Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προγράμματα της Samsung (π.χ. KIES) συνεργάζονται με αυτή τη ROM; Ναί

Μακάρι να είχα χρόνο και γνωσεις να ψάξω άλλες ROM αλλά φοβάμαι μη κάνω καμιά πατάτα... Εμείς είμαστε εδώ βρε! :) Άντε να βάλεις μια Cyanogen να βρείς την υγειά σου! ;)

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! Πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν.

Επειδή το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και επαγγελματικά και δεν με παίρνει να έχω προβλήματα αν βάλω μια Cyanogen (την [CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43] της υπογραφής σου ???) τι χάνω και τι κερδίζω?

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! Πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν.

Επειδή το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και επαγγελματικά και δεν με παίρνει να έχω προβλήματα αν βάλω μια Cyanogen (την [CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43] της υπογραφής σου ???) τι χάνω και τι κερδίζω?

Επειδή είσαι νέος στο android και δε ξέρεις πολλά πράγματα, σου συνιστώ να μη πειράξεις τίποτα.

Μια χαρά είναι το τηλεφωνάκι.

με τρωει να περασω την νεα ΡΑ 4.0 ,δεν ξερω εαν αντεξω......

ΔΕΝ θα αντέξεις...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημερα.

Εχω δωσει το κινητο σε καποιον επισκευαστη που ξερει απο boot και JTAG αλλα δυστυχως δεν τα κατάφερε.

Το κινητο αρνειται να παει σε download mode.

Υπαρχει κανενας αλλος τεχνικος εδω γυρω (περιοχη Μαρουσι η κατω στην Νικαια στο πατρικο); Ειναι εκτος εγγυησης (2 χρονων αν θυμαμαι καλα) και δεν υπαρχει χρημα για πολλα εξοδα επισκευης η αγορα καινουργιου.

Περιγραφη προβληματος:

1. Εκανα μεταφορα αρχειων απο Windows 7 στο κινητο. Λιγη δουλεια και μετα μεταφορα αλλο ενα αρχειο. Εκει κολλησε στην μεταφορα.

2. Επανεκκινηση του κινητου. Κολλαει στο animation logo της Resurrection Remix 4.07 και αυτο καθ'επαναληψη.

3. Δοκιμαζω να παω σε download mode, πηγαινει, αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω τιποτα ακομα και το παω σε recovery mode.

4. Κανω 'clean cache', δινει κατι λαθη οτι δεν βρεικε καποιο αρχειο, κανει format cache επιτυχως, και κολλαει εκει.

5. Αυτο ηταν. Ουτε επανεκκινηση πλεον, ουτε recovery η download mode. Μαυρη οθονη και μονο η μπαταρια του φαινεται να φορτιζει επειδη ζεσταινεται λιγο κατα την φορτηση.

Καμμια ιδέα;

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Για τι κινητό μιλάμε? Λειτουργικό? Ρομ? Δοκίμασες να κάνεις κάτι χωρίς μνήμη?

Μάλλον στο Google θα βρεις κάτι η στο σαιτ του πωλητή, αν έχει υποστήριξη.

Edited by pavlitakis1

Galaxy ι9100.

Ειχε το Resurrection Remix (Jelly Bean) αλλα ο τεχνικος θα εβαζε ενα original ROM. Αλλα ελα που δεν παει σε download mode.

Η εταιρεια (Samsung) εχει μερικα κεντρα υποστηριξης αλλα εκτος εγγυησης, θα αλλαζαν μαλλον το motherboard και θα μου στοιχιζε ο κουκος αιδόνι.

Καλησπέρα.Λοιπόν εδώ και κάποιες μέρες έχω ένα πρόβλημα.δεν αναγνωρίζει την κάρτα σιμ κατά την εκκίνηση,ή αν την αναγνωρίσει σε ανύποπτο χρόνο χάνει το σήμα πάλι.βασικά μία βρίσκει μία χάνει το σήμα το κινητό.μπορεί να δουλέψει λίγο και μετά πάλι το ίδιο.είμαι σε ressurection remix 4.4.2. KK.Όταν βρίσκεται στην κατάσταση που δεν βρίσκει την κάρτα εξαφανίζεται από τις πληροφορίες και η έκδοση βασικού φάσματος που είναι XXLPX.υπάρχει κάποια λύση?είναι λάθος μήπως η έκδοση βασικού φάσματος γιατί όταν πληκτρολογώ *#1234# βγάζει πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας MMI.ευχαριστώ.

Παιδες επειδή απ οτι καταλαβαίνω η rom 4.4 εχει ακομα θέματα με μπαταρίες κλπ...και επειδη έχω γνησια rom 4.1.2. θα μου προτείνατε καποια custom ρομ συγκεκριμενη που να μην έχει θέματα με μπαταρία αλλα να παει το κινητο "σφαίρα"??ευχαριστωωω

Παιδες επειδή απ οτι καταλαβαίνω η rom 4.4 εχει ακομα θέματα με μπαταρίες κλπ...και επειδη έχω γνησια rom 4.1.2. θα μου προτείνατε καποια custom ρομ συγκεκριμενη που να μην έχει θέματα με μπαταρία αλλα να παει το κινητο "σφαίρα"??ευχαριστωωω

4.2.2 απο CM, HCP, Fusionjack, Infected κτλ...

Χαίρεται παιδιά! Ένας φίλος μου έχει το I9100P και θέλει να μάθει τί custom roms μπορεί να περάσει. Από μια αναζήτηση, είδα ότι το Ι900Ρ είναι το ίδιο με το Ι900, απλώς έχει NFC. Αν φλασάρει ρομς του Ι9100 θα δουλεύουν κανονικά (μαζί και το NFC);

Ευχαριστώ!

Χαίρεται παιδιά! Ένας φίλος μου έχει το I9100P και θέλει να μάθει τί custom roms μπορεί να περάσει. Από μια αναζήτηση, είδα ότι το Ι900Ρ είναι το ίδιο με το Ι900, απλώς έχει NFC. Αν φλασάρει ρομς του Ι9100 θα δουλεύουν κανονικά (μαζί και το NFC);

Ευχαριστώ!

Δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31289266&postcount=2

για 4.1.2 ριξε μια ματια στο xda,optimus rom v4.αυτην εχω 4 μηνες και μονο καλα εχω να πω.

:ninja:

Κατά τη γνώμη σου τι βασικό χαρακτηριστικό της λείπει ακόμα;

Τίποτα, σε επόμενο build θα μπει το halo

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ευχαριστώ για το λινκ! Μήπως μπορείς να μου πεις για ποιο mod λέει στο ποστ?

Και κάτι άλλο για το δικό μου κινητό!

Τώρα είμαι σε 4.1.2 neat. Παλιά ήμουν με saber slimbean, αλλά απ' ότι είδα έχει καιρό που σταμάτησε να βγάζει builds για 4.3.1. Υπάρχει κάποια άλλη καλή και active (να υπάρχει support και γιατί όχι και καινούργια builds)?

Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει τα updates:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377

Τώρα είμαι σε 4.1.2 neat. Παλιά ήμουν με saber slimbean, αλλά απ' ότι είδα έχει καιρό που σταμάτησε να βγάζει builds για 4.3.1. Υπάρχει κάποια άλλη καλή και active (να υπάρχει support και γιατί όχι και καινούργια builds)?

Φίλος θα σε στεναχωρήσω αλλά όλοι σχεδόν πλέον ασχολούνται με 4.4 τα τελευταία builds της 4.3.1 είναι πολύ σταθερά, με πολλά features ιδανικές για καθημερινή χρήση

Φίλος θα σε στεναχωρήσω αλλά όλοι σχεδόν πλέον ασχολούνται με 4.4 τα τελευταία builds της 4.3.1 είναι πολύ σταθερά, με πολλά features ιδανικές για καθημερινή χρήση

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Βασικά το ότι είναι σταθερές εμένα μου αρκεί! Θέλεις να πεις ότι οι 4.4 είναι σταθερές σε επίπεδο 4.3.1 για καθημερινή χρήση?

Εντάξει το mod το βρίσκουμε με λίγο ψάξιμο στο xda μην τρελαίνεσαι...

Ο vromiaris έχει δίκιο, αν θες συχνά updates πήγαινε σε kit kat

Edited by DimitrisAndNiki

Εντάξει το mod το βρίσκουμε με λίγο ψάξιμο στο xda μην τρελαίνεσαι...

Ο vromiaris έχει δίκιο, αν θες συχνά updates πήγαινε σε kit kat

Δεν ξέρω καν αν θα χρειαστεί το NFC, απλά καλό είναι που υπάρχει και τέτοιο mod!

Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές 4.4, εσύ προσωπικά (αν δοκίμασες) ποια νομίζεις ότι έχει προοπτικές?

Δεν ξέρω καν αν θα χρειαστεί το NFC, απλά καλό είναι που υπάρχει και τέτοιο mod!

Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές 4.4, εσύ προσωπικά (αν δοκίμασες) ποια νομίζεις ότι έχει προοπτικές?

οσοι βρισκουν ακρη με τα drivers του exynos

οσοι βρισκουν ακρη με τα drivers του exynos

χεχε, μην ξύνεις πληγές...

Άντε πάρτο το ρημάδι (N5) ;)

Προοπτικές;

Slim Kat, Slim Saber, PA, Nameless...

Στήσε μια SlimKat για αρχή αν σε τρώει... Φυσικά κράτα nandroid πριν...

Ειναι ιδεα μου η ολα τα kernel εκτος του dorimanx ειναι λιγο καπως...

Οποιο και να δοκιμασω εκτος του dorimanx μου φαινεται το τηλεφωνο αργο και καπως περιεργο στο scrolling.

Μηπως ειμαι λαθος η κανω κατι λαθος εγω?:rolleyes:

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)