tsamers Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Έχω τελειώσει πληροφορική στην Αγγλία έληξα την αναβολή μου έστειλα το πτυχίο και είδα στην στρατολόγια ότι έχω περάσει τεθωρακισμένα Αυλώνα διαβάσεις. Τι παίζει εκεί έχει κάποιος κάποια εμπειρία από το συγκεκριμένο?να σημειώσω είμαι 27 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Έχω τελειώσει πληροφορική στην Αγγλία έληξα την αναβολή μου έστειλα το πτυχίο και είδα στην στρατολόγια ότι έχω περάσει τεθωρακισμένα Αυλώνα διαβάσεις. Τι παίζει εκεί έχει κάποιος κάποια εμπειρία από το συγκεκριμένο?να σημειώσω είμαι 27 . Καλησπέρα φίλε μου, στην Αυλώνα είναι μια χαρά, ειδικά στις διαβιβάσεις. Εκεί είμαι/ήμουν κι εγώ (κι εγώ 27 ετών είμαι), τώρα το Νοέμβριο μπήκα, είναι αρκετά σαν κατασκήνωση η φάση. Η μόνη μέρα που με δυσκόλεψε ήταν η πρώτη, προετοιμάσου ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ, οπότε αν έχεις συγκεκριμένες απορίες, στείλε μου PM και θα σ'τις απαντήσω. Καλή θητεία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ήταν κάνεις ειδικές δυνάμεις;; Σε 2 χρονάκια θα ήθελα να είμαι εκεί!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ήταν κάνεις ειδικές δυνάμεις;; Σε 2 χρονάκια θα ήθελα να είμαι εκεί!! Εεε κατσε να ερθουν αυτα τα 2 χρονια, μετα θα αλλαξεις γνωμη. :lol: Ταλαιπωρια χωρις λογο αρχισε κανα αθλημα καλυτερα, θα παρεις σιγουρα περισσοτερα στο μυαλο και στην ψυχη. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εεε κατσε να ερθουν αυτα τα 2 χρονια, μετα θα αλλαξεις γνωμη. :lol: Ταλαιπωρια χωρις λογο αρχισε κανα αθλημα καλυτερα, θα παρεις σιγουρα περισσοτερα στο μυαλο και στην ψυχη. :) Δύσκολο να αλλάξω γνώμη. Εγώ ήθελα να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο αλλά σκεφτόμουν τα φοιτητικά χρόνια και δεν ήθελα να καθυστερήσω μετά την 3η λυκείου. Πηγαίνω γυμναστήριο, δεν έχω πρόβλημα από γυμναστική. Το θέμα είναι ότι αυτούς τους μήνες που θα είμαι φαντάρος θέλω να κάνω κάτι και όχι να κάθομαι με το φβ στο κινητό και απλα να μετράω μέρες. Καλύτερα να περάσω δύσκολα πάρα να χάσω 9 μήνες από τη ζωή μου. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το θέμα είναι ότι αυτούς τους μήνες που θα είμαι φαντάρος θέλω να κάνω κάτι και όχι να κάθομαι με το φβ στο κινητό και απλα να μετράω μέρες. Καλύτερα να περάσω δύσκολα πάρα να χάσω 9 μήνες από τη ζωή μου. Ίσως αυτό να είναι ένα θετικό που λες, η καθημερινή εκπαίδευση, όπως και οι ασκήσεις που γινόντουσαν. Πλέον οι περισσότερες έχουν κοπεί λόγω έλλειψης χρημάτων. Υπάρχουν όμως πολλά αρνητικά όπως το συνεχές "τρέξιμο", η ψυχολογική πίεση από τους κα..ωμένους", γενικά η πίεση του να γίνεις περισσότερο έλληνας με συνθήματα κτλ, η πειθαρχία που χρειάζεται (σε σχέση με άλλες πιο light μονάδες) και πολλά άλλα. Όπως και να έχει όμως πάλι θα μετράς μέρες και πάλι θα χάσεις τους μήνες της ζωής σου. Ίσως στις εδ να περνάει λίγο γρηγορότερα ο καιρός γιατί κάνεις διάφορα. Μη τρελένεσαι και μη φτιάχνεσαι από τώρα για το στρατό. Όταν έρθει η ώρα του θα επιλέξεις αναλόγα που θέλεις να πας. Δεν είναι κάτι το τόσο μεγάλο και περιπετειώδες όσο μπορεί να σου φαίνεται. Ό,τι κι αν διαλέξεις θα χεις ιστορίες να διηγείσαι, γι αυτό μείνε ήσυχος. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δύσκολο να αλλάξω γνώμη. Εγώ ήθελα να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο αλλά σκεφτόμουν τα φοιτητικά χρόνια και δεν ήθελα να καθυστερήσω μετά την 3η λυκείου. Πηγαίνω γυμναστήριο, δεν έχω πρόβλημα από γυμναστική. Το θέμα είναι ότι αυτούς τους μήνες που θα είμαι φαντάρος θέλω να κάνω κάτι και όχι να κάθομαι με το φβ στο κινητό και απλα να μετράω μέρες. Καλύτερα να περάσω δύσκολα πάρα να χάσω 9 μήνες από τη ζωή μου. Eξαρτάται πως το παίρνεις...το να κάθεσαι να βαράς σκοπέτα, πορείες, οπλοεκπαιδεύσεις και εκπαιδεύσεις δεν σημαίνει ότι δεν "χάνεις" 9 μήνες σε σχέση με άλλα.... π.χ. κάποιοι μπορούν να πάνε και να κάνουν κάτι τόσο χρήσιμο ώστε να το χρησιμοποιήσουν σαν προϋπηρεσία βλ. μετρήσεις πάνω σε πλοία σε αέρια είτε για καύσιμα κοκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Γινε καλυτερα δοκιμος, να διατηρησεις μια φοιτητικη αποψη ζωης. Σε 4 μηνες θα εχεις κανει περισσοτερα απ οσα κανουν οι ειδικοδυναμιτες σε 9 μηνες, και μετα για αλλους 11 μηνες θα εισαι απλως ενας φανταρος που θα δινει διαταγες και θα εχει λιγες παραπανω ευθυνες. Το οτι θα υπηρετησεις 6 μηνες παραπανω δεν σημαινει κατι για πολλους. Εξ αλλου, θα εχεις την δυνατοτητα να κοιμασαι τις περισσοτερες μερες σε δικο σου χωρο. Θα εισαι ψευδο-εποπ και ψευδο-αξιωματικος. Α, και ψευδο-φανταρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Γινε καλυτερα δοκιμος, να διατηρησεις μια φοιτητικη αποψη ζωης. Σε 4 μηνες θα εχεις κανει περισσοτερα απ οσα κανουν οι ειδικοδυναμιτες σε 9 μηνες, και μετα για αλλους 11 μηνες θα εισαι απλως ενας φανταρος που θα δινει διαταγες και θα εχει λιγες παραπανω ευθυνες. Το οτι θα υπηρετησεις 6 μηνες παραπανω δεν σημαινει κατι για πολλους. Εξ αλλου, θα εχεις την δυνατοτητα να κοιμασαι τις περισσοτερες μερες σε δικο σου χωρο. Θα εισαι ψευδο-εποπ και ψευδο-αξιωματικος. Α, και ψευδο-φανταρος. +1 και απο μενα στο δόκιμο. περιεχει ρισκο βλεπε πυροβολικό. .. αλλα μπορει να περάσεις καλα βλεπε ΣΕΜ. αν το ξανακανα παλι δοκιμος θα πηγαινα. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποτέ ορκίζεται η 2014 α εσσο; Μήπως παρασκευή 21 Φεβρουαρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποτέ ορκίζεται η 2014 α εσσο; Μήπως παρασκευή 21 Φεβρουαρίου; Ναι τοτε ορκιζεται Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Και ποια σειρά είναι αυτή τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ναι τοτε ορκιζεται Πως είσαι σίγουρος; Εδώ λέει 14 http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=11961&PN=2 Και ποια σειρά είναι αυτή τώρα; 330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πως είσαι σίγουρος; Εδώ λέει 14 http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=11961&PN=2 330 Τι να πω.. η ορκομοσια ειναι παντα την 3η παρασκευη μετα τη πρωτη μερα της καταταξης που φετος ηταν 20/1.. τωρα αν αλλαξε κατι δεν ξερω.. στην 329 που μπηκα εγω ετσι ορκιστηκαμε Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 μπαινει κανεις ναυπλιο στις 11/3? με πηραν μηχανικο. τι παιζει εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγω ημουνα ναυπλια νοεμβρη 2012 323 σειρα. Μια χαρα ειναι και ωρεα πολη Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 μηχανικο ησουν και συ; στις ποσες μερες γινεται ορκομωσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ναι 4 εβδομαδες 20 μερες καπου εκει Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ωραια! ξερεις που εχει μηχανικο θεσσαλονικη; (δικαιουμαι μεταθεση στην πολη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ασσηρο ή λαγκαδα νομιζω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 μπαινει κανεις ναυπλιο στις 11/3? με πηραν μηχανικο. τι παιζει εκει; Mηχανικο παιζει πολυ.... 3.5mm...... (Ελπιζω να καταλαβες..) :lol: Απ τα καλυτερα οπλα/σωματα..οσον αφορα την κουραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Θα περάσεις άψογα. Το μηχανικό είναι από τα καλύτερα σώματα. What STEF said. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αχα! Καταλαβα τι θες να πεις ;) ομως εγω δεν εχω σχεση με αυτα :D καλως ή κακως! Ziper, ακουσα και κατι για σινδο. Ξερεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Mηχανικο παιζει πολυ.... 3.5mm...... (Ελπιζω να καταλαβες..) :lol: Αχα! Καταλαβα τι θες να πεις ;) ομως εγω δεν εχω σχεση με αυτα :D καλως ή κακως! Εγώ δεν το κατάλαβα πάντως. :confused: αν δεν εννοείς τα ακουστικά, τότε τι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 3,5mm = βύσμα (ακουστικών :lol: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts