Jump to content

pantmoch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pantmoch

  1. Κι εγω έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με μια επανεκκινηση ξεμπλοκάρει. Γενικά τρώει κάτι κολλήματα με το ics.
  2. παιδια έκανα την αναβάθμιση σε ics. Πλέον οταν πατάω το κουμπί του κεντρικού μενου καθυστερει πολύ να ανοιξει. Τι μπορώ να κάνω; Έχει kάποιος αντιστοιχο θέμα; Υποτίθεται το κινητο θα γινοταν πιο γρηγορο με την ics.
  3. Εστειλα και εγω μήνυμα σε ένα μαγαζί που έχει κινητά και ελληνικής και ευρωπαικης εισαγωγής και μου απαντησαν το παρακάτω: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα προϊόντα Motorola RAZR XT910 με το διακριτικό GR είναι ελληνικής εισαγωγής και για τεχνική υποστήριξη απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο στην αντιπροσωπεία της Motorola. Το προϊόν χωρίς το διακριτικό GR είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής, έχει ελληνική γλώσσα και ελληνικό manual και μπορείτε να απευθύνεστε για τεχνική υποστήριξη στην Cellcom, που είναι επίσημη αντιπροσωπεία της Motorola στην Ελλάδα, ενώ ο χρόνος Εγγύησης που προβλέπεται επισήμως, είναι στα 2 (δύο) έτη για το τηλέφωνο, ενώ περιορίζεται στους 6 μήνες για όλα τα αξεσουάρ και τη μπαταρία και 3 μήνες για κάρτες μνήμης. Αυτό σημαίνει ,ότι διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους κανόνες ασφαλείας οι οποίοι απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την νομοθεσία (επίσης Ελληνικό μενού και εγχειρίδιο χρήσης στην Ελληνική γλώσσα ). Όντως ειναι λίγο θολό το τοπίο. Όσον αφορά το MEDIΑ MARKT ειναι όντως η καλύτερη λύση απλά δεν κάνει αποστολές.
  4. Φίλες και φίλοι μπήκα στο http://www.scroutz.gr για την αγορά κινητού. Συγκεκριμένα σκοπεύω να αγοράσω το motorola razr XT910. Παρατήρησα ότι σε κάποια κινητά δίπλα απο τον τίτλο υπήρχε ένα "GR". Έστειλα ένα μηνυμα για να μάθω ποια είναι η διαφορά απο τα υπόλοιπα και μου απάντησαν ότι αυτα με το σήμα GR ειναι ελληνικής εισαγωγής και οτι για service απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο στην αντιπροσωπεία της Motorola , ενώ τα υπόλοιπα είναι ευρωπαικής εισαγωγης και οτι για service απευθύνομαι στη cellcom. Επίσης και τα δυο έχουν ελληνικό μενου και manual. Μπορεί καποιος να μου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες; Επίσης τα κινήτα που εχουν γενικά τα καταστήματα είναι ελληνικής εισαγωγής ή ευρωπαικής; Τι να προτιμήσω τελικά;
  5. Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Android Ice Cream Sandwich για το Motorola RAZR;
×
×
  • Create New...