hraklhs57 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ είμαι με ios 6.1.1 jb και δεν το κουναω απο εδώ. Μου κάνει ταχύτατα ότι ακριβώς χρειάζομαι. Άλλαξα μπαταρία πρόσφατα μόνος μου και το τηλ πετάει Μην το κουνήσεις απο εκεί!! Ευτυχώς για μένα πρόλαβα και γύρισα το iPad 2 σε 7.1.2 αλλιώς θα το είχα πετάξει. Στο 4s όμως αναγκάζομαι να υπομένω το ios8 δυστυχώς... Είσαι τυχερός!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έλεγα να το αγοράσω ρε παιδιά, το 32άρι. Και μιας και αποσύρθηκε όταν βγήκε το 5 θα έρθει με iOS 5. Από την άλλη όμως είναι πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο εγχείρημα, μιας και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστώ να αναβαθμίσω σε iOS 8. Επομένως από αυτή την άποψη αξίζει περισσότερο το 8άρι που τρέχει οκ με 7 και είναι 200 ευρώ πιο φθηνό. Καλά δε μιλώ για χώρο τα 6 δε φτάνουν ούτε για ζήτω :rolleyes: Ας είναι καλά το Spotify. Συμφωνώ πάντως ότι η χρυσή τομή θα ήταν iOS 6 με 16 και πάνω :) Γενικά έχω φάει πολλά άκυρα από θέμα ποιότητας τώρα τελευταία και θέλω να αγοράσω το 4S και να μείνω κανα χρόνο γιατί είναι το μόνο που αποδείχθηκε ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έλεγα να το αγοράσω ρε παιδιά, το 32άρι. Και μιας και αποσύρθηκε όταν βγήκε το 5 θα έρθει με iOS 5. Από την άλλη όμως είναι πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο εγχείρημα, μιας και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστώ να αναβαθμίσω σε iOS 8. Επομένως από αυτή την άποψη αξίζει περισσότερο το 8άρι που τρέχει οκ με 7 και είναι 200 ευρώ πιο φθηνό. Καλά δε μιλώ για χώρο τα 6 δε φτάνουν ούτε για ζήτω :rolleyes: Ας είναι καλά το Spotify. Συμφωνώ πάντως ότι η χρυσή τομή θα ήταν iOS 6 με 16 και πάνω :) Γενικά έχω φάει πολλά άκυρα από θέμα ποιότητας τώρα τελευταία και θέλω να αγοράσω το 4S και να μείνω κανα χρόνο γιατί είναι το μόνο που αποδείχθηκε ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια. Λάθος κανεις. Αν πάρεις τώρα θα έρθει με iOS 8 Μόνο μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο που κατα την γνώμη μου θα πρέπει να έχει iOS 6.1.x Το iOS 5 δεν θα τρέχουν οι μισές εφαρμογές και αυτές που θα έχεις θα είναι παλιές εκδόσεις με ελάχιστες δυνατότητες. Πίσω δεν γυρίζει το 4s. Δηλαδή αν έχει 7.1 δεν μπορείς να πας προς τα πίσω σε οποιαδήποτε πχ 6.1 Η μόνη λύση είναι μεταχειρισμένο όπως σου είπα και θα κανεις επαναγορά μέσα απο την συσκευή γιατί απο iTunes θα περάσει iOS 8 Αν είναι jailbreak πρέπει να το καθαρίσεις χειροκίνητα γιατί αν κανεις επαναγορά απο την συσκευή θα μείνει να μην ανοίγει καθόλου. Μετά πας σε restore όποτε πάλι iOS 8. Είναι λιγο μονόδρομος. Μεταχειρισμένο 16gb και iOS 6 η και 7.1.2 τρέχει πολυ καλά που το είχα εγώ και τώρα ένας φίλος είναι πολυ καλό απλά θα κλείσεις κάποια εφέ απο την προσβασιμότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λάθος κανεις. Αν πάρεις τώρα θα έρθει με iOS 8 Μόνο μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο που κατα την γνώμη μου θα πρέπει να έχει iOS 6.1.x Το iOS 5 δεν θα τρέχουν οι μισές εφαρμογές και αυτές που θα έχεις θα είναι παλιές εκδόσεις με ελάχιστες δυνατότητες. Πίσω δεν γυρίζει το 4s. Δηλαδή αν έχει 7.1 δεν μπορείς να πας προς τα πίσω σε οποιαδήποτε πχ 6.1 Η μόνη λύση είναι μεταχειρισμένο όπως σου είπα και θα κανεις επαναγορά μέσα απο την συσκευή γιατί απο iTunes θα περάσει iOS 8 Αν είναι jailbreak πρέπει να το καθαρίσεις χειροκίνητα γιατί αν κανεις επαναγορά απο την συσκευή θα μείνει να μην ανοίγει καθόλου. Μετά πας σε restore όποτε πάλι iOS 8. Είναι λιγο μονόδρομος. Μεταχειρισμένο 16gb και iOS 6 η και 7.1.2 τρέχει πολυ καλά που το είχα εγώ και τώρα ένας φίλος είναι πολυ καλό απλά θα κλείσεις κάποια εφέ απο την προσβασιμότητα Λάθος κάνεις εσύ. Το 4S αποσύρθηκε στις 9 Σεπτέμβρη, όταν βγήκε το iOS 8. Δε φτιάχτηκε κανένα 4S με iOS 8. Επίσης ευχαριστώ πολύ για όλες τις διευκρινήσεις, αλλά χωρίς παρεξήγηση έχω κάνει χρόνια διατριβή στο iOS, πόσο μάλλον στο 4S και πώς μπορεί να ρολλάρει καλύτερα :) Δια του λόγου το αληθές, την Πέμπτη, αν με το καλό παραλάβω, θα ανεβάσω φωτογραφία να επιβεβαιώσουμε ότι τρέχει iOS 7, όμως ούτως ή άλλως είναι αδύνατο να τρέχει iOS 8. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έλεγα να το αγοράσω ρε παιδιά, το 32άρι. Και μιας και αποσύρθηκε όταν βγήκε το 5 θα έρθει με iOS 5. Από την άλλη όμως είναι πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο εγχείρημα, μιας και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστώ να αναβαθμίσω σε iOS 8. Επομένως από αυτή την άποψη αξίζει περισσότερο το 8άρι που τρέχει οκ με 7 και είναι 200 ευρώ πιο φθηνό. Καλά δε μιλώ για χώρο τα 6 δε φτάνουν ούτε για ζήτω :rolleyes: Ας είναι καλά το Spotify. Συμφωνώ πάντως ότι η χρυσή τομή θα ήταν iOS 6 με 16 και πάνω :) Γενικά έχω φάει πολλά άκυρα από θέμα ποιότητας τώρα τελευταία και θέλω να αγοράσω το 4S και να μείνω κανα χρόνο γιατί είναι το μόνο που αποδείχθηκε ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια. Λιγο μας εχεις μπερδέψει. Εδώ αν διαβάσει αναφέρεις για iOS 5. Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάλλον έκανες τυπογραφικό δεν εξηγείται αλλιώς. Λες οτι παρακάτω αξίζει περισσότερο το 8αρι. Πάλι κάτι λάθος βλέπω. Δεν σε πιάνω. Τέλος πάντων αγόρασες καινούργιο 4s και το περιμένεις; Για να συνεχίσουμε την κουβέντα με τα νέα δεδομένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λιγο μας εχεις μπερδέψει. Εδώ αν διαβάσει αναφέρεις για iOS 5. Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάλλον έκανες τυπογραφικό δεν εξηγείται αλλιώς. Λες οτι παρακάτω αξίζει περισσότερο το 8αρι. Πάλι κάτι λάθος βλέπω. Δεν σε πιάνω. Τέλος πάντων αγόρασες καινούργιο 4s και το περιμένεις; Για να συνεχίσουμε την κουβέντα με τα νέα δεδομένα Τι δεν κατάλαβες; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το 4S κυκλοφόρησε το 2011 σε 16, 32 και 64. Tα 32 και 64 με την έλευση του 5 το 2012 αποσύρθηκαν, επομένως από τη στιγμή που το iOS 6 ήρθε με το iPhone 5, τα αποσυρθέντα τηλέφωνα έμειναν με iOS 5. Που σημαίνει ότι ό,τι έχει μείνει από 32 και 64 είναι στοκ 3 χρόνων και προφανώς τρέχει iOS 5. Τα 16 που κυκλοφορούσαν κανονικά ερχόντουσαν με iOS 6. Η έκδοση των 8 GB είναι διαφορετική ιστορία, επειδή κυκλοφόρησε επί iOS 7 το 2013, παρ' όλα αυτά ισχύει το ίδιο ακριβώς πράγμα: Αποσύρθηκε με την έλευση του 6 και του iOS 8 φέτος, επομένως ό,τι έχει μείνει είναι στοκ, άρα ό,τι έχει μείνει είναι με iOS 7. Είναι πρακτικά αδύνατο να αναβαθμίστηκαν. Από τα κουτιά τους τα έβγαλαν; Άποψή μου κι από πλευρά υποστήριξης αξίζει περισσότερο η έκδοση των 8GB, επειδή έρχεται με iOS 7 και δεν απαιτείται (ακόμη) αναβάθμιση σε iOS 8 για λήψη εφαρμογών. Οποιαδήποτε συσκευή με iOS 5 προφανώς και αξίζει λιγότερο μιας και, ουσιασικά, απαιτείται ενημέρωση για ουσιώδη χρήση, κι όλοι ξέρουμε πώς τρέχει το iOS 8 στο 4S. :rolleyes: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τι δεν κατάλαβες; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το 4S κυκλοφόρησε το 2011 σε 16, 32 και 64. Tα 32 και 64 με την έλευση του 5 το 2012 αποσύρθηκαν, επομένως από τη στιγμή που το iOS 6 ήρθε με το iPhone 5, τα αποσυρθέντα τηλέφωνα έμειναν με iOS 5. Που σημαίνει ότι ό,τι έχει μείνει από 32 και 64 είναι στοκ 3 χρόνων και προφανώς τρέχει iOS 5. Τα 16 που κυκλοφορούσαν κανονικά ερχόντουσαν με iOS 6. Η έκδοση των 8 GB είναι διαφορετική ιστορία, επειδή κυκλοφόρησε επί iOS 7 το 2013, παρ' όλα αυτά ισχύει το ίδιο ακριβώς πράγμα: Αποσύρθηκε με την έλευση του 6 και του iOS 8 φέτος, επομένως ό,τι έχει μείνει είναι στοκ, άρα ό,τι έχει μείνει είναι με iOS 7. Είναι πρακτικά αδύνατο να αναβαθμίστηκαν. Από τα κουτιά τους τα έβγαλαν; Άποψή μου κι από πλευρά υποστήριξης αξίζει περισσότερο η έκδοση των 8GB, επειδή έρχεται με iOS 7 και δεν απαιτείται (ακόμη) αναβάθμιση σε iOS 8 για λήψη εφαρμογών. Οποιαδήποτε συσκευή με iOS 5 προφανώς και αξίζει λιγότερο μιας και, ουσιασικά, απαιτείται ενημέρωση για ουσιώδη χρήση, κι όλοι ξέρουμε πώς τρέχει το iOS 8 στο 4S. :rolleyes: Τέλος πάντων δεν θα μαλώσουμε εγώ αλλά κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου. ΕΣΥ πήρες 4s 8αρι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τέλος πάντων δεν θα μαλώσουμε εγώ αλλά κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου. ΕΣΥ πήρες 4s 8αρι; Θα παραγγείλω αύριο ένα. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θα παραγγείλω αύριο ένα. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα 32αρι με iOS 7 μετά μεταχειρισμένο. Για καινούργιο δεν μου δίνονται είναι παλιά συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το πρόβλημα του iphone (φόρτιση μόνο από pc) οφειλόταν σε υγρασία της θύρας..δούλευαν μόνο τα data.. άλλαξα θύρα και το πρόβλημα λύθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ρε παιδιά, χάνω SMS γιατί πάνε μόνο στο iPad. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ρε παιδιά, χάνω SMS γιατί πάνε μόνο στο iPad. Τι να κάνω; Καληςπερα φίλε μου! Να κλείσεις το SMS relay απο τις ρυθμίσεις > Μηνύματα του iPad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Καληςπερα φίλε μου! Να κλείσεις το SMS relay απο τις ρυθμίσεις > Μηνύματα του iPad Καλησπέρα. Ευχαριστώ. Αν το κλείσω θα τα παίρνω μόνο στο iPhone η και στα 2? Δε βλέπω πουθενά τέτοια ρύθμιση (στο ipad), στο iphone δε η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. (SMS ipad & mac) Όμως στο ipad έχω ενεργοποιημένη την επιλογή iMessage Edited January 22, 2015 by vasim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα. Ευχαριστώ. Αν το κλείσω θα τα παίρνω μόνο στο iPhone η και στα 2? Δε βλέπω πουθενά τέτοια ρύθμιση (στο ipad), στο iphone δε η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. (SMS ipad & mac) Όμως στο ipad έχω ενεργοποιημένη την επιλογή iMessage Άρα δεν αναφέρεσαι σε DNS αλλά σε iMessages. Θα πρέπει να θέσεις την εναλλαγή στη θέση off το iMessage για να μην δέχεσαι μηνύματα στο iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα. Ευχαριστώ. Αν το κλείσω θα τα παίρνω μόνο στο iPhone η και στα 2? Δε βλέπω πουθενά τέτοια ρύθμιση (στο ipad), στο iphone δε η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. (SMS ipad & mac) Όμως στο ipad έχω ενεργοποιημένη την επιλογή iMessage Αν δεν θέλεις τα iMessage κλείσε τον διακόπτη. Σε 2 συσκευές δεν γίνεται να τα εχεις. Απο όσο γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τα iMessages πανε σε ολες τις συσκευες που εχεις το appleID σου! Ειτε iPhone, ειτε iPad, ειτε mac! Ακομη και με iOS 7! Τα SMS πανε μονο σε οσες συσκευες τα αφηνες απο το iPhone μεσα απο τις ρυθμισεις μηνυματων! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τα iMessages πανε σε ολες τις συσκευες που εχεις το appleID σου! Ειτε iPhone, ειτε iPad, ειτε mac! Ακομη και με iOS 7! Τα SMS πανε μονο σε οσες συσκευες τα αφηνες απο το iPhone μεσα απο τις ρυθμισεις μηνυματων! Ανάλογα τι λογαριασμό αφήνεις να δουλέψει τα iMessage. Εγώ τα δουλεύω με τον αριθμό μου. Όποτε μόνο σε μια συσκευή γίνεται να τα έχω. Με το Id η το Mail γίνεται όντως αλλά δεν το δουλεύω έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kemman91 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα σας & ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιες απαντήσεις στα ερωτήματα/προβλήματα που ακολουθούν!! Αρχικά να πω πως έχω στην κατοχή μου iPhone 4S 1 ημέρας :Ρ (newbie). 1)Ένα απο τα βασικά που θέλω να ρωτήσω είναι πως κατά το 1ο boot του τηλεφώνου δεν έγινε κανένα αυτόματο update στo iOS 8, παρά μόνο μου δίνει την επιλογή όταν παω στις ρυθμίσεις αν θέλω να κάνω την αναβάθμιση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει κάποια στιγμή περίπτωση να υποχρεωθώ να κάνω το update? Επίσης, δε νομίζω, αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνει update χωρίς να το πάρω πρέφα ενω θα έχω ανοιχτο το WiFi/3G? 2)Και κυριότερο μου πρόβλημα προς το παρόν Κάνω το 1ο boot του τηλεφώνου το οποίο ήρθε με 5% μπαταρία, αδειάζει και το αφήνω για μια πλήρη φόρτιση (περιπου 2.5 ώρες??). Μέσα σε σύνολο 10-11 ωρών από αρκετή χρήση ( ~ 3.5 ώρες χρήσης ~ 7-8 αναμονής) φτάνει η μπαταρία στο 5% ακριβώς (πραγματικά δεν με ενόχλησε γιατι έκανα χρήση που δεν πρόκειται να κάνω ξανά εφόσον το συνηθίσω). Το θέμα είναι πως στο 5%, κι ενώ ήμουν, αν θυμάμαι καλά στη λειτουργία της κάμερας, το τηλέφωνο έσβησε!!!! Με ένα γρήγορο search που έκανα στα κατατόπια σας -> το φόρτισα για 5λεπτά, έκανα hard reboot και τελείωσα την μπαταρία ξανά αλλά αυτή τη φορά έκλεισε στο 1% (λογικό). Πιστεύετε πως λύθηκε το πρόβλημα; Υποδεικνύει πως θα μου δημιουργήσει γενικά, θέματα στο μέλλον; Ακούω τις γνώμες σας. Να στε καλά, και βρίστε με για το μεγάλο ποστ! Edited January 22, 2015 by kemman91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα σας & ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιες απαντήσεις στα ερωτήματα/προβλήματα που ακολουθούν!! Αρχικά να πω πως έχω στην κατοχή μου iPhone 4S 1 ημέρας :Ρ (newbie). 1)Ένα απο τα βασικά που θέλω να ρωτήσω είναι πως κατά το 1ο boot του τηλεφώνου δεν έγινε κανένα αυτόματο update στo iOS 8, παρά μόνο μου δίνει την επιλογή όταν παω στις ρυθμίσεις αν θέλω να κάνω την αναβάθμιση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει κάποια στιγμή περίπτωση να υποχρεωθώ να κάνω το update? Επίσης, δε νομίζω, αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνει update χωρίς να το πάρω πρέφα ενω θα έχω ανοιχτο το WiFi/3G? 2)Και κυριότερο μου πρόβλημα προς το παρόν Κάνω το 1ο boot του τηλεφώνου το οποίο ήρθε με 5% μπαταρία, αδειάζει και το αφήνω για μια πλήρη φόρτιση (περιπου 2.5 ώρες??). Μέσα σε σύνολο 10-11 ωρών από αρκετή χρήση ( ~ 3.5 ώρες χρήσης ~ 7-8 αναμονής) φτάνει η μπαταρία στο 5% ακριβώς (πραγματικά δεν με ενόχλησε γιατι έκανα χρήση που δεν πρόκειται να κάνω ξανά εφόσον το συνηθίσω). Το θέμα είναι πως στο 5%, κι ενώ ήμουν, αν θυμάμαι καλά στη λειτουργία της κάμερας, το τηλέφωνο έσβησε!!!! Με ένα γρήγορο search που έκανα στα κατατόπια σας -> το φόρτισα για 5λεπτά, έκανα hard reboot και τελείωσα την μπαταρία ξανά αλλά αυτή τη φορά έκλεισε στο 1% (λογικό). Πιστεύετε πως λύθηκε το πρόβλημα; Υποδεικνύει πως θα μου δημιουργήσει γενικά, θέματα στο μέλλον; Ακούω τις γνώμες σας. Να στε καλά, και βρίστε με για το μεγάλο ποστ! ως προς το 1ο ερωτημα γνωμη μου ειναι να μην κανεις το update,τωρα για να γινει αυτο θελει να πατησεις 2-3 κλικ και να συμφωνησεις για να κατεβει η αναβαθμιση. η μπαταρια ειναι καινουργια.με το καιρο θα στρωσει.μην σε απασχολει που εσβησε με το ανοιγμα της καμερας.εμενα μου χει σβησει και με 10% αλλα με 300 περιπου κυκλους φορτισης.επισης μην αφηνεις την μπαταρια να πεφτει κατω απο 20% και καλο ειναι να το φορτιζεις σε flight mode (φορτιζει πολυ γρηγορα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 @ kemman91 Καλορίζικο! 1) Αναβάθμιση από μόνη της δεν θα κάνει ποτέ η συσκευή. Θα πρέπει να προβείς εσύ στις απαραίτητες ενέργειες μέσα από την εφαρμογή των ρυθμίσεων ή από το iTunes στο PC σου. Από καιρό σε καιρό ίσως σου εμφανίζει μήνυμα υπενθύμισης πως υπάρχει διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για το κινητό. Εσύ απλά πάτα κλείσιμο. Επίσης, δεν μπορείς να απαλλαγείς από την κόκκινη κονκάρδα στο εικονίδιο των Ρυθμίσεων. Θα είναι πάντα εκεί. Ποια έκδοση έχεις τώρα; 2) Μην σε ανησυχεί. Απλά έτυχε. Μου έχει συμβεί και εμένα. Ωστόσο παρακολούθησέ το για να δεις αν το ξανακάνει. Αν και εφόσον συνεχίσει αυτό το βιολί, τότε θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις το θέμα και να απευθυνθείς στο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kemman91 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!! @itchrist86 Φοράει την 7.1.2, πηγαίνει σφαίρα και δεν θέλω ούτε κατά διάνοια να κάνω το update. Όσον αφορά την μπαταρία έχω κάνει αρκετά πραγματάκια και νομίζω πως παίζει αρκετό ρόλο η απενεργοποίηση της ανανέωσης των apps στο background. Θα δω και σήμερα τί κόλπα θα μου κάνει η μπαταρία και αν υπάρξει πάλι θέμα θα το αναφέρω! Τέλος, παιδιά ως newbie δεν έχω ιδέα... υπάρχει κάποια επιλογή-φορμάτ που θα μου δώσει τη δυνατότητα να γυρίσει ξανά το τηλέφωνο στην 7.1.2 ή με το που γίνει το "setup as new" όπως διάβασα θα φορέσει αναγκαστικά τη νέα έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν ποτέ θελήσεις να προβείς σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χάνοντας ταυτόχρονα και τα δεδομένα σου, δηλαδή σαν να έκανες format στον ηλ. υπολογιστή σου, θα πρέπει να το κάνεις μέσω της εφαρμογής των ρυθμίσεων της συσκευής. Αν προσπαθήσεις να κάνεις επαναφορά μέσω του iTunes από τον ηλ. υπολογιστή σου, θα αναγκαστείς να κάνεις και αναβάθμιση. ΥΓ: Σε καταλαβαίνω μιας είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, έχοντας ένα iPhone 5 με iOS 6.1.4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!! @itchrist86 Φοράει την 7.1.2, πηγαίνει σφαίρα και δεν θέλω ούτε κατά διάνοια να κάνω το update. Όσον αφορά την μπαταρία έχω κάνει αρκετά πραγματάκια και νομίζω πως παίζει αρκετό ρόλο η απενεργοποίηση της ανανέωσης των apps στο background. Θα δω και σήμερα τί κόλπα θα μου κάνει η μπαταρία και αν υπάρξει πάλι θέμα θα το αναφέρω! Τέλος, παιδιά ως newbie δεν έχω ιδέα... υπάρχει κάποια επιλογή-φορμάτ που θα μου δώσει τη δυνατότητα να γυρίσει ξανά το τηλέφωνο στην 7.1.2 ή με το που γίνει το "setup as new" όπως διάβασα θα φορέσει αναγκαστικά τη νέα έκδοση; Μην φύγεις απο 7.1.2 ειναι πολυ καλώ για το τηλέφωνο. Αν θέλεις κάποτε να κανεις επαναφορά θα κανεις μέσα απο ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά Ρυθμίσεις και περιεχομένου κάπως έτσι. Αν κανεις jailbreak και θέλεις να κανεις restore τότε δεν γλυτώσεις να πας στην τελευταία έκδοση. Να τα εχεις υπόψην σου γιατί μετά δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερη έκδοση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν ποτέ θελήσεις να προβείς σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χάνοντας ταυτόχρονα και τα δεδομένα σου, δηλαδή σαν να έκανες format στον ηλ. υπολογιστή σου, θα πρέπει να το κάνεις μέσω της εφαρμογής των ρυθμίσεων της συσκευής. Αν προσπαθήσεις να κάνεις επαναφορά μέσω του iTunes από τον ηλ. υπολογιστή σου, θα αναγκαστείς να κάνεις και αναβάθμιση. ΥΓ: Σε καταλαβαίνω μιας είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, έχοντας ένα iPhone 5 με iOS 6.1.4. IPhone 5 + ios 6.1.4 = αξια ανεκτιμητη. Μην το πειραζεις καθολου, προσωπικα την γουσταρα με 1000 αυτην την εκδοση απλα το θεμα ειναι οτι χανεις πολλα καλουδια που δεν υπηρχαν τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ανάλογα τι λογαριασμό αφήνεις να δουλέψει τα iMessage. Εγώ τα δουλεύω με τον αριθμό μου. Όποτε μόνο σε μια συσκευή γίνεται να τα έχω. Με το Id η το Mail γίνεται όντως αλλά δεν το δουλεύω έτσι Μάλλον πρέπει να κλέισω το ένα από τα 2 (προφανώς του ipad) γιατί εξακολουθώ να λαμβάνω τα μηνύματα εκεί. Μα γιατί όμως τα λαμβάνω εκεί. Αυτό έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση στο IOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts