Jump to content

nikostsiak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikostsiak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nikostsiak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καμιά ιδέα υπάρχει? Σχετικά με τις αναβαθμίσεις του Playstore, μιλάω δεν δέχεται με τίποτα να τις κάνει....
  2. Tα έκανα αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι.
  3. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Παρακαλώ λίγη βοήθεια. Δεν κάνει αυτόματα update τις εγκατεστημένες εφαρμογές το Google play, για την ακρίβεια δεν βρίσκει καν ποιές εφαρμογές έχω εγκατεστημένες, οπότε πηγαίνω manual μια μια και ψάχνω αν θέλει αναβάθμιση. Είναι τρομερά εκνευριστικό... και για να σας προλάβω εννοείται πως έχω ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος;
  5. Το έκανα και εγω με ηλιελαιο και ως δια μαγιας επιτελους το tempered κόλλησε, εξαφανίστηκε το γκρίζο πλαίσιο κατα 99%, δεν υπαρχει λαδι πουθενα και μαλιστα επειδη ημουν συντηρητικος οταν το εκανα επανελαβα τη διαδικασια σε κσποια σημεια που έπαιρναν βελτίωση και τελικα το αποτελεσμα είναι περα απο καθε προσδοκία ικανοποιητικό.
  6. Όντως αυτό με την ώρα μου συνεβει κσι εμένα αλλά μονο μία φορά προε το παρόν.
  7. Βρηκα την εξης λυση για να ανοιξω το pdf.: Το άνοιξα μέσα απο το Facebook app, ενω απο το ξεχωριστό app του messenger δεν κατεβαινε σπο το app του Facebook κατεβηκε μια χαρά κάνοντας τσ ιδια βήματα, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τσ χέρια.
  8. Τα έκανα ολα αυτά και δεν άλλαξε κάτι το προβλημα παραμένει... Το κινητο μας σπάει α....α.
  9. Με chrome μπαινω, αλλα το προβλημα υπαρχει στο messenger εκει δεν κατεβαζει το συνημμενο pdf συγεκριμενα οταν το επιλεγω να κατεβει λεει: Το PDF δεν εμφανιζεται (ακυρη μορφη l.php) Τι συμβαινει ρε παιδια.? Θα μας τρελανει...
  10. Ενεργοποιημενο το εχω και αυτο... Next?
  11. Το δοκιμασα, ενεργοποιησα το documents αλλα δεν δεχετσι να κατεβασει το pdf... Τι αλλο να δοκιμασω;
  12. Πήγα να κατεβασω ενα συνημμενο pdf που μου ειχαν στειλει στο mesenger και δεν κατεβαινε καν, ξερει κανεις γιατι υπαρχει αυτη η ασυμβατοτητα; Εχω εγκατεστημενο acrobat reader και αλλα πρόγραμματα για pdf και πσλι δεν το κατεβαζει το αρχειο.
  13. otg υποστηριζει τελικά το τηλεφωνο?
×
×
  • Create New...