Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια νομιζω γινεται να κανω χειροκινητη αναβαθμιση σε οποια εκδοση θελω. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει τον τροπο..

Αν ψαξετε στις προηγουμενες σελιδες θα δειτε που ενας φιλος προςφατα καταφερε και το γυρισε σε ios6. Δεν θυμαμαι πως αλλα αναζητηστε το.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια νομιζω γινεται να κανω χειροκινητη αναβαθμιση σε οποια εκδοση θελω. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει τον τροπο..

Αφού το νομίζεις δοκίμασε το και πες μας κι εμάς να μάθουμε.

Μπορείς με Odysseus να βάλεις 6.1.3 άλλα εδώ εσύ μας είπες ios 8 θέλεις.

Για να τελειώσει το ζήτημα εδώ και να μην ψάχνεις τζάμπα. Έκλεισε η υπογραφή της 9.0.2 εχθές όποτε έχεις τρεις επιλογές.

Η μένεις όπως είσαι.

Η πας επίσημη 9.1

Η με Odysseus πας 6.1.3

Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις.

Αν ξανά επιμένεις ότι μπορείς τότε δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά παρόλο που επιθυμώ πάντα να σε βοηθήσω

Nokia 8800 Scirocco

θα το μαθω και θα σου πω και σενα καιλαριωτη!

Θέλω να ελπίζω ότι μιλάς με θετική διάθεση αλλιώς αν ειρωνευεσαι δεν θα ασχοληθώ πλέον.

Επί του θέματος οι διαθέσιμες εκδόσεις σου είπα ποιες είναι

Nokia 8800 Scirocco

Ποιος εισαι; Και εγω Πτολεμαιδιωτης ειμαι.

Πρακτικα ειδα σε ενα φορουμ οτι με το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore μπορω να βαλω οποια εκδοση θελω χειροκινητα. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και ηθελα μια 2ρη γνωμη!

Ποιος εισαι; Και εγω Πτολεμαιδιωτης ειμαι.

Πρακτικα ειδα σε ενα φορουμ οτι με το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore μπορω να βαλω οποια εκδοση θελω χειροκινητα. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και ηθελα μια 2ρη γνωμη!

Υπάρχουν και fake videos και οδηγοί που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά να βάλεις αναγκαστικά την 9.1

Μια χαρά είναι με ios 7 μη το πειράζεις. Αν θες πιο καλή ταχύτητα και αυτονομία να βάλεις 6.1.3. Τα νεότερα λογισμικά θα είναι λίγο πιο βαριά για την συσκευή.

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχουν και fake videos και οδηγοί που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά να βάλεις αναγκαστικά την 9.1

Μια χαρά είναι με ios 7 μη το πειράζεις. Αν θες πιο καλή ταχύτητα και αυτονομία να βάλεις 6.1.3. Τα νεότερα λογισμικά θα είναι λίγο πιο βαριά για την συσκευή.

Καλησπερα,βασικα ακομα και ετσι το iOS 9.1 δουλευει πολυ καλα,αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αυτονομια της μπαταριας.Επειδη ετσι και αλλιως το εχω για 2ο κινητο και δεν το δουλευω σαν βασικο.Εμενα βγαζει με μουσικη περιπου 8 ωρες χρηση,αλλιως καμια 3 ωρες με τηλεφωνα.

Επειδή το χρησιμοποιείς για 2ο δεν καταλαβαίνεις αλλά τυχαία βρήκα κι ένα βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις έχει μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες φόρτωσης και εναλλαγής εφαρμογών και σε καθημερινή χρήση καταντάει κουραστικό.

Γι αυτό προτείνω ios 7

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλησπερα.

Παρατήρησα οτι το iPhone τελευταία ψιλό σέρνεται κ πολλές φορες με πετάει απο εφαρμογές.

Η ραμ ειναι μόνιμα απο 100-150 mb ελεύθερα (χωρις να εχω κατι ανοικτό)

Τι μπορω να κανω;

Υ.Γ. Εχω μια εφαρμογή για wallpaper που κινείται η οθόνη (οταν κουνιέται το iPhone) παίζει να ειναι τοσο βαρύ; Το εχω χρονια αλλα τα κόλληματα ειναι τελευταία!

Παιδιά καλησπερα.

Παρατήρησα οτι το iPhone τελευταία ψιλό σέρνεται κ πολλές φορες με πετάει απο εφαρμογές.

Η ραμ ειναι μόνιμα απο 100-150 mb ελεύθερα (χωρις να εχω κατι ανοικτό)

Τι μπορω να κανω;

Υ.Γ. Εχω μια εφαρμογή για wallpaper που κινείται η οθόνη (οταν κουνιέται το iPhone) παίζει να ειναι τοσο βαρύ; Το εχω χρονια αλλα τα κόλληματα ειναι τελευταία!

αν μας έλεγες και σε ποια έκδοση βρίσκεται η συσκευή σου, θα βοηθούσε. Γενικά να αποφεύγεις τα animations επιβαρύνουν τον γερασμένο επεξεργαστή.

Εχω την 7.0.4.

τα προγραμματα που εχω ειναι τα εξης:

xxcocplugin

xxzwdzjs2tmplugin

youtubetomp3

zeppelin

switchspring

tetherme

vshare

xmodgames

sleeptolock

sticky banners

substrate safe mode

swipeselection

insanelyi setup

liblocation

navigate from maps

nonewsisgoodnews

hyi repo icons

icaughtu pro

ifile

igotya

five icon dock

full name for messages

gremlon framework

gremlin plugin pack

cydia substrate

cydia transation

erica utilies

evasion 7.x untether

callerid greece

callerid-format fix

cccontrols

cccontrols default

clear backroung apps

barrel

bigboss icon set

bya repo icons

bytafont 2

appcake

applist

appsync 4

appsync for ios

asphaleia

Eσβησα ηδη ποσα tweaks μπας και χαλαρωσει λιγο η συσκευη αλλα παραμενει ακριβως το ιδιο.

Εχω την 7.0.4.

xxcocplugin

xxzwdzjs2tmplugin

youtubetomp3

zeppelin

switchspring

tetherme

vshare

xmodgames

sleeptolock

sticky banners

substrate safe mode

swipeselection

insanelyi setup

liblocation

navigate from maps

nonewsisgoodnews

hyi repo icons

icaughtu pro

ifile

igotya

five icon dock

full name for messages

gremlon framework

gremlin plugin pack

cydia substrate

cydia transation

erica utilies

evasion 7.x untether

callerid greece

callerid-format fix

cccontrols

cccontrols default

clear backroung apps

barrel

bigboss icon set

bya repo icons

bytafont 2

appcake

applist

appsync 4

appsync for ios

asphaleia

Eσβησα ηδη ποσα tweaks μπας και χαλαρωσει λιγο η συσκευη αλλα παραμενει ακριβως το ιδιο.

Στο πρώτο μήνυμά σου, δεν αναφέρεις πως η συσκευή είναι jailbroken. Θα πρέπει να εγκαταλείψεις το Jailbreak για να έχει μία εν μέρει ικανοποιητική συσκευή, δυστυχώς.

μα τωρα τελευταια αρχισαν να υπαρχουν τα κολληματα. την εχω jailbroken απο το 2013 που πηρα το κινητο.

Ισως καποια εφαργμογη να βαραινει τη ραμ;

Ισως καποια προγραμματα εκαναν αυτοματη εγκατασταση απο cydia?

μα τωρα τελευταια αρχισαν να υπαρχουν τα κολληματα. την εχω jailbroken απο το 2013 που πηρα το κινητο.

Ισως καποια εφαργμογη να βαραινει τη ραμ;

Ισως καποια προγραμματα εκαναν αυτοματη εγκατασταση απο cydia?

Τώρα είδα πως έχεις την 7.0.4. Ναι έλεγξε τα προγράμματα που έχεις φορτώσει και ακολούθησε την εις άτοπο απαγωγή

Εχω την 7.0.4.

xxcocplugin

xxzwdzjs2tmplugin

youtubetomp3

zeppelin

switchspring

tetherme

vshare

xmodgames

sleeptolock

sticky banners

substrate safe mode

swipeselection

insanelyi setup

liblocation

navigate from maps

nonewsisgoodnews

hyi repo icons

icaughtu pro

ifile

igotya

five icon dock

full name for messages

gremlon framework

gremlin plugin pack

cydia substrate

cydia transation

erica utilies

evasion 7.x untether

callerid greece

callerid-format fix

cccontrols

cccontrols default

clear backroung apps

barrel

bigboss icon set

bya repo icons

bytafont 2

appcake

applist

appsync 4

appsync for ios

asphaleia

Δοκίμασε να κάνεις boot με no substrate mode. Ενεργοποιείς το τηλ. και μόλις δεις το μήλο πατάς το volume up μέχρι να μπει στο σύστημα.

Δεν ισχύει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το jailbreak για να έχεις ικανοποιητική απόδοση. Στην 7.1.2 το είχα υπερφορτωμένο και δεν έβγαζε ποτέ κιχ.

Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό το iPhone κολλούσε αρκετά, αποφάσισα να κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Το θέμα είναι πως εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στην οθόνη με το μήλο και η μπάρα έχει γεμίσει πολύ λίγο και δεν προχωράει.. Τι κάνω? Να αρχίσω να το κλαίω;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό το iPhone κολλούσε αρκετά, αποφάσισα να κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Το θέμα είναι πως εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στην οθόνη με το μήλο και η μπάρα έχει γεμίσει πολύ λίγο και δεν προχωράει.. Τι κάνω? Να αρχίσω να το κλαίω;;

Οτι και εχει παθει δεν το κλαις,γινεται.

Αν δεν υπαρχει βελτιωση το κανεις hard reboot.κρατας πατημενο το home+lock screen buttons για πανω απο 10 sec.ετσι σιγουρα κατι θα γινει,λογικα θα περασεις παλι τα παντα μεσα στο κινητο

Δοκίμασε να κάνεις boot με no substrate mode. Ενεργοποιείς το τηλ. και μόλις δεις το μήλο πατάς το volume up μέχρι να μπει στο σύστημα.

Δεν ισχύει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το jailbreak για να έχεις ικανοποιητική απόδοση. Στην 7.1.2 το είχα υπερφορτωμένο και δεν έβγαζε ποτέ κιχ.

Το εκανα αυτο με το volume up. Τωρα;

Αν μπορεις πες μου αναλυτικά!

Σίγουρα δεν το έκανες σε jailbroken συσκευή, ε;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

με το no substrate mode ανοιγει κανονικα χωρις τα tweaks του cydia? Τι πρεπει να κανω τωρα;

Ναι χωρίς, δες αν έτσι πάει κανονικά, αν πάλι έχει θέμα χρειάζεται καθάρισμα η cache, το οποίο θα το κάνεις με το iCleaner από Cydia

Αν χάσω αυτό το i-phone και δεν έχω καθόλου i-cloud, ούτε i-tunes μπορώ να χρησιμοποιήσω το find my i-phone; Μάλλον όχι, ε; :p

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned