Jump to content

kanenas0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kanenas0

  1. Ευχαριστω, το εχω διαβασει αυτο το link για τα μοντεμ. Χτυπα ξυλο, αλλα αχρειαστο να ειναι. Εδω και 2 ωρες το σημα ειναι καμπανα!?!?. Χανεται σε κανα σημειο στο σπιτι, αλλα επανερχεται παλι. Αρχιζω και υποπτευομαι κατι αλλο που ισως ειναι συμπτωση. Εχω ενα πομπο full sima της Vodafone. Μου χαλασε εδω και 6 μηνες, το εστειλα πισω, και το ξαναστειλανε σε μενα μετα απο 4 μηνες, με το ιδιο προβλημα!. Το εστειλα παλι σε αυτους 3 εβδομαδες πριν, και εδω και 2 ωρες, μου στειλανε μυνημα πως ειναι ετοιμο και να παω να το παραλαβω απο μεθαυριο. Συμπτωση η καποιο server που περνει δεδομενα απο αυτον τον πομπο, με ειχε μπλοκαρει; Τωρα πως το κινητο δουλευε σε κεντρικο σημειο, χρειαζεται αλλη φανταστικη θεωρια :) Κριμα την θεωρια. Παλι χαθηκε το σημα. Να δουμε αν ο πομπος βοηθησει αλλα δεν τους εχω εμπιστοσυνη.
  2. Μετα απο πολλες δοκιμες, εγκαταλειπω τον αγωνα. Δοκιμασα το I9100XWLSD_I9100VGRLSC_VGR. Ειδικα για την Vodafone (εχει το μοντεμ BULS1) αλλα το σημα παρεμεινε στο μηδεν αλλα με λιγες πιο πολλες φορες με 1-2 μπαρες. Αποφασισα λοιπον να βαλω ενα KitKat (Resurrection remix 4.4.2). Το μοντεμ παρεμεινε το ιδιο αν και εκανα εργοστασιακη επαναφορα (?). Το σημα τα ιδια χαλια οπως πριν, αλλα τωρα εχω ακομα πιο πολλες περιπτωσεις που παιρνω σημα. Ακομα και απο το μηδεν σε γεματη μπαρα χωρις να το ακουμπησω!! Στιγμιαιο μεν, αλλα κατι κουνιεται. Λες και η Vodafone κανει παιχνιδια με το δικο μου το κινητο. Θα δω μπας και βρω καμμια καλη αντεννα για αντικατασταση αλλοιως το αφηνω ετσι μεχρι να αλλαξω παροχο. Ευχαριστω.
  3. Ευχαριστω. Δεν χρησιμοποιω θηκες και με GSM επιλεγμενο δεν ειχε διαφορα. Μπορει να ειναι θεμα πλακετας αλλα παλι δουλευει σε κεντρικο σημειο. Εκτος και υπαρχει κατι στην πλακετα που εχει να κανει με την ευαισθησια της αντεννας. Ασε που μπορει να ειναι το USB το ιδιο που εχει προβλημα (εχει και την αντεννα κουμπωμενη πανω του). Στο κατω-κατω εκει το ειχα συνδεδεμενο οταν επαθε την ζημια. Υπερφορτωση σε βολτ? Ολα παιζονται. (οσο το ψαχνω, τοσο και αγχωνομαι. Αν ειναι πλακετα, την εβαψα. Δεν υπαρχουν λεφτα για εξοδα). Θα βαλω ενα αλλο ROM μπας και κανει διαφορα. Αντι για το EUR τυπο που εχω τωρα, ενα VGR. Ισως να σταθω τυχερος. Θα γραψω νεωτερα με τα αποτελεσματα. Παλι ευχαριστω.
  4. Δωσ'τε μου καμμια ιδεα παιδια γιατι κολλησα. Ιστορικο: Οταν ειχα το Ι9100 ενωμενο με USB στο Win7 εδω και μισο χρονο, κολλησε το Windows, εβγαλα το κινητο, εκανα επανεκιννηση μεχρι ενα σημειο, κολλησε, και απο εκει και περα δεν ξεκιναγε με τιποτα (recovery η οτιδηποτε). Τελειως νεκρο. 2-3 μαγαζια απετυχαν και μολις εδω και 2 βδομαδες ενα εργαστηριο για iPhone (!) τα καταφερε. Φορτωσε το original 4.1.2, το κινητο δουλευει αψογα, αλλα εχω ενα χοντρο προβλημα που δεν μπορω να εξηγησω. Εχω καλο σημα (Vodafone) στο κεντρο της πολης. Σε ολα τα αλλα σημεια και στο σπιτι μου, το σημα ειναι που και που με μια μπαρα αλλα 99% ειναι στο μηδεν. Η καρτα μου δουλευει μια χαρα σε αλλο κινητο. Αλλες καρτες (ιδια εταιρεια) στο κινητο μου, εχουν το ιδιο προβλημα. Αλλες καρτες (αλλη εταιρεια) στο κινητο μου, δουλευουν. Αλλαγες μοντεμ, δεν εδειξαν καμμια αλλαγη. Αρα δεν ειναι προβλημα καρτας, ανταπτορα καρτας, η μοντεμ. Οι παραμετροι του κινητου ειναι σωστοι για την Vodafone και το λογισμικο ειναι ενταξει. Αν κατι ειταν λαθος, κανονικα δεν επρεπε να δουλευει ουτε στο κεντρο της πολης. Τι φταιει λοιπον και εχει αυτο το χοντρο χασιμο ευαισθησιας στο σημα; Ευχαριστω.
  5. Ευχαριστω πολυ greece_gus για την λεπτομερη περιγραφη. Καθαρο το τι πρεπει να κανουμε αν και το (8) με ανησυχει. Δεν ακουω καλα πραγματα για τον χρονο που παιρνει μια υποθεση στην περιοχη μου. Καλο Σαββατοκυριακο.
  6. Υπαρχει διαχειριστης και "το αποφασισαμε" αναφερεται στο αποτελεσμα συνελευσης. Απαρτια στην αποφαση. Δεν ειναι θεμα ψυχραιμιας η εμπειροτητας νομιζω (αν και εχει και τα δυο λογω οικονομικης ανεσης και δουλειας). Μαλλον ζαμανφουτισμος και αναγκη να το παιξει καμποσος (στυλακι του ειδους "σιγα τα λεφτα, δεν χαλασε κι'ο κοσμος"). Χρονια αυτη η δουλεια αλλα τελικα πληρωνει. Απλως τωρα ειναι σφικτες οι καταστασεις και αγριεψαν οι ενοικοι. Το ξερω πως το χειρογραφο ειναι αχρηστο, αλλα ειναι απλως ενα βημα πριν το στειλουμε με δικαστικο επιμελητη. Προσπαθουμε μπας και αποφυγουμε ολικη διαταραξη σχεσεων. Αν τελικα φτασουμε εκει, σε ποσο χρονο εκδικαζεται το θεμα;
  7. Χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας. Ενας ενοικος χρωστα κοινοχρηστα για μηνες με το ολικο ποσο να ανερχεται λιγο πανω απο το 50% του αποθεματικου. Ευρωστος οικονομικα οποτε δεν ειναι θεμα ασχημης στιγμης. Παλια μου τεχνη κοσκινο με τον συγκεκριμενο αλλα εφτασε στο σημειο που μειναμε χωρις πετρελαιο για 2 μερες με ασχημο καιρο. Με ηλικιωμενους και αρρωστους στην πολυκατοικια, ειταν ασχημη κατασταση μεχρι που καποιος πληρωσε απο την τσεπη του για το πετρελαιο. Εν τελει αποφασισαμε να κινηθουμε δικαστικως αφου πρωτα δωσουμε μια προθεσμια 4 ημερων με ιδιοχειρο σημειωμα. Ερωτησεις: 1. Τι χρειαζεται απο την μερια των ενοικων (υπογραφες πιστευω); 2. Ειναι υποθεση δικαστηριου η ειρηνοδικειου; 3. Ποσο χρονο παιρνει μεχρι να βγει μια εκτελεσιμη αποφαση; 4. Ειναι καποια συγκεκριμενη κατηγορια δικηγορου που αναλαμβανει αυτες τις υποθεσεις; Ευχαριστω.
  8. Ετσι το καταλαβα κ'εγω αλλα ο greece_gus καθαρισε την κατασταση στο προηγουμενο post. Η νομοθεσια δεν λεει κατι τετοιο ανεξαρτητως το τι λεει η εταιρεια παροχης αερίου. Αρκουμε στην γνωμη του. Καλο βραδυ και παλι ευχαριστω.
  9. Ευχαριστω για τις αναφορές. Διαβασα τα σχετικα σημεια και απ'οτι κατάλαβα, αν καποιος ανεξαρτοποιηθει και το γυρισει σε αεριο, ειναι ακομα υποχρεωμένος να πληρωνει το παγιο του πετρελαιου ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3489402#post3489402 ) Το παραπάνω ειναι απο το 2011. Η σελιδα εδω ( http://www.aerioattikis.gr/default.aspx?pid=33&la=1&artid=147 ) λεει: Αναφερεται αυτο το κειμενο σε παγιο πετρελαιου που ΔΕΝ επιβαρυνονται η κάτι αλλο και μπερδευτηκα; Πολλα ευχαριστω σε ολους σας για τις κατατοπιστικές πληροφορίες.
  10. Galaxy ι9100. Ειχε το Resurrection Remix (Jelly Bean) αλλα ο τεχνικος θα εβαζε ενα original ROM. Αλλα ελα που δεν παει σε download mode. Η εταιρεια (Samsung) εχει μερικα κεντρα υποστηριξης αλλα εκτος εγγυησης, θα αλλαζαν μαλλον το motherboard και θα μου στοιχιζε ο κουκος αιδόνι.
  11. Καλημερα. Εχω δωσει το κινητο σε καποιον επισκευαστη που ξερει απο boot και JTAG αλλα δυστυχως δεν τα κατάφερε. Το κινητο αρνειται να παει σε download mode. Υπαρχει κανενας αλλος τεχνικος εδω γυρω (περιοχη Μαρουσι η κατω στην Νικαια στο πατρικο); Ειναι εκτος εγγυησης (2 χρονων αν θυμαμαι καλα) και δεν υπαρχει χρημα για πολλα εξοδα επισκευης η αγορα καινουργιου. Περιγραφη προβληματος: 1. Εκανα μεταφορα αρχειων απο Windows 7 στο κινητο. Λιγη δουλεια και μετα μεταφορα αλλο ενα αρχειο. Εκει κολλησε στην μεταφορα. 2. Επανεκκινηση του κινητου. Κολλαει στο animation logo της Resurrection Remix 4.07 και αυτο καθ'επαναληψη. 3. Δοκιμαζω να παω σε download mode, πηγαινει, αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω τιποτα ακομα και το παω σε recovery mode. 4. Κανω 'clean cache', δινει κατι λαθη οτι δεν βρεικε καποιο αρχειο, κανει format cache επιτυχως, και κολλαει εκει. 5. Αυτο ηταν. Ουτε επανεκκινηση πλεον, ουτε recovery η download mode. Μαυρη οθονη και μονο η μπαταρια του φαινεται να φορτιζει επειδη ζεσταινεται λιγο κατα την φορτηση. Καμμια ιδέα; Ευχαριστω προκαταβολικά.
  12. θα ηθελα μια διευκρινηση στο ιδιο θεμα αν ειναι δυνατον. Μολις ειχαμε συνελευση και 3 διαμερισματα (απο 14 συνολο) θελουν ανεξαρτοποιηση απο την θερμανση πετρελαιου που εχει η πολυκατοικια για να χρησιμοποιησουν αεριο (οι λογοι ειναι να αποφυγουν το κοινοχρηστο εξοδο του πετρελαιου αλλα κυριως να εχουν θερμανση οποτε θελουν και οχι μονο τις ωρες που συμφωνησε η πλειοψηφια). Συμφωνησαμε οτι δεχομαστε την ανεξαρτοποιηση τους αλλα βασει το τι λεει η νομοθεσια οσον αφορα ποσοστα κοινοχρηστων πετρελαιου. Στην προκειμενη περιπτωση, απαλλασονται πλήρως απο το ποσοστο συμμετοχης στις κοινοχρηστες δαπανες θερμανσης ανεξαρτητως απο το τι μπορει να λεει ο κανονισμος της πολυκατοικιας (π.χ. ισχυουν διαφορετικοι κανονες αν η αντικατασταση ειναι με αεριο); Ισχυει το 30% η κατι παρομοιο που βλεπω να αναφερεται εδω κ'εκει; Και τέλος, υπαρχει καποια συγκεκριμενη νομοθεσια που το καθοριζει για να τους την δείξω; Ευχαριστω.
  13. Ευχαριστω για την απαντηση. Εν τελει αλλαξαμε τον μετρητη αν και ο τεχνικος δεν ειδε καποιο προβλημα (δουλευε κανονικα οταν του πειραζε τα καλωδια). Ο θερμοστατης του διαμερισματος ειναι για αλλαγη και ισως φταιει και η βανα. Το εχουμε υπο παρακολουθηση. Παντως το διαμερισμα ειναι γυρω στους 24 βαθμους. Συμφωνησαμε σε μια χρεωση ιση με τον μεσο ορο 3 αλλων με τα ιδια μετρα και κανονικη χρηση (2-4 ωρες την ημερα). Τωρα γιατι αλλαξαμε τον μετρητη; Βρηκαμε αλλο ενα διαμερισμα που ο μετρητης δεν δουλευε (ειχε ωρες καταγεγραμμενες οποτε ειναι προσφατο το προβλημα -- αλλα μπορει να παιζεται παιχνιδι εδω), και αλλον ενα μετρητη που μετραγε αντιστροφα!! Βαρυς καταναλωτης και αυτος αλλα τον τελευταιο μηνα ειχε γραψει λιγα οποτε και αυτο ειναι προσφατο προβλημα (δεν υπαρχει παιχνιδι εδω). Τους αλλαξαμε βεβαια κι'αυτους. Ελπιζω το αρχικο προβλημα να ειχε να κανει με μετρητη που πηγαινε μπρος-πισω για να τελειωνουμε και μ'αυτο. Αγκαθα Κριστι καταντησε το πραγμα :) Καλη χρονιά.
  14. Μια ερωτηση για χρεωση θερμανσης σε πολυκατοικια. Καπως ιδιαζουσα περιπτωση. Το συστημα ειναι ενας καυστηρας πετρελαιου στο υπογειο με ωρομετρητες για καθε διαμερισμα. Βανες σε καθε οροφο με ωρομετρητες (που ολοι τους αγνοουμε) και θερμοστατες σε καθε διαμερισμα. Υπαρχει ενας ενοικιαστης που λειπει για κατι χρονια (αλλα πληρωνει τα κοινοχρηστα κανονικα). Εδω και 2 μηνες γυρισε σπιτι για ιατρικους λογους. Επειδη ηθελε συνεχη θερμανση λογω της καταστασης του, παρακαμψαμε την συμφωνια της πολυκατοικιας για λιγες ωρες το πρωι και λιγες το βραδυ και το αφησαμε ελευθερο. Ψιλα το κοστος βεβαια αλλα τουλαχιστον ειναι ο ανθρωπος ανετα. Το προβλημα που παρουσιαστηκε εχτες (και το προσεξε η εταιρεια διαχειρησης) ειναι οτι ο ωρομετρητης (στον καυστηρα) αυτου του ενοικιαστη δεν δουλευει σωστα. Τον 1ο μηνα εδειχνε 14 ωρες και τον δευτερο 45 λεπτα. Εγω που ταχα προσεχω την καταναλωση, ειχα 28 ωρες. Ο θερμοστατης του στο διαμερισμα δουλευει σωστα (το εχει μονιμα σε σταθερη θερμοκρασια και που και που αναβοσβηνει το λαμπακι του) και ο ανθρωπος ειναι πανευτυχης. Δεν υπαρχει καμμια παραξενια η κολπακι εκ μερους του και η ερωτηση ειναι η εξης: Πως μπορουμε να τον χρεωσουμε (τουλαχιστον για τον τελευταιο μηνα) με καποιο λογικο τροπο; Υπαρχει καμμια φορμουλα με τις μετρησεις πετρελαιου η απλως βγαζουμε ενα μεσο ορο απο διαμερισματα (με τα ιδια χιλιοστα) που καινε πιο πολυ; Ευχαριστω.
  15. Την σταβομαριτσα μου την εχω.. Ευχαριστω.
  16. Το MXHome Launcher εχει αναφερθεί; Το εχω στο Galaxy S2 και ως τωρα ειναι αψογο. Υ.Γ. Πως και δεν υπαρχει τροπος να ψαξω το thread για να μη καθομαι και επαναλαμβανω οτι εχουν πει αλλοι;
×
×
  • Create New...