arisgoku Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 στην ευρώπη κυκλοφορεί πάντως http://www.clove.co.uk/motorola-razr-maxx και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του απλού και του μαξ σε τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από τη μπαταρία οπότε είναι ανούσιο να δημιουργηθεί νέο θέμα Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αυτό ακριβώς. Για το maxx συζητάμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καμιά ειδοποίηση για αναβάθμιση σε κάποιον?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassk Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εχω το droid razr εδω και 4-5 μηνες και ειμαι γενικα ευχαριστημένος με την συσκευη, μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα με την αναμονη για το ICS αλλα τη να κανουμε. Χτες ομως αρχισε τα περιεργα, ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα αρχισε να χανει το σημα ανα 1-2 λεπτα και μετα να κανει restart μονο του περιπου ανα 10λεπτο. Εχω δοκιμασει τα παντα, factory reset, safe mode, και κανει τα ιδια. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο wind, αν το παω για service ποσο λετε να παρει χρονικα, εγω ασχημες εμπειριες απο τετοια, μηνα και βαλε την τελευταια φορα. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι θεμα hardware, εχετε καμια ιδεα τη αλλο μπορω να κανω εκτος απο αυτα που ανεφερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αν εξακολουθεί τις επανεκκινήσεις και μετά από hard reset... μάλλον δεν το γλυτώνεις το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Εχω το droid razr εδω και 4-5 μηνες και ειμαι γενικα ευχαριστημένος με την συσκευη, μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα με την αναμονη για το ICS αλλα τη να κανουμε. Χτες ομως αρχισε τα περιεργα, ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα αρχισε να χανει το σημα ανα 1-2 λεπτα και μετα να κανει restart μονο του περιπου ανα 10λεπτο. Εχω δοκιμασει τα παντα, factory reset, safe mode, και κανει τα ιδια. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο wind, αν το παω για service ποσο λετε να παρει χρονικα, εγω ασχημες εμπειριες απο τετοια, μηνα και βαλε την τελευταια φορα. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι θεμα hardware, εχετε καμια ιδεα τη αλλο μπορω να κανω εκτος απο αυτα που ανεφερα?? Αμα δεν θες να σου αργισει παρα πολυ στο service πηγενε το μονο σου στην αντηπροσοποια (καπου στη Αργυρούπολη ειναι) αμα το πας μονος σου δεν κανει πανω απο 10 μερες για να στο φτιαξουν Μολις αγορασα απο το market το gta3 και οταν παω να το εγκαταστισω μου βγαζει error και μου λέει is the time your device set corectly τι πρεπει να κανω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 24, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassk Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 το πηγα στο service, αντε να δουμε ποσο θα παρει να μου το επιστρεψουν τωρα. Προς το παρον πισω στο παλιο sony xperia x10 μου. ειναι 2.3.3 νομιζω αλλα δεν παει ασχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια...μια ερωτηση απο τουμπες πως παει το κινητο αντεχει γενικα....ποια η γνωμη σας.Εγω που το εχω κανα δυο μηνες εφαγε κατι καλες (αν και το προσεχω οσο μπορω) ευτυχως δεν ειδα κατι. Μου έχει πέσει και εμένα μία φορά σε σκαλοπάτι με τσιμέντο από τους 80 πόντους περίπου.. Το έχω σε θήκη βέβαια.. Δεν έπαθε τίποτα.. Εχω το droid razr εδω και 4-5 μηνες και ειμαι γενικα ευχαριστημένος με την συσκευη, μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα με την αναμονη για το ICS αλλα τη να κανουμε. Χτες ομως αρχισε τα περιεργα, ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα αρχισε να χανει το σημα ανα 1-2 λεπτα και μετα να κανει restart μονο του περιπου ανα 10λεπτο. Εχω δοκιμασει τα παντα, factory reset, safe mode, και κανει τα ιδια. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο wind, αν το παω για service ποσο λετε να παρει χρονικα, εγω ασχημες εμπειριες απο τετοια, μηνα και βαλε την τελευταια φορα. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι θεμα hardware, εχετε καμια ιδεα τη αλλο μπορω να κανω εκτος απο αυτα που ανεφερα?? Με το σήμα και εμένα μου τραβάει κάτι ζόρια.. Το χάνει που και που και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το ξαναβρίσκει... Εχω Wind.. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο.. Τρεις ερωτήσεις ρε παιδιά.. 1. Πού πάμε για να αλλάξουμε Pin στην κάρτα ? 2. Από πού μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή ώστε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα(πχ μερικά δευτερόλεπτα) να ζητάει έναν κωδικό ? 3. Ξέρετε κάποιο app που να το κάνει track μέσω gps σε περίπτωση κλοπλής ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :-) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 25, 2012 by navi55 Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 καλησπερα παιδια, το πηρε μια φιλη το κινητο. πανεμορφο. πανγρηγορο και τελεια ποιοτητα κατασκευης. δεν ειδα στην 1η σελιδα sticky οσον αφορα root..bootloader η custom rom/cwm.. οποτε θα ρωτησω εδω..! υπαρχει κανας οδηγος που μπορουμε να ακολουθησουμε εδω στο φορουμ η αναγκαστικα θα χρειαστει ψαξιμο στο xda? ευχαριστω! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 1. Πού πάμε για να αλλάξουμε Pin στην κάρτα ? Ρυθμίσεις->Τοποθεσία και ασφάλεια->Ορισμός κλειδώματος κάρτας σιμ 2. Από πού μπορούμε να κλειδώσουμε την συσκευή ώστε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα(πχ μερικά δευτερόλεπτα) να ζητάει έναν κωδικό ? Ρυθμίσεις->Τοποθεσία και ασφάλεια->Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης 3. Ξέρετε κάποιο app που να το κάνει track μέσω gps σε περίπτωση κλοπλής ?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prey&hl=el Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 καλησπερα και παλι, εχω κανει ροοτ και εχω περασει recovery.. προτεινεται περισσοτερο καποια απ'τις υπαρχουσες GB ρομς? με ενδιαφερει κυριως η σταθεροτητα και λιγοτερο η αποδοση* Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 καλησπερα και παλι, εχω κανει ροοτ και εχω περασει recovery.. προτεινεται περισσοτερο καποια απ'τις υπαρχουσες GB ρομς? με ενδιαφερει κυριως η σταθεροτητα και λιγοτερο η αποδοση* Καλημέρα, σε λίγες μέρες θα μας έρθει η ειδοποίηση για ICS οπότε άδικος κόπος. Ήδη στην Ιαπωνία ξεκίνησε η αναβάθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ρυθμίσεις->Τοποθεσία και ασφάλεια->Ορισμός κλειδώματος κάρτας σιμ Ρυθμίσεις->Τοποθεσία και ασφάλεια->Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prey&hl=el Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Είχα τις ρυθμίσεις μπροστά μου και δεν τις έβλεπα.. :) Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μολις αγορασα απο το market το gta3 και οταν παω να το εγκαταστισω μου βγαζει error και μου λέει is the time your device set corectly Αν γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vicmpen Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδιά μας περιμένουν ωραία πράγματα!!! http://www.goodbyte.gr/phones/motorola-droid-razr-ics-vide0-3322/ Παράθεση Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 καλησπερα παιδια..! εβαλα το κινητακι στο ματι και λεω και γω να το τσιμπησω... με 350 μπορεις να το παρεις καινουριο, ομως πιο πολυ θα με ενδιεφερε το maxx για να ξεχναω να το φορτιζω..!! :p εχετε μαθει τιποτα καινουριο για το ποτε θα ερθει ελλαδα? 'η και γερμανια που εχω γνωστους για να μου το στειλουν...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 καλησπερα παιδια..! εβαλα το κινητακι στο ματι και λεω και γω να το τσιμπησω... με 350 μπορεις να το παρεις καινουριο, ομως πιο πολυ θα με ενδιεφερε το maxx για να ξεχναω να το φορτιζω..!! :p εχετε μαθει τιποτα καινουριο για το ποτε θα ερθει ελλαδα? 'η και γερμανια που εχω γνωστους για να μου το στειλουν...:O το μονο σιγουρο ειναι πως γερμανια θα βγει πρωτα. :lol: πιστευω οτι θα βγει λιγο μετα την αναβαθμιση του απλου razr σε ics. λογικα θα ναι και πιο ακριβο ομως. αν δεν σε πειραζει αυτο και το να περιμενεις τοτε ναι πας στο maxx απο Γερμανια οταν με το καλο βγει Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 καλησπερα παιδια..! εβαλα το κινητακι στο ματι και λεω και γω να το τσιμπησω... με 350 μπορεις να το παρεις καινουριο, ομως πιο πολυ θα με ενδιεφερε το maxx για να ξεχναω να το φορτιζω..!! :p εχετε μαθει τιποτα καινουριο για το ποτε θα ερθει ελλαδα? 'η και γερμανια που εχω γνωστους για να μου το στειλουν...:O Γιατί δεν το παραγγέλνεις από Clove: http://www.clove.co.uk/motorola-razr-maxx, ή από Expansys:http://www.expansys.com.gr/motorola-razr-maxx-black-231567/; Στην πρώτη περίπτωση η τιμή είναι αρκετά καλύτερη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Γιατί δεν το παραγγέλνεις από Clove: http://www.clove.co.uk/motorola-razr-maxx, ή από Expansys:http://www.expansys.com.gr/motorola-razr-maxx-black-231567/; Στην πρώτη περίπτωση η τιμή είναι αρκετά καλύτερη ;) expansys 610 euros!!woww! τωρα το αλλο μαγαζι με τις λιρες, αν το λογαριασα σωστα το εχει στα 450!! απο 400 με 450 θα εδινα! τωρα παραπανω δεν το κοβω..! θα περιμενω ακομα 2 βδομαδες και αν ειναι το παραγγελνω..!! το χει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις για την μπαταρια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Φαίνεται πως το ICS είναι προ των πυλών! http://www.gadgeta.me/?p=494 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Σύμφωνα με αυτά που είδα είναι ακριβώς η έκδοση που έχω στο κινητό, οπότε δεν ήταν δοκιμαστική...κ έχω να πω ότι θα αλλάξετε άποψη για το κινητό...εγω τουλάχιστον είμαι, πλέον, πολύ ευχαριστημένος, το τηλέφωνο πετάει... :lol::lol: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Γιατί τόσο ακριβά το expansys? Στο amazon.de το έχει 455 μαζί με το ΦΠΑ Το amazon.de έχει πολύ δελεαστική τιμή για το RAZR-MAXX (455 Euros) και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά. Πριν ωστόσο προβώ σε αγορά θα ήθελα κάποιος που έχει το XT910 (γιατί ουσιαστικά δε διαφέρει από το MAXX παρά μόνο στη μπαταρία) να μου πει τα παρακάτω: 1. Πώς τα πάει το active sync με MS Exchange server ? Μπορείτε να αναζητήσετε τηλέφωνα ή e-mail από το GAL ή χρειάζεται αγορά ξεχωριστού app? 2. Τι λέει ο e-mail client? Είναι ικανοποιητικός για διάβασμα και σποραδικά για απαντήσεις σε e-mails? Μπορεί να ανοίξει attachments τύπου .doc, docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx και .pdf ? 3. Το GPS έχει και GLONASS support απ' ότι διάβασα. Βοηθάει αυτό στο κλείδωμα της θέσης ή με GLONASS ή μη θα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο και το A-GPS; (Το πρόβλημά μου δεν είναι ο όγκος της κίνησης αλλά η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Θα μου πεις με 3300 mAh δε θα με καίει ιδιαίτερα αλλά αν αυτό σημαίνει +3 ή +4 ώρες παραπάνω ανά φόρτιση, why not?) 4. Έχω διαβάσει ότι η camera δεν λέει και πολλά ούτε για βίντεο ούτε για φωτογραφίες. Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα, αλλά αληθεύουν οι φήμες; Και μια τελευταία η οποία θα έλεγα ότι είναι αρκούντως υποκειμενική: Πώς είναι το browsing σε 540 x 960 στις 4.3 ίντσες; Η απεικόνιση (που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχω τώρα με το Samsung Wave) είναι ικανοποιητική? Με λίγα λόγια διαβάζονται οι σελίδες ή θέλει περιπέτεια; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 28, 2012 by navi55 Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το amazon.de έχει πολύ δελεαστική τιμή για το RAZR-MAXX (455 Euros) και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά. Πριν ωστόσο προβώ σε αγορά θα ήθελα κάποιος που έχει το XT910 (γιατί ουσιαστικά δε διαφέρει από το MAXX παρά μόνο στη μπαταρία) να μου πει τα παρακάτω: 1. Πώς τα πάει το active sync με MS Exchange server ? Μπορείτε να αναζητήσετε τηλέφωνα ή e-mail από το GAL ή χρειάζεται αγορά ξεχωριστού app? 2. Τι λέει ο e-mail client? Είναι ικανοποιητικός για διάβασμα και σποραδικά για απαντήσεις σε e-mails? Μπορεί να ανοίξει attachments τύπου .doc, docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx και .pdf ? 3. Το GPS έχει και GLONASS support απ' ότι διάβασα. Βοηθάει αυτό στο κλείδωμα της θέσης ή με GLONASS ή μη θα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο και το A-GPS; (Το πρόβλημά μου δεν είναι ο όγκος της κίνησης αλλά η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Θα μου πεις με 3300 mAh δε θα με καίει ιδιαίτερα αλλά αν αυτό σημαίνει +3 ή +4 ώρες παραπάνω ανά φόρτιση, why not?) 4. Έχω διαβάσει ότι η camera δεν λέει και πολλά ούτε για βίντεο ούτε για φωτογραφίες. Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα, αλλά αληθεύουν οι φήμες; Και μια τελευταία η οποία θα έλεγα ότι είναι αρκούντως υποκειμενική: Πώς είναι το browsing σε 540 x 960 στις 4.3 ίντσες; Η απεικόνιση (που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχω τώρα με το Samsung Wave) είναι ικανοποιητική? Με λίγα λόγια διαβάζονται οι σελίδες ή θέλει περιπέτεια; 1. Όπως όλα τα android , τα πάει περίφημα στον τομέα αυτό. Όμως, ειδικότερα για την αναζήτηση επαφών με το νούμερο μόνο ή και με άλλα πεδία (πέραν το ονόματος) ίσως χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή. Δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι επί πληρωμή. Ας πούμε και το aurora στη free έκδοση είναι υπεραρκετό. 2. Ο email client είναι τέλειος σε ότι αφορά το gmail. (υπάρχει κεχωριστή εφαρμογή για το gmail, και μια ακόμη εφαρμγή client για άλλους λογαριασμούς mail.) Επίσης, αν έχεις hotmail , υπάρχει στο μάρκετ δωρεάν η επίσημη εφαρμογή hotmail client που είναι επίσης πολύ καλή. Για άνοιγμα των αρχείων office, η συσκευή έρχετε με προεγκατεστημένη την paid έκδοση του quick office, που σου επιτρέπει, όχι μόνο να βλέπεις, αλλά και να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι αρχεία office. 3. Δεν ξέρω να σου πώ. Εγώ τα έχω όλα ενεργοποιημένα για καλύτερη απόδοση. Πάντως, το gps λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Δεν θα σε απογοητεύσει. 4. Η κάμερα είναι καλή. Απλά καλή. Δηλαδή παράγει αποδεκτές φωτογραφίες. Ούτε χάλια, ούτε τίποτα το αξιοσημείωτο. Το βίντεο όμως είναι πολύ καλό. 5. Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι πολύ καλή. Αντάξια της τιμής της συσκευής.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 αυτα ειναι..!! 450 ειναι πολυ καλη τιμη για τετοιο κινητο + τετοια μπαταρια..!! αντε να μπουμε στα μεσα ιουνιου να το παραγγειλουμε..!! :) παντως οποιος το πρωτοπαρει ας πει εντυπωσεις για την μπαταριουλα..! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Εχω διαβασει reviews για το θεμα της αποδοσης της μπαταρίας του Maxx και όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, τρωνε τη σκονη του ολα τα υπόλοιπα smartphones. Ελπιζω να ακολουθήσουν και αλλες εταιριες τη Motorola σε αυτόν τον τομεα και να χουμε μπαταρίες με παρόμοιες χωρετικοτητες και σε άλλες συσκευές Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts