amelidis Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Επειδή συγκρίνατε το στρατό εδώ με το έξω να πω ότι ναι εδώ μπορεί να είναι ένα μπάχαλο και έξω να λειτουργεί σωστά,όμως σε οποιοδήποτε στρατό στο κόσμο οι σχολές που βγάζουν στρατιωτικούς είναι στο ίδιο κλίμα.Καψώνια παντού έχει γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο νέος στο κλίμα του στρατού και για να δουν ποιος θα αντέξει για να μείνουν όσοι έχουν την απαραίτητη ψυχική και σωματική αντοχή. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Και το παραπανω υπογραμμισμενο εσυ πως το γνωριζεις? Εχεις δει ξενους φανταρους, αξιωματικους η υπαξιωματικους?? Ολη μου την θητεια με τετοιους την περασα και δεν ειδα ουτε ακουσα ποτε κατι τετοιο!!! Απεναντιας ακουσα τα γελια των ξενων στρατιωτων οταν τους ανεφερα οτι πληρωνωμαστε με 8,62€/μηνα και προσπαθουσα να του το δωσω να το καταλαβει γιατι το θεωρουσε απιθανο! Ειδα επαγγελματιες Γαλλους στρατιωτες, καθως εφευγαν απο την Πριστινα για να επιστρεψουν στην πατριδα τους μετα την θητεια τους στην KFOR να επιμενουν να στρωσουν οι ιδιοι τα κρεβατια που θα κοιμοντουσαν αντι να τα στρωσουμε οι Ελληνες φανταροι! Ειδα τον Ισπανο διοικητη της KFOR (Πριστινα) να κοιμαται στα ιδια κρεβατια με τους υπολοιπους φανταρους ενω οι ελληνες τα τσουτσεκια οι αξιωματικοι δεν καταδεχονταν κατι αναλογο και εμειναν σε ξενοδοχειο 4 αστερων στο κεντρο της Θεσσαλονικης! Αυτη ειναι η νοοτροπιο που επικρατει σε ξενους στρατους... Τα καψωνια και οι βλακωδεις ιδεες περι κουρασμενων ελληνων φανταρων για να μην προκαλουν φασαριες υπαρχουν και συντηρουνται μονο στην ελλαδα γιατι η στρατιωτικη μας ηγεσια ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ να αντιμετωπισει τις υπαρχουσες συνθηκες... Θα ερθει (που δεν θα ερθει στην πραγματικοτητα αλλα τελοσπαντων...) η ωρα να πολεμησουμε και θα βασιζεται ολη η χωρα στο φιλοτιμο του ελληνα παλι! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ!!!! ΗΓΕΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!! ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!! Οι μοναδικες μοναδες που εμειναν στην χωρα αυτη και θυμιζουν στρατο ειναι τα αεροδρομια στην Λαρισα και τα Νησια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Σώπα ρε φίλε.Δηλαδή σε πειράζουν οι στρατιωτικοί που θα κάνεις μια θητεία και δεν θα τους ξαναδείς,οι αστυνομικοί που είναι εκεί έξω για κάποιο λόγο και ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους για ψίχουλα αλλά δεν σε πειράζουν οι πολιτικοί που κλέβουν εκατομμύρια χωρίς να το πάρεις χαμπάρι,δεν σε πειράζουν οι δημοσιογράφοι της πολιτικής προπαγάνδας με τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης,δεν σε πειράζουν οι συνδικαλιστές κομματόσκυλα με τις μίζες που υποκινούν επεισόδια στους δρόμους κλπ κλπ. Όσοι δεν γουστάρετε το κλίμα του στρατού μαγκιά σας.Κανείς δεν σας ανάγκασε να γίνετε στρατιωτικοί.Η θητεία όμως είναι υποχρέωση. Οκ στο στρατό υπάρχουν πολλοί στρατόκ@*λοι και στην αστυνομία υπάρχουν και "μπάτσοι".Λογικό αφού όποιος έχει κόμπλεξ από πριν και τους δώσεις και εξουσία θα γίνει πολύ χειρότερος.Δεν είναι όμως όλοι έτσι.Κάποιοι κάνουν έργο. Επειδή συγκρίνατε το στρατό εδώ με το έξω να πω ότι ναι εδώ μπορεί να είναι ένα μπάχαλο και έξω να λειτουργεί σωστά,όμως σε οποιοδήποτε στρατό στο κόσμο οι σχολές που βγάζουν στρατιωτικούς είναι στο ίδιο κλίμα.Καψώνια παντού έχει γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο νέος στο κλίμα του στρατού και για να δουν ποιος θα αντέξει για να μείνουν όσοι έχουν την απαραίτητη ψυχική και σωματική αντοχή. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ελπιζω μονο να μην εισαι στελεχος γιατι μαλλον εχεις θιχτει ..ανεφερα οτι παντου υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα νομιζω παρεξηγεις καποια πραγματα.. δεν μιλησα εγω για τους πολιτικους ουτε για δημοσιογραφους ,εξαλλου δεν ειναι και το καταλληλο θεμα. ο στρατος δεν ειναι για ολους ειναι για οσους τα γραφουν ολα στα @@ τους και δεν αγχωνονται και για οσους εγκυμονουν μεσα τους καποιο ψυχολογικο προβλημα..Αν εισαι ο μονος ο οποιος δεν βλεπεις οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει προβλημα στον στρατο ξηρας τοτε επετρεψε μου αλλα ισως θα πρεπει να υπηρετησεις ξανα η να υπηρετησεις αν δεν το εχεις κανει ηδη . Θα ερθει (που δεν θα ερθει στην πραγματικοτητα αλλα τελοσπαντων...) η ωρα να πολεμησουμε και θα βασιζεται ολη η χωρα στο φιλοτιμο του ελληνα παλι! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΗΔΕΝ!!!! ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ!!!! ΗΓΕΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!! ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!! Οι μοναδικες μοναδες που εμειναν στην χωρα αυτη και θυμιζουν στρατο ειναι τα αεροδρομια στην Λαρισα και τα Νησια μας... πολυ σωστος δεν θα μπορουσε να ειπωθει καλυτερα .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Σώπα ρε φίλε.Δηλαδή σε πειράζουν οι στρατιωτικοί που θα κάνεις μια θητεία και δεν θα τους ξαναδείς,οι αστυνομικοί που είναι εκεί έξω για κάποιο λόγο και ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους για ψίχουλα αλλά δεν σε πειράζουν οι πολιτικοί που κλέβουν εκατομμύρια χωρίς να το πάρεις χαμπάρι,δεν σε πειράζουν οι δημοσιογράφοι της πολιτικής προπαγάνδας με τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης,δεν σε πειράζουν οι συνδικαλιστές κομματόσκυλα με τις μίζες που υποκινούν επεισόδια στους δρόμους κλπ κλπ. Όσοι δεν γουστάρετε το κλίμα του στρατού μαγκιά σας.Κανείς δεν σας ανάγκασε να γίνετε στρατιωτικοί.Η θητεία όμως είναι υποχρέωση. Οκ στο στρατό υπάρχουν πολλοί στρατόκ@*λοι και στην αστυνομία υπάρχουν και "μπάτσοι".Λογικό αφού όποιος έχει κόμπλεξ από πριν και τους δώσεις και εξουσία θα γίνει πολύ χειρότερος.Δεν είναι όμως όλοι έτσι.Κάποιοι κάνουν έργο. Επειδή συγκρίνατε το στρατό εδώ με το έξω να πω ότι ναι εδώ μπορεί να είναι ένα μπάχαλο και έξω να λειτουργεί σωστά,όμως σε οποιοδήποτε στρατό στο κόσμο οι σχολές που βγάζουν στρατιωτικούς είναι στο ίδιο κλίμα.Καψώνια παντού έχει γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο νέος στο κλίμα του στρατού και για να δουν ποιος θα αντέξει για να μείνουν όσοι έχουν την απαραίτητη ψυχική και σωματική αντοχή. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Όπως τα είπε και ο nikos εδώ δε μιλάμε για πολιτικούς, δημοσιογράφους και λοιπούς ρουφιάνους, εδώ μιλάμε για το στρατό. Αυτή η λογική κάθε φορά που θίγεται ένα κακώς κείμενο (δηλαδή σε πείραξε αυτό αλλά δε μιλάς για το x y z άσχετο) δείχνει ότι δεν έχεις επιχειρήματα. Αν θέλεις υποστήριξε το γιατί ο στρατός είναι καλός και αξιόλογος με επιχειρήματα και άσε τους υπόλοιπους τομείς. Επίσης αυτό που όπως φαίνεται δεν αντιλαμβάνεσαι (γιατί λες ότι κατά κάποιο τρόπο κακοί υπάρχουν παντού) είναι ότι ο στρατός και η αστυνομία είναι τομείς που ζητάνε τέτοια άτομα. Εσύ λες ότι ο στρατός δεν είναι για όλους. Εγώ θα συμπληρώσω ότι δεν είναι για κανένα έντιμο άνθρωπο με σώας τας φρένας. Διότι στη δική μας αστυνομία, εάν καταλάβουν ότι γουστάρεις να δέρνεις και να σε πληρώνουν θα σε πάρουν πρώτο πρώτο και θα σε βάλουν και στα ΜΑΤ. Διότι εάν δείξεις στο στρατό ότι θέλεις να πας απέναντι και να σφάξεις στο γόνατο ότι Τούρκο βρεις μπροστά τους θα είσαι το καμάρι τους και θα σε έχουν στα όπα όπα. Με λίγα λόγια ο ελληνικός στρατός και η ελληνική αστυνομία δε ζητάνε έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους, ζητάνε στην καλύτερη ελληναράδες και στη χειρότερη ψυχασθενείς. Σε οποιαδήποτε άλλη ανεπτυγμένη χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα που σέβεται τον εαυτό της, όλοι αυτοί θα καταλήγανε στα ψυχιατρία και όχι στο στρατό και στην αστυνομία. Δυστυχώς εδώ επειδή μόνο στα λόγια έχουμε δημοκρατία, χρειάζονται άτομα που να μη σκέφτονται για να γίνονται όργανα της εκάστοτε εξουσίας και όχι για να διαφυλάσσουν την ασφάλεια των πολιτών και την ειρήνη αντίστοιχα. Και τώρα, αφού τόσο πολύ το ήθελες, όπως βλέπεις το γυρνάω και σε πολιτικό επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Σκέφτομαι να μην κάνω τη θητεία όντας κάτοικος εξωτερικού πλέον. Σύμφωνα με γνωστό μου, πλέον ισχύουν τα εξής: -ως κάτοικος εξωτερικού που δεν έχει κάνει θητεία μπορείς να επισκέπτεσαι την Ελλάδα έως και ένα μήνα το χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. -μπορείς να λαμβάνεις κανονικά νέο διαβατήριο κάθε 5 χρόνια σε επαφή με την πρεσβεία/προξενείο της χώρας όπου μένεις. Ξέρει κάποιος αν αυτά είναι αληθή; Έχω ακόμα 2 χρόνια μέχρι το τέλος της αναβολής μου και προσπαθώ να λάβω κάποια απόφαση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Αν μπορεις να το αποφυγεις, απεφυγε το! Πληροφοριες ομως γαι αυτο το ΣΟΒΑΡΟ θεμα θα παρεις απο την Στρατολογια η την πρεσβεια στην πολη που μενεις και οχι απο καποιον γνωστο σου η ενα φορυμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%F3%F4%F1%E1%F4%E9%F9%F4%E9%EA%E1&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=3&p=0&id=16502116 Ημουν και εγω εκει!!!!και δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που γιναν εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%F3%F4%F1%E1%F4%E9%F9%F4%E9%EA%E1&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=3&p=0&id=16502116 Ημουν και εγω εκει!!!!και δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που γιναν εκει! Ε ναι ρε φίλε, έκανες τσάμπα χειμερινά σπορ και παραπονιέσαι κιόλας; Είναι τραγικότατοι οι τύποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Για όσους τυχόν νομίζουν ότι εγώ πέρασα ζάχαρη στο στρατό και λέω όσα λέω, οι μεταθέσεις μου ήταν οι εξης: (πεζικάριος) πρώτα Μεσολόγγι (κέντρο) , μετά Έβρο (502 ΜΚΤΠ) και τέλος Τ/ΓΕΕΘΑ που τελικά δεν ήταν ο παράδεισος που όλοι νομίζουν γιατί ως γνωστόν, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και εγώ ήμουν πολύ πολύ μικρό ψαράκι. Ρε παιδιά, ποιος πέρασε καλά στο στρατό? Όλοι είδαμε και πάθαμε, αλλά μετά φεύγοντας, μένει μια ανάμνηση, που δεν θα θέλαμε να ξαναπεράσουμε μεν, αλλά δεν θα θέλαμε και να τη σβήσουμε. Ο τρόπος που βιώνει ο καθένας το στρατό είναι μοναδικός και στην ουσία είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του χαρακτήρα του στα δύσκολα. Στο εξωτερικό δεν έχω ιδέα τι γίνεται, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο στρατός είναι παντού στρατός. Έχω επίσης την εντύπωση ότι στην Κίνα για παράδειγμα περνάνε κάπως χειρότερα, το ίδιο και στη Ρωσία. Δεν ξέρω γιατί έχω τέτοια εντύπωση, αλλά μερικές φορές που έτυχε να δώ παρελάσεις τους (στην τηλεόραση, από το youtube κλπ) λέω, για να πηγαίνουν τόοοοοσο καλά, (είναι φοβερές οι παρελάσεις τους) πρέπει να έχουν λιώσει τα παλικάρια. Τώρα, σε τίποτα Γαλλίες, Γερμανίες κλπ μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ πιο επαγγελματικά δεν ξέρω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ρε παιδιά, ποιος πέρασε καλά στο στρατό? Εγώ πέρασα πολύ καλά κι όχι λόγω βύσματος αλλά λόγω χαρακτήρα.Με τους 5 μήνες στο Διδυμότειχο να είναι πολύ καλοί και τους υπόλοιπους στην Θεσσαλονίκη ψιλομέτρια. Ακόμη και κάποιες φορές που τα νεύρα ήταν τεντωμένα όσο πάει η διάθεση επανερχόταν μετά από λίγο. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Εγώ πέρασα πολύ καλά κι όχι λόγω βύσματος αλλά λόγω χαρακτήρα.Με τους 5 μήνες στο Διδυμότειχο να είναι πολύ καλοί και τους υπόλοιπους στην Θεσσαλονίκη ψιλομέτρια. Ακόμη και κάποιες φορές που τα νεύρα ήταν τεντωμένα όσο πάει η διάθεση επανερχόταν μετά από λίγο. Και εγώ δεν παραπονιέμαι (αν και θα μπορούσα), αλλά δεν θα ξαναπήγαινα βέβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Για να πάρουμε λίγο μια γεύση από ελβετικό στρατό στο χαλαρό του :P http://www.youtube.com/watch?v=OyEfWqJkdFo Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%F3%F4%F1%E1%F4%E9%F9%F4%E9%EA%E1&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=3&p=0&id=16502116 Ημουν και εγω εκει!!!!και δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που γιναν εκει! η μοναδα αυτη ειναι στον λαγκαδα ?mlrs ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Για να πάρουμε λίγο μια γεύση από ελβετικό στρατό στο χαλαρό του :P http://www.youtube.com/watch?v=OyEfWqJkdFo Τι χαλαρό? Φαντάσου καψόνι που έχουν φάει οι Ελβετοι που μέχρι και moonwalk κάνουν..:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 η μοναδα αυτη ειναι στον λαγκαδα ?mlrs ? Οχι ειναι στο Λυκοφως Εβρου (λυκοφη οπως λεγοταν παλια) και εχει Μ109Α2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Για να πάρουμε λίγο μια γεύση από ελβετικό στρατό στο χαλαρό του :P http://www.youtube.com/watch?v=OyEfWqJkdFo φιλε,. ελιωσα στα γελια... να'σαι καλά.... :) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αν μπορεις να το αποφυγεις, απεφυγε το! Πληροφοριες ομως γαι αυτο το ΣΟΒΑΡΟ θεμα θα παρεις απο την Στρατολογια η την πρεσβεια στην πολη που μενεις και οχι απο καποιον γνωστο σου η ενα φορυμ! Εννοείται ότι θα ρωτήσω όταν έρθει η ώρα, αλλά θα με ενδιέφερε αν κάποιος έχει μάθει να το γράψει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Σκέφτομαι να μην κάνω τη θητεία όντας κάτοικος εξωτερικού πλέον. Σύμφωνα με γνωστό μου, πλέον ισχύουν τα εξής: -ως κάτοικος εξωτερικού που δεν έχει κάνει θητεία μπορείς να επισκέπτεσαι την Ελλάδα έως και ένα μήνα το χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. -μπορείς να λαμβάνεις κανονικά νέο διαβατήριο κάθε 5 χρόνια σε επαφή με την πρεσβεία/προξενείο της χώρας όπου μένεις. Ξέρει κάποιος αν αυτά είναι αληθή; Έχω ακόμα 2 χρόνια μέχρι το τέλος της αναβολής μου και προσπαθώ να λάβω κάποια απόφαση. Τώρα είδα το μήνυμα σου, είμαι κι εγώ ομοιοπαθής, κάτοικος εξωτερικού (Κύπρος - Αγγλία) με Ελληνική υπηκοότητα. Αυτά που λες ισχύουν. Ρώτησα στο Στρατολογικό Γραφείο και μετά τη λήξη της αναβολής και με δεδομένο πως δεν πρόκειται να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να καταταγείς, έχεις τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι την Ελλάδα μονάχα για ένα μήνα το χρόνο, χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Διαβατήριο βγάζεις κανονικότατα από την πρεσβεία χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από κάποια χρόνια βιοπορισμού στο εξωτερικό (εργασίας, ασφάλισης κλπ.), μπορείς πλέον να απαλλαγείς επίσημα από τη θητεία. Νομίζω πως αυτό γίνεται μετά από 7 χρόνια βιοπορισμού. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 επειδη τα posts ειναι παρα πολλα και δεν μπορω να τα διαβασω ολα, θα μπορουσε να μου πει καποιος συμφορουμητης που πηγ προσφατα στρατο τι πρεπει να εχουμε μαζι μας την ημερα της καταταγης; και κατι ακομα πιο βασικο για μενα, με τα κινητα τι γινεται; την ημερα της καταταγης μπορουμε να περασουμε κινητο με καμερα ή γινεται αυστηρος ελεγχος στα πραγματα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 επειδη τα posts ειναι παρα πολλα και δεν μπορω να τα διαβασω ολα, θα μπορουσε να μου πει καποιος συμφορουμητης που πηγ προσφατα στρατο τι πρεπει να εχουμε μαζι μας την ημερα της καταταγης; και κατι ακομα πιο βασικο για μενα, με τα κινητα τι γινεται; την ημερα της καταταγης μπορουμε να περασουμε κινητο με καμερα ή γινεται αυστηρος ελεγχος στα πραγματα; εξαρταται απο το κεντρο..εγω τους εδειξα ενα φθηνο το οποιο ειχε καμερα μου το κρατησανε αλλα ειχα μεσα στην τσεπη μου και το καλο..το οποιο και δεν μου βρηκαν ..αλλα καποιοι οι οποιοι βρεθηκαν να εχουν πανω τους κινητα με καμερα τσιμπησανε απο 5 μερες ..αν το βαλεις μεσα στο εσωρουχο δυσκολα να το δουν εκτος και αν εχουν ενα μηχανημα το οποιο ειναι σαν γλοπ και ανιχνευει οτιδηποτε μεταλλικο Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 εξαρταται απο το κεντρο..εγω τους εδειξα ενα φθηνο το οποιο ειχε καμερα μου το κρατησανε αλλα ειχα μεσα στην τσεπη μου και το καλο..το οποιο και δεν μου βρηκαν ..αλλα καποιοι οι οποιοι βρεθηκαν να εχουν πανω τους κινητα με καμερα τσιμπησανε απο 5 μερες ..αν το βαλεις μεσα στο εσωρουχο δυσκολα να το δουν εκτος και αν εχουν ενα μηχανημα το οποιο ειναι σαν γλοπ και ανιχνευει οτιδηποτε μεταλλικο πλακα κανεις! οι στρατομα...κες κανουν και σωματικο ελεγχο με ματσουκι;ξερεις σε ποια κεντρα γινεται αυτο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 πλακα κανεις! οι στρατομα...κες κανουν και σωματικο ελεγχο με ματσουκι;ξερεις σε ποια κεντρα γινεται αυτο; δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο για το πρωτο μηνα που θα πας στον στρατο να εχεις ενα κινητο της πλακας μονο για ομιλια και μηνυματα?ρισκαρεις να πας με κρυμενο κινητο στο εσωρουχο σου και να μπεις στην μπουκα με το που θα πατησεις το ποδι σου στο κεντρο? τετοια εξαρτηση ποια με τα κινητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 δηλαδη σου ειναι τοσο δυσκολο για το πρωτο μηνα που θα πας στον στρατο να εχεις ενα κινητο της πλακας μονο για ομιλια και μηνυματα?ρισκαρεις να πας με κρυμενο κινητο στο εσωρουχο σου και να μπεις στην μπουκα με το που θα πατησεις το ποδι σου στο κεντρο? τετοια εξαρτηση ποια με τα κινητα? ...τετοια και με τα κινητα και με τους υπολογιστες μη σου πω οτι θα παρω και υπολογιστη... desktop κιολας Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 ...τετοια και με τα κινητα και με τους υπολογιστες μη σου πω οτι θα παρω και υπολογιστη... desktop κιολας αν το καταφερεις και δεν εχεις προβλημα μαγκια σου, αν ομως ξεκινας με την προοπτικη να μην στερηθεις τιποτα και το πως θα ξεγελασεις και θα παρακαμψεις καποια πραγματα που ειναι στανταρ στον στρατο, θα περασεις πολυ δυσκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 πλακα κανεις! οι στρατομα...κες κανουν και σωματικο ελεγχο με ματσουκι;ξερεις σε ποια κεντρα γινεται αυτο; Στην Σπάρτη, όταν επιστρέφαμε από την άδεια ορκωμοσίας. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Στην Σπάρτη, όταν επιστρέφαμε από την άδεια ορκωμοσίας. :rolleyes: υπηρχε καποιος που να ειχε παρακαμψει τον ελεγχο και να περασε κινητο με καμερα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts