Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν... Χθες αποφάσισα να αναβαθμίσω στην 7.0.2 γιατί δεν πήγαινε άλλο στην 6.1.3

Να πω την αλήθεια όταν έβαλα την GM είχα απογοητευτεί, δεν ήταν ότι ας πούμε ήταν αργό, αλλά ήταν choppy και εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια. Χθες αναβάθμισα πάλι λοιπόν και μεταξύ των tweaks με απενεργοποίηση background refresh και στήσιμο ακριβώς όπως το χρειάζομαι έκλεισα και το εφέ transparency και από ό,τι κατάλαβα αυτό έκανε όλη τη δουλειά, γιατί σαν απόδοση είμαι σαν την 6 πλέον και σε μερικά σημεία μπορώ να πω είδα βελτίωση. Το βασικό θέμα ήταν η μπαταρία, τελείωνε πολύ γρήγορα, αλλά αποφάσισα χθες μιας και το έχω το κινητό ένα χρόνο να αλλάξω μπαταρία και άλλαξα σήμερα και ΝΟΜΙΖΩ είδα βελτίωση. Με την παλιά μόλις το έβγαζα από την πρίζα έπεφτε σε 1 ώρα στο 99 ενώ τώρα μετά από 2 ώρες με χρήση ακόμη δεν έπεσε και είμαι και στο διαμέρισμά μου σε πρώτο όροφο που οι συσκευές πραγματικά πασχίζουν για σήμα :p .

Δε ξέρω, είμαι πλήρως ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με το 4, θαρρώ το 4S "γερνάει" πολύ καλά και για τον καιρό που είναι στην αγορά, τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του 7 πιστεύω η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική, σε σημείο που με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν θα πάω τελικά σε 5S ή όχι.

Έχουν γίνει και μετρήσεις. Σε σχέση με το iOS 6 είναι πιο αργό. Φαίνεται κιόλας. Από θέμα μπαταρίας είδα κι εγώ βελτίωση με την 7.0.2 σε σχέση με 6.1.3 βγάζω πάνω από μια μέρα. Παλαιότερα 24 ώρες αναμονή με το ζόρι.

Σαν συσκευή έχει ακόμα αρκετό μέλλον εδώ το 4αρι με iOS 6 είναι απόλυτα ικανοποιητικό για έναν μέσο χρήστη.

Nokia 8800 Scirocco

Πιστεύω είναι λογικό να είναι πιο αργό επειδή τα animations είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά εμένα μου φαίνεται πιο fluid και η απόδοση είναι πολύ καλή. Παρ' όλα υπάρχει παρατηρήσιμη καθυστέρηση όταν ανοίγεις το phone.app, αλλά εκτός από αυτό δεν έχω κανένα θέμα. Μου άρεσε πολύ η αναβάθμιση και ελπίζω η 7.1 να έχει μικρές βελτιώσεις εδώ και εκεί :)

Πιστεύω είναι λογικό να είναι πιο αργό επειδή τα animations είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά εμένα μου φαίνεται πιο fluid και η απόδοση είναι πολύ καλή. Παρ' όλα υπάρχει παρατηρήσιμη καθυστέρηση όταν ανοίγεις το phone.app, αλλά εκτός από αυτό δεν έχω κανένα θέμα. Μου άρεσε πολύ η αναβάθμιση και ελπίζω η 7.1 να έχει μικρές βελτιώσεις εδώ και εκεί :)

Εγώ ακόμα δεν ξέρω χρησιμοποιώ και ios7 και iOS 6 και το iOS 6 μου θυμίζει 7 χρόνια iPhone. Το 7.0 είναι σαν κάτι ξένο. Ωραίο δεν λέω αλλά το slide to unlock και μερικά αλλά έπρεπε να μείνουν έτσι για την ιστορία

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Ένα περίεργο πράγμα στην αρχή που είχα βάλει την 7.0.2 είχε στρώσει η μπαταρία μου αλλα μετά απο καμία 10 μέρες κάτι έγινε και τώρα πάλι καταναλώνει χωρίς λόγο. Απο εφαρμογές δεν άλλαξα κάτι
Nokia 8800 Scirocco

Ένα περίεργο πράγμα στην αρχή που είχα βάλει την 7.0.2 είχε στρώσει η μπαταρία μου αλλα μετά απο καμία 10 μέρες κάτι έγινε και τώρα πάλι καταναλώνει χωρίς λόγο. Απο εφαρμογές δεν άλλαξα κάτι

Το ιδιο συνεβει και σε εμενα πριν μερικες μερες με ios7 και μετα απο restart επανηλθε η καταναλωση στα αρχικα της θετικα επιπεδα.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το ιδιο συνεβει και σε εμενα πριν μερικες μερες με ios7 και μετα απο restart επανηλθε η καταναλωση στα αρχικα της θετικα επιπεδα.

Απ όλα έχω κάνει. Restart reset πάλι τίποτα.

Nokia 8800 Scirocco

Έχω ένα 4s με 7.02 ,στις ρυθμίσεις μου βγάζει ειδοποίηση 1 .ψαχνω να βρω τη είναι και δεν μπορώ .γνωριζει κάποιος τη μπορει να ειναι αυτο το 1?
Γιαννης

αυτο το βγαζει οταν υπαρχει ενημερωση λογισμικου αλλα στην δικη σου περιπτωση εχει γινει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση. καπου διαβασα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα με εσενα και λυθηκε με επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις του τηλεφωνου.βεβαια ειναι η τελευταια λυση αλλα αν δεν σε ενοχλει το εικονιδιο μην ασχοληθεις αλλο
salonika city :thanks:

αυτο το βγαζει οταν υπαρχει ενημερωση λογισμικου αλλα στην δικη σου περιπτωση εχει γινει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση. καπου διαβασα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα με εσενα και λυθηκε με επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις του τηλεφωνου.βεβαια ειναι η τελευταια λυση αλλα αν δεν σε ενοχλει το εικονιδιο μην ασχοληθεις αλλο

οχι δεν με ενοχλει αν ειναι θα το αφησω ισως φυγει στην επομενη αναβαθμισει:)

Γιαννης

Παιδιά ένα περίεργο πράγμα.. ενώ είναι το κινητό σε αδράνεια πατώ το κεντρικό κουμπί για να ανοίξει και ξαφνικά βγαίνει το μήλο κάνει επανεκκίνηση και ξανά ανοίγει άμεσος.. μου το είπαν και αλλοι που εχουν iphone4s.. γιατι άραγε?

Ακούστε ένα περίεργο.

Σήμερα ενώ είχα βάλει να κατέβει ενα παιχνίδι το csr για να παίξει ενα ξαδερφακι μου το βάζω να παίξει με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν με βγάζει το όνομα του μόνο αριθμό.

Κοιτάω στις επαφές δεν έχω ουτε μια.

Πηγαίνω iCloud τι να δω όλοι οι διακόπτες κλειστοί ενώ τα είχα όλα ανοιχτά εκτός απο το mail.

Τι περίεργο ειναι αυτό φοβάμαι μην χάσω τίποτα επαφές και σημειώσεις κατα λάθος όπως σήμερα.

Nokia 8800 Scirocco

Ακούστε ένα περίεργο.

Σήμερα ενώ είχα βάλει να κατέβει ενα παιχνίδι το csr για να παίξει ενα ξαδερφακι μου το βάζω να παίξει με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν με βγάζει το όνομα του μόνο αριθμό.

Πηγαίνω iCloud τι να δω όλοι οι διακόπτες κλειστοί ενώ τα είχα όλα ανοιχτά εκτός απο το mail.

Τι περίεργο ειναι αυτό φοβάμαι μην χάσω τίποτα επαφές και σημειώσεις κατα λάθος όπως σήμερα.

Πρόσεξε το ξαδερφάκι σου. Μάλλον έχει iPhone και δεν ξέρεις:D

Πρόσεξε το ξαδερφάκι σου. Μάλλον έχει iPhone και δεν ξέρεις:D

Μπροστά ήμουν. Κατέβηκε το παιχνίδι το βάζει να παίξει και μετά από 2-3 λεπτά έρχεται μια κλήση και μου βγάζει μόνο αριθμό χωρίς όνομα.

Πολύ κουφό

Nokia 8800 Scirocco

Επιτελους αυξησαν την ταχυτητα των animations και ολα δειχνουν ταχυτερα πλεον!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Έπιτελους τωρα ολα οκ με την 7.0.3

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Ακούστε ένα περίεργο.

Το csr κλασικς κατεβασες; Και εγω ακριβως το ιδιο επαθα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το csr κλασικς κατεβασες; Και εγω ακριβως το ιδιο επαθα.

Ναι αυτό ακριβώς το παιχνίδι.

Πω ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά να χάσω επαφές και σημειώσεις και τέτοια

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αυτό ακριβώς το παιχνίδι.

Πω ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά να χάσω επαφές και σημειώσεις και τέτοια

Και σε μενα μονο ο τηλεφωνικος καταλογος διαγραφηκε. Τρελαθηκα και προσπαθουσα να καταλαβω τι εγινε. Εριχνα καντηλια για το ios 7 αλλα ευτυχως διαβασα το ποστ σου και ηρεμησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να αφήσετε αρνητική αξιολόγηση οπωσδήποτε για το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο να συμβεί και στους δυο.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Και το ποιο περίεργο; Τι δουλειά έχει ένα παιχνίδι με τις επαφές μας;;;;

Έχει να κάνει με το icloud.

Εμένα μου ξετσεκάρισε ολες τις υποκατηγορίες μεσα στο icloud με οτιδήποτε σημαίνει αυτό.

Nokia 8800 Scirocco

Να κανω μια ερωτηση. Πριν την αναβαθμιση σε ios7 ειχα στην αρχικη οθονη συντομευσεις καποιων σελιδων και του myphone καλη ωρα. Καθε φορα που πατουσα την συντομευση με εβαζε στο desktop site καο οχι στο mobile ενω δεν χρειαζοταν να κανω log in καθως ηταν αποθηκευμενοι οι κωδικοι. Μετα την αναβαθμιση σε ios 7 με βαζει παντα στο mobile site ενω πρεπει να κανω παντα log in που ειναι πολυ σπαστικο. Το ιδιο συμβαινει και με αλλα sites. Ειναι θεμα καποιας ρυθμισης η πρεπει να συμβιβαστω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά τι γίνεται μ αυτό το iPhone τον τελευταίο καιρό.

Ενώ με την 7.0.2 είχα παρά πολύ καλή απόδοση της μπαταρίας μετά ξαφνικά άρχισε να πέφτει. Έκανα restore, set up as new πέρασα την 7.0.3 από το iTunes έβαλα εφαρμογές και πάλι χάλια μπαταρία.

8μιση ώρες αναμονή με 4μιση ώρες χρήση και πήγε 10% από 100% που το έβγαλα το πρωί στις 11.

Να είναι από εφαρμογή το πρόβλημα; Είχα βάλει μόνο viber και twitter και πάλι είχα μεγάλη κατανάλωση βέβαια τώρα που έβαλα κι άλλες εφαρμογές μεγαλύτερη.

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Το πιθανότερο είναι όντως να φταίει κάποια εφαρμογή. Το στήνεις από την αρχή σιγά σιγά και βρίσκεις την υπαίτια για το πρόβλημα.

Modpic.gif

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned