gorgiosalon Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 :shock: O Τούρκος απλά ξέφυγε... Ο Τούρκος βρίσκεται αλλού... σε άλλο πλανήτη και ποστάρει από εκεί στο XDA... [.....] λέει αντίο σε όλους τους υπόλοιπους κερνελατζήδες... και σε πολλούς άλλους "developers"... Κατσε να σκασει Αγορινα μου Γλυκια ***Karlseg***.....!!!!!! O (Μεγαλωμενο στας Ελβετιας) που απο (Jeffrey - Teskin) μου εγινε Φαντομας Luissss....!!!!!!!!! Και θα σου πω εγω συντομα....!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 O SiyahKernel v2.0 είναι συμβατός με την K18?? Είναι ναι. (Και δεν είναι Κ18 αλλά KI8). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Η KI4 που μου εχει δωθει μεσω KIES (ελληνικη συσκευη απο Πλαισιο) προς αναβαθμιση, αν χρειαστει να την ξαναπερασω, την κατεβαζω απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 οσοι διαβαζετε xda υπαρχουν αναφορες για το ποτε θα δουμε τις πρωτες custom ics για τη συσκευη μας? Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 οσοι διαβαζετε xda υπαρχουν αναφορες για το ποτε θα δουμε τις πρωτες custom ics για τη συσκευη μας? Sent from my unique SGSII Από ότι διάβαζα σήμερα, τίποτα συγκεκριμένο φίλε μου.. Και λογικό είναι αφού πρέπει η Samsung να βγάλει στη φορά τα μυστικά της πρώτα για να μαγειρεψουν οι customromαδες. Sent from... Where the hell am I? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Κατσε να σκασει Αγορινα μου Γλυκια ***Karlseg***.....!!!!!! O (Μεγαλωμενο στας Ελβετιας) που απο (Jeffrey - Teskin) μου εγινε Φαντομας Luissss....!!!!!!!!! Και θα σου πω εγω συντομα....!!!!!!!!! Αδερφέ διάβασε τι γράφεις (και πολύ σωστά) στην υπογραφή σου... Τότε θα καταλάβεις ότι να συγκρίνεις αυτό που κάνει ο Teskin και ο Angelom με αυτό που κάνει ο Τούρκος..... είναι σα να συγκρίνεις τη βούρτσα, με την άλλη τη γνωστή..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 οσοι διαβαζετε xda υπαρχουν αναφορες για το ποτε θα δουμε τις πρωτες custom ics για τη συσκευη μας? Sent from my unique SGSII Όχι ακόμα .Πρέπει να βγάλει κώδικα η SAmsung,απ ότι κατάλαβα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Όχι ακόμα .Πρέπει να βγάλει κώδικα η SAmsung,απ ότι κατάλαβα. το sdk κυκλοφόρησε εχθές μετα το event...λογικά όπου νάνε θα αρχίσουν να βγαίνουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τάδε έφη Leo: I have just finished to build the base ROM based on XXKI4 2.3.5, now i am testing it, tomorrow we will start to build mods. In addition i am trying to port Ice Cream Sandwich on SG2! \EDIT Just Kidding.. No Ice Cream for now :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τάδε έφη ::indie:: : Έχω έτοιμη την Omega XXKI4 2.3.5 Έχω κάνει πολλά προγράμματα port από το Ice Cream Sandwich στην Omega \EDIT δεν αστειεύομαι καθόλου απλά δεν έχω χρόνο λόγο δουλειάς να κάνω τα απαραίτητα test και μάλλον η νέα v2.1 θα είναι σε XXKI3 :D:D:D Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τάδε έφη ::indie:: : Έχω έτοιμη την Omega XXKI4 2.3.5 Έχω κάνει πολλά προγράμματα port από το Ice Cream Sandwich στην Omega Έχεις