Jump to content

gpap2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gpap2004

  1. Την καλύτερη μπαταρια έχω πλέον με nougat 7.0 . Sent from my Galaxy S7 edge Android Nougat 7.0
  2. καλημέρα. όντως δουλεύει πολύ καλά. την έβαλα με καθαρό install, και το προτείνω σε αλλαγή έκδοσης λειτουργικού έστω και αν χρειάζεται να ξαναπερασεις τα πάντα από την αρχή. κανένα σοβαρό κόλλημα ή πρόβλημα προς το παρόν. τα θέματα από το theme store δεν υποστηρίζονται εκτός από ένα , αλλά μπορείς να βάλεις μόνο εικονιδια . εγώ έβαλα ένα θέμα μαύρο που έχει και μετά αλλαξα εικονίδια. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/9f6d7ec8fa65b20a3da1ac1efbeb1b4a.jpg Sent from my Galaxy S7 edge Android Nougat 7.0
  3. gpap2004

    iPhone 4S

    Celeste or Air Blue sharing?
  4. gpap2004

    iPhone 4S

    Πιο ομαλά τα μενού.
  5. gpap2004

    iPhone 4S

    Σε όλα έτσι γίνεται. Η κεραία του 3G είναι στο πλάι δεξιά. Η συχνότητα λειτουργίας του 3g είναι διαφορετική του gsm. Και θερμοκρασία ανεβάζει κ πιο γρήγορα τη μπαταρία αδειάζει.
  6. Πολύ δυνατός διαγωνισμός! Συγχαρητήρια!!! :rolleyes:
  7. Και φυσικά δεν θα εχει ( φανταζομαι) καμμια συμβατότητα στις εφαρμογές που ειχαμε στα symbian v.5... Αρα θα θελουμε κανα χρονο να δουμε αξιόλογες εφαρμογές...;;;
  8. To πληκτρολόγιο δουλευει ΑΡΙΣΤΑ στο HTC Diamond2 μου , με ρομ όμως Leo Sense 2.5 wm6.5. Αψογη δουλειά!
  9. Μήπως το πρόβλημα με την μπαταρία εμφανίζεται στην συγκεκριμένη ελληνική ROM; Διάβασα σε ξένα forums πως κάποιοι με αγγλικές ROM τελευταίες, είχαν τέτοιο πρόβλημα,ενώ δεν είχαν πριν κάνουν αναβάθμιση σε latest firmware.
  10. η γραμματοσειρά προσωπικά μου άρεσε. Οι χάρτες 3 σε 1 άψογοι. και το λοκάρισμα ελαφρώς καλυτερο στο Ν82 μου.
  11. Ειναι δυνατόν στην περιοχή μου που διαθετει κόμβο και ιδιοκτητο δικτυο να μη με εχουν συνδεσει εδω και 6 μήνες!!!??? Τα ρίχνουν στον ΟΤΕ σε σχετικό μου email.
  12. Σαφώς και μπορείς!
  13. Και εμένα μου κόλλησε την πρώτη φορά το WiFi και εσβησε το κινητό, αλλα μετά ΟΚ. Βάζοντας δε στις ρυθμισεις ναναι στην μεγαλυτερη κατανάλωση ενέργειας, ανοιγει ολες τις ιστοσελιδες γρηγορα. Για την κάμερα βρήκα τη λύση του Photoshop. Απλά πάτε στο μενου που έχει auto level, auto contrast & auto color και με αυτές τις απλές επιλογές οι φωτό είναι σχεδόν τέλειες.
  14. Το χω 2 μέρες. Δε μαζευει σκόνη. Εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής, αυτονομία μπαταρίας άνετα 2 μέρες με παιχνίδια συνέχεια, πολύ μικρό και βολικό μέγεθος. Ισως το μικρότερο και λεπτότερο smartphone. Επίσης πολύ καλή ακουστική και απο το μεγάφωνο και από το ηχείο. Δεν είναι αργό και δε μου κόλλησε μέχρι τώρα. Το βίντεο εξαιρετικό. Παιζει όλα τα format βιντεο. Μειονέκτημα: η σχετικά σκληρή οθόνη αφής,που φαίνεται ομως αντοχής και κυρίως όμως η καμερα στη φωτογραφία! Θα μπορούσε ναταν καλύτερη και ας μην ηταν cybershot. Κ ας κόστιζε λίγο παραπάνω το κινητό. Αυτό θα αποτρέψει πολλούς από την αγορά. Ισως και ο SAR που στο εγχειριδιο οδηγιών ειναι όντως 1.47.
  15. Το πήρα και εγώ τελικά. Τέλειο, αλλά η κάμερα όντως ΧΑΛΙΑ! Χειρότερη και από του Ρ1!!! Κρίμα, γιατι η sonyericsson έχουν την τεχνολογία και σκόπιμα δεν την εφαρμόζουν. Με μια καλή κάμερα θα χτυπούσαν τον ανταγωνισμό στα ισα! Και δεν πιστευω οτι με κανενα firmware θα φτιάξει.
  16. πόσο χάλια είναι η κάμερα του G900; Σε σχέση με του Ρ1 καλύτερη ή χειρότερη; Αν είναι χειρότερη θα μείνω με το Ρ1. Ευχαριστώ.
  17. Δεν πρόκειται να δώσω δεκάρα ποτέ για πρόγραμμα της Garmin. Σαμποτάζ αυτοί;Μποϊκοτάζ εγώ. Κ σίγουρα μόνο στην Ελλάδα θα γινόταν αυτό..
  18. Ιούνιος 2008 θα βγει η νέα έκδοση ελληνικών χαρτών σύμφωνα με το επίσημο site της autodrive. Αντε να δούμε που θα τον βρούμε...
  19. Η λύση για όλους εμάς που προλάβαμε να έχουμε τα αρχεία του Αρη, είναι το καλό backup όλων αυτών των φακέλλων. Τι γίνεται όμως από δω και πέρα με τις νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις και κυρίως με όλους αυτούς που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με τα προγράμματα πλοήγησης και κυριολεκτικά θα ψάχνονται; Άρη σε ευχαριστούμε. Σίγουρα κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να ξαναανεβάσουν όλα τα αρχεία σε διάφορα φόρουμς....:X Και κάτι για όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν να δουλέψει ποτέ ο χάρης 5σε1 (έστω και με greeklish αναζήτηση,που δεν είναι κ τόσο χάλια_μάλιστα ο χάρτης αυτός ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ είναι πιο αναλυτικός σε κάποιες περιοχές σε σχέση με τον 3σε1) ή ακόμα και ο 3σε1: 1.απεγκατεστήστε το πρόγραμμα Garmin, 2.αν έχετε κάνει hard format στην κάρτα ή κ στο κινητό σας (όπως εγώ), ακόμα καλύτερα _ πρέπει όμως να γίνεται κ χωρίς format, 3. εγκαταστήστε την έκδοση 4.60 με τον χάρτη 5σε1 και κάντε ενεργοποίηση με το key generator 4.εγκαταστήστε από πάνω (χωρίς να βγάλετε την 4.60) τους φακέλλους και το πρόγραμμα από την 4.80 έκδοση. Δουλεύει επιτέλους άριστα στο Ν82 μου.
  20. Ο χάρτης 5 σε 1 δεν κάνει αναζήτηση στα Ελληνικά σε SonyEricsson P1i ,ενώ σε Ν82 δεν ανοίγει η εφαρμογή. Σημειωτέον οτι κ τα δυο τηλέφωνα λειτουργούν αψογα με το χάρτη 3 σε 1. Γιατί;
  21. Δουλεύει ο 7.52 αλλά σε έκδοση για UIQ3. Ο χάρτης όμως για Ελλάδα που παίρνει δεν είναι αναλυτικός.
  22. Δουλεύει άριστα στο Ν82 μου κάνοντας μόνο copy paste και τρέχοντας το καινούριο αρχείο MobileXT.exe
  23. I found this new version of Garmin for UIQ3: It is an upgrade from previous 4.10.60. Just copy all the files, EXSEPT system, and then run the MobileXT.exe. This is Taiwan version, and has chinese and english language. But with this trick you can make it multilingual:Delete the file "gmsup" in Memory card:\Garmin\Res\Symbian\Apps then you can choose other language than Taiwan, English.. also change keyboard layout - by deleting the file you get multilanguage. Then you have Greek language too. It is working perfect on my P1i with the latest firmware.
×
×
  • Create New...