nikosdov Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημέρα παιδιά.Στο iPhone 3GS ενώ μέσα στους τόνους βλέπω τον ήχο που έφτιαξα δεν τον περνάει μέσα στο iPhone.Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλημέρα παιδιά.Στο iPhone 3GS ενώ μέσα στους τόνους βλέπω τον ήχο που έφτιαξα δεν τον περνάει μέσα στο iPhone.Τι πρέπει να κάνω? Έχεις ακολουθήσει τα πρότυπα για τη δημιουργία ringtones; Να μην ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Έχεις ακολουθήσει τα πρότυπα για τη δημιουργία ringtones; Να μην ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα; Ναι το είχα κάνει αλλά μετά απο format στον υπολογιστή πάτησα ''Σβήσιμο και Συνγχρονισμός΄''και τωρα ενώ το έχω στον υπολογιστή δεν μπορώ να το περάσω στο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 βρήκα σε αγγελία ενα 5αρι το οποίο ομως σύμφωνα με τον πωλητή "είναι κολλημένο στο itunes". Επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς (δεν ξανασχολήθηκα με μηλόφωνα), μπορεί κάποιος να μου πει κανα δυο λογάκια παραπάνω; Να μείνω μακρυά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 βρήκα σε αγγελία ενα 5αρι το οποίο ομως σύμφωνα με τον πωλητή "είναι κολλημένο στο itunes". Επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς (δεν ξανασχολήθηκα με μηλόφωνα), μπορεί κάποιος να μου πει κανα δυο λογάκια παραπάνω; Να μείνω μακρυά; ευχαριστώ Το οτι είναι κολλημένο στο εικονίδιο του iTunes, φανερώνει πιθανό πρόβλημα στην πλακέτα της συσκευής (logic board). Σε τι τιμή το δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το οτι είναι κολλημένο στο εικονίδιο του iTunes, φανερώνει πιθανό πρόβλημα στην πλακέτα της συσκευής (logic board). Σε τι τιμή το δίνει; 150€ χωρις "παρελκομενα" φανταζομαι οτι αν ηταν κατι που γινεται ευκολα θα το εφτιαχνε και θα το πουλουσε παραπανω. ποιο ειναι το προγραμμα που "κλειδωνει" το κινητο για να μην μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος μη εξουσιοδοτημενος χρηστης; (πχ κλεφτρονι) Βρηκα και μια αγγελια που ειναι κλειδωμενο στο icloud. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 150€ χωρις "παρελκομενα" φανταζομαι οτι αν ηταν κατι που γινεται ευκολα θα το εφτιαχνε και θα το πουλουσε παραπανω. ποιο ειναι το προγραμμα που "κλειδωνει" το κινητο για να μην μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος μη εξουσιοδοτημενος χρηστης; (πχ κλεφτρονι) Βρηκα και μια αγγελια που ειναι κλειδωμενο στο icloud. :ninja: Πολύ σωστά φαντάζεσαι, επίσης λάβε και το ενδεχόμενο να είναι ανεπισκεύαστο να το παράτησε κάποιος να βρήκε αυτός και να είναι και ενεργοποιημένο το activation lock. Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι άλλο στις αγγελίες μας ή αλλού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxoci Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιησω το εξής, συνδέοντας το Iphone4s(με ios7.1.2) με το itunes μου κάνει αυτόματη λήψη του ios8. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιησω το εξής, συνδέοντας το Iphone4s(με ios7.1.2) με το itunes μου κάνει αυτόματη λήψη του ios8. ευχαριστώ. Καλημέρα ακολουθήστε τη διαδρομή itunes - preferences - και αποτικαρετε την επιλογή check for update automatically:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxoci Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλημέρα ακολουθήστε τη διαδρομή itunes - preferences - και αποτικαρετε την επιλογή check for update automatically:) ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά προφανώς το είχα κάνει αυτό αλλά δεν λειτουργισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά προφανώς το είχα κάνει αυτό αλλά δεν λειτουργισε Δική μου λάθος συμβουλή αφορά updates του iTunes, δοκιμασε το εξής: iTunes - Preferences - devices - “Prevent iPods, iPhones, and iPads from Syncing Automatically.” http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50198&stc=1&d=1411467027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxoci Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δική μου λάθος συμβουλή αφορά updates του iTunes, δοκιμασε το εξής: iTunes - Preferences - devices - “Prevent iPods, iPhones, and iPads from Syncing Automatically.” http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50198&stc=1&d=1411467027 Ευχαριστώ ξανά για το χρόνο σου και για το screenshot προφανώς αλλά δεν λειτούργησε ούτε αυτό,δεν μπορώ να καταλάβω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημέρα έλαβα το ακόλουθο email και έχω μια απορία είναι όντως από την apple? το link ζητά να δώσω πιστωτική κάρτα..... A P P L E To Me Today at 3:00 AM Important Notice Warning, Some information on your account appears to be missing or incorrect. Please confirm your information promptly so that you can continue to enjoy all the benefits of your account. If you don't confirm your information, we'll limit what you can do with your account. Here's a link to all the legal details Validate your accountFrom this link Thanks . . .. ., . . . Update your Email Preferences or Unsubscribe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημέρα έλαβα το ακόλουθο email και έχω μια απορία είναι όντως από την apple? το link ζητά να δώσω πιστωτική κάρτα..... A P P L E To Me Today at 3:00 AM Important Notice Warning, Some information on your account appears to be missing or incorrect. Please confirm your information promptly so that you can continue to enjoy all the benefits of your account. If you don't confirm your information, we'll limit what you can do with your account. Here's a link to all the legal details Validate your accountFrom this link Thanks . . .. ., . . . Update your Email Preferences or Unsubscribe κανένας δεν πρόκειται να σου ζητήσει προσωπικά δεδομένα, άμεση διαγραφή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παίδες εδώ και δύο ημέρες πάω να κάνω update μία εφαρμογή (που έχει νέο update) και δε μου το κάνει από το app store. Πατάω πάνω στο κουμπί update και αμέσως με πετάει στην εφαρμογή (την ανοίγει δλδ). Τι έχει παιχτεί? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παίδες εδώ και δύο ημέρες πάω να κάνω update μία εφαρμογή (που έχει νέο update) και δε μου το κάνει από το app store. Πατάω πάνω στο κουμπί update και αμέσως με πετάει στην εφαρμογή (την ανοίγει δλδ). Τι έχει παιχτεί? κάνε ένα log out από το account σου και sign in ξανά.. και δοκίμασε πάλι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το έκανα και δεν έφτιαξε κάτι. Μήπως παίζει ρόλο που είμαι με iOS7 και τα updates αυτά είναι για να τρέξουν οι εφαρμογές με iOS8? Οπότε δε με αφήνει να τα κάνω? Αν και πρώτη φορά το συναντάω αυτό σε αλλαγή iOS... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το έκανα και δεν έφτιαξε κάτι. Μήπως παίζει ρόλο που είμαι με iOS7 και τα updates αυτά είναι για να τρέξουν οι εφαρμογές με iOS8? Οπότε δε με αφήνει να τα κάνω? Αν και πρώτη φορά το συναντάω αυτό σε αλλαγή iOS... Ποιες εφαρμογές είναι αυτές που λες; Από το itunes στον υπολογιστή έχεις κάνει αυτές τις αναβαθμίσεις; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Viber Tribal Wars Canknockdown 1 & 2 Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Viber Tribal Wars Canknockdown 1 & 2 Το viber το αναβάθμισα κανονικά πριν λίγες μέρες, και από το iphone και από το itunes του υπολογιστή μου. Για δοκίμασε ξανά sign out και restart της συσκευής. Από το itunes του υπολογιστή σου κατάφερες να τα αναβαθμίσεις; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλημερα σε ολη την παρεα, ειμαι ενας ευτυχης κατοχος iphone5 16gb! Λεω επιτελους να "αναβαθμιστω" σε ios 8...(την τελευταια εκδοση, οποια ειναι αυτη..) Καποια ιδιαιτερα κολληματα δεν εχω.. Αλλα εχω διαβασει καλο ειναι να προχωρησω στην αναβαθμιση με την διαδικασια "setup as a new"...Για να περαστει σαν καθαρη εγκατασταση(λογικοτατο, μιας κ ειμαι μηχανικος πληροφορικης κι εγω κ μπορω να καταλαβω την σημασια αυτης της διαδικασιας..) Αλλα: Αν μετα την διαδιΚασια αναβαθμισης , για να ξαναδω τα δεδομενα μου, κανω restore from a backup, δεν θα ειναι σαν να του ξαναφορτωνω τα "κακως κειμενα" -λαθη ενδεχομενως; Ποια ειναι η πιο σωστη μεθοδος αναβαθμισης, μεσω itunes? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλημερα σε ολη την παρεα, ειμαι ενας ευτυχης κατοχος iphone5 16gb! Λεω επιτελους να "αναβαθμιστω" σε ios 8...(την τελευταια εκδοση, οποια ειναι αυτη..) Καποια ιδιαιτερα κολληματα δεν εχω.. Αλλα εχω διαβασει καλο ειναι να προχωρησω στην αναβαθμιση με την διαδικασια "setup as a new"...Για να περαστει σαν καθαρη εγκατασταση(λογικοτατο, μιας κ ειμαι μηχανικος πληροφορικης κι εγω κ μπορω να καταλαβω την σημασια αυτης της διαδικασιας..) Αλλα: Αν μετα την διαδιΚασια αναβαθμισης , για να ξαναδω τα δεδομενα μου, κανω restore from a backup, δεν θα ειναι σαν να του ξαναφορτωνω τα "κακως κειμενα" -λαθη ενδεχομενως; Ποια ειναι η πιο σωστη μεθοδος αναβαθμισης, μεσω itunes? Oι ερωτήσεις σου είναι δύο στην ουσία, καθώς στον πρόλογο συμφωνούμε. Μετά τη διαδικασία αναβάθμισης επιλέγουμε setup as new, και στήνουμε τη συσκευή μας από το μηδέν. Δεδομένα όπως επαφές, σημειώσεις και οτιδήποτε διατηρείται στο iCloud, δεν χάνεται. Εάν επιλέξεις επαναφορά από backup, επαναφέρεις κι όλα τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί και καταναλώνουν χώρο στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Oι ερωτήσεις σου είναι δύο στην ουσία, καθώς στον πρόλογο συμφωνούμε. Μετά τη διαδικασία αναβάθμισης επιλέγουμε setup as new, και στήνουμε τη συσκευή μας από το μηδέν. Δεδομένα όπως επαφές, σημειώσεις και οτιδήποτε διατηρείται στο iCloud, δεν χάνεται. Εάν επιλέξεις επαναφορά από backup, επαναφέρεις κι όλα τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί και καταναλώνουν χώρο στη συσκευή σου. Οποτε καλε μου Ανθρωπε, τι προτεινεις; Να στειλω επαφες στο icloud? (Μεχρι τωρα δεν χρησιμοποιω καθολου το icloud..) Τις εφαρμογες μου; Αφου θα εχει γινει set up as a new, μετα θα κανω transfer purchases μεσω του itunes? Τα sms θα σταλουν κι αυτα στο icloud? (Sorry για τα ζαλαδα, αλλα θελω τα φωτα σου...) ☺️ Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οποτε καλε μου Ανθρωπε, τι προτεινεις; Να στειλω επαφες στο icloud? (Μεχρι τωρα δεν χρησιμοποιω καθολου το icloud..) Τις εφαρμογες μου; Αφου θα εχει γινει set up as a new, μετα θα κανω transfer purchases μεσω του itunes? Τα sms θα σταλουν κι αυτα στο icloud? (Sorry για τα ζαλαδα, αλλα θελω τα φωτα σου...) ☺️ 1. Ενεργοποίησε τo iCloud κι επιβεβαίωσε πως έχουν αποθηκευτεί τα δεδομένα σου (http://www.icloud.com). 2. Oι εφαρμογές θα χρειαστεί να εγκατασταθούν είτε μέσω App Store - Purchases, e;ite μέσω iTunes εάν τις έχεις συγχρονίσει. 3. Τα SMS δεν αποθηκεύονται, Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια προγράμματα τρίτων για να εξάγεις και να τα εισάγεις ξανά, δεν τα έχω χρηιμοποιήσει, δεν μπορώ να τα συστήσω. Ό,τι άλλο θέλεις στη διάθεσή σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 1. Ενεργοποίησε τo iCloud κι επιβεβαίωσε πως έχουν αποθηκευτεί τα δεδομένα σου (http://www.icloud.com). 2. Oι εφαρμογές θα χρειαστεί να εγκατασταθούν είτε μέσω App Store - Purchases, e;ite μέσω iTunes εάν τις έχεις συγχρονίσει. 3. Τα SMS δεν αποθηκεύονται, Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια προγράμματα τρίτων για να εξάγεις και να τα εισάγεις ξανά, δεν τα έχω χρηιμοποιήσει, δεν μπορώ να τα συστήσω. Ό,τι άλλο θέλεις στη διάθεσή σου. :) Να σε κουράσω λίγο ακόμα, για να το κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σαφές...: - Πρώτα από όλα ένα Backup μέσω itunes - Μεταφέρω τις φωτογρταφίες μου/video, στον υπολογιστή μου με απλό copy - paste - Δημιουργία icloud λογαριασμού / ενργοποίησή του. [Μέχρι εδώ, με το icloud έχω αποθηκευμένες πλέον τις επαφές] - Με ένα "εξωτερικό" app σώζω και τα sms μου.. - Αναβάθμιση συσκευής, set up as new.. - Κάνω τώρα synch με το itunes για να περαστούν πάλι οι παλαιές εφαρμογές ή θα μου σβήσει και από το itunes τα application μιας και το τηλέφωνο θα είναι άδειο.. (πάντα μπερδεύω με ποιό σημείο κάνει Synch... και έχω τον φόβο μην τα αφήσω άδεια και τα 2) - Αν όλα έχουν πάει καλά, θα έχω πλέον στο τηλέφωνό μου τις επαφές που θα τις κατεβάσω από το icloud, τα sms μου, imported από το application που θα είχα βάλει... Και λογικά είμαι έτοιμος...?! Χωρίς να έχουν μεταφερθεί παλαιά σκουπίδια από παλαιότερες εγκαταστασεις και γενικότερα από application που έχουν αφαιρεθεί και δεν τα χρησιμοποιώ πλέον?!?!? [1000 sorry για την ταλαιπωρία κι άν όλα αυτά σου ακούγονται βαρεττά...] Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts