TrobocopR Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Για να περάσεις στη στρατιωτική αυτή σχολή όμως θα πρέπει να γράψεις στις πανελλήνιες πάνω απο 18.5-19. Κάτι που σημαίνει ότι θέλεις 2+ χρόνια φροντιστήρια που ισοδυναμεί με είσοδο σε ΑΕΙ. Εγώ πάντως όταν πέρασα στην σχολή που πέρασα, δεν μπορώ να πω ότι ήμουν τέρας μόρφωσης επειδή πέρασα 2 σχεδόν χρόνια αποστηθίζοντας. Και όχι δε λέω ότι όλοι οι μορφωμένοι είναι κατ' ανάγκη τα καλά παιδιά και οι αμόρφωτοι τα κακά, αλλά μια διαφορά στο επίπεδο γνώσεων την έχουν πώς να το κάνουμε... Άλλο επίπεδο γνώσεων, άλλο μόρφωση. Και φορητή εγκυκλοπαίδεια να είναι ένας αξκός, αν από το σπίτι του έχει φύγει στόκος, στόκος θα παραμείνει, και σε πραγματικό ΑΕΙ και αν πήγαινε ακόμα, πόσο μάλλον στην ΣΣΕ... Τα παραπάνω κατά την προσωπική μου άποψη ισχύουν για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αξκών του στρατού. Σε ΠΑ και ΠΝ δεν ξέρω τι ισχύει με τα στελέχη αλλά λογικά η κατάσταση είναι καλύτερη λόγω πιο συγκεκριμένων αντικειμένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ποιο κόμπλεξ ρε φίλε. Μιλάμε για τεράστια διαφορά πνευματικού επιπέδου. Ο ένας τελειώνει πανεπιστήμιο και ο άλλος τελειώνει Λύκειο (και αν). Θες να μας πεις ότι είναι το ίδιο; Ε όχι λοιπόν δεν είναι. Για να περάσεις στη στρατιωτική αυτή σχολή όμως θα πρέπει να γράψεις στις πανελλήνιες πάνω απο 18.5-19. Κάτι που σημαίνει ότι θέλεις 2+ χρόνια φροντιστήρια που ισοδυναμεί με είσοδο σε ΑΕΙ. Και όχι δε λέω ότι όλοι οι μορφωμένοι είναι κατ'ανάγκη τα καλά παιδιά και οι αμόρφωτοι τα κακά, αλλά μια διαφορά στο επίπεδο γνώσεων την έχουν πώς να το κάνουμε... Kάτσε μισό. Οι αξιωματικοί λοιπόν διάβασαν πολύ, έκαναν φροντιστήρια, παπαγάλισαν και πέρασαν στο "πανεπιστήμιο". So what?? θα ρωτήσω εγώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ..και δεν υπαρχει εποπ λοχιας/επιλοχιας. Στους βαθμους αυτους γινεσαι ΕΜΘ :) η 1η σειρα ΕΠΟΠ ειναι πλεον ΕΠΟΠ ΛΟΧΙΕΣ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Eλα ρε Τερρυ ποιος ειναι ο αμεσως επομενος βαθμος?Δεν υπηρετησα κιολας...:p οκ απλα με φανηκε λιιιιιιγο περιεργο... ;) δεν βαραω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Kάτσε μισό. Οι αξιωματικοί λοιπόν διάβασαν πολύ, έκαναν φροντιστήρια, παπαγάλισαν και πέρασαν στο "πανεπιστήμιο". So what?? θα ρωτήσω εγώ ... Εσύ σπούδασες σε πανεπιστήμιο, πήγες εξωτερικό, πήρες τα μάστερ σου. Ο άλλος τέλειωσε το λύκειο και δουλεύει ντιλίβερι. Το ίδιο πνευματικό επίπεδο έχετε; So what; Καλά κάνετε πως δε καταλαβαίνετε οι περισσότεροι; Αν γυρίσετε λιγάκι στο φόρουμ που είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας θα δείτε πόσα τέτοια μυαλά κυκλοφορούν. Ο άλλος βρίζει την rapidshare επειδή έληξε η συνδρομή του και δε μπορεί να κατεβάζει για 1-2 μέρες ακόμα, ο άλλος βρίζει τη γουίντ γιατί με 0 υπόλοιπο δε μπορεί να καταναλώσει τα free λεπτά της προσφοράς των 1000λεπτών. Και οι περισσότεροι είναι 25+. Ε πώς να το κάνουμε, κάνω μερικούς συνειρμούς. Άδικο έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εσύ σπούδασες σε πανεπιστήμιο, πήγες εξωτερικό, πήρες τα μάστερ σου. Ο άλλος τέλειωσε το λύκειο και δουλεύει ντιλίβερι. Το ίδιο πνευματικό επίπεδο έχετε; So what; Καλά κάνετε πως δε καταλαβαίνετε οι περισσότεροι; Μα και ο άλλος (ο αξιωματικός) το Λύκειο τελείωσε. Ούτε πανεπιστήμιο έβγαλε, ούτε μάστερ πήρε, ούτε στο εξωτερικό πήγε. Η μοναδική του διαφορά με τον ΕΠΟΠ είναι ότι έκατσε και διάβασε-παπαγάλισε για να περάσει στην ΣΣΕ. Πώς αυτό τον κάνει πιο μορφωμένο? Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι τα ίδια τούβλα είναι και σε κάποιες περιπτώσεις και χειρότερα, λόγω εξουσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Εσύ σπούδασες σε πανεπιστήμιο, πήγες εξωτερικό, πήρες τα μάστερ σου. Ο άλλος τέλειωσε το λύκειο και δουλεύει ντιλίβερι. Το ίδιο πνευματικό επίπεδο έχετε; So what; Καλά κάνετε πως δε καταλαβαίνετε οι περισσότεροι; Αν γυρίσετε λιγάκι στο φόρουμ που είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας θα δείτε πόσα τέτοια μυαλά κυκλοφορούν. Ο άλλος βρίζει την rapidshare επειδή έληξε η συνδρομή του και δε μπορεί να κατεβάζει για 1-2 μέρες ακόμα, ο άλλος βρίζει τη γουίντ γιατί με 0 υπόλοιπο δε μπορεί να καταναλώσει τα free λεπτά της προσφοράς των 1000λεπτών. Και οι περισσότεροι είναι 25+. Ε πώς να το κάνουμε, κάνω μερικούς συνειρμούς. Άδικο έχω; Εγώ βλέπω τέτοια μυαλά (σαν αυτά που αναφέρεις) εξίσου από άτομα που έχουν βγάλει πανεπιστήμια, μάστερ και διδακτορικά και από άτομα που τέλειωσαν απλά το λύκειο. Για εδώ μέσα στο forum αναφέρομαι, όσο και έξω στην πραγματική ζωή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 @gmac Θελω να δω τι θα λες εδω μεσα οταν θα πας φανταρος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 @gmac Θελω να δω τι θα λες εδω μεσα οταν θα πας φανταρος :lol: Πρώτον - τότε θα'μαι παππούς :lol: Δεύτερον - καλά δεν είπα και τίποτα παράλογο :O Ούτε αναφέρθηκα στο θέμα ΕΠΟΠ. Για το μόρφωση=πνευματικό επίπεδο σχολίασα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelhlezanta Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλισπερα....!!εχω περασει περιοδευων 2/08...ποτε θα παρουσιαστω???οπιος γνωριζει ας μου απαντησει....ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλα ρε παιδια ,τι συζηταμε ,συγκρινετε αξιωματικους με τα ΕΠΟΠ:blink::p Καταπιεση που εχω ζησει απο ΕΠΟΠ δεν εχω ζησει απο αξιωματικο. Οι περισσοτεροι αξιωματικοι ειναι μια χαρα ανθρωποι,ε ενταξει θα υπαρχει και ο στριφνος,ο δυσκοιλιος,ο υπερβολικος αλλα σε συχνοτητα οχι μεγαλυτερη απο εναν πολιτη και δεδομενου οτι βρισκεσαι στο στρατο ,οχι στην αρχαια Πνυκα. Οι ΕΠΟΠ ειναι κατα κανονα ***********. Καποια νορμαλ παιδια ΕΠΟΠ πραγματικα τα λυπομουνα γιατι εβλεπα στη φατσα τους την αναγνωριση του λαθους που ειχαν κανει και βρισκονταν εκει μεσα. Ο στρατος χρειαζεται ολικη αναδομηση για να γινει αποδοτικος ,γενικα η ιστορια των ΕΠΟΠ ειναι σκετη αποτυχια. Καλυτερα θα ηταν να καναμε 15 μηνες και να πιανονταν διπλοι μηνες στην ασφαλιση μας παρα αυτη η τραγελαφικη ιστορια των ''επαγγελματιων δοκαριων'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί προσώπων...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί προσώπων...!!! σορρυ Mod , φευγει και καμια λεξη :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καλα ρε παιδια ,τι συζηταμε ,συγκρινετε αξιωματικους με τα ΕΠΟΠ:blink::p Καταπιεση που εχω ζησει απο ΕΠΟΠ δεν εχω ζησει απο αξιωματικο. Οι περισσοτεροι αξιωματικοι ειναι μια χαρα ανθρωποι,............... Το ότι σου έτυχε εσένα μια τέτοια κατάσταση στην θητεία σου ... δεν σημαίνει ότι αποτελεί και γενικό πλάνο της κατάστασης !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Το ότι σου έτυχε εσένα μια τέτοια κατάσταση στην θητεία σου ... δεν σημαίνει ότι αποτελεί και γενικό πλάνο της κατάστασης !;) Εγω παντως θα συμφωνησω μαζι του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 H πρωτη σειρα ΕΠΟΠ ορκιστηκε την Παρασκευη....μονιμαδες πλεον. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Και άλλος νεκρός φαντάρος, 20 ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος, υπηρετούσε στην Ρόδο: http://www.zougla.gr/news.php?id=28002 R.I.P. :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Και άλλος νεκρός φαντάρος, 20 ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος, υπηρετούσε στην Ρόδο: http://www.zougla.gr/news.php?id=28002 R.I.P. :( Συλλυπητήρια φυσικά στην οικογένεια! Αλλά άστοχο το σχόλιο της Ζούγκλας ...""Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στρατιώτης είχε ζητήσει ολιγοήμερη άδεια, η οποία όμως δεν του δόθηκε. "" Δηλαδή να καταλάβω , όποιος δεν παίρνει την άδεια που ζητάει ... αυτοκτονεί!!!:blink: Εγώ για παράδειγμα , έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει ... 40 φορές... τουλάχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Αλλά άστοχο το σχόλιο της Ζούγκλας ...""Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στρατιώτης είχε ζητήσει ολιγοήμερη άδεια, η οποία όμως δεν του δόθηκε. "" Δηλαδή να καταλάβω , όποιος δεν παίρνει την άδεια που ζητάει ... αυτοκτονεί!!!:blink: Εγώ για παράδειγμα , έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει ... 40 φορές... τουλάχιστον! Δεν νομιζω οτι παει ετσι... Ποσο μαλλον εσυ που ησουν κατα των γενικευσεων με τους ΕΠΟΠ.. Το να εισαι σε μια δυσκολη κατασταση και να σου ερχεται και αλλη αναποδια με το κοψιμο της αδειας και ποιος ξερει τι αλλο, δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Ουτε καν για ποιο λογο ηθελε την αδεια δεν ξερουμε!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Δεν νομιζω οτι παει ετσι... Ποσο μαλλον εσυ που ησουν κατα των γενικευσεων με τους ΕΠΟΠ.. Το να εισαι σε μια δυσκολη κατασταση και να σου ερχεται και αλλη αναποδια με το κοψιμο της αδειας και ποιος ξερει τι αλλο, δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Ουτε καν για ποιο λογο ηθελε την αδεια δεν ξερουμε!! Και όμως έτσι πάει φίλε! Ο στρατός δεν είναι κατασκήνωση να μπαινοβγαίνει κάποιος όποτε θέλει! Πίστεψέ με κάθε μέρα ακούγαμε 60 δικαιολογίες για άδεια! Από αρρώστια , βαρεμάρα ,δουλειές , κηδείες , προσωπικά προβλήματα , γεωργικές δουλειές , ψυχολογικοί λόγοι , έλλειψη γυναίκας και κτλ κτλ κτλ κτλ... Δεν είναι και ψυχολόγος ο κάθε διοικητής που πρέπει να διακρίνει μέσα από τα μάτια του κάθε ψυχολογικά αρρώστου που θέλει ν' αφαιρέσει την ζωή του! Και πιστεύω και ο καλύτερος ψυχολόγος του κόσμου δεν μπορεί να το διαγνώσει αυτό... πόσο μάλλον και ένας καραβανάς!! Επίσης δεν ξέρουμε και πόσοι άλλοι είχαν πάρει την περίοδο εκείνη άδεια .. (μπορεί και οι ίδιοι με την ίδια δικαιολογία του φαντάρου) ... και φυσικά είναι γνωστό πως δεν γίνετε να πάρουν άδεια όλο το τάγμα! Να το κλείσουν για άδεια???? Και κακώς για μένα βγήκε και το όνομα του διοικητή σε πολλά site ... και του ζητάνε να παραιτηθεί! τι φταίει ο άνθρωπος! Τέλος πάντων , νομίζω τέτοιες συζητήσεις έχουν γίνει και παλιά σε παρόμοια θέματα και δεν βγήκε πουθενά ... δεν το συνεχίζω! Συλλυπητήρια και πάλι στην οικογένεια για τον πόνο της! (και παιδιά , μην σας παίρνει από κάτω στον στρατό ... δείτε την "αλλιώς" και θα περάσετε καλά! Υπομονή θέλει ... Μην δίνετε ΚΑΜΙΑ σημασία σε καμιά αντιξοότητα και σε ΚΑΝΕΝΑΝ καραβανά! Και φυσικά βάλτε και στο πρόγραμμά σας την κοπάνα ...ή κοινώς μαντραπήδα);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Συμφωνουμε στο τελευταιο! Ο στρατος περα απο τα ξενυχτια κ την βρωμα εχει και πολλες ωραιες στιγμες και ευκαιρια για καποιου ειδους "διακοπες"! Εκμεταλευτειτε τες!! Τωρα για τα προηγουμενα, δεν το συνεχιζεις-δεν το συνεχιζω ;) αν και 1 μηνος πολιτης κ εχοντας πολλα να πω.... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Συλλυπητήρια φυσικά στην οικογένεια! Αλλά άστοχο το σχόλιο της Ζούγκλας ...""Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στρατιώτης είχε ζητήσει ολιγοήμερη άδεια, η οποία όμως δεν του δόθηκε. "" Δηλαδή να καταλάβω , όποιος δεν παίρνει την άδεια που ζητάει ... αυτοκτονεί!!!:blink: Εγώ για παράδειγμα , έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει ... 40 φορές... τουλάχιστον! Από κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε και το διάσημο ρητό «Μήπως θέλουν να τους φέρουμε και τίποτα γκόμενες»? Από την άλλη πλευρά βέβαια... Ο 20χρονος στρατιώτης βρίσκονταν στην μονάδα από τον Δεκέμβριο και αύριο Τρίτη επρόκειτο να πάρει 8ημερη άδεια. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4506109&ct=1 Δεν είναι δυνατόν να λένε και οι δυο την αλήθεια, σωστά? Και όμως έτσι πάει φίλε! Ο στρατός δεν είναι κατασκήνωση να μπαινοβγαίνει κάποιος όποτε θέλει! Τι λες! Βεβαίως και είναι κατασκήνωση. :rolleyes: http://troktiko.blogspot.com/2009/03/5-170.html Ίσως θα ήταν καλή ιδέα, εκτός από χιλιάδες ΕΠΟΠ για να μειωθεί η θητεία, το κράτος να προσλάβει και μια προσωπική καμαριέρα για τον κάθε κληρωτό. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Από κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε και το διάσημο ρητό «Μήπως θέλουν να τους φέρουμε και τίποτα γκόμενες»? Από την άλλη πλευρά βέβαια... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4506109&ct=1 Δεν είναι δυνατόν να λένε και οι δυο την αλήθεια, σωστά? Τι λες! Βεβαίως και είναι κατασκήνωση. :rolleyes: http://troktiko.blogspot.com/2009/03/5-170.html Ίσως θα ήταν καλή ιδέα, εκτός από χιλιάδες ΕΠΟΠ για να μειωθεί η θητεία, το κράτος να προσλάβει και μια προσωπική καμαριέρα για τον κάθε κληρωτό. :shifty: Τα Νέα έχουν δίκιο. Την επόμενη έφευγε με άδεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Το ότι σου έτυχε εσένα μια τέτοια κατάσταση στην θητεία σου ... δεν σημαίνει ότι αποτελεί και γενικό πλάνο της κατάστασης !;) Μιλαμε για στρατο φιλε, οχι για ''στρατο'' σε καμια μια μοναδουλα που οι φανταροι γινονται φιλαρακια με τα εποπ και βριζουν τον ''κακο'' αξιωματικο που τους πουλαει υφος σε καμια αναφορα ενω τους παει 5 εξω 1 μεσα.... πω πω κακοπερνανε τα παιδια... Να ειχες φαει 3 εμπλοκες σε ταγμα με εποπ να σου ζαλιζουν τα μπαλς καθημερινα εκει να σε εβλεπα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Μιλαμε για στρατο φιλε, οχι για ''στρατο'' σε καμια μια μοναδουλα που οι φανταροι γινονται φιλαρακια με τα εποπ και βριζουν τον ''κακο'' αξιωματικο που τους πουλαει υφος σε καμια αναφορα ενω τους παει 5 εξω 1 μεσα.... πω πω κακοπερνανε τα παιδια... Να ειχες φαει 3 εμπλοκες σε ταγμα με εποπ να σου ζαλιζουν τα μπαλς καθημερινα εκει να σε εβλεπα:D Δεν αντιλέγω ρε συ ότι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις! :) Όσο για τα μπαλς :p που λες , όντως υπήρχαν μέρες που έφταναν σε επικίνδυνο σημείο φουσκώματος , αλλά ... ποιος ο λόγος να χαλάς την σκούφια σου για τον κάθε πωρωμένο καραβανά ! Αδιαφορία , υπομονή , sms στην γυναίκα , sms στην γκόμενα , sms στην φίλη της γκόμενας:worry::shifty: , πλάκες στους ψαράδες , κοπάνες , παρεάκια στους θαλάμους, ξίδια στις σκοπιές , ξίδια γενικώς, κτλ κτλ ... damn , θα ξαναπήγαινα για μια θητηούλα ακόμα!:D * μην μου εμφανιστεί τώρα κάποιος και μου πει ότι υπάρχει τάγμα στην Ελλάδα που να μην μπορείς να τα κάνεις αυτά ή κάποια από αυτά , γιατί θα τρελαθώ! Το πρόβλημα στο να μην μπορείς να τα κάνεις αυτά , βρίσκετε αποκλειστικά σε σας τους ίδιους και με τι τρόπο θ' αποφασίσετε να περάσετε την θητεία σας! Βαρέθηκα να τα λέω , συμπαθάτε με κύριοι.. καλή συνέχεια! Καλή σας θητεία.... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts