Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωστό πρόβλημα, ιδιαίτερα μετά από αναβάθμιση σε iOS7.

"It's a hardware issue that's causing the greyed out WiFi. The WiFi circuit has failed, probably due to the heat caused by downloading and processing the iOS 7 upgrade."

Δες λίγο αυτό. Αν δεν γίνει κάτι, επικοινώνησε με το service. Ίσως φανείς τυχερός και στο αντικαταστήσουν.

Εδώ, στις ΗΠΑ, υπάρχουν αναφορές πως η Apple αντικατέστησε συσκευές 4S αφότου είχε περάσει το 12-μηνο, γι αυτό το λόγο.

Γνωρίζω το πρόβλημα δεν διορθώνεται ούτε με network reset ουτε με hard reset. Δημιουργήθηκε από το λογισμικό αλλά από υπερθέρμανση έχει γίνει ζημία σ ένα τσιπ.

Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις ότι θέλεις μπορεί το δικό σου να έχει κάτι άλλο.

Nokia 8800 Scirocco

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. με ενα reset network settings εστρωσε η συσκευη. και νομιζω παει καλυτερα και η μπαταρια. το παρακολουθω απο κοντα και σας ενημερωνω
[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. με ενα reset network settings εστρωσε η συσκευη. και νομιζω παει καλυτερα και η μπαταρια. το παρακολουθω απο κοντα και σας ενημερωνω

Ήταν κάποιο τυχαίο bug ευτυχώς.

Nokia 8800 Scirocco

Ήταν κάποιο τυχαίο bug ευτυχώς.

τι να σου πω μακαρι. σκεφτομαι να κανω και ενα hard reset ετσι για το καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να σου πω μακαρι. σκεφτομαι να κανω και ενα hard reset ετσι για το καλο

Αν δεν εχεις προβλημα μην μπαίνεις στην διαδικασία

Nokia 8800 Scirocco

Αν δεν εχεις προβλημα μην μπαίνεις στην διαδικασία

προς το παρον το σκεφτομαι. θελει αρκετη δουλεια μετα και δεν εχω τον χρονο

τελικα το προβλημα δεν λυθηκε και το κινητο πρεπει να παει στο σερβις. μια ερωτηση. η αποδειξη αγορας βρισκεται στην αθηνα αν μου την στειλουν με φαξ και παω μια φωτοτυπια θα την δεχτουν η θα υπαρχει προβλημα;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Mιας και το αναφερετε ειπα να πω και εγω τον δικο μου προβλημα,εχω ενα 4αρι 32gb απο αμερικη το εχει αγορασει ενας φιλος και το εδωσε σε εναν φιλο του αλλα ο ιδιος ξεχασε τα id, και φτανω στο activation και τρωω πορτα απο τα πολλα το εκανα jailbreak το ανοιξα κομπλε αλλα εβαλα sim και λεει no service σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο στο δικτυο AT&T που το πηρε?Δωστε μου λιγο τα φωτα σας.

Εφόσον είναι αγορασμένο από κατάστημα της AT&T, δεν τίθεται θέμα, είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Administrators
Mιας και το αναφερετε ειπα να πω και εγω τον δικο μου προβλημα,εχω ενα 4αρι 32gb απο αμερικη το εχει αγορασει ενας φιλος και το εδωσε σε εναν φιλο του αλλα ο ιδιος ξεχασε τα id, και φτανω στο activation και τρωω πορτα απο τα πολλα το εκανα jailbreak το ανοιξα κομπλε αλλα εβαλα sim και λεει no service σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο στο δικτυο AT&T που το πηρε?Δωστε μου λιγο τα φωτα σας.

Βάλε το ΙΜΕΙ της συσκευής σου εδώ για να δεις σε ποιον carrier είναι κλειδωμένο.

Modpic.gif

• Administrators
τελικα το προβλημα δεν λυθηκε και το κινητο πρεπει να παει στο σερβις. μια ερωτηση. η αποδειξη αγορας βρισκεται στην αθηνα αν μου την στειλουν με φαξ και παω μια φωτοτυπια θα την δεχτουν η θα υπαρχει προβλημα;

Κανένα πρόβλημα. Βασικά και χωρίς απόδειξη να το πας, γνωρίζουν από το ΙΜΕΙ για την εγγύηση της συσκευής.

Modpic.gif

Βάλε το ΙΜΕΙ της συσκευής σου εδώ για να δεις σε ποιον carrier είναι κλειδωμένο.

To έβαλα δείχνει αυτά.

Activated: Yes

Telephone Technical Support: Expired

Repairs & Service Coverage: Expired

Contract: Expired

Carrier: Unlock

SIM Lock: Unlocked

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εφόσον είναι αγορασμένο από κατάστημα της AT&T, δεν τίθεται θέμα, είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της.

Δεν το βλέπω να είναι κλειδωμένο τι άλλο μπορεί να φτάιει?

Κανένα πρόβλημα. Βασικά και χωρίς απόδειξη να το πας, γνωρίζουν από το ΙΜΕΙ για την εγγύηση της συσκευής.

και πως γινεται με το ιμει? μου κανει εντυπωση αυτο που λες. βλεπουν ποτε ενεργοποιηθηκε για πρωτη φορα η συσκευη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η έχει κολλήσει η έχει προβλημα.

Βγάλε την sim κανε Επανεκκίνηση βάλε σε πτήση δοκίμασε γενικά κάτι απο αυτά και επίσης δοκίμασε να κανεις καμία κλήση.

Αν δεν ίσως έχει κάποιο προβλημα η συσκευή.

Κλειδωμένη πάντως δεν είναι

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Φυσικά. Εδώ μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε με το serial number...

https://selfsolve.apple.com/

Ή με το ΙΜΕΙ εδώ...

http://iphoneimei.info/

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Αν κάνω restore θα με παει στην 7.04 και θα μου ζηταει apple id κτλ τα οποία δεν ξέρω γιατί δεν τα έχει ο ιδιοκτητης,και για να το ανοιξω θα πρεπει να κάνω jailbreak την 7.04 πράγμα το οποίο δεν γίνεται γιατί θα πρεπει να είναι ενεργο το τηλέφωνο αν έχω λάθος διόρθωσε με.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα έχω κανει αυτα βγάλε βάλε sim airlpane κτλ αλλά ψάχνει ψάχνει και μετα no service τι άλλο μπορω να κάνω?φτιάχνεται κάπου αυτό?

Καλημέρα σας,

Εχω μια απορία . Γιατί όταν πηγαίνω π.χ. σε έναν χώρο που έχει wifi δεν μου δείχνει αυτόματα ότι υπάρχει το παρακάτω ή τα παρακάτω διαθέσιμα δίκτυα όπως συμβαίνει στα android, αλλά πρέπει να μπω στα settings-wifi για να δώ αν υπάρχει και ποια και να επιλέξω ? ή μήπως υπάρχει και δεν το έχω δεί ?

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα σας,

Εχω μια απορία . Γιατί όταν πηγαίνω π.χ. σε έναν χώρο που έχει wifi δεν μου δείχνει αυτόματα ότι υπάρχει το παρακάτω ή τα παρακάτω διαθέσιμα δίκτυα όπως συμβαίνει στα android, αλλά πρέπει να μπω στα settings-wifi για να δώ αν υπάρχει και ποια και να επιλέξω ? ή μήπως υπάρχει και δεν το έχω δεί ?

Ευχαριστώ πολύ

Έτσι λειτουργεί. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και στο wifi για να δεις τα δίκτυα.

Nokia 8800 Scirocco

Ας το πάρουμε απο την αρχή.

Ποια έκδοση εχεις;

Τώρα το iCloud έχει την επιλογή εύρεση iPhone ενεργοποιημένη με τα στοιχεία του προκατόχου;

Πριν το πάρεις απλά έβγαλε την κάρτα του και έβαλες την δική σου;

Μήπως μετά το jailbreak έγινε τιποτα;

Nokia 8800 Scirocco

Λοιπον τωρα φοραει την 5.01 αν το κανω restore θα περασει την 7.04 αλλα θα μου ζηταει τα id οποτε δεν θα ανοιξει,οποτε το εχω κανει downgrade σε 5.01 και το εκανα jailbreak για να παρακαμψω την ενεργοποιηση που λεει βαλε password και id.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ας το πάρουμε απο την αρχή.

Ποια έκδοση εχεις;

Τώρα το iCloud έχει την επιλογή εύρεση iPhone ενεργοποιημένη με τα στοιχεία του προκατόχου;

Πριν το πάρεις απλά έβγαλε την κάρτα του και έβαλες την δική σου;

Μήπως μετά το jailbreak έγινε τιποτα;

οχι δεν την εχει ενεργοποιημενη δεν μου εδωσε καμια sim απλα κατευθειαν εβαλα την δικη μου,και η εκδοση που του εβαλα ειναι η 5.01.Απλα το εκανα downgrade στην 5.01 μετα jailbreak για να παρακαμψω την ενεργοποιηση που ζηταει στην αρχη apple id και password.

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ

Ρυθμίσεις/wifi/ερώτηση για είσοδο. Και το βάζεις στο on.

Λοιπον τωρα φοραει την 5.01 αν το κανω restore θα περασει την 7.04 αλλα θα μου ζηταει τα id οποτε δεν θα ανοιξει,οποτε το εχω κανει downgrade σε 5.01 και το εκανα jailbreak για να παρακαμψω την ενεργοποιηση που λεει βαλε password και id.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οχι δεν την εχει ενεργοποιημενη δεν μου εδωσε καμια sim απλα κατευθειαν εβαλα την δικη μου,και η εκδοση που του εβαλα ειναι η 5.01.Απλα το εκανα downgrade στην 5.01 μετα jailbreak για να παρακαμψω την ενεργοποιηση που ζηταει στην αρχη apple id και password.

Έκανες downgrade σε 4s?

Πως το έκανες;

Αφού δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εύρεση iPhone δεν θα σου ζητήσει activation με το παλιό Apple ID.

Με εχεις μπερδέψει λίγο

Nokia 8800 Scirocco

Έκανες downgrade σε 4s?

Πως το έκανες;

Αφού δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εύρεση iPhone δεν θα σου ζητήσει activation με το παλιό Apple ID.

Με εχεις μπερδέψει λίγο

Σου εχω στειλει ΠΜ.

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned