Jump to content

gpap2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gpap2004

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

gpap2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την καλύτερη μπαταρια έχω πλέον με nougat 7.0 . Sent from my Galaxy S7 edge Android Nougat 7.0
  2. καλημέρα. όντως δουλεύει πολύ καλά. την έβαλα με καθαρό install, και το προτείνω σε αλλαγή έκδοσης λειτουργικού έστω και αν χρειάζεται να ξαναπερασεις τα πάντα από την αρχή. κανένα σοβαρό κόλλημα ή πρόβλημα προς το παρόν. τα θέματα από το theme store δεν υποστηρίζονται εκτός από ένα , αλλά μπορείς να βάλεις μόνο εικονιδια . εγώ έβαλα ένα θέμα μαύρο που έχει και μετά αλλαξα εικονίδια. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/9f6d7ec8fa65b20a3da1ac1efbeb1b4a.jpg Sent from my Galaxy S7 edge Android Nougat 7.0
  3. gpap2004

    iPhone 4S

    Celeste or Air Blue sharing?
  4. gpap2004

    iPhone 4S

    Πιο ομαλά τα μενού.
  5. gpap2004

    iPhone 4S

    Σε όλα έτσι γίνεται. Η κεραία του 3G είναι στο πλάι δεξιά. Η συχνότητα λειτουργίας του 3g είναι διαφορετική του gsm. Και θερμοκρασία ανεβάζει κ πιο γρήγορα τη μπαταρία αδειάζει.
  6. Πολύ δυνατός διαγωνισμός! Συγχαρητήρια!!! :rolleyes:
  7. Και φυσικά δεν θα εχει ( φανταζομαι) καμμια συμβατότητα στις εφαρμογές που ειχαμε στα symbian v.5... Αρα θα θελουμε κανα χρονο να δουμε αξιόλογες εφαρμογές...;;;
  8. To πληκτρολόγιο δουλευει ΑΡΙΣΤΑ στο HTC Diamond2 μου , με ρομ όμως Leo Sense 2.5 wm6.5. Αψογη δουλειά!
  9. Μήπως το πρόβλημα με την μπαταρία εμφανίζεται στην συγκεκριμένη ελληνική ROM; Διάβασα σε ξένα forums πως κάποιοι με αγγλικές ROM τελευταίες, είχαν τέτοιο πρόβλημα,ενώ δεν είχαν πριν κάνουν αναβάθμιση σε latest firmware.
  10. η γραμματοσειρά προσωπικά μου άρεσε. Οι χάρτες 3 σε 1 άψογοι. και το λοκάρισμα ελαφρώς καλυτερο στο Ν82 μου.
  11. Ειναι δυνατόν στην περιοχή μου που διαθετει κόμβο και ιδιοκτητο δικτυο να μη με εχουν συνδεσει εδω και 6 μήνες!!!??? Τα ρίχνουν στον ΟΤΕ σε σχετικό μου email.
  12. Σαφώς και μπορείς!
  13. Και εμένα μου κόλλησε την πρώτη φορά το WiFi και εσβησε το κινητό, αλλα μετά ΟΚ. Βάζοντας δε στις ρυθμισεις ναναι στην μεγαλυτερη κατανάλωση ενέργειας, ανοιγει ολες τις ιστοσελιδες γρηγορα. Για την κάμερα βρήκα τη λύση του Photoshop. Απλά πάτε στο μενου που έχει auto level, auto contrast & auto color και με αυτές τις απλές επιλογές οι φωτό είναι σχεδόν τέλειες.
×
×
  • Create New...