Jump to content

kostassk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostassk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostassk's Achievements

  1. Δυο τροποι για την καταγραφη , ο ενας μεσω του ίδιου το ρολογιου και ο δευτερος μεσω του huawei health , παντα χρησιμοποιω το huawei health και στο iphone και στο mate και δεν ειχα ποτε θεμα.
  2. Οχι μονο με το Mate , εχω και ενα Iphone 8 Plus που βγαζει το ιδιο , αλλιως δεν θα ελεγα τιποτα.
  3. Καλησπέρα , Έκανα και εγώ προ παραγγελία τη S22 Ultra 12Gb/256 αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναέπαιρνα Samsung συσκευή. Είχα αρκετά θέματα παλιότερα με συσκευές galaxy , είτε τηλέφωνα είτε tablet , από τα λίγα θετικά που έχω να πω είναι το service της smartec 😊 3 χρόνια τώρα είχα ένα Mate 20 Pro και ακόμα έχω το mate pad pro και δεν έχω λόγια για την Huawei πολύ ευχαριστημένος από τις συσκευές , με την αγορα του s22 το mate πέρασε στην κόρη μου , μια μπαταριουλα και είναι super. Πάμε τώρα στο s22 . Παρέλαβα 18/02 και είμαι είδη 3 μέρες με το κινητό. Θα ξεκινήσω με τα θετικά Η οθόνη είναι θεαματική πραγματικά ότι καλύτερο δει σε κινητό. Το OneUI 4.1 αν και δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή μιας και είχα το mate για 3 χρόνια είναι πολύ καλά δουλεμένο και νομίζω ότι σε android πρέπει να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Πενάκι , ο βασικός λόγος που πήγα στο s22 ultra , κρατάω πολλές σημειώσεις στο tablet μου και είπα να δοκιμάσω και το τηλέφωνο μήπως δεν χρειάζεται να κουβαλάω όλη την ώρα το tablet. Μεχρι στιγμής πάρα πολύ καλό. Πάμε τώρα στα αρνητικά. Μπαταρία , μιας και χρήστης Huawei εδώ και χρόνια έβαλα ένα παλιό φορτιστή Samsung που είχα να φορτίσω το κινητό (έχω παραγγείλει τον original 45w ) , το κινητό από 35% πήγε σε 100% σε 2.5 ώρες …. Ελεος , είχα συνηθίσει να φορτίζω το κινητό μου 1 ωρίτσα κάθε πρωί με το mate και με έβγαζε όλη μέρα , το τελευταίο 6μηνο μόνο λόγο παλαιότητας της μπαταρίας χρειαζόταν ενδιάμεση φόρτιση. Από όσο το έχω δει σε αυτές τις 3 μέρες νομίζω ότι η συσκευή θα έχει θέμα δεν θα βγάζει μέρα ευκολά. Adaptive refresh rate, νομίζω ότι δημιουργεί ένα θέμα στο smooth scrolling, έχω θέμα και στο youtube και στο browsing και στα google news και στο Samsung free. Ελπίζω να το βελτιώσουν. Bluetooth, έχω τα Sony wf-sp800n και ένα Huawei watch gt2 pro συνδεδεμένα στη συσκευή. Εδώ έχουμε θέμα περιμένω κάποιο update από την Samsung να το φτιάξει. Έχω βγει και τις 3 μέρες για τρέξιμο, τις 2 στην μέση της προπόνησης , έκαναν disconnect και τα δυο , αποτέλεσμα να πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή την προπόνηση στο Huawei health , η μουσική στα ακουστικά ξεκίνησε πάλι από μόνη της μετά από 10-20 δευτερόλεπτα. Ένα ακόμα θέμα που παρατήρησα αλλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω είναι ότι το GPS χάνει 150 μέτρα στο χιλιόμετρο κατά το τρέξιμό μου. Με iPhone και το Mate έπαιρνα ακριβός θα ίδια αποτελέσματα ενώ το s22 δείχνει να έχει κάποιο θέμα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Φωτογραφία και video , από το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει , δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος στο Point and shoot. Υπάρχει αστάθεια στα video και οι φωτογραφίες που έβγαλα σε εσωτερικούς χώρους δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που βλέπω στα reviews αν βάλω δίπλα δίπλα το mate με το s22 λίγες διαφορές βλέπω.
  4. ειδα σημερα τα πακετα gigamax που εβγαλαν . αυτη τη στιγμη ισως να με συμφερει το unlimited πακετο, απο οτι λεει ειναι πραγματικα unlimited. στα 70 ευρω (ουτος η αλλος περιπου τοσα μου βγαινει και τωρα με το play unlimited και εχω μονο το streaming). Καιρος ηταν να βγει ενα πραγματικα unlimited πακετο αν και ακριβο. σε αλλες χωρες της ευρωπης τα data ειναι unlimited εδω και αρκετο καιρο. Η αληθεια ειναι οτι το play unlimited το εχω εδω και 1 χρονο (ισως και παραπανω) πλεον στο αυτοκινητο radio εχω να βαλω απο τοτε. spotify,youtube music , youtube ειναι πλεον standard στο αυτοκινητο.
  5. για αλλη μια φορα η Cosmote (και οχι μονο ολοι τα ιδια κανουν), ενω για μηνες τωρα μετα την συμφωνια που ειχαν κανει με την κυβέρνηση να μειώσουν της τιμές στα Data , έστω και αυτο που ειχαν κανει να διπλασιασουν τον ογκο στα GIGA NOW πακετα ηταν μια ευπροσδεκτη αλλαγη , αλλα οπως φενεται τωρα μπηκε καλοκαιρακι και μιας που ο κόσμος τωρα θα χρειαστει πραγματικα τις προσφορες που θέλει να παει διακοπες επελεξαν να κόψουν την προσφορα. Υπολογιζα λοιπον και εγω να παω στο χωριο και να παρω 2-3 giga now τον 34,90 (80G) και να την βγαλω στης διακοπες αλλα οχι τωρα μεγαλε παει η προσφορα θα δωσεις νεα ανανεωμενη τιμη 34,90 (40G) . Αρα τη σου λεει ο βλαχος στον ΟΤΕ , πληρωνε μεγαλε ολο το χρόνο το cosmote εξοχικο να εχεις μια αχρηστη γραμμη τηλεφώνου να την πληρωνεις κοντα 200 ευρώ για να πας 20 μερούλες στο χωριο σου το καλοκαιρι και μην σκεφτεσε οτι θα τη βγαλεις καθαρη με data απο το κινητο σου γιατι θα σου βγει ακομα πιο ακριβα. ρε παιδια πραγματικα υπαρχει καμια λυση να τη βγαλω με κανα 100ρικο για 2-3 βδομαδες που θελω να παω στο χωριο. Κανω αρκετα βαρια χρηση ιντερνετ , δουλεια( VPN, RDP) και με τα παιδια βλεπουν tiktok,youtube,netflix θελω μπολικα GB.
  6. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    ευχαριστώ για ολες τις απαντήσεις, το θέμα με το hotspot τελικά δείχνει να ειναι οκ απο την στιγμή που άλλαξα σε 5Ghz την μπάντα, τα notifications θα δούμε με της αλλαγές που έκανα ελπίζω ολα οκ, το μόνο που μένει ειναι το θεμα του bluetooth, αντε να δω πότε θα το πάρω απόφαση να παω στο service , γενικός από ταχύτητα πως είναι ? με την sammy είχα συνηθίσει στο εντός μιας μέρας το service στη Μιχαλακοπουλου τη λέει ?
  7. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    Σχεδόν 7 μήνες με το κινητό και ενώ μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος απο την συσκευή σε γενικές γραμμές υπάρχουν μερικά πολυ ενοχλητικά θέματα που με κάνουν να λέω οτι την επόμενη φορά μάλλον δεν θα ξανά πάρω Huawei. Το πρώτο και βασικό πρόβλημα απο την πρώτη μέρα που το πήρα ήταν το bluetooth μέχρι στιγμής 3 διαφορετικά earphones και τα 3 δεν δουλεύουν σωστά(huawei am61, holyhigh tws i7 και xaomi airdots pro + το bluetooth στο αυτοκίνητο). Το πρόβλημα είναι οτι ενω ακούω μια χαρά οι συνομιλητές δεν ακούνε, τα airdots pro εχουν την καλύτερη απόδοση μεχρι στιγμής , ενω ακούγομαι μου λενε οτι η φωνη μου ειναι λιγο περίεργη σαν να κομπιάζει ενα πράγμα. Φυσικά τα bluetooth αυτά σε αλλα κινητά δουλεύουν μια χαρα (p20 lite , p10 lite, sammy s7, iphone 5se ). Το πρόβλημα δημιουργείτε και οταν έχω volte / vowifi αλλα και οταν τα εχω κλειστά. To δευτερο θεμα ειναι οταν στο αυτοκίνητο ακούω μουσική με bluetooth απο το κινητό και εχω και hotspot για το tablet και χρησιμοποιώ data (πχ διαβαζω νεα στο google news) μολις τραβαει data το tablet κομπιάζει το audio στο αυτοκίνητο, δεν ειναι θεμα σήματος κινητής το s7 στις ίδιες διαδρομές δεν ειχε κανένα θεμα. το τριτο θεμα και το λιγοτερο σοβαρο ειναι τα οτι δεν μου ερχονται τα notification skype,messanger,viber παντα η αργουν να ερθουν, ενω τα εχω βγαλει απο την αυτοματη διαχείριση. Αυτα ειναι τα θεματα μου , θελω να καταλαβω ειδικα το θεμα του bluetooth αν ειναι γενικο και δεν μπορω να κανω κατι παρα να περιμενω για καποιο update που το διορθώνει η αν εχει νόημα να το παω στο service μήπως τελικά εχει κάποιο θεμα η δικη μου συσκευή. Και φυσικά εχω κανει απειρα factory resets απο τοτε που το εχω παρει, αρα προφανως η πρωτη επισκεψη στο service θα παει στραφι, αλλα ειμαι αποφασισμενος να το στελνω καθε βδομαδα στο service μεχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, οχι τιποτα αλλο με κοροϊδεύουν και οι συνάδελφοι οτι πηγα και εδωσα 1 χιλιάρικο για τον κινεζο και ουτε να μιλήσω δεν μπορώ, και περιφέρομαι με τα καλωδιακά τα earphones λες και έχουμε 2000 :O
  8. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    εγώ σταμάτησα να χρησιμοποιώ το funky huawei γιατί άλλαζαν το μοντέλο απο c432 se c636. Η τελευταία αναβάθμιση που έχω κάνει είναι η 9.0.0.212 με το hstool και γύρισε και το μοντέλο μου κανονικά πάλι σε c432 δεν το έχω πειράξει απο τότε, εξάλλου τα ψιλοθεματακια που είχα με τα παλιότερα firmware σε αυτήν την release είχαν λυθεί. Στο μόνο θέμα που δεν βρίσκω λύση είναι το bluetooth που είναι απαράδεκτο αλλά το έχω αποδεχτεί , η θα σκάσω κάνα 150ρι για σοβαρό bluetooth η θα αγοράσω άλλο κινητό. Είδα στο firmware finder οτι η 245 είναι approved για την συσκευή μου αλλά δεν κάνω κίνηση θέλω να δω πότε θα πάρω και αν θα πάρω official update μετά από τα φλασαρισματα που το έχω κάνει. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι το carrier update που έχει μείνει στο DT.GRC9.0.0.2(LT) έχει κανένας cosmote και έχει πάρει πιο καινούργιο carrier ?? μου φαίνεται περίεργο που δεν έχω πάρει άλλο update, νομίζω κάπου είδα 9.0.0.10 αν δεν κάνω λάθος. Υπαρχει τροπος να κανουμε μονοι μας και το carrier update μηπως ?
  9. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    Σήμερα έβαλα την. 201 από το funky επιτέλους το πρόβλημα με το Bluetooth δείχνει να διορθώθηκε, το am61 μου δουλεύει κανονικά όπως και το Android που έχω στο αυτοκίνητο. Λίγο πιο νωρίς δεν μπορούσαν να το βγάλουν, πριν 2 μέρες παραγγειλα Bluetooth 5.0 από Amazon. Καλά χαμένο δεν θα πάει :) Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
  10. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    Παιδια εκανα και εγω την αναβάθμιση με το funkyhuawei πηγα στην 187 version , αυτο που θελω να μαθω ειναι αν σταματησω να το χρησιμοποιω θα συνεχισω να περνω κανονικα τις αναβαθμισεις την huawei ΟΤΑ ??? η παντρεύτηκα το funky πλεον για αναβαθμισεις ?? Απο βελτιωσεις η πιο συμαντικη που ειδα ειναι στο touch της οθονης εχει μεγαλη διαφορα απο την 153 που ειχα, οσο για το προβλημα με το bluetooth μου δεν εγινε κατι ισα ισα που νομιζω οτι η μουσικη πλεον απο το bluetooth μου ειναι λιγο χειροτερη. Για την φωνη βρηκα μια προσωρινη λυση με ενα παλιο plantronics που ειχα M50, παιζει αψογα. Με βλεπω να τα σκαω λιαν συντόμως για honor flypods η freebuds 2 , αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο θα με βολεψουν, τα earhooks που κυκλοφορουν για airpods κανουν σε αυτα , δεν νομιζω οτι οπως ειναι θα μενουν στα αυτια κατα την γυμναστική. Εχετε να προτείνεται λυσεις στο πως θα καθονται στα αυτια χωρις να πεφτουν ?
  11. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    βάζω hotspot και συνδέω το tablet και το android που εχω στο αυτοκίνητο. στο tablet συνήθως χαζεύω κανένα site μεσα στην κίνηση και απο το κινητό παιζω με a2dp bluetooth το spotify, θα έπαιζα κατευθείαν απο το αυτοκίνητό spotify μεσω hotspot αλλα στο κινητό το data που τρωει το spotify το εχω τσαμπα. οσο για τα ακουστικα μου φενεται τοσο περιεργο να παιζουν τα am60 και οχι τα am61. Το βασικο που καταλαβαινω ειναι οτι και στο service να το παω απλα θα μεινω χωρις κινητο μερικες μερες. Τα ακουστικα σε still freebuds δεν νομιζω να τα βολευτω ποτε εδω τα am61 τα εχω χασει 2 φορες και ειμαι στο 3το ζευγαρι, σκεψου την θα παθενα με τα αλλα. Παντος αν καποιος εχει ακουστικα στο still των am61 και του δουλευουν σωστα με την συσκευη θα ηθελα να το ξερω μηπως αγορασω τελικα αλλα ακουστικα και ξεμπερδευω, το ιδιο θεμα φυσικα εχω και στο bluetooth του αυτοκινητου αλλα android στο αυτοκινητο δεν αλλαζω περσι το εβαλα.
  12. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    το βασικο μου προβλημα ειναι οτι ενω με το παλιο τηλεφωνο (s7) και τα ιδια ακουστικα (huawei am61) δεν μου εκανε κανενας παράπονα οτι δεν με ακουει μολις τα συνδεσα με το mate 20 pro ολοι με ακουνε απο το πηγάδι. Το δευτερο προβλημα ειναι οτι αν εχω ανοιχτο το hotspot στο αυτοκινητο και οχι μονο και χρησιμοποιο data και βαλω και μουσικη να παιζει στο spotify τοτε κανει συνεχεια διακοπες καθε φορα που η συσκευη που περνει internet απο το hotspot. Δοκιμασα και με το καλωδιο και δεν κανει κανενα θεμα, λες και κανει παρεμβολες το hotspot στο bluetooth.
