Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με την 7.0.2 παρατηρώ καλύτερη μπαταρία. Έσβησα τις εφαρμογές Chrome, Gmail & What's app. Την τελευταία δεν την χρησιμοποιουσα απλά την είχα. Τις είχα σβήσει όταν έβαλα 7.0 αλλά είχε πάλι μεγάλη κατανάλωση.

Μετά την αναβάθμιση σε 7.0.2 και αναβάθμισε θα σε μερικές εφαρμογές έχω και καλή αυτονομία και καλύτερη ταχύτητα. Περίεργο αλλά καλοδεχούμενα

Nokia 8800 Scirocco

Εχω προσθεσει το λογαριασμο μου στο facebook στις ρυθμισεις στο πεδιο facebook για να εμφανιζονται οι επαφες μου στο facebook στην εφαρμογη Επαφες.

Εμφανιζονται ομως ελαχιστες, τι πρεπει να κανω για να εμφανιστουν ολες;

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...εχω ενα i phone 4s και οταν γραφω μια σημειωσει την παιρναει ΜΕΤΑ απο λιγο στο yahoo και την εξαφανιζει απο το τηλεφ...ενω εχει κρατημενες παλιοτερες σημειωσεις που ειναι κρατημενες και στα 2....πωσ μπορω να το κανω να κραταει τησ σημειωσεισ και στο τηλεφενο οσω θελω εγω?????ευχαριστω,,,, Edited by mpexpan

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...εχω ενα i phone 4s και οταν γραφω μια σημειωσει την παιρναει ΜΕΤΑ απο λιγο στο yahoo και την εξαφανιζει απο το τηλεφ...ενω εχει κρατημενες παλιοτερες σημειωσεις που ειναι κρατημενες και στα 2....πωσ μπορω να το κανω να κραταει τησ σημειωσεισ και στο τηλεφενο οσω θελω εγω?????ευχαριστω,,,,

Μπορείς να γίνεις μήπως λίγο πιο συγκεκριμένος? Δηλαδή τις σημειώσεις στην εφαρμογή Σημειώσεις του τηλεφώνου τις έχεις?

Nokia 8800 Scirocco

ναι ..στης σημειωσης στην εφαρμογη του τηλεφωνου...μολις σημειωσω κατι το παιρναει αυτοματα και στο mail μου στο yahoo.(notes)...ναι αλλα μετα απο καποιες ωρες σβηνει τη σημειωση απο το τηλεφωνο ....αυτο δεν μου το εκανε...και εχει κρατημενες παλιοτερες σημειωσης 25 στο αριθμο που τις εχει κρατημενες και στα δυο ...με λιγα λογια τις καινουριες που γραφω της σβηνει απο την το τηλεφωνο...

ναι ..στης σημειωσης στην εφαρμογη του τηλεφωνου...μολις σημειωσω κατι το παιρναει αυτοματα και στο mail μου στο yahoo.(notes)...ναι αλλα μετα απο καποιες ωρες σβηνει τη σημειωση απο το τηλεφωνο ....αυτο δεν μου το εκανε...και εχει κρατημενες παλιοτερες σημειωσης 25 στο αριθμο που τις εχει κρατημενες και στα δυο ...με λιγα λογια τις καινουριες που γραφω της σβηνει απο την το τηλεφωνο...

Υπάρχει επιλογή να κλείσεις τον συγχρονισμό των σημειώσεων μέσα από τις ρυθμίσεις για το Yahoo Mail?

Nokia 8800 Scirocco

ναι αλλα μετα δεν θα της παιρναει στο mail....αν το κλεισω...το θεμα ειναι οπωσ παλιοτερα να τις παιρναει στο μαιλ αλλα να τις κρατα και στο τηλεφωνο....παντα ετσι ηταν,,,

Εχω προσθεσει το λογαριασμο μου στο facebook στις ρυθμισεις στο πεδιο facebook για να εμφανιζονται οι επαφες μου στο facebook στην εφαρμογη Επαφες.

Εμφανιζονται ομως ελαχιστες, τι πρεπει να κανω για να εμφανιστουν ολες;

Βασικά πρέπει να πατήσεις ενημέρωση επαφών! Κι εμένα δεν τις εμφανίζει όλες γιατί μάλλον κάποιες τις ενσωματώνει στις ήδη υπάρχουσες επαφές! Αλλά δεν είμαι και σίγουρος!

εχω πατησει και μου εμφανιζει μονο καμια 20αρια.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ναι αλλα μετα δεν θα της παιρναει στο mail....αν το κλεισω...το θεμα ειναι οπωσ παλιοτερα να τις παιρναει στο μαιλ αλλα να τις κρατα και στο τηλεφωνο....παντα ετσι ηταν,,,

Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν χρησιμοποιώ και το yahoo για να κάνω καμία δοκιμή.

Τι λειτουργικό έχεις στην συσκευή σου;

Πιο πριν τι είχες;

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα με το iPhone.. Ξαφνικά σήμερα το πρωί έχασε το σήμα του και άρχισε να ζεσταίνεται πάρα πολύ.. Η μπαταρία σχεδόν μηδενίστηκε σε πολύ λίγη ώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι.. Όταν το κατάλαβα, αφού του έκανα restart και δεν άλλαξε τίποτα, το έβαλα κατευθείαν για restore.. Έγινε κανονικά, άνοιξε κομπλέ και μετά απο 5 ώρες πάλι τα ίδια.. Τί έχετε να προτίνετε πριν το πάω για σέρβις??

Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα με το iPhone.. Ξαφνικά σήμερα το πρωί έχασε το σήμα του και άρχισε να ζεσταίνεται πάρα πολύ.. Η μπαταρία σχεδόν μηδενίστηκε σε πολύ λίγη ώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι.. Όταν το κατάλαβα, αφού του έκανα restart και δεν άλλαξε τίποτα, το έβαλα κατευθείαν για restore.. Έγινε κανονικά, άνοιξε κομπλέ και μετά απο 5 ώρες πάλι τα ίδια.. Τί έχετε να προτίνετε πριν το πάω για σέρβις??

Όταν έκανες restore μετά έκανες setup as new ή πέρασες ξανά το backup που είχες κρατήσει? Όταν σου παρουσίασε ξανά το πρόβλημα την υπερθέρμανσης είχες περάσει εφαρμογές ή όχι?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Έκανα set up as new επειδή σκέφτηκα μήπως το προκαλεί κάποια εφαρμογή.. Ναι ξανα πέρασα από την αρχή εφαρμογές.. Λες να φταίει κάποια?

Ενημέρωση: εκανα αλλο ενα reset μεσα απο το iphone αλλα παλι τα ιδια..

Edited by AlMag1

Ξέρω ότι είναι ταλαιπωρία αλλα για να βγάλεις ένα καλό συμπέρασμα πριν τρέχεις για service κανε restore και set up as new. Μην βάλεις εφαρμογές χρησιμοποίησε την συσκευή έτσι για μια μέρα. Χρησιμοποίησε όλες τις λειτουργίες όπως wifi τηλέφωνο κλπ και θα φανεί αν είναι απο hardware το πρόβλημα.

Καθάρισε και λίγο την sim πριν απο όλα αυτά μηπως και.

Σε ποιο σημείο ζεσταίνεται ακριβώς μηπως εκεί ακριβώς που είναι η sim?

Nokia 8800 Scirocco

Ταλαιπωρια θα ειναι το σερβις, οχι αυτο.. Ναι απο την περιοχη της σιμ ξεκιναει το ζεσταμα.. Θα κανω το πρωι κι αλλο ενα restore οπως μου ειπες και θα δουμε.. Σ'ευχαριστω πολυ παντως.. Αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω!

Έχει πέσει στα χέρια μου συσκευή με τέτοιο πρόβλημα και ήταν απο hardware γι αυτό στο λέω. Μακάρι να είναι απο software και απο αύριο να εισαι εντάξει με set up as new
Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα! Πρέπει να βρήκα τί φταίει.. Έκανα restore σήμερα το πρωί, άνοιξε κανονικά βρήκε σήμα, όλα καλά! Πάω κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις να κλείσω το 3G και τα δεδομένα γιατί ήταν ανοιχτά.. Με το που έκλεισα το 3G και γύρισε σε απλό σήμα, χάθηκε πάλι το σήμα του.. Το ξανα γυρνάω σε 3G και το ξανα βρήκε.. Οπότε τί κάνουμε τώρα? Παίζει να είναι θέμα της σιμ?

Καλημέρα! Πρέπει να βρήκα τί φταίει.. Έκανα restore σήμερα το πρωί, άνοιξε κανονικά βρήκε σήμα, όλα καλά! Πάω κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις να κλείσω το 3G και τα δεδομένα γιατί ήταν ανοιχτά.. Με το που έκλεισα το 3G και γύρισε σε απλό σήμα, χάθηκε πάλι το σήμα του.. Το ξανα γυρνάω σε 3G και το ξανα βρήκε.. Οπότε τί κάνουμε τώρα? Παίζει να είναι θέμα της σιμ?

Μπορείς να δοκιμασεις μια άλλη σιμ να δούμε τι θα γίνει;

Επίσης δοκίμασε πάλι την εναλλαγή αλλα να εισαι σε άλλο μέρος ας πούμε την μια φορα στην δουλειά την άλλη φορα στο σπίτι.

Nokia 8800 Scirocco

με εκατονταδες μικρορυθμίσεις τελικά το Ios7 δείχνει καλά στο 4s, αν και τα bugs είναι ακόμα αρκετά ήδη έχει αναφερθεί ότι θα διορθωθούν σε επόμενη έδοση.

Το χειρότερο όμως κόλλημα ειναι το App Store, τρώει τρελά κολλήματα και με τα udpates (και τα notifications) αλλα χτες μου εκανε κατι πιο θεϊκο: Δεν μπορουσα να αγορασω καμια εφαρμογή καθως και δεν μπορουσα να αναβαθμισω. Απο το Ios6 ακομα το appstore εκανε τα τρελα του. Ηθελα 10 επανεκκινησεις και φαγωμα ολης της μπαταριας για να ερθει στα ισα του το εργαλειο. Και το πιο κουφο: Για το Chrome μου εδειχνε αναβαθμιση στα notifications, πηγαινα να την κατεβασω και δεν μου εβγαζε το κουμπι "Update" αλλα "Open". Επρεπε να διαγραψω το app και να το ξανακατεβασω για να διορθωθει η κατασταση...

Αη - Phone

Θα πάω στη βόνταφον σε λιγάκι να μου κόψουν μια άλλη σιμ που έχω να την βάλω να δω.. Πήγα και λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου αλλά πάλι τίποτα.. Αλλά δύσκολο να ήταν κάτι τέτοιο αφού έχω συνέχεια σήμα εδώ στο σπίτι..

Για πες μου λίγο ενημερωτικά, πόσο σου είχε κοστίσει εσένα η επισκευή?

με εκατονταδες μικρορυθμίσεις τελικά το Ios7 δείχνει καλά στο 4s, αν και τα bugs είναι ακόμα αρκετά ήδη έχει αναφερθεί ότι θα διορθωθούν σε επόμενη έδοση.

Το χειρότερο όμως κόλλημα ειναι το App Store, τρώει τρελά κολλήματα και με τα udpates (και τα notifications) αλλα χτες μου εκανε κατι πιο θεϊκο: Δεν μπορουσα να αγορασω καμια εφαρμογή καθως και δεν μπορουσα να αναβαθμισω. Απο το Ios6 ακομα το appstore εκανε τα τρελα του. Ηθελα 10 επανεκκινησεις και φαγωμα ολης της μπαταριας για να ερθει στα ισα του το εργαλειο. Και το πιο κουφο: Για το Chrome μου εδειχνε αναβαθμιση στα notifications, πηγαινα να την κατεβασω και δεν μου εβγαζε το κουμπι "Update" αλλα "Open". Επρεπε να διαγραψω το app και να το ξανακατεβασω για να διορθωθει η κατασταση...

Κάτι τέτοια κουφα κάνει κι εμένα το App Store. Όπως και το viber. Βγάζει ότι έχω κάτι αλλα δεν έχω. Το store βγάζει ότι έχω αναβάθμιση ενώ δεν έχω. Κατεβάζω μια εφαρμογή τώρα και αύριο παράδειγμα μου βγάζει ενημέρωση η οποία έπρεπε να είχε γίνει αφού ήταν πριν κατεβάσω την εφαρμογή. Δηλαδή η ενημέρωση εμφανίστηκε 1 του μηνός εγω κατέβασα εφαρμογή στις 2 του μηνός παλαιότερη έκδοση και στις 3 του μηνός μου βγάζει την ενημέρωση. Κάτι τέτοια κουφα

Nokia 8800 Scirocco

Θα πάω στη βόνταφον σε λιγάκι να μου κόψουν μια άλλη σιμ που έχω να την βάλω να δω.. Πήγα και λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου αλλά πάλι τίποτα.. Αλλά δύσκολο να ήταν κάτι τέτοιο αφού έχω συνέχεια σήμα εδώ στο σπίτι..

Για πες μου λίγο ενημερωτικά, πόσο σου είχε κοστίσει εσένα η επισκευή?

Εγω επισκευάζω συσκευές αλλα η συγκεκριμένη την είχε παει αλλού για να του αλλάξουν οθόνη και του έκανε 2-3 άλλες ζημιές και δεν την έφτιαξα αλλα πρόβλημα μάλλον η πλακέτα γιατί άλλαξα κεραία και δεν ήταν απο αυτό.

Ενεργοποίηση έκανα της συσκευής και μετά απο 1 λεπτό καθόλου σήμα πολύ θερμότητα στο σημείο της σιμ και υπερκατανάλωση μπαταρίας.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδια βοήθεια

Έκανα αναβάθμιση σε ios7 κσι τωρα δεν μπορω να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας, ούτε υπαρχει το μενού υπηρεσίες συστήματος.

Τί να κάνω;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Παιδια βοήθεια

Έκανα αναβάθμιση σε ios7 κσι τωρα δεν μπορω να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας, ούτε υπαρχει το μενού υπηρεσίες συστήματος.

Τί να κάνω;

Ρυθμίσεις/Απόρρητο/Υπηρεσίες τοποθεσίας.

Εκεί θα βρεις αυτό που ψάχνεις εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Nokia 8800 Scirocco

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας ειναι κλειστές και το κουμπί δεν μετακινείται για να κάνω ενεργοποίηση. Μήπως κατα την εγκατάσταση του ios7 δεν το ενεργοποίησα κατα λάθος κσι τωρα παραμένει έτσι;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned