Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα. Και το στρατόπεδο είναι κοντά στην πόλη; και κάτι άλλο. Ως υκοα τι ακριβώς θα κάνω. Παίρνω κάποιο βαθμό και αν ναι από σπάρτη η στη μονάδα μου; ευχαριστώ πολύ. Edited by kostasaig
Προσθήκη στοιχείων

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλιστα. Και το στρατόπεδο είναι κοντά στην πόλη; και κάτι άλλο. Ως υκοα τι ακριβώς θα κάνω. Παίρνω κάποιο βαθμό και αν ναι από σπάρτη η στη μονάδα μου; ευχαριστώ πολύ.

Περνάς ΛΥΒ και πας για δεκανέας σε κάποιο στρατόπεδο πάνω...είτε στην μονάδα σου είτε σε κάποια άλλη στην Κομοτηνή.

Καλησπερα να ρωτησω κατι,αληθευει οτι καθε χρονο πριν αλλαξει ο χρονος ο υπουργος εθνικης αμυνας (Βενιζελος) σβηνει ολες τις φυλακες και ποινες στους φανταρους? γινεται ή ειναι φημη?

Και αν γινει πως γινεται? ευχαριστω πολυ!

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Καλησπερα να ρωτησω κατι,αληθευει οτι καθε χρονο πριν αλλαξει ο χρονος ο υπουργος εθνικης αμυνας (Βενιζελος) σβηνει ολες τις φυλακες και ποινες στους φανταρους? γινεται ή ειναι φημη?

ραδιο αρβυλα σε ολο του το μεγαλειο. πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα καταλαβα...να ρωτησω και κατι αλλο,εγω θελω να παω στο 424 γιατι εχω προβλημα με ποναει η μεση μου και ειμαι σε αδεια, θα πρεπει να εχω παραπεμπτικο για να παω απο το στρατοπεδο? ή πρεπει να βγαλω απο το φρουαρχειο για να παω? ή μπορω να παω απλα κατευθειαν ετσι στο 424?

Κυνηγαω να παρω μια αναρωτικη..

γνωριζει κανεις κατι? ευχαριστω πολυ!

γνωριζετε που ειναι? εκει στο 424 το παλιο στην θεσσαλονικη διπλα? και απο εκει θα παρω παραπεμπτικο? εχει καποιον γιατρο? ευχαριστω πολυ!!

Κάτι τέτοιο διαδίδεται και κάθε φορά που ο εκάστοτε υπουργός άμυνας είναι σε καλά κέφια.

π.χ.

Ο υπουργός παντρεύει την κόρη του και χαρίζει άδειες!

Ο υπουργός κέρδισε το φλουρί και απο τη χαρά του, σβήνει φυλακές!

Edited by agiorgitis
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

γνωριζετε που ειναι? εκει στο 424 το παλιο στην θεσσαλονικη διπλα? και απο εκει θα παρω παραπεμπτικο? εχει καποιον γιατρο? ευχαριστω πολυ!!

To φρουραρχείο Θεσ/νικης είναι στο παλιό 424, απέναντι απτο πολεμικό μουσείο (διπλα στο σώμα-πρατήριο) η οδός λέγεται Γρηγορίου Λαμπράκη ...

εκει εχει μεταφερθει και τα φαρμακείο-οδοντιατρείο φρουράς Θεσ/νικης και σε λιγο καιρό θα πάνε και τα στρατολογικά γραφεία ...

Κάτι τέτοιο διαδίδεται και κάθε φορά που ο εκάστοτε υπουργός άμυνας είναι σε καλά κέφια.

π.χ.

Ο υπουργός παντρεύει την κόρη του και χαρίζει άδειες!

Ο υπουργός κέρδισε το φλουρί και απο τη χαρά του, σβήνει φυλακές!

H φημολογία πάντως που θέλει αυξηση της θητείας αν δεν ανανεωθεί η σύμβαση των επαγγελματιών οπλιτών λόγω περικοπών στο δημόσιο,έχει βάση και έχει προκαλέσει αναστάτωση :!:

Edited by Starenios

καλησπερα,να ρωτησω κατι.

απολυομαι με το καλο μεσα μαιου, και εχω ευκαιρια να παω ταξιδι αμερικη (με την σχολη που σπουδαζω υπολογιστες) μεσα απριλιου.

τι λετε θα αξιζει να θυσιασω ολη την κανονικη μου αδεια για κατι τετοιο ? εγω ψηνομαι, αν και θα μου ερθει καπως ακριβα πιστευω οτι ειναι εμπειρια καλή.

γνωμες ???

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

απολυομαι με το καλο μεσα μαιου, και εχω ευκαιρια να παω ταξιδι αμερικη (με την σχολη που σπουδαζω υπολογιστες) μεσα απριλιου.

τι λετε θα αξιζει να θυσιασω ολη την κανονικη μου αδεια για κατι τετοιο ? εγω ψηνομαι, αν και θα μου ερθει καπως ακριβα πιστευω οτι ειναι εμπειρια καλή.

γνωμες ???

ναι,αξίζει.

έτσι θα έχεις και μια εικόνα για το τι θα κάνεις μετά από την θητεία σου.

για το αν θα σε ενδιέφερε η ΗΠΑ κοκ.

αν δεν είσαι ΕΔ με πολλά παρακάλια θα σου δώσουν άδεια 3μερες τον μήνα, εκτός και αν είσαι σε στρατόπεδο με πολλά άτομα και είσαι συνέχεια με άγραφες άδειες.

γνωμες ???

θελει πολυ τρεξιμο και αρκετη τυχη για να παρεις αδεια εξωτερικου. οταν το αποφασισεις ξεκινα τις διαδικασιες αμεσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο εύκολο να πάρεις άδεια εξωτερικού. (δεν ειρωνεύομαι)

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Σιγουρα εύκολο είναι αν είσαι από τους ομογενείς ή με μόνιμη διαμονή στο εξωτερικό όπου τότε δικαιούσαι και 4+ μέρες άγραφα οδοιπορικά.:)

Προυπόθεση να έχεις κλείσει 3μηνο υπηρεσίας σε μονάδα (εκτός μεσολαβήσει κάποιο τραγικό γεγονός στην οικογένειας σου) και να μην μεσολαβεί άσκηση την περίοδο που θα φύγεις.:)

εγω παλι ξερω οτι για να παρεις αδεια και να βγεις εξω πρεπει να εγκριθει απο την ταξιαρχεια ..και θελει σιγουρα κανα μηνα πιο πριν να κανεις χαρτια ...
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Oλες οι κανονικές άδειες (και όχι μόνο για εξωτερικό) εγκρίνονται από την διεύθυνση του σχηματισμού που ανήκεις.Είναι τυπική διαδικασία γιατί πρέπει ο σχηματισμός να ξέρει ανά πάσα στιγμή την δύναμη του.

Απλά ο διοικητής της κάθε μονάδας προτείνει άδεια για κάποιον, και φυσικά γίνεται συνήθως σύντομα δεκτό από τον σχηματισμό.Για το εξωτερικό βέβαια πρέπει να το ψάξουν γιατί και πολλοί έχουν φύγει κατά το παρελθόν και ξαναγύρισαν μόνο με κάποια ειδική διάταξη εξαγοράς θητείας.Ετσι και αλλιώς ποινές για πολλά αδικήματα κατά την διαρκεια της θητείας σε περίοδο ειρήνης, τελικά πλέον μετατρέπονται και σε προστίματα αν έχεις να πληρώσεις....

παιδιά πρόκειται να μπώ υλικού πολέμου φλεβάρη και ήθελα να ξέρω με καλό βύσμα μπορώ να πάω κατευθείαν μετά την εκπαίδευση σε κάποιο ΤΥΛ στην αττική ή πρέπει να πάω παραμεθώριο πρώτα;;pleasee βοηθήστε με!!!

εντάξει θέλω να πώ για παράδειγμα για να πάς στο ΓΕΣ δεν πρέπει να έχεις υπηρετήσει 3 μήνες έξω(νομίζω);. Γίνεται να πάς κατευθείαν;ισχύει το ίδιο και με το ΤΥΛ;;

και το Καπανδριτι "εξω" θεωρειται ....

ρε μεγαλε ... στην ελλαδα ζουμε... για στρατο μιλαμε... οποτε δεν υπαρχουν ΠΡΕΠΕΙ...

παντου πας,ειμαι στο γες τωρα και ειναι πολλοι που εχουν ερθει απευθειας,

να ρωτησω κατι,καποτε υπηρχε η εξαγορα της θητειας μετα απο καποιους μηνες,πχ εκανες 4 μηνες και μπορουσες να εξαγορασεις τους υπολοιπους,ξερουμε αν υπαρχει ακομα κατι τετοιο?

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Το Καπανδρίτι πάντως μετρά 2η μετάθεση πλέον και σαν Αθήνα στην μονάδα των Χωκ.

Πολλές μεταθέσεις πάντως εξαρτούνται και από την ειδικότητα.Αν είσαι πχ Πληροφορικής είναι εύκολο να πάς στον τόπο κατοικίας σου σε μεγάλη μονάδα και να μην κάνεις και τίποτε σαν "ειδικός επιστήμων".

Edited by Starenios