MessengerOfGood Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τα προγράμματα της Samsung (π.χ. KIES) συνεργάζονται με αυτή τη ROM; Ναί Μακάρι να είχα χρόνο και γνωσεις να ψάξω άλλες ROM αλλά φοβάμαι μη κάνω καμιά πατάτα... Εμείς είμαστε εδώ βρε! :) Άντε να βάλεις μια Cyanogen να βρείς την υγειά σου! ;) Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! Πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν. Επειδή το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και επαγγελματικά και δεν με παίρνει να έχω προβλήματα αν βάλω μια Cyanogen (την [CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43] της υπογραφής σου ???) τι χάνω και τι κερδίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! Πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν. Επειδή το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και επαγγελματικά και δεν με παίρνει να έχω προβλήματα αν βάλω μια Cyanogen (την [CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43] της υπογραφής σου ???) τι χάνω και τι κερδίζω? Επειδή είσαι νέος στο android και δε ξέρεις πολλά πράγματα, σου συνιστώ να μη πειράξεις τίποτα. Μια χαρά είναι το τηλεφωνάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 με τρωει να περασω την νεα ΡΑ 4.0 ,δεν ξερω εαν αντεξω...... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 με τρωει να περασω την νεα ΡΑ 4.0 ,δεν ξερω εαν αντεξω...... ΔΕΝ θα αντέξεις... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas0 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημερα. Εχω δωσει το κινητο σε καποιον επισκευαστη που ξερει απο boot και JTAG αλλα δυστυχως δεν τα κατάφερε. Το κινητο αρνειται να παει σε download mode. Υπαρχει κανενας αλλος τεχνικος εδω γυρω (περιοχη Μαρουσι η κατω στην Νικαια στο πατρικο); Ειναι εκτος εγγυησης (2 χρονων αν θυμαμαι καλα) και δεν υπαρχει χρημα για πολλα εξοδα επισκευης η αγορα καινουργιου. Περιγραφη προβληματος: 1. Εκανα μεταφορα αρχειων απο Windows 7 στο κινητο. Λιγη δουλεια και μετα μεταφορα αλλο ενα αρχειο. Εκει κολλησε στην μεταφορα. 2. Επανεκκινηση του κινητου. Κολλαει στο animation logo της Resurrection Remix 4.07 και αυτο καθ'επαναληψη. 3. Δοκιμαζω να παω σε download mode, πηγαινει, αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω τιποτα ακομα και το παω σε recovery mode. 4. Κανω 'clean cache', δινει κατι λαθη οτι δεν βρεικε καποιο αρχειο, κανει format cache επιτυχως, και κολλαει εκει. 5. Αυτο ηταν. Ουτε επανεκκινηση πλεον, ουτε recovery η download mode. Μαυρη οθονη και μονο η μπαταρια του φαινεται να φορτιζει επειδη ζεσταινεται λιγο κατα την φορτηση. Καμμια ιδέα; Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Για τι κινητό μιλάμε? Λειτουργικό? Ρομ? Δοκίμασες να κάνεις κάτι χωρίς μνήμη? Μάλλον στο Google θα βρεις κάτι η στο σαιτ του πωλητή, αν έχει υποστήριξη. Edited January 21, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas0 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Galaxy ι9100. Ειχε το Resurrection Remix (Jelly Bean) αλλα ο τεχνικος θα εβαζε ενα original ROM. Αλλα ελα που δεν παει σε download mode. Η εταιρεια (Samsung) εχει μερικα κεντρα υποστηριξης αλλα εκτος εγγυησης, θα αλλαζαν μαλλον το motherboard και θα μου στοιχιζε ο κουκος αιδόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ΔΕΝ θα αντέξεις... Τώρα θα την φλασαρω :-P:-P:-P Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα.Λοιπόν εδώ και κάποιες μέρες έχω ένα πρόβλημα.δεν αναγνωρίζει την κάρτα σιμ κατά την εκκίνηση,ή αν την αναγνωρίσει σε ανύποπτο χρόνο χάνει το σήμα πάλι.βασικά μία βρίσκει μία χάνει το σήμα το κινητό.μπορεί να δουλέψει λίγο και μετά πάλι το ίδιο.είμαι σε ressurection remix 4.4.2. KK.Όταν βρίσκεται στην κατάσταση που δεν βρίσκει την κάρτα εξαφανίζεται από τις πληροφορίες και η έκδοση βασικού φάσματος που είναι XXLPX.υπάρχει κάποια λύση?είναι λάθος μήπως η έκδοση βασικού φάσματος γιατί όταν πληκτρολογώ *#1234# βγάζει πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας MMI.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδες επειδή απ οτι καταλαβαίνω η rom 4.4 εχει ακομα θέματα με μπαταρίες κλπ...και επειδη έχω γνησια rom 4.1.2. θα μου προτείνατε καποια custom ρομ συγκεκριμενη που να μην έχει θέματα με μπαταρία αλλα να παει το κινητο "σφαίρα"??ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδες επειδή απ οτι καταλαβαίνω η rom 4.4 εχει ακομα θέματα με μπαταρίες κλπ...και επειδη έχω γνησια rom 4.1.2. θα μου προτείνατε καποια custom ρομ συγκεκριμενη που να μην έχει θέματα με μπαταρία αλλα να παει το κινητο "σφαίρα"??ευχαριστωωω 4.2.2 απο CM, HCP, Fusionjack, Infected κτλ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Χαίρεται παιδιά! Ένας φίλος μου έχει το I9100P και θέλει να μάθει τί custom roms μπορεί να περάσει. Από μια αναζήτηση, είδα ότι το Ι900Ρ είναι το ίδιο με το Ι900, απλώς έχει NFC. Αν φλασάρει ρομς του Ι9100 θα δουλεύουν κανονικά (μαζί και το NFC); Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Χαίρεται παιδιά! Ένας φίλος μου έχει το I9100P και θέλει να μάθει τί custom roms μπορεί να περάσει. Από μια αναζήτηση, είδα ότι το Ι900Ρ είναι το ίδιο με το Ι900, απλώς έχει NFC. Αν φλασάρει ρομς του Ι9100 θα δουλεύουν κανονικά (μαζί και το NFC); Ευχαριστώ! Δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31289266&postcount=2 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδες επειδή απ οτι καταλαβαίνω η rom 4.4 εχει ακομα θέματα με μπαταρίες κλπ...και επειδη έχω γνησια rom 4.1.2. θα μου προτείνατε καποια custom ρομ συγκεκριμενη που να μην έχει θέματα με μπαταρία αλλα να παει το κινητο "σφαίρα"??ευχαριστωωω για 4.1.2 ριξε μια ματια στο xda,optimus rom v4.αυτην εχω 4 μηνες και μονο καλα εχω να πω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δοκιμάστε και την PA, είναι φοβερή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δοκιμάστε και την PA, είναι φοβερή Κατά τη γνώμη σου τι βασικό χαρακτηριστικό της λείπει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Κατά τη γνώμη σου τι βασικό χαρακτηριστικό της λείπει ακόμα; Τίποτα, σε επόμενο build θα μπει το halo Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δες αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31289266&postcount=2 Ευχαριστώ για το λινκ! Μήπως μπορείς να μου πεις για ποιο mod λέει στο ποστ? Και κάτι άλλο για το δικό μου κινητό! Τώρα είμαι σε 4.1.2 neat. Παλιά ήμουν με saber slimbean, αλλά απ' ότι είδα έχει καιρό που σταμάτησε να βγάζει builds για 4.3.1. Υπάρχει κάποια άλλη καλή και active (να υπάρχει support και γιατί όχι και καινούργια builds)? Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει τα updates: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ευχαριστώ για το λινκ! Μήπως μπορείς να μου πεις για ποιο mod λέει στο ποστ? Και κάτι άλλο για το δικό μου κινητό! Τώρα είμαι σε 4.1.2 neat. Παλιά ήμουν με saber slimbean, αλλά απ' ότι είδα έχει καιρό που σταμάτησε να βγάζει builds για 4.3.1. Υπάρχει κάποια άλλη καλή και active (να υπάρχει support και γιατί όχι και καινούργια builds)? Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει τα updates: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377 Φίλος θα σε στεναχωρήσω αλλά όλοι σχεδόν πλέον ασχολούνται με 4.4 τα τελευταία builds της 4.3.1 είναι πολύ σταθερά, με πολλά features ιδανικές για καθημερινή χρήση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Φίλος θα σε στεναχωρήσω αλλά όλοι σχεδόν πλέον ασχολούνται με 4.4 τα τελευταία builds της 4.3.1 είναι πολύ σταθερά, με πολλά features ιδανικές για καθημερινή χρήση Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Βασικά το ότι είναι σταθερές εμένα μου αρκεί! Θέλεις να πεις ότι οι 4.4 είναι σταθερές σε επίπεδο 4.3.1 για καθημερινή χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Ευχαριστώ για το λινκ! Μήπως μπορείς να μου πεις για ποιο mod λέει στο ποστ? Και κάτι άλλο για το δικό μου κινητό! Τώρα είμαι σε 4.1.2 neat. Παλιά ήμουν με saber slimbean, αλλά απ' ότι είδα έχει καιρό που σταμάτησε να βγάζει builds για 4.3.1. Υπάρχει κάποια άλλη καλή και active (να υπάρχει support και γιατί όχι και καινούργια builds)? Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει τα updates: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377 Εντάξει το mod το βρίσκουμε με λίγο ψάξιμο στο xda μην τρελαίνεσαι... Ο vromiaris έχει δίκιο, αν θες συχνά updates πήγαινε σε kit kat Edited January 24, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εντάξει το mod το βρίσκουμε με λίγο ψάξιμο στο xda μην τρελαίνεσαι... Ο vromiaris έχει δίκιο, αν θες συχνά updates πήγαινε σε kit kat Δεν ξέρω καν αν θα χρειαστεί το NFC, απλά καλό είναι που υπάρχει και τέτοιο mod! Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές 4.4, εσύ προσωπικά (αν δοκίμασες) ποια νομίζεις ότι έχει προοπτικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν ξέρω καν αν θα χρειαστεί το NFC, απλά καλό είναι που υπάρχει και τέτοιο mod! Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές 4.4, εσύ προσωπικά (αν δοκίμασες) ποια νομίζεις ότι έχει προοπτικές? οσοι βρισκουν ακρη με τα drivers του exynos Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δεν ξέρω καν αν θα χρειαστεί το NFC, απλά καλό είναι που υπάρχει και τέτοιο mod! Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές 4.4, εσύ προσωπικά (αν δοκίμασες) ποια νομίζεις ότι έχει προοπτικές? οσοι βρισκουν ακρη με τα drivers του exynos χεχε, μην ξύνεις πληγές... Άντε πάρτο το ρημάδι (N5) ;) Προοπτικές; Slim Kat, Slim Saber, PA, Nameless... Στήσε μια SlimKat για αρχή αν σε τρώει... Φυσικά κράτα nandroid πριν... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ειναι ιδεα μου η ολα τα kernel εκτος του dorimanx ειναι λιγο καπως... Οποιο και να δοκιμασω εκτος του dorimanx μου φαινεται το τηλεφωνο αργο και καπως περιεργο στο scrolling. Μηπως ειμαι λαθος η κανω κατι λαθος εγω?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts