Jump to content

HellasVagabond

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    977
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HellasVagabond

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1980

HellasVagabond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ας βαλει καποιος αλλος γιατι πρεπει να φυγω.
  2. Viewsonic για σαλονι ???? Οι ιντσες μια χαρα η μαρκα οχι.
  3. Εγω με το που χτυπησει το ξυπνητηρι πεταγομαι... Τα καλα που μαθαινεις στον στρατο μαλλον :rolleyes:
  4. Η κοπελα μου βαζει ξυπνητηρι καθε 1 λεπτο... 8.01 - 8.02 - 8.03 - 8.04 - 8.05 Ετσι ξυπναει θελει δεν θελει...Βαζει και διαφορετικους ηχους....
  5. Παιδες το τραγουδι στην διαφημιση της SONY BRAVIA με κατι μπαλακα που κατεβαιναν εναν δρομο πιο ειναι ??
  6. Δεν προκειται να κανει και ΜΠΑΜ οποτε κυριο πληγμα δεν υφισταται. Τωρα αν παθαινει ζημια η VW δικαιως θα φωναζει πως δεν τον δουλευουν καλα οσοι τον εχουν. Εξαλλου το 90% των αγοραστων πιστευω πως θα ειναι πιτσιρικια κατι που βοηθαει στις βλαβες. Τωρα για το αν γινονται εξαντλητικα τεστ ψαξε να δεις ποσα μοντελα ειτε αποσυρονται καθε χρονο ειτε επισκευαζονται δωρεαν κατω απο τις μυτες μας οταν τους κανουμε service σε μερη που εχουν παρατηρηθει προβληματα.
  7. Εχετε την παραμικρη εντυπωση οτι ο κινητηρας ενος αγωνιστικου καθαροαιμου αμαξιου θα εχει τις ιδιες αντοχες με τον κινητηρα ενος αμαξιου δρομου ? Αν ναι τοτε μιλαμε για φρουδες ελπιδες. Οσο για τα "εκτεταμενα τεστ" αλλο ανεκδοτο απο εδω....Εδω το Group VW εβγαλε την νεα Lamborgini Galardo με προβληματικους πισω συνδεσμους και μιλαμε για εκτεταμενα τεστ ? Η μηπως αυτο ηταν κατι που δεν φαινοταν στα τεστ ? Και ολα αυτα σε αμαξι 200.000ε+..... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ εκτεταμενα τεστ πια σε καμια εταιρεια παιδες κυριως επειδη καθε χρονο λανσαρουν νεα μοντελα οποτε τετοιου ειδους επιχειρημα ειναι ατοπο + το οτι στα τεστ που κανουν οι εταιρειες δεν "σπανε" τα αμαξια οπως τα ατομα που θα το αγορασουν. Ειτε ειναι 1.2 , ειτε 1.4 δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφερει τετοιος κινητηρας ( εκτος τα μειωμενα κατα 200-300ε ασφαλιστρα τον χρονο ) αφου σε επιδοσεις θα ειναι παντα χειροτεροι απο ενα 2.0 , θα ειναι παντα πιο πουσαρισμενοι , θα βγαζουν παντα λιγοτερα αλογα απο οτι μπορει ενα 2.0 και θα πιεζονται και περισσοτερο απο ενα 2.0. Ειναι ολα θεμα μαρκετινγκ που δυστυχως η ευτυχως πιανει αφου ολοι κοιτανε απο την μια την τιμη των ασφαλιστρων και απο την αλλη τις ανοητες καταναλωσεις που δινει η VW πραγμα που αποδεικνυουν ολα τα test drive.
  8. To GSI εχει 1090 κιλα και κοντα 130 αληθινα αλογα...Προσωπικα το εχω οδηγησει και δεν μαρεσε σαν κρατημα. Πιστευω πως 190 αλογα για αυτο το αμαξι θα ειναι overkill κυριολεκτικα. Απο οσο ξερω δεν θα κοστιζει πανω απο 23.000ε αφου θα προσπαθησουν να χτυπησουν το Golf GT και το Ibiza CupraR.
  9. Φυσικα και οχι...Ακομα και το CORSA GSI το θεωρω Too Much για τα κιλα και το στησιμο του.
  10. Το PuntoGT αφησε ιστορια σαν κινουμενος ταφος, αδικο παραδειγμα. Οσο για τον κοφτη η Opel για ενα περιεργο λογο περιοριζει ηλεκτρονικα την τελικη του Astra H 1.8 στα 200χλ/ω πραγμα που δεν καταλαβαινουν πολλα περιοδικα του χωρου ξενα και Ελληνικα εφοσον η 5η δεν ανεβαινει πανω απο τις 5.900rpm. Ετσι βγαζοντας τον περιορισμο αυτο το αυτοκινητο χτυπαει 215 στις 6.400rpm πραγμα που δεν με χαλασε καθολου ( Το κοντερ κοκκινιζει μετα τις 6.500rpm ). Αν καθεσαι και κοιτας οτι αυτο το αμαξι φτανει τα 240 αλογα μαλλον δεν χρειαζεσαι εγγυηση αφου στραφι θα παει.
  11. Παιδες δεν νομιζω πως ειναι αυτο...Δεν το θυμαμαι τον τυπα... Βλεπω να επεσε και αλλο Preview....
  12. Οφειλει να λειτουργει στο κοκκινο επαοριστον ????? Τι ειναι αυτα που ακουω ?? Παρε το αμαξι σου και πηγαινε με 100 στροφες πανω απο το κοκκινο σε οποια ταχυτητα θελεις / πηγαινει (εμενα πριν αφαιρεσω τον κοφτη επιανε μετα απο το κοκκινο σε ολες εκτος τις 5ης) και κρατησε το 5 λεπτα , αν μπορεσεις να το κανεις χωρις να σου κανει μπαμ ο κινητηρας θα σου πω μπραβο. ( Το εκανε ενας φιλος σε Lancia Delta HF και μαζευαμε κομματια του κινητηρα. ). Το κοκκινο αυτο τον ρολο βαραει, να σε προειδοποιει οτι πουσαρεις πολυ τον κινητηρα. Ο κοφτης δυστυχως δεν ειναι αρκετος για να προστατευσει τον κινητηρα σε ενα αμαξι.
  13. ΑΝ η εταιρεια θελησει να σε βγαλει φταιχτη θα σε βγαλει οτι και να τους πεις , οτι και να κανεις...Μην ξεχνας οτι στον εγκεφαλο του αυτοκινητο αποθηκευονται ολα απο θερμοκρασιες min/max , καταναλωση min/max μεχρι τελικη ταχυτητα. Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν μπορουν να αποθηκευτουν και τα RPM που καποιος παει ενα αμαξι αλλα αν μπορουν και ο αλλος χτυπαει κοκκινο συνεχεια λες η εταιρεια να δεχτει πως εφταιγε ο κινητηρας η ο οδηγος ??
×
×
  • Create New...