  13. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    παιδια βλεπω οτι ολοι ασχολείστε με το funkyhuawei , εχει δοκιμάσει κανείς το redlotus που είναι free ? δεν το εχω δοκιμάσει ουτε θα το κάνω ,εχω την υπομονή να περιμένω τα updates officially :) απλα το λεω για τους φιλους που ισως ψάχνουν για εναν free τροπο να περάσουν τα updates στο κινητο τους. Στο θεμα που εχω με το bluetooth τελικά μου είπαν να παω την συσκευή και τα ακουστικά στο service , αλλα δεν ξερω αν θελω να τους αφήσω να βαλουν χερι στη συσκευή. θα περιμένω λιγο να δω τη θα γινει με updates και απο εκει και περα βλέπουμε. Λετε να ειναι θεμα hardware τελικα? κανένας απο εσας δεν αντιμετωπιζει πρόβλημα με το bluetooth του ?
  14. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    παιδιά θέλω να μάθω αν έχει κανένας άλλος το παρακάτω πρόβλημα. Στο αυτοκίνητο έχω ανοιχτό το hotspot για το tablet και το android του αυτοκινήτου, αν παίξω spotify μέσω bluetooth την ώρα που κάνω ας πούμε browse τα news στο tablet κάνει σπασίματα η μουσική, εχω δει οτι το εχουν σαν θεμα και στο xda-developers το εχει παρατηρήσει κανένας σας , φτιάχνετε σε κάποια έκδοση λογισμικού? εχω πάνω την 153. Γενικός ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευή το θεμα του bluetooth με εχει απογοητεύσει αρκετά , περιμένω να δω μήπως κάποια ανανέωση στο λογισμικό το φτιάξει αν οχι παμε πισω στη sammy. Ειναι απαράδεκτο η χρήση data να δημιουργεί παρεμβολές στο bluetooth οπως και ειναι απαράδεκτο να εχω δοκιμάσει 3-4 συσκευές bluetooth με το κινητό και να έχουν ολες το ιδιο αποτέλεσμα, ο ακροατής απο την αλλη παραπονιέται οτι με ακούει στην καλύτερη απο πηγάδι.
  15. kostassk

    Huawei Mate 20 Pro

    Μετα απο βδομαδα πλεον με το κινητο εχω μερικα θεματακια και θελω την αποψη σας. 1) Εχω το mi band 3 και το app του Μι Fit φαίνεται να τραβαει πολυ μπαταρια αν το βγαλω απο την αυτόματη διαχείριση της συσκευής. Τι λετε να το αφησω στην αυτόματη η να το βαλω να συγχρονίζει απο πισω οποτε γουστάρει. 2) εχω αλλο ενα θεματακι με την αυτοματη διαχειριση με το spotify , αν αφησω το spotify να παιζει στο background και εχω αυτοματη διαχειριση σταματαει το playback μετα απο περιπου 30 δευτερα. πρεπει να ξυπνησω το κινητο για να ξεκινηση να παιζει παλι, το εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα , οταν κλεισω την αυτοματη διαχειριση στο spotify ολα κομπλε. 3) bluetooth ακουστικα και bluetooth στο αυτοκινητο δεν με ακουει ο συνομιλητης με τιποτα (μιλαμε για πηγάδι), στο παλιο κινητο δεν ειχα καθολου θεμα, και η φαση ειναι οτι τα ακουστικα μου ειναι huawei AM61 που θα περιμενε κανεις να ειναι super συμβατα. Εχω δοκιμασει τα παντα, με volte , χωρις volte, παντα το ιδιο θεμα, εχετε να προτείνετε κατι ? σκεφτομαι να παω στο service της huawei γι'αυτο το θεμα ειναι πολυ σημαντικο για μενα. εκδοση που φοραω ειναι DT.GRC.9.0.0.2(LT) 9.0.0.146 (cosmote δικτυο) λετε να ειναι κανενα bug του software ?
×
×
  • Create New...