Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο 4αρι η 9.2.1 που είδα σ ένα βίντεο Παρί καλύτερα από 8.1.2 και 9.2.

Όποτε αξίζει. Αν είσαι iOS 7 άφησε το έτσι καλύτερα

Καλησπερα πηρα ενα iphone 4s και εχει ios 7 αλλα οι εφαρμογες θελουν ios 8 και πανω το update ειναι ο μονος τροπος ?

ευχαριστω

Καλησπερα πηρα ενα iphone 4s και εχει ios 7 αλλα οι εφαρμογες θελουν ios 8 και πανω το update ειναι ο μονος τροπος ?

ευχαριστω

Αν θέλεις κάποιες εφαρμογές υποχρεωτικά τότε ναι πρέπει να πας σε iOS 9.

Αν μπορείς να κανεις την δουλειά σου μείνε εκεί που είσαι.

Επίσης αν είχες πριν iPhone στο iTunes έχει μέσα κάποιες εφαρμογές που είχες παλαιότερα συγχρονίσει κάπως μπορείς να περάσεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υποστηριζόταν σε iOS 7 δεν θυμάμαι όμως ακριβώς την διαδικασία

Nokia 8800 Scirocco

Αν θέλεις κάποιες εφαρμογές υποχρεωτικά τότε ναι πρέπει να πας σε iOS 9.

Αν μπορείς να κανεις την δουλειά σου μείνε εκεί που είσαι.

Επίσης αν είχες πριν iPhone στο iTunes έχει μέσα κάποιες εφαρμογές που είχες παλαιότερα συγχρονίσει κάπως μπορείς να περάσεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υποστηριζόταν σε iOS 7 δεν θυμάμαι όμως ακριβώς την διαδικασία

Αν του κανω jailbreak θα μπορω να βρω τις εφαρμογες

Αν του κανω jailbreak θα μπορω να βρω τις εφαρμογες

Με το jailbreak δεν το έχω πολύ αλλα νομίζω πως οχι

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα σας παιδια το πρωην τηλεφωνο του πατερα μου και τωρα το εχω παρει εγω για πειραματα. Αρχικα θελω να μου πειτε πως σβηνω αυτη την ******* εκδοση iOS 9.2 απο πανω και πως περναω μια παλιοτερη εκδοση π.χ. αυτες εδω: http://www.ipswdownloader.com/ ; Εχω την τελευταια εκδοση του iTunes προσπαθησα να το κανω αλλα λεει κατι οτι δεν ηταν δυνατη η επαληρθεθη του αρχειου απο την Apple τι γινεται ποια εκδοση πρεπει να κατεβασω του iTunes ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ να φανταστω ναι αλλα ποια ;

http://s21.postimg.org/4j190fquv/Capture.png

Edited by ccypruss000

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλησπερα σας παιδια το πρωην τηλεφωνο του πατερα μου και τωρα το εχω παρει εγω για πειραματα. Αρχικα θελω να μου πειτε πως σβηνω αυτη την ******* εκδοση iOS 9.2 απο πανω και πως περναω μια παλιοτερη εκδοση π.χ. αυτες εδω: http://www.ipswdownloader.com/ ; Εχω την τελευταια εκδοση του iTunes προσπαθησα να το κανω αλλα λεει κατι οτι δεν ηταν δυνατη η επαληρθεθη του αρχειου απο την Apple τι γινεται ποια εκδοση πρεπει να κατεβασω του iTunes ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ να φανταστω ναι αλλα ποια ;

http://s21.postimg.org/4j190fquv/Capture.png

Χαχαχα. Χρειάζεσαι πολύ διάβασμα είναι το μόνο σίγουρο.

Δεν μπορείς να βάλεις οποία έκδοση θέλεις. Μόνο οποία υπογράψει η Apple την συγκεκριμένη στιγμή. Υπογράφει πάντα την τελευταία και για μερικές μέρες και την προτελευταία.

Σήμερα υπογράφεται μόνο η 9.2.1

Όταν βγει η 9.3 θα υπογράφεται και η 9.2.1 για ακόμα περίπου 7-10 μέρες μετά σταματάει και υπογράφεται μόνο η 9.3

Τώρα στο 4s υπάρχει ενα κενό το οποίο σε αφήνει να γυρίσεις πίσω σε 6.1.3 αλλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές όποτε δεν ξέρω αν σε βολέψει. Αν σ ενδιαφέρει μπορώ να δώσω πληροφορίες

Nokia 8800 Scirocco

Χαχαχα. Χρειάζεσαι πολύ διάβασμα είναι το μόνο σίγουρο.

Δεν μπορείς να βάλεις οποία έκδοση θέλεις. Μόνο οποία υπογράψει η Apple την συγκεκριμένη στιγμή. Υπογράφει πάντα την τελευταία και για μερικές μέρες και την προτελευταία.

Σήμερα υπογράφεται μόνο η 9.2.1

Όταν βγει η 9.3 θα υπογράφεται και η 9.2.1 για ακόμα περίπου 7-10 μέρες μετά σταματάει και υπογράφεται μόνο η 9.3

Τώρα στο 4s υπάρχει ενα κενό το οποίο σε αφήνει να γυρίσεις πίσω σε 6.1.3 αλλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές όποτε δεν ξέρω αν σε βολέψει. Αν σ ενδιαφέρει μπορώ να δώσω πληροφορίες

Με ενδιαφερει φιλε μου πες μου. Δηλ κανενα κολπο να βαλω πανω το iOS 7 ή 8 δεν υπαρχει ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Με ενδιαφερει φιλε μου πες μου. Δηλ κανενα κολπο να βαλω πανω το iOS 7 ή 8 δεν υπαρχει ;

Οχι δεν γνωρίζω κανένα τροπο ούτε και πιστεύω ότι γίνεται.

Ψαξε για πληροτοφιρες για το Odysseus στο Google με αυτό είναι που θα μπορέσεις να πας σε iOS 6

Η συσκευή θα πηγαίνει σφαίρα αλλα εφαρμογές; Δεν ξερω τι θα κανεις

Nokia 8800 Scirocco

Με το jailbreak δεν το έχω πολύ αλλα νομίζω πως οχι

καλήμερα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις

έχω άλλη μια ερώτηση αυτή η μπαταριά θέλει αλλαγή ?

CycleCount: 1022

DesignCapacity: 1430

FullChargeCapacity: 1219

Status: Success

καλήμερα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις

έχω άλλη μια ερώτηση αυτή η μπαταριά θέλει αλλαγή ?

CycleCount: 1022

DesignCapacity: 1430

FullChargeCapacity: 1219

Status: Success

Αν και έχει 1000 φορτίσεις ακόμα βαστάει

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα.θελω να ρωτήσω αν κάποιος είχε ποτε τέτοιο πρόβλημα η αν γνωρίζει το τι μπορώ να κανω

Λοιπον κλειδώθηκε το iPhone 4s δύστυχος η κοπέλα απ την οποία το αγοράσαμε δεν θυμάται ουτε το συνθηματικό ουτε τις ερωτήσεις ασφαλείας ουτε καν το email της...τεσπα.επειδη το ειχα πάθει ξανα κατι τέτοιο καποτε και έστειλα την απόδειξη αγοράς απ την cosmote την ίδια μερα μου το ξεκλειδωσανε.τωρα όμως στέλνω την απόδειξη αυτού του κινητού απ τον Κωτσόβολο και η Apple δεν την δέχεται.απ οτι μου εξήγησαν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας του της Apple δεν την δέχονται την απόδειξη γιατι θέλουν την πρωτότυπη απόδειξη,δηλαδη ο Κωτσόβολος εχει αγοράσει απ άλλου το κινητο και ειναι μεταπωλητης.αυτην την απόδειξη όμως την πρωτότυπη ο κωτσοβολος δεν μας την δίνει...και τι κανουμε λοιπον σ αυτην την περιπυωση????

καλησπερα! εχω ενα tempered glass για iphone 4-4s ο οποιο δεν το χρειαζομαι.... και απτο να το πεταξω οποιος ενδιαφερεται να του το δωσω δωρεαν.

ευχαριστω!

χάθηκε iphone 4s με ροζ θήκη (και μαζί και όλες οι επαφές μου...σιγοκλαίω), IMEI ***********2940.

Αν κατά τύχη το βρήκε κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω π.μ.

ευχαριστώ πολύ

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση προσωπικών δεδομένων

χάθηκε iphone 4s με ροζ θήκη (και μαζί και όλες οι επαφές μου...σιγοκλαίω), IMEI ***********2940.

Αν κατά τύχη το βρήκε κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω π.μ.

ευχαριστώ πολύ

Τις επαφές δεν τις είχες στο iCloud?

Σίγουρα δεν γνωρίζεις τι ειναι αυτό ε;

Edited by impreza_sti
Nokia 8800 Scirocco

Το γνωρίζω, αλλά βλακωδώς δεν το είχα συγχρονίσει...χάθηκαν δυστυχώς όλες οι επαφές και δεν τις βρήκα ούτε στο gmail.

Δυστυχώς τότε δεν γίνεται τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα, μου εστειλαν απο Αμερικη ενα 4s αλλα ειναι κλειδωμενο σε Α&Τ,πως μπορω να ξεκλειδωσω και να βαλω την καρτα μου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα, μου εστειλαν απο Αμερικη ενα 4s αλλα ειναι κλειδωμενο σε Α&Τ,πως μπορω να ξεκλειδωσω και να βαλω την καρτα μου?

Με κάθε επιφύλλαξη θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιστοσελίδες που ξεκλειδώνουν συσκευές με κάποιο κόστος.

Με κάθε επιφύλλαξη θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιστοσελίδες που ξεκλειδώνουν συσκευές με κάποιο κόστος.

Εγω ξεκλειδωσα το δικο μου απο γερμανια που ηταν στο myimeiunlock.com

Ειναι αξιοπιστο σου δινει εγγυηση επιστροφης χρηματων και δουλευει και με paypal.Ο χρονος που μου πηρε για να το ξεκελιδωσουν ηταν 2 εβδομαδες.Ελπιζω να μην εχεις θεμα με paypal λογω καπιταλ κοντρολ

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned