσο φλασάρισμα τελικής ελληνικής ICS, ενημερώστε με προτού το σετάρω! Χίλια ευχαριστώ για την πληροφορία. Μόλις έκανα και εγώ προκράτηση μέσω web, οντως το έχει στην τιμή που ανέφερες. Βαρέθηκα πια να περιμένω να πέσει η τιμή του sii... Είχε καλώδιο hdmi η συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Android Ice Cream Sandwich για το Motorola RAZR; Αυτην περιμενουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα Πιστευω τελη Ιουνιου να την εχουμε Tα Mediamarkt πουλάνε ελληνικής αντιπροσωπείας, σε λευκό και μαύρο στα 349 ευρώ. Τα είδα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Ξεπούλησα τα τηλεπικοινωνιακά μου υπάρχοντα και αγόρασα ένα λευκό! Πανέμορφο, και η γνωστή, απολύτως καλύτερη, κατασκευή εξακολουθεί να μην έχει αντίπαλο. Εχει επάνω αυτοκόλλητο "Updated", αλλά εννοεί την τελευταία 2.3.6. Δεν έχω τώρα κουράγιο για πατέντες για να περάσω την ICS οπότε θα την περιμένω χωρίς "καισαρική"! Καλό ήταν το Sole με 260 ευρώ αλλά το να συζητάμε αν το Razr αξίζει μόνο 90 ευρώ επιπλέον είναι αστείο! Ο μόνος λόγος που δε θα το προτιμήσει κάποιος είναι αν τον ενοχλεί το μέγεθος ή αν δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να πληρώσει τα διπλά για ένα SIII. Είναι μιά καθαρά top-range σσυσκευή και 349 ευρω σε κατάστημα λιανικής είναι πολύ καλή αγορά. Αν στη βία μου μου έχει διαφύγει κάτι σχετικά με άμεσο φλασάρισμα τελικής ελληνικής ICS, ενημερώστε με προτού το σετάρω! Η μεγαλη διαφορα του Ραζρ σε σχεση με το γκαλαξυ 3 ειναι οτι το Μοτορολα ειναι στιβαρο τηλ ενω το σαμσουνγκ ψευτικο τα πλαστικα του ειναι της πλακας στο πρωτο πεσιμο θα παθει ζημια μια φορα μου ειχε πεσει το γκαλαξυ 1 και μου εσπασε οθονη και εσκασα 120 ευρουλακια το Ραζρ επεσε επενελειμενα χωρις να παθει το παραμικρο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 16, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Tα Mediamarkt πουλάνε ελληνικής αντιπροσωπείας, σε λευκό και μαύρο στα 349 ευρώ. Τα είδα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Ξεπούλησα τα τηλεπικοινωνιακά μου υπάρχοντα και αγόρασα ένα λευκό! Πανέμορφο, και η γνωστή, απολύτως καλύτερη, κατασκευή εξακολουθεί να μην έχει αντίπαλο. Εχει επάνω αυτοκόλλητο "Updated", αλλά εννοεί την τελευταία 2.3.6. Δεν έχω τώρα κουράγιο για πατέντες για να περάσω την ICS οπότε θα την περιμένω χωρίς "καισαρική"! Καλό ήταν το Sole με 260 ευρώ αλλά το να συζητάμε αν το Razr αξίζει μόνο 90 ευρώ επιπλέον είναι αστείο! Ο μόνος λόγος που δε θα το προτιμήσει κάποιος είναι αν τον ενοχλεί το μέγεθος ή αν δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να πληρώσει τα διπλά για ένα SIII. Είναι μιά καθαρά top-range σσυσκευή και 349 ευρω σε κατάστημα λιανικής είναι πολύ καλή αγορά. Αν στη βία μου μου έχει διαφύγει κάτι σχετικά με άμεσο φλασάρισμα τελικής ελληνικής ICS, ενημερώστε με προτού το σετάρω! Καλως τον!:) Μη τα συζητας. Το τηλεφωνο ειναι κουκλι, απο ολες τις πλευρες. Προσωπικα, δεν μετανιωνω ουτε τα 600 που ειχα δωσει τοτε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα κ παλι να ρωτησω την γνωμη σαν τρελος θελο να αγορασω κ εγω ενα ξυραφακι κ για μενα ασπρο μεν θα ηθελα να τονισω κατι κ αν μπορω να ρωτησω κατι 1.στην αμερικη σε δικα τους δικτυα σε πωλησεις το ΜΑΧΧ ομως πουλαει σαν τρελο ειναι νο.1 κ εχει σκισει πατοκορφα να πω (την καραμελα) της ελλαδος ''το μηλαρακι'' 2.Ερωτηση δυπηρNο με ΤΙ ΟΜΑΡ τσιπακι η ARM CORTEX???Γιατι καπου διαβασα οτι ειναι κ τα δυο!!! 3. εκανα κ γω το λαθος κ το εμπιστευτικα τη samsung με το s2 που μονο ευχαριστημενος δεν ειμαι ειδικα απο την ενοια ICS,το οτι λαγκαρει πολλες φορες κ ειδικα απο τον τροπο κατασκευης με αυτην την αθλια πλαστικουρα 4.Αν μπορω να ζητησω τα φωτα σας κ την γνωμη καποιου θα ημουν υποχρεως 5.Την ICS θα παρει αυτην εδω που βλεπω σε διαφορα site?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ κ συγωμη για την επαναληψη Αλεξανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 1.στην αμερικη σε δικα τους δικτυα σε πωλησεις το ΜΑΧΧ ομως πουλαει σαν τρελο ειναι νο.1 κ εχει σκισει πατοκορφα να πω (την καραμελα) της ελλαδος ''το μηλαρακι'' Εδω φιλε μου μοστραρουν τα μηλα στις καφετεριες για να ριξουν καμια γκομενα ουτε οι μισοι γνωριζουν τι λειτουργειες εχει το μηλο τους Σε λιγο ομως που θα μεινουν πανι με πανι θα τα ξεχασουν αυτα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 1.στην αμερικη σε δικα τους δικτυα σε πωλησεις το ΜΑΧΧ ομως πουλαει σαν τρελο ειναι νο.1 κ εχει σκισει πατοκορφα να πω (την καραμελα) της ελλαδος ''το μηλαρακι'' Εδω φιλε μου μοστραρουν τα μηλα στις καφετεριες για να ριξουν καμια γκομενα ουτε οι μισοι γνωριζουν τι λειτουργειες εχει το μηλο τους Σε λιγο ομως που θα μεινουν πανι με πανι θα τα ξεχασουν αυτα:lol: Αυτο ξαναπεστο φιλε μου νομιζουν επειδη πανε τα σκανε σαν τα κοτοπουλα νομιζουν οτι ειναι καποιοι κ οι μιστερ μαμαο αλλα ξες τι με πειραζει :mad::mad::mad: οτι εδω στην ελλαδα η λεξη motorola εχει ξεφτιλιστει να το πω σου λεει ο αλλος motorola οχι κοκορολα τηλ αιι φυγε απο δω(χωρις να θελω να υποβιβασω κανενα κατοχο γιατι κ εγω θα το παρω το σαββατο αλλα μου εχει τυχει) αλλα εγω το λεω εδω κ πολλη καιρο οτι ο γιγαντας ξυπησε τωρα κ με την βοηθεια της μαμας google θα κανουν παπαδες Αλλα κανεις δεν με πιστευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα κ παλι να ρωτησω την γνωμη σαν τρελος θελο να αγορασω κ εγω ενα ξυραφακι κ για μενα ασπρο μεν θα ηθελα να τονισω κατι κ αν μπορω να ρωτησω κατι 1.στην αμερικη σε δικα τους δικτυα σε πωλησεις το ΜΑΧΧ ομως πουλαει σαν τρελο ειναι νο.1 κ εχει σκισει πατοκορφα να πω (την καραμελα) της ελλαδος ''το μηλαρακι'' 2.Ερωτηση δυπηρNο με ΤΙ ΟΜΑΡ τσιπακι η ARM CORTEX???Γιατι καπου διαβασα οτι ειναι κ τα δυο!!! 3. εκανα κ γω το λαθος κ το εμπιστευτικα τη samsung με το s2 που μονο ευχαριστημενος δεν ειμαι ειδικα απο την ενοια ICS,το οτι λαγκαρει πολλες φορες κ ειδικα απο τον τροπο κατασκευης με αυτην την αθλια πλαστικουρα 4.Αν μπορω να ζητησω τα φωτα σας κ την γνωμη καποιου θα ημουν υποχρεως 5.Την ICS θα παρει αυτην εδω που βλεπω σε διαφορα site?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ κ συγωμη για την επαναληψη Αλεξανδρος 2. ειναι Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 4. οσον αφορα τι? οσον αφορα την επιλογη απο αποψη value for money ειναι απ'τις καλυτερες αυτης της περιοδου 5. ics για Ελλαδα θα βγει official μεχρι τελος του μηνα, αλλα μπορεις να φλασαρεις και το leak που θα βρεις στο xda και σε διαφορα links εδω στο thread. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Αυτο ξαναπεστο φιλε μου νομιζουν επειδη πανε τα σκανε σαν τα κοτοπουλα νομιζουν οτι ειναι καποιοι κ οι μιστερ μαμαο αλλα ξες τι με πειραζει :mad::mad::mad: οτι εδω στην ελλαδα η λεξη motorola εχει ξεφτιλιστει να το πω σου λεει ο αλλος motorola οχι κοκορολα τηλ αιι φυγε απο δω(χωρις να θελω να υποβιβασω κανενα κατοχο γιατι κ εγω θα το παρω το σαββατο αλλα μου εχει τυχει) αλλα εγω το λεω εδω κ πολλη καιρο οτι ο γιγαντας ξυπησε τωρα κ με την βοηθεια της μαμας google θα κανουν παπαδες Αλλα κανεις δεν με πιστευει το ειχαν στον κωτσοβολο και με το που το πηρα για να δω πως ειναι, ειπα αμεσως πως ειναι το επομενο κινητο μου..!!!! ( οχι απο κει παντως γιατι το χτυπανε ακομα στα 500 ευρω..!!:X) η κατασκευη του ειναι οτι καλυτερο και απο smοothness το βαζω πολυ ψηλα..!! ειχε διπλα και το xperia s και δεν με ενθουσιασε και τοσο... παιδια εδω στην αθηνα ta media markt το εχουν? αμα ειναι να παω απο βδομαδα να το παρω (μαλλον σε ασπρο :p ) ειναι κυριακη σημερα και δεν μπορω να παρω τηλ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ;) ειναι και αυτο.. ατυχηματα συμβαινουν, με το razr εισαι καλλυμενος και απ'αυτο. ειχα χασει θυμαμαι ενα Ν72 το 1ο μου smartphone απο ατυχημα που χυθηκε νερο πανω του Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 2. ειναι Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 4. οσον αφορα τι? οσον αφορα την επιλογη απο αποψη value for money ειναι απ'τις καλυτερες αυτης της περιοδου 5. ics για Ελλαδα θα βγει official μεχρι τελος του μηνα, αλλα μπορεις να φλασαρεις και το leak που θα βρεις στο xda και σε διαφορα links εδω στο thread. σε ευχαριστω πολλη φιλε μου ναι οσο αφορα value for money cortex a9???ειχα την εντθπωση οτι ειναι ΤΙ ΟΜΑΡ οχι οτι εχω προβλημα κατι ακομη να ρωτησω απο θερμοκρασια πως παμε στο RAZR ανεβαζει ευκολα γιατι ο λογος που ρωταω ειναι στο galaxy s2 ζεματαει μετα καποια ωρα πισω στην πλατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 σε ευχαριστω πολλη φιλε μου ναι οσο αφορα value for money cortex a9???ειχα την εντθπωση οτι ειναι ΤΙ ΟΜΑΡ οχι οτι εχω προβλημα κατι ακομη να ρωτησω απο θερμοκρασια πως παμε στο RAZR ανεβαζει ευκολα γιατι ο λογος που ρωταω ειναι στο galaxy s2 ζεματαει μετα καποια ωρα πισω στην πλατη TI OMAP είναι η μάρκα του επεξεργαστή.(ο κατασκευαστής δηλαδή, σαν να λέμε μοτορόλα) Η τεχνολογία του όμως είναι cortex a9. Μην μπερδεύεσαι.;) Από θερμοκρασία το κινητάκι δεν έχει ιδιαίτερο θέμα, ειδικά με την 2.3.6. Με την 4.0.4 που χρησιμοποιώ τώρα, ζεσταίνεται περισσότερο, όμως είναι και ο καιρός πλέον πολύ ζεστός και επιπλέον δεν είναι η τελική έκδοση του λογισμικού για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 TI OMAP είναι η μάρκα του επεξεργαστή.(ο κατασκευαστής δηλαδή, σαν να λέμε μοτορόλα) Η τεχνολογία του όμως είναι cortex a9. Μην μπερδεύεσαι.;) Από θερμοκρασία το κινητάκι δεν έχει ιδιαίτερο θέμα, ειδικά με την 2.3.6. Με την 4.0.4 που χρησιμοποιώ τώρα, ζεσταίνεται περισσότερο, όμως είναι και ο καιρός πλέον πολύ ζεστός και επιπλέον δεν είναι η τελική έκδοση του λογισμικού για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. σε ευχαριστω πολλη ddr2 εγιναν κατανοητα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ;) ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ Ειχα το γκαλαξυ 1 με το προτο πεσιμο παει η οθονη με το ραζρ κανω καθημερινα περιπου 100 χλμ στην κολοτσεπη επανω στην μηχανη συν οτι δουλευω με χωματουργικο και ειναι με σκονες χωματα κλπ ασε που μου επεσε πανω απο 10 φορες χωρις ουτε μια γρατζουνια :up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Καλησπέρα σας Χρησιμοποιεί κανείς το razr σαν wifi hotspot με iPad; Εντυπώσεις; Edited June 17, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Καλησπέρα σας Χρησιμοποιεί κανείς το razr σαν wifi hotspot με iPad; Εντυπώσεις; Μια χαρα. Ολα ρολοι.:) Και να ειμαι ειλικρινης, επειδη εχει ipad 3g , το razr κραταει καλυτερα το 3g σημα απο οτι το ipad, οποτε σε δυσκολα μερη, προτιμω να κανω hotspot το μοτορολα, παρα να δουλευω απευθειας το 3g στο ipad Edited June 17, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ με new iPad 4g 64gb κανό το ίδιο μετάνιωσα που δεν πήρα το wifi όταν με το razr έχω πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο mobile Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts