pificos Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 .μονο η sammy ηταν εξυπνη σε αυτο..(... τι ακριβώς εννοείς? σορρυ αν εχει ξαναειπωθει...:O Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αναβαθμίστηκε κανείς στην 5.1.1 να μοιραστεί εμπειρίες μαζί μας; :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 αναβαθμιστηκα εγω χθες :P λογικα θα εχω εντυπωσεις παρατηρησεις μεσα στο σκ! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.012066 αυτη εδω η θηκη κανει για το 4s?? (σε ενα ξενο site την εχουν 4/4s fitted) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 περιμένω τα σχόλιά σου επομένως :) η θήκη ταιριάζει κανονικά, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και γω εχω 5.1.1, δεν εχω παρατηρησει τπτ ακομα εδω και δυο μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap2004 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πιο ομαλά τα μενού. Παράθεση Sent from my Galaxy s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα,εβαλα το πρωι να κανω restore to κινητο και αφου περασα και τν 5.1.1 μετα ξαναανοιξα το itunes αλλα δεν αναγνωριζε το iphone.Γιατι εγινε αυτο?Παιζει να φταιει η 5.1.1?Τι να κανω για να το αναγνωριζει?Ας μου πει καποιος.Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα,εβαλα το πρωι να κανω restore to κινητο και αφου περασα και την 5.1.1 μετα ξαναανοιξα το itunes αλλα δεν αναγνωριζε το iphone.Γιατι εγινε αυτο?Παιζει να φταιει η 5.1.1?Τι να κανω για να το αναγνωριζει?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepan Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κι εγώ τα ίδια, xrisxali αρχίζω και ανησυχώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepan Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα,εβαλα το πρωι να κανω restore to κινητο και αφου περασα και την 5.1.1 μετα ξαναανοιξα το itunes αλλα δεν αναγνωριζε το iphone.Γιατι εγινε αυτο?Παιζει να φταιει η 5.1.1?Τι να κανω για να το αναγνωριζει?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω Τελικά εντάξει! Εκανα 2 restart το iphone και το sync προχώρησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 πως γινεται 2 ιδια iphone με την ιδια φωτεινοτητα και να φαινονται διαφορετικα στα χρωματα??? το παρατηρησα χθες... ( απενεργοποιημενος ο αυτοματος φωτισμος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ρε παιδια συναντησα ενα τρελο bug δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστο ,αλλα οταν το κινητο ειναι συνδεμενο με φορτιστη η αφη δεν δουλευει σωστα ,δηλαδη αλλου πατας αλλου καταλαβαινει δεν ξερω τι ακριβως παιζει ......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Δοκίμασες επανεκίννηση, hard reset; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ρε παιδια συναντησα ενα τρελο bug δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστο ,αλλα οταν το κινητο ειναι συνδεμενο με φορτιστη η αφη δεν δουλευει σωστα ,δηλαδη αλλου πατας αλλου καταλαβαινει δεν ξερω τι ακριβως παιζει ......:wacko: Αυτό το έχω συναντήσει μόν σε ένα παλιό 3GS αλλά το παιδί ισχυριζόταν πως έφταιγε ο φορτιστής επειδή δεν ήταν official. Δεν ξέρω... Παράθεση Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 καλημερα!! αυτο που παρατηρησα μετα το τελευταιο update ειναι το εξης!! Μολισ ξυπνησα το κινητο ηταν ηδη στην μπριζα απο το βραδυ...και ειχε φορτισει. Με το που το εβγαλα απο την μπριζα...ανοιξα wifi κ ειπα μια καλημερα στο whats app...απο 100% επεσε στο 98% το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 1:40 τα μεσανυχτα βαζω το κινητο σε airplane mode με την μπαταρια να ειναι στο 53%, 10 η ωρα το πρωι που ξυπναω η μπαταρια βρισκεται στο 31%. Τι γινεται ρε παιδια; χανει 22% μπαταρια ενω ειναι σε airplane mode. Μπορω καπως να βρω τι μου τρωει την μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgnr Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Σε ποιο iOS είσαι? JB έχεις? Παράθεση | JailBreak Means System Customization | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Στο airplane mode χάνει απο 0-1% . Κάτι σου τρώει την μπαταρία ξεκινά με εφαρμογές τύπου Skype , viber κλπ ή chat γενικώς . Φαντάζομαι κάτι δουλεύει στο παρασκήνιο , δες από τις τελευταίες που έβαλες . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 δεν ειμαι σε j/B ειμαι μαμα!! απλα μου εκανε και μενα εντυπωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 ειμαι σε jailbroken 5.0.1. δεν εχω καν εγκατεστημένα viber και skype. Μονο whatsapp και το facebook messenger το οποιο ομως δεν χρησιμοποιω εδω και καιρο απο τοτε που απενεργοποίησα το facebook μου. δεν χρησιμοποιω ουτε tweaks του τυπου iSleepwell που ειναι πιθανον να τρωει πολυ μπαταρια. το τελευταιο που εγκατεστησα ειναι το Dashboard X ομως το προβλημα υπηρχε ηδη πριν το εγκαταστησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 ειμαι σε jailbroken 5.0.1. δεν εχω καν εγκατεστημένα viber και skype. Μονο whatsapp και το facebook messenger το οποιο ομως δεν χρησιμοποιω εδω και καιρο απο τοτε που απενεργοποίησα το facebook μου. δεν χρησιμοποιω ουτε tweaks του τυπου iSleepwell που ειναι πιθανον να τρωει πολυ μπαταρια. το τελευταιο που εγκατεστησα ειναι το Dashboard X ομως το προβλημα υπηρχε ηδη πριν το εγκαταστησω. Σε 4S η 5.0.1 τρώει την μπαταρία για πλάκα. Στην 5.1 βελτιώνονται τα πράγματα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αυτό το έχω συναντήσει μόν σε ένα παλιό 3GS αλλά το παιδί ισχυριζόταν πως έφταιγε ο φορτιστής επειδή δεν ήταν official. Δεν ξέρω... Το είχε πάθει ο κολλητός μου με 4άρι και μούφα φορτιστή. Όσο το φόρτιζε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί σερνόταν, κολλούσε κτλ κτλ. Τον πέταξε πήρε γνήσιο και ησύχασε. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) παρατηρησα για 2η φορα σημερα το εξης..το βαζω το βραδυ στην μπριζα...κλειστα wi-fi / δεδομενα + ολες οι εφαρμογες...ξυπναω...και παταω να δω τι ωρα ειναι...με το που το πατησα απο 100% επεσε σε 1 λεπτο στα 98%... σας φαινετε λογικο?? Mηπως οφειλεται σε καποια εφαρμογη ή game που να τρεχει απο πισω? Edited May 15, 2012 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ρύθμιση στην ώρα και το find my phone. Φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις; Edited May 15, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 η αληθεια ειναι οτι το find my phone το εχω ενεργοποιημενο! την αυτοματη ρυθμιση ωρα το εχω off.. την φωτεινοτητα την εχω λιγο πανω απο την μεση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts