TXCELLAS Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδια νομιζω γινεται να κανω χειροκινητη αναβαθμιση σε οποια εκδοση θελω. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει τον τροπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 αφου λεμε δεν γινεται, πλακα μας κανετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν ψαξετε στις προηγουμενες σελιδες θα δειτε που ενας φιλος προςφατα καταφερε και το γυρισε σε ios6. Δεν θυμαμαι πως αλλα αναζητηστε το. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδια νομιζω γινεται να κανω χειροκινητη αναβαθμιση σε οποια εκδοση θελω. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει τον τροπο.. Αφού το νομίζεις δοκίμασε το και πες μας κι εμάς να μάθουμε. Μπορείς με Odysseus να βάλεις 6.1.3 άλλα εδώ εσύ μας είπες ios 8 θέλεις. Για να τελειώσει το ζήτημα εδώ και να μην ψάχνεις τζάμπα. Έκλεισε η υπογραφή της 9.0.2 εχθές όποτε έχεις τρεις επιλογές. Η μένεις όπως είσαι. Η πας επίσημη 9.1 Η με Odysseus πας 6.1.3 Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Αν ξανά επιμένεις ότι μπορείς τότε δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά παρόλο που επιθυμώ πάντα να σε βοηθήσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 θα το μαθω και θα σου πω και σενα καιλαριωτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 θα το μαθω και θα σου πω και σενα καιλαριωτη! Θέλω να ελπίζω ότι μιλάς με θετική διάθεση αλλιώς αν ειρωνευεσαι δεν θα ασχοληθώ πλέον. Επί του θέματος οι διαθέσιμες εκδόσεις σου είπα ποιες είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ποιος εισαι; Και εγω Πτολεμαιδιωτης ειμαι. Πρακτικα ειδα σε ενα φορουμ οτι με το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore μπορω να βαλω οποια εκδοση θελω χειροκινητα. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και ηθελα μια 2ρη γνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ποιος εισαι; Και εγω Πτολεμαιδιωτης ειμαι. Πρακτικα ειδα σε ενα φορουμ οτι με το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore μπορω να βαλω οποια εκδοση θελω χειροκινητα. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και ηθελα μια 2ρη γνωμη! Υπάρχουν και fake videos και οδηγοί που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά να βάλεις αναγκαστικά την 9.1 Μια χαρά είναι με ios 7 μη το πειράζεις. Αν θες πιο καλή ταχύτητα και αυτονομία να βάλεις 6.1.3. Τα νεότερα λογισμικά θα είναι λίγο πιο βαριά για την συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπάρχουν και fake videos και οδηγοί που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά να βάλεις αναγκαστικά την 9.1 Μια χαρά είναι με ios 7 μη το πειράζεις. Αν θες πιο καλή ταχύτητα και αυτονομία να βάλεις 6.1.3. Τα νεότερα λογισμικά θα είναι λίγο πιο βαριά για την συσκευή. Καλησπερα,βασικα ακομα και ετσι το iOS 9.1 δουλευει πολυ καλα,αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αυτονομια της μπαταριας.Επειδη ετσι και αλλιως το εχω για 2ο κινητο και δεν το δουλευω σαν βασικο.Εμενα βγαζει με μουσικη περιπου 8 ωρες χρηση,αλλιως καμια 3 ωρες με τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Επειδή το χρησιμοποιείς για 2ο δεν καταλαβαίνεις αλλά τυχαία βρήκα κι ένα βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις έχει μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες φόρτωσης και εναλλαγής εφαρμογών και σε καθημερινή χρήση καταντάει κουραστικό. Γι αυτό προτείνω ios 7 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά καλησπερα. Παρατήρησα οτι το iPhone τελευταία ψιλό σέρνεται κ πολλές φορες με πετάει απο εφαρμογές. Η ραμ ειναι μόνιμα απο 100-150 mb ελεύθερα (χωρις να εχω κατι ανοικτό) Τι μπορω να κανω; Υ.Γ. Εχω μια εφαρμογή για wallpaper που κινείται η οθόνη (οταν κουνιέται το iPhone) παίζει να ειναι τοσο βαρύ; Το εχω χρονια αλλα τα κόλληματα ειναι τελευταία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά καλησπερα. Παρατήρησα οτι το iPhone τελευταία ψιλό σέρνεται κ πολλές φορες με πετάει απο εφαρμογές. Η ραμ ειναι μόνιμα απο 100-150 mb ελεύθερα (χωρις να εχω κατι ανοικτό) Τι μπορω να κανω; Υ.Γ. Εχω μια εφαρμογή για wallpaper που κινείται η οθόνη (οταν κουνιέται το iPhone) παίζει να ειναι τοσο βαρύ; Το εχω χρονια αλλα τα κόλληματα ειναι τελευταία! αν μας έλεγες και σε ποια έκδοση βρίσκεται η συσκευή σου, θα βοηθούσε. Γενικά να αποφεύγεις τα animations επιβαρύνουν τον γερασμένο επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εχω την 7.0.4. τα προγραμματα που εχω ειναι τα εξης: xxcocplugin xxzwdzjs2tmplugin youtubetomp3 zeppelin switchspring tetherme vshare xmodgames sleeptolock sticky banners substrate safe mode swipeselection insanelyi setup liblocation navigate from maps nonewsisgoodnews hyi repo icons icaughtu pro ifile igotya five icon dock full name for messages gremlon framework gremlin plugin pack cydia substrate cydia transation erica utilies evasion 7.x untether callerid greece callerid-format fix cccontrols cccontrols default clear backroung apps barrel bigboss icon set bya repo icons bytafont 2 appcake applist appsync 4 appsync for ios asphaleia Eσβησα ηδη ποσα tweaks μπας και χαλαρωσει λιγο η συσκευη αλλα παραμενει ακριβως το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εχω την 7.0.4. τα προγραμματα που εχω ειναι τα εξης: xxcocplugin xxzwdzjs2tmplugin youtubetomp3 zeppelin switchspring tetherme vshare xmodgames sleeptolock sticky banners substrate safe mode swipeselection insanelyi setup liblocation navigate from maps nonewsisgoodnews hyi repo icons icaughtu pro ifile igotya five icon dock full name for messages gremlon framework gremlin plugin pack cydia substrate cydia transation erica utilies evasion 7.x untether callerid greece callerid-format fix cccontrols cccontrols default clear backroung apps barrel bigboss icon set bya repo icons bytafont 2 appcake applist appsync 4 appsync for ios asphaleia Eσβησα ηδη ποσα tweaks μπας και χαλαρωσει λιγο η συσκευη αλλα παραμενει ακριβως το ιδιο. Στο πρώτο μήνυμά σου, δεν αναφέρεις πως η συσκευή είναι jailbroken. Θα πρέπει να εγκαταλείψεις το Jailbreak για να έχει μία εν μέρει ικανοποιητική συσκευή, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 μα τωρα τελευταια αρχισαν να υπαρχουν τα κολληματα. την εχω jailbroken απο το 2013 που πηρα το κινητο. Ισως καποια εφαργμογη να βαραινει τη ραμ; Ισως καποια προγραμματα εκαναν αυτοματη εγκατασταση απο cydia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 μα τωρα τελευταια αρχισαν να υπαρχουν τα κολληματα. την εχω jailbroken απο το 2013 που πηρα το κινητο. Ισως καποια εφαργμογη να βαραινει τη ραμ; Ισως καποια προγραμματα εκαναν αυτοματη εγκατασταση απο cydia? Τώρα είδα πως έχεις την 7.0.4. Ναι έλεγξε τα προγράμματα που έχεις φορτώσει και ακολούθησε την εις άτοπο απαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εχω την 7.0.4. τα προγραμματα που εχω ειναι τα εξης: xxcocplugin xxzwdzjs2tmplugin youtubetomp3 zeppelin switchspring tetherme vshare xmodgames sleeptolock sticky banners substrate safe mode swipeselection insanelyi setup liblocation navigate from maps nonewsisgoodnews hyi repo icons icaughtu pro ifile igotya five icon dock full name for messages gremlon framework gremlin plugin pack cydia substrate cydia transation erica utilies evasion 7.x untether callerid greece callerid-format fix cccontrols cccontrols default clear backroung apps barrel bigboss icon set bya repo icons bytafont 2 appcake applist appsync 4 appsync for ios asphaleia Eσβησα ηδη ποσα tweaks μπας και χαλαρωσει λιγο η συσκευη αλλα παραμενει ακριβως το ιδιο. Δοκίμασε να κάνεις boot με no substrate mode. Ενεργοποιείς το τηλ. και μόλις δεις το μήλο πατάς το volume up μέχρι να μπει στο σύστημα. Δεν ισχύει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το jailbreak για να έχεις ικανοποιητική απόδοση. Στην 7.1.2 το είχα υπερφορτωμένο και δεν έβγαζε ποτέ κιχ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό το iPhone κολλούσε αρκετά, αποφάσισα να κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Το θέμα είναι πως εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στην οθόνη με το μήλο και η μπάρα έχει γεμίσει πολύ λίγο και δεν προχωράει.. Τι κάνω? Να αρχίσω να το κλαίω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό το iPhone κολλούσε αρκετά, αποφάσισα να κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Το θέμα είναι πως εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στην οθόνη με το μήλο και η μπάρα έχει γεμίσει πολύ λίγο και δεν προχωράει.. Τι κάνω? Να αρχίσω να το κλαίω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση! Οτι και εχει παθει δεν το κλαις,γινεται. Αν δεν υπαρχει βελτιωση το κανεις hard reboot.κρατας πατημενο το home+lock screen buttons για πανω απο 10 sec.ετσι σιγουρα κατι θα γινει,λογικα θα περασεις παλι τα παντα μεσα στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δοκίμασε να κάνεις boot με no substrate mode. Ενεργοποιείς το τηλ. και μόλις δεις το μήλο πατάς το volume up μέχρι να μπει στο σύστημα. Δεν ισχύει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το jailbreak για να έχεις ικανοποιητική απόδοση. Στην 7.1.2 το είχα υπερφορτωμένο και δεν έβγαζε ποτέ κιχ. Το εκανα αυτο με το volume up. Τωρα; Αν μπορεις πες μου αναλυτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Επειδή τον τελευταίο καιρό το iPhone κολλούσε αρκετά, αποφάσισα να κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Το θέμα είναι πως εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στην οθόνη με το μήλο και η μπάρα έχει γεμίσει πολύ λίγο και δεν προχωράει.. Τι κάνω? Να αρχίσω να το κλαίω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση! Σίγουρα δεν το έκανες σε jailbroken συσκευή, ε; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 με το no substrate mode ανοιγει κανονικα χωρις τα tweaks του cydia? Τι πρεπει να κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 με το no substrate mode ανοιγει κανονικα χωρις τα tweaks του cydia? Τι πρεπει να κανω τωρα; Ναι χωρίς, δες αν έτσι πάει κανονικά, αν πάλι έχει θέμα χρειάζεται καθάρισμα η cache, το οποίο θα το κάνεις με το iCleaner από Cydia Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Οχι παει μια χαρα ετσι. Οποτε καποιο απο τα tweaks ειναι το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν χάσω αυτό το i-phone και δεν έχω καθόλου i-cloud, ούτε i-tunes μπορώ να χρησιμοποιήσω το find my i-phone; Μάλλον όχι, ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts