Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mpa den tha to elega....antoxes den exo k polles k den me voitha k o somatotipos mou.kalitera kapoia alli eidikotita pou einai pio xalara.

den exei na leei o somatotypos sou ligh psixi na exeis kai ta kataferneis mia xara!:)

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

hydro επειδή το κατέχεις για πες μου τι προυποθέσεις πρέπει να έχω για να μπορέσω να ανταπεξέλθω άνετα στις ειδικές δυνάμεις?Θα έρθουν απο το κέντρο εκπαίδευσης θα ρωτήσουν ποιοι θέλουν και ποιες θα είναι οι <ασκήσεις>για να σε πάρουν και μετά ποιο θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα?στο περίπου.sorry αν ζητάω πολλά:X

hydro επειδή το κατέχεις για πες μου τι προυποθέσεις πρέπει να έχω για να μπορέσω να ανταπεξέλθω άνετα στις ειδικές δυνάμεις?Θα έρθουν απο το κέντρο εκπαίδευσης θα ρωτήσουν ποιοι θέλουν και ποιες θα είναι οι <ασκήσεις>για να σε πάρουν και μετά ποιο θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα?στο περίπου.sorry αν ζητάω πολλά:X

αναλογα με τι θελεις να εχεις σχεση βουνο η θαλασσα

στο βουνο πρεπει να εχεις θεληση και κουραγιο για να πας εκει πανω ειτε μονος σου ειτε με ομαδα να μην φοβασαι σκιες(που θα τις δεις ουκ ολιγες φορες στα βουνα:cold: ) αν πας τελικα και σε στειλουν στα συνορα θα ειναι η καλυτερη σου βεβαια εκτως απο το κρυο οι αλβανοι που θελουν να περασουν απο τα συνορα παρανομα και σε βλεπουν με φουμο κτλ ειναι ολα τα λεφτα:grin: ψυχη να εχεις και υπομονη στα καψωνια αφου στο τελος αν πιασεις φιλους λοχαγους κτλ θα δεις οτι τελικα μπορει να τα κανουν αυτα αλα ειναι για το δικο σου καλο ( ασε που αν βγειτε για μπυρες το ξυλο ειναι στανταρ:grin: (αν δεν φας τουλαχιστον 10 μερες φυλακη θα εισαι βλακας):wink: παντως μην ρωτησεις για τις σκιες...

οσο για την θαλασσα λοιπον

αμφιβιος αν θες τους καλυτερους στον κοσμο μια λυση εχεις 4 ετεθ εκει δεν εχει βυσματα πολιτικατζες κτλ

εκει ειναι ενας εκπαιδευτης οπου ειναι τρελος με ολη την σημασια αλλα και δικαιος οι πιο πολλες ατακες που λεω στους νεους απο αυτον τις εχω παρει

(1)νεος:κυριε εχω ενα σκισιμο στο ποδι εγω:και?νεος:θελω να παρω δυο μερες αδεια εγω:ρε νεοπα μηπως θες το σκισιμο να φταει μεχρι την κ%^%$@^$#ιδα? νεος:... )

(2φωναζω ενα παιδι και τωρα λεω να παει να φερει κατι μπουκαλες και μου λεει τωρα και λεω εγω οχι τωρα ΤΩΡΑ! )

τεσπα αυτος δεν ξερει τι παει να πει βυσμα οποτε αν εχεις βαλει προσεχε

λοιπον αν δεν μπορεις να κολυμπησεις τουλαχιστον 800 μετρα με τα χερια δεμενα και με 5 μποφορ αστο.... μονο αυτο σου λεω:p

Ήρθε και μένα η ώρα μου!

2006Α, Σώμα Έρευνας Πληροφορικής, 604ΤΠ, Κιλκίς

Παρουσιάζομαι 13 Φεβ.

Ευχαριστώ ,

Νίκος

Σειρουλααααα.

Θα τα πουμε εκεί!!;) :yahoo:

hydro σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες:)

Θέλω να περάσω καλή εκπαίδευση αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω-καταφέρω...Θα δω τι θα κάνω τελευταία στιγμή.

αναλογα με τι θελεις να εχεις σχεση βουνο η θαλασσα

στο βουνο πρεπει να εχεις θεληση και κουραγιο για να πας εκει πανω ειτε μονος σου ειτε με ομαδα να μην φοβασαι σκιες(που θα τις δεις ουκ ολιγες φορες στα βουνα:cold: ) αν πας τελικα και σε στειλουν στα συνορα θα ειναι η καλυτερη σου βεβαια εκτως απο το κρυο οι αλβανοι που θελουν να περασουν απο τα συνορα παρανομα και σε βλεπουν με φουμο κτλ ειναι ολα τα λεφτα:grin: ψυχη να εχεις και υπομονη στα καψωνια αφου στο τελος αν πιασεις φιλους λοχαγους κτλ θα δεις οτι τελικα μπορει να τα κανουν αυτα αλα ειναι για το δικο σου καλο ( ασε που αν βγειτε για μπυρες το ξυλο ειναι στανταρ:grin: (αν δεν φας τουλαχιστον 10 μερες φυλακη θα εισαι βλακας):wink: παντως μην ρωτησεις για τις σκιες...

οσο για την θαλασσα λοιπον

αμφιβιος αν θες τους καλυτερους στον κοσμο μια λυση εχεις 4 ετεθ εκει δεν εχει βυσματα πολιτικατζες κτλ

εκει ειναι ενας εκπαιδευτης οπου ειναι τρελος με ολη την σημασια αλλα και δικαιος οι πιο πολλες ατακες που λεω στους νεους απο αυτον τις εχω παρει

(1)νεος:κυριε εχω ενα σκισιμο στο ποδι εγω:και?νεος:θελω να παρω δυο μερες αδεια εγω:ρε νεοπα μηπως θες το σκισιμο να φταει μεχρι την κ%^%$@^$#ιδα? νεος:... )

(2φωναζω ενα παιδι και τωρα λεω να παει να φερει κατι μπουκαλες και μου λεει τωρα και λεω εγω οχι τωρα ΤΩΡΑ! )

τεσπα αυτος δεν ξερει τι παει να πει βυσμα οποτε αν εχεις βαλει προσεχε

λοιπον αν δεν μπορεις να κολυμπησεις τουλαχιστον 800 μετρα με τα χερια δεμενα και με 5 μποφορ αστο.... μονο αυτο σου λεω:p

Για βουνό (εννοείς πεζοναύτες ή καταδρομείς;; ) τι περίπου φυσική κατάσταση πρέπει να έχεις; Εννοώ πρέπει να είσαι τέρας και να μπορείς να τρέξεις ας πόύμε 5κμ χωρίς να λαχανιάσεις (λέω εγώ τώρα) ή απλά μια καλή αλλά μέση φυσική κατάσταση, αρκεί να έχεις όρεξη;

(εγκυκλοπεδικής φύσεως είναι η ερώτηση, όχι προσωπική)

Για βουνό (εννοείς πεζοναύτες ή καταδρομείς;; ) τι περίπου φυσική κατάσταση πρέπει να έχεις; Εννοώ πρέπει να είσαι τέρας και να μπορείς να τρέξεις ας πόύμε 5κμ χωρίς να λαχανιάσεις (λέω εγώ τώρα) ή απλά μια καλή αλλά μέση φυσική κατάσταση, αρκεί να έχεις όρεξη;

(εγκυκλοπεδικής φύσεως είναι η ερώτηση, όχι προσωπική)

κοιτα αν σε δουν γυμνασμενο σιγουρα θα κανουν τα αδυνατα δυνατα για σενα (το εχω δει πολλες φορες) δε γουσταρουν να εισαι φταιγμενος την ωρα που θα μπεις θελουν να σε φερουν στα μετρα τους αυτοι και πιστεψε με μπορει ας πουμε να μπηκες χοντρος και να βγηκες τριχα αλλα η αντοχη και η δυναμη που θα εχεις δεν θα εχουν καμια σχεση με το τι ησουν πριν:)

5 κμ χωρις εξοπλισμο θα τα εχεις ανετα τωρα ομως αν το δεις απο την μερια του εποπ :grin: τοτε ειναι μπλεξιμο εκει οντως θα γινει τερας απο καθε αποψη 10 χλμ σε δυο μερες με φουλ εξοπλισμο και να κανεις τζοκιν δεν ειναι οτι πιο ευκολο:wink: αλλα το καλο θα ερθει μετα ετσι και παει κανεις για μονιμος υπαρχει ενα σχολειο ελβετικο αν δεν με απατα η μνημη μου οπου πρεπει να κανεις 389 χλμ σε 5 μερες πορειας για να παρεις την σημαια εκει θα δεις οτι το ρεκορ το κατεχουν κατι βατραχια απο εμας σε χρονο 2 μερες και 10 ωρες ενω τα αμερικανακια που λενε οτι #@$#! και δερνω εκαναν 3 μερες και 5 ωρες (και δεν μιλαμε για τρεξιμο μιλαμε για πορεια κανονικη ε ολα τα καλουδια που μπορει καποιος να βρει σε πραγματικες συνθηκες : επαφη πυρ και κινηση αναγνωριση κτλ) :food: :drool: :superman:

πανω απο ολα η ορεξη για γυμναστικη πολλη γυναστικη πρωι μεσημερι βραδυ ψυχολογια τρελη για να αντεξεις τα καψωνια το χιλιομετρο πριν μπεις να το βγαζεις το πολυ σε 5 λεπτα αυτα

hydro σε πάω:D τα παραπάνω που είπες σχύουν για καταδρομείς η για πεζονάυτες.Για πεζονάυτης λέω εγω.Γυμναστική γουστάρω αν και δεν είμαι σε θέση τώρα αλλά θα στρώσω δεν μπορεί μια συνήθεια είναι όλα για την ψυχολογία σκέφτομαι.

hydro σε πάω:D τα παραπάνω που είπες σχύουν για καταδρομείς η για πεζονάυτες.Για πεζονάυτης λέω εγω.Γυμναστική γουστάρω αν και δεν είμαι σε θέση τώρα αλλά θα στρώσω δεν μπορεί μια συνήθεια είναι όλα για την ψυχολογία σκέφτομαι.

φιλε μυ οι πεζοναυτες ειναι οι αποτυχημενοι λοκατζηδες να το ξερεις αυτο μην κανεις το κοπο να πας εκει... χασιμο χρονου θα ειναι αν θες στρωσου και μεινε στα λοκ το καλυτερο φαγητο (σε σχεση με τον υπολοιπο στρατο μεχρι σουβλακια θα φας:p ) θα μαθεις πολλα πραγματα που αφορουν την επιβιωση σου θα μαθεις πολλα οπλα μπορει να προλαβεις να παρεις μερος και στο πελεκυ ειδικα αμα πας αμφιβιος θα δεις μεγαλη διαφορα τρελη στο σωμα σου και ειδκα στην αντοχη σου και πολλα αλλα ομως μην πας πεζοναυτης :rolleyes:

Στα λοκ θα μάθω απο όπλα?Αν είναι έτσι πάω χωρις να σκεφτώ όλα τα άλλα.

Δεν θέλω να πάω φαντάρος και το μόνο να κάνω είναι αγγαρείες αλλά να μάθω απο όπλα και γυμναστική...(Πάω κα ιγυμναστήριο 6χρόνια αλλά δεν λεέι κάτι αυτό εκεί πιστέυω όπως λές να δω την ΔΙΑΦΟΡΑ):)

Λοιπόν, μάγες!!!

Πριν από μια ώρα πήρα στα χέρια μου το χαρτί κατάταξης!!!

:yahoo:

Παρουσιάζομαι : στις 13/2/2005 ,στην Κόρινθο ,6ο ΣΠ , ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ (ΒΑΡ. ΟΠΛΑ) ΥΕΑ

:up:

Τι λέει εκεί;

Καλά είναι;

ΤΘ στην Κορινθο; Στη σειρα μου εκει ειχε ΠΖ και ΤΧ (πεζικο κ τεχνικο)...

Αν ειναι καλα, παιζεται. Κατα τη γνωμη μου, ανεξαρτητα απο καλα σωματα, μοναδες, πολεις, κλπ το σημαντικοτερο ρολο παιζουν οι ανθρωποι. Ενας καλος διοικητης π.χ. φτιαχνει και την χειροτερη μοναδα (και αντιστροφως).

ΥΕΑ στα τεθωρεκισμένα!!!

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το θέμα;

Το χαρτί κατάταξης το γράφει ακριβώς έτσι:

" Έχει επιλεγεί για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ (ΒΑΡ. ΟΠΛΑ) ΥΕΑ "

Αυτό τι σημαίνει;

Έίναι σίγουρο ότι θα γίνω ΥΕΑ;

" Έχει επιλεγεί για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ (ΒΑΡ. ΟΠΛΑ) ΥΕΑ "

Αυτό τι σημαίνει;

Έίναι σίγουρο ότι θα γίνω ΥΕΑ;

ΥΕΑ, σιγουρα. ΕΑ, πιο δυσκολα.

(Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος)

Όταν λες πιο δύσκολα εννοείς ότι για να γίνω Έφεδρος Αξιωματικός χρειάζεται "μέσον";

Ρωτάω , γιατί τα τυπικά προσόντα, τα έχω όλα!!!

1) Δεν χρειαζεται προσοντα για να γινει καποιος ΥΕΑ...Απλα να εχει τελειωσει καποια σχολη. ( Περνανε και κατι γυμνασια αλλα δεν εχω δει 1 να μην τα καταφερνει )

2) Οι ΥΕΑ ειναι τα ατομα που οτι και να γινει κακο τρωνε καμπανες ( Μου ειχε ερθει ΥΕΑ και δεν πηγα , προτιμησα να γινω ΥΚΟΑ :D )

3) Παιρνεις ενα μικρο μισθο αλλα ζεις εκτος στρατοπεδου και κανεις και 4 μηνες ( τοτε , τωρα δεν ξερω ) παραπανω θητεια.

ΥΓ: Αν αποφασισεις να μην περασεις απο ΥΕΑ υπαρχει μια πιθανοτητα της ταξεως του 90% να σε κανουν απλα Εφεδρο Υπαξιωματικο.

Παλι περνας γυμνασια αλλα κανεις τον ιδιο χρονο στρατου και δεν τρως τις καμπανες που τρωνε οι ΥΕΑ.

ΥΚΟΑ : Υπαξ. Κινησεως / Οδηγος Αυτοκινητου

Καλά, αν δεν γίνω Ε.Α. δεν θα πάθω και κατάθλιψη...

Αλλά κάποιοι φίλοι μου λένε ότι αν μου δωθεί η ευκαιρία , να το δοκιμάσω...

Το ΥΚΟΑ, τι είναι;

Εγώ πάλι δεν ξέρω.

Ακόμα ψάχνομαι, και μαζεύω γνώμες...

ego aurio pao sta kep gia na simpliroso ta stoixeia mou gia to strato apo oti exo mathei simplironeis kai pou theleis na pas exete kamia idea pou na diloso gia na min einai toso barvara ta pragmata? kai kati allo auto pou diloneis isxiei diladi ekei tha pas i einai mono etsi gia na leme?

Υ.Ε.Α = Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός το 40% των φαντάρων έχει αυτήν την ένδειξη στο χαρτί κατάταξης.

Δ.Ε.Α. = Είναι ο Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και γίνεσαι μετά απο 4μηνη εκπαίδευση σαν Υ.Ε.Α

Εγώ έκανα την θητεία μου σαν ΔΕΑ πεζικού και αν ήταν να την ξανακάνω πάλι δόκιμος θα πήγαινα :)

The Future Belongs To The Brave

Στα λοκ θα μάθω απο όπλα?Αν είναι έτσι πάω χωρις να σκεφτώ όλα τα άλλα.

Δεν θέλω να πάω φαντάρος και το μόνο να κάνω είναι αγγαρείες αλλά να μάθω απο όπλα και γυμναστική...(Πάω κα ιγυμναστήριο 6χρόνια αλλά δεν λεέι κάτι αυτό εκεί πιστέυω όπως λές να δω την ΔΙΑΦΟΡΑ):)

το γυμναστηριο απλως σου φτιαχνει το σωμα φιλε μου δεν κανει τιποτα αλλο αν πεξεις μπουνιες με ενα λοκατζη στα ιδια κιλα ιδιο υψος ιδια τα παντα σε εχει μια μπουνια μονο...:rolleyes: τωρα για τα οπλα θα μαθεις πολλα και διαφορα αν πας κοιτα να μαθεις καλα να λυνεις το m4 αλλα αν πας για μονιμας κτλ ψαξε βρες βαλε βυσμα να μπεις ουκ δεν φανταζεσαι τι οπλα θα δουν τα ματια σου μεχρι και βαλλεστρα εχουν:p αρχισε τα χειμερινα μπανια για τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα γιατι δενσε βλεπω να την βγαζεις καθαρη :p βαλε μια παραλλαγη και βουτα και προσπαθυσε να κανεις 1 χλμ την ημερα σε χαλαρο τεμπο και μολις δεις οτι αντεχεις τοτε κανε πιο γρηγορα πιο γρηγορα...

gia sas paidia.

mou irthe to xarti epitelous...

parousiazomai stis 13/2 stis diavivaseis kalamata.exo merikes erotiseis:

1)to xarti pano leei kedb/eod k exei endeiksi yea. ola ta ksero ektos apo to eod.ti simainei eod??

2)san soma i diavivaseis einai kala???stin kalamata pos einai oi sinthikes??

3)exo akousei oti se polles periptoseis einai dinati akoma k metataksi apo diavivaseis se allo soma tou stratou (p.x peziko) .diladi den einai sigouro an tha meino diavivaseis???

4)osoi gnorizete,postarete plz k kamia kali eidikotita (pou na exei k deuteri metathesi konta stin athina tha itan kalitera)

5)pos na apofigo na gino yea??

gia na gineis prepei na eisai i1 apo oti exo akousei...opote mallon den tha me paroun afou exo allergia e??

**na pao se allergiologo,ofthalmiatro gia ekstaseis k na mou dosoun veveoseis h den exei noima???

genika osoi mporeite help me gia na ksero pente deka pragmata gia tis diavivasis

euxaristo

episis na diloso oti exo allergia h oxi?? mou eipane oti ama to diloso iaparxei kindinos na me metataksoun k na min paramino diavivaseis.

telos epipleon allo ena erotima:

mou eksasfalizei kaneis oti tha mino diavibaseis i mporei na me xosoun se allo soma me metataksi(dedomenou oti den exo visma).to leo auto giati to exo diavasei sta forum apo merikous...

anarotieme omos tote ti noima exei mia kinisi san tin parapano k den mou erxotan to xarti gia tethorakismena p.x anti gia diavivaseis apo tin arxi.exo dikaio pou anisixo (k den xairomai pou mpaino diavivaseis??) i oxi??

Ποιός σου είπε για μετάταξη λόγω αλλεργίας.

Και εγώ έχω αλλεργία ήπιας μορφής για 2 βδομάδες κάθε χρόνο ,το δήλωσα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να το δηλώσεις κάτι τόσο απλό όπως η περίπτωση μου και αν ήταν κάτι σοβαρότερο θα έπρεπε (για αλλεργικά σόκ) γίνεσαι Ι2 συνεχίζεις έτσι την θητεία σου.

Διαβιβάσεις είναι άψογα,μαύρος θα δεινοπαθήσεις,να χαίρεσαι και πολύ μάλιστα ;)

The Future Belongs To The Brave