gaspazet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εγω το μονο "προβλημα" που διαπιστωσα ειναι αυτο που περιγραφω πιο πανω(ο πρωτος χτυπος οταν καλω).Wifi-airplane mode κτλπ δεν εχω δει κατι....και κλησεις κανω κανονικα με wifi on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αυτό με τον πρώτο χτύπο που περιγράφεις το έχω παρατηρήσει και εγώ και σε μη-android συσκευές. Μου το έχει κάνει αραιά και που, χωρίς εμφανή λόγο, και στα τρία δίκτυα. Είμαι της γνώμης ότι δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά μάλλον με το δίκτυο και την ποιότητα του σήματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaspazet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σεβαστο,απλα τα αλλα τηλεφωνα που εχουμε στο σπιτι, δεν το κανουν(σαφως πολυ κατωτερα τεχνολογικα)γι'αυτο και η ανησυχια μου.Τωρα που βλεπω οτι ειναι "γενικο" ησυχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το κάνει μόνο σε νούμερα της Cosmote. Εγώ έχω Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Νικο θα το δοκιμασω να το βαλω και στο 2G να δω αν θα αλλαξει κατι. Θα ηθελα να ρωτησω αν στο Social Networking(facebook) που εχει στο home, σας βγαζει ολες τις εικονες διπλα απο τα μηνυματα γιατι εμενα βγαζει μονο των επαφων μου και οχι καποια invites που ερχονται απο σελιδες που εχω like(τα κειμενα φαινοντε κανονικα ,απλα η εικονα διπλα ειναι κενη) Επισεις να ενημερωσω για το καινουργιο update μας: http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/Mobile%20Phones/MOTOROLA-RAZR/Documents/StaticFiles/Motorola_Razr_MR1_Release_Notes_UK.htm Φιλε μου Καλησπερα. Τι ακριβως Update ειναι ; Και πως γινεται ;; Εννοω θελει συνδεση με τον υπολογιστη Η γινεται μεσω ΟΤΑ ;;;; Edited December 30, 2011 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ΟΤΑ update, το περναω και θα αναφερω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaspazet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Καλησπερα Δυστυχως ειμαι ακομα στην δουλεια.Δοκιμασα να κανω update απο το κινητο ,αλλα δεν κατεβασε κατι. Αν μπορει καποιος που ειναι σπιτι να το checkarei.Το link στο παραπανω ποστ μου λεει πια "προβληματα" διορθωθηκαν. ΥΓ. Υπαρχει καποιος τροπος να μεγαλωσουμε το "πληκτρολογιο" στο κινητο μας,γιατι η πληκτρολογηση(σελιδες-μηνυματα κτλπ) δεν ειναι και πολυ ευκολη και παταω πολλες φορες διπλανα :P Edited December 30, 2011 by gaspazet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ΟΤΑ update, το περναω και θα αναφερω :p Να ρωτησω...Χρειαζεται να εχει μεσα καρτα SIM Η δεν παιζει κανενα ρολο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Να ρωτησω...Χρειαζεται να εχει μεσα καρτα SIM Η δεν παιζει κανενα ρολο ; Κανένα!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κανένα!... Να υποθέσω ότι το δικό μου που είναι γαλλικό , θα πρέπει να περιμένω λίγο α ακόμη ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaspazet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εγω απο Cosmote το πηρα και μου βγαζει οτι ειμαι "up to date". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εγω απο Cosmote το πηρα και μου βγαζει οτι ειμαι "up to date". Υπομονή. Η διάθεση γίνεται σταδιακά για να μην πέσουν οι σέρβερς της μοτορόλα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaspazet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 A ωραια ,ευχαριστω(πρωτη επαφη με android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) ΠΑιδια τι ακριβως κανει το UPDATE ;; Επισης πως καταλαβαινω "απο που ειναι " το μηχανακι μου ;; Ευχαριστω !! Edit : Λοιπον και κατι ακομα διοτι μου σπαει τα νευρα !!!!!! Στο Status μου βγαζει συνεχει "ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" ΠΩΣ μπορω να το βγαλω δεν το αντεχω αλλο !!! Edited December 30, 2011 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ΠΑιδια τι ακριβως κανει το UPDATE ;; Επισης πως καταλαβαινω "απο που ειναι " το μηχανακι μου ;; Ευχαριστω !! Edit : Λοιπον και κατι ακομα διοτι μου σπαει τα νευρα !!!!!! Στο Status μου βγαζει συνεχει "ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" ΠΩΣ μπορω να το βγαλω δεν το αντεχω αλλο !!! -Το update κάνει ότι αναφέρεται εδώ: http://www.motorola.com/staticfiles/...e_Notes_UK.htm. -Από που είναι το καταλαβαίνεις πηγαίνοντας ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-έκδοση συστήματος. Εκεί ανάλογα θα σου γράφει στο τέλος FR αν είναι από Γαλλία, UK αν είναι από Αγγλία ή EU αν είναι η "ευρωπαική" έκδοση. -Πήγαινε στις έξυπνες ενέργειες και βρες τις ρυθμίσεις (το κουμπί με το γρανάζι). Αφαίρεσε όποια έξυπνη ενέργεια έχεις ορίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν με skype αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα. ακούω αλλα δεν με ακούνε... είναι θέμα κάποιας ρύθμισις ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) α) Μια προ εγκατεστημένη εφαρμογή που έχω στο κινητό μου με το όνομα "BILD" στα Γερμανικά πως διάολο θα την απεγκαταστήσω που μου έχει σπάσει τα νεύρα μέρες που είναι; Ενημερώνεται συνέχεια μόνη της και δεν μου έχει επιλογή κάπου τουλάχιστον να αποφύγω αυτό. β) Όταν κάνουμε root τη συσκευή μας (το σκέφτομαι για να απεγκαταστήσω την εφαρμογή), δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς της κάνουμε και πόσο "βλαβερό" είναι αυτό για τη συσκευή. Edited December 31, 2011 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Με το skype μίλησα προχθές και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας και σε είκόνα και σε ήχο.Να σημειώσω πως η σύνδεση ήταν μεσω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Με το skype μίλησα προχθές και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας και σε είκόνα και σε ήχο.Να σημειώσω πως η σύνδεση ήταν μεσω wi-fi. να σημειώσω ότι ακούω πεντακάθαρα αλλα δεν με ακούνε, είναι λες και δεν έχω μικρόφωνο... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 να σημειώσω ότι ακούω πεντακάθαρα αλλα δεν με ακούνε, είναι λες και δεν έχω μικρόφωνο... Εχει ενα κουμπακι κατω δεξια για την καμερα, τον ηχο κλπ. Εμενα ειχε κολλησει μια φορα και δε μπορουσα να ανοιξω την καμερα(το ειχε απενεργοποιημενο), αφου το ανοιγοκλεισα 2-3 φορες ηταν ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 α) Μια προ εγκατεστημένη εφαρμογή που έχω στο κινητό μου με το όνομα "BILD" στα Γερμανικά πως διάολο θα την απεγκαταστήσω που μου έχει σπάσει τα νεύρα μέρες που είναι; Ενημερώνεται συνέχεια μόνη της και δεν μου έχει επιλογή κάπου τουλάχιστον να αποφύγω αυτό. β) Όταν κάνουμε root τη συσκευή μας (το σκέφτομαι για να απεγκαταστήσω την εφαρμογή), δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς της κάνουμε και πόσο "βλαβερό" είναι αυτό για τη συσκευή. Μήπως μπορεί να μπει στη λίστα αυτόματου τερματισμού; Πήγαινε στη διαχείριση εργασιών, άφησέ το μερικά δευτερόλεπτα να κάνει υπολογισμό και αν σου εμφανίζει την εφαρμογή πάτα πάνω της και κάνε προσθήκη στη λίστα αυτόματου τερματισμού. Αν δεν δουλέψει αυτό ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις root τη συσκευή οπότε μετά πέρα από το να εγκαταστήσεις καινούργια ρομ (που εννοείται δεν θα έχει την εφαρμογή BILD) μπορείς να την "παγώσεις" με το Titanium Backup ώστε να μην τρέχει καθόλου. Βλαβερό δεν είναι καθόλου για τη συσκευή, απλά χάνεις την εγγύηση αλλά ο τρόπος για να κάνεις unroot σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει service είναι πανεύκολος :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλησπερα παιδια. Λοιπον επειδη δεν βγαζω ακρη,που ακριβως θα διαβασω απο που ειναι η συσκευη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλησπερα παιδια. Λοιπον επειδη δεν βγαζω ακρη,που ακριβως θα διαβασω απο που ειναι η συσκευη ; Η δικη σου ειναι ελληνικη, αφου την αγορασες απο τα multirama, αν θυμαμαι καλα. Η δικη μου προοριζοταν για Γαλλια. Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο. Ειναι η συσκευη που θα αγοραζα αν ζουσα στη Γαλλια. (το κινητο το αγορασα προν ερθει επισημα στην Ελλαδα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Η δικη σου ειναι ελληνικη, αφου την αγορασες απο τα multirama, αν θυμαμαι καλα. Η δικη μου προοριζοταν για Γαλλια. Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο. Ειναι η συσκευη που θα αγοραζα αν ζουσα στη Γαλλια. (το κινητο το αγορασα προν ερθει επισημα στην Ελλαδα) Ναι απο τα Multirama το αγορασα..Αλλα που το γραφει οτι ειναι Ελληνικη Γιαννη ;;; Γαλλικο εσυ εεε ;;; Πηρες το Update ; ( Ασε που δεν καταλαβα τι ακριβως κανει ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ναι απο τα Multirama το αγορασα..Αλλα που το γραφει οτι ειναι Ελληνικη Γιαννη ;;; Γαλλικο εσυ εεε ;;; Πηρες το Update ; ( Ασε που δεν καταλαβα τι ακριβως κανει ) :lol: Ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>εκδοση συστηματος. Εκει,αυτο που σου λεει τελειωνει λογικα σε GR , σωστα? Εμενα τελειωνει σε FR. Update δεν εχω δει ακομα. Διορθωνει το κακο σημα του wifi , και κποια μηνυματα sim error (εσυ δεν το εχεις συναντησει αυτο, αφου δεν του εχεις βαλει καρτα σιμ). Επισης υπαρχουν μικρες βελτιωσεις στην ταχυτητα, στην καμερα, στη σταθεροτητα κλπ κλπ. Να κανω και εγω μια ερωτηση ρε παιδια, καθοτι δεν..... Στις χωρες που λεει οτι θα παρουν την αναβαθμιση δεν αναφερει την Γαλλια (πολυ περιεργο) αναφερει ομως σαν χωρα(?) SFR. Μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτο το Sfr?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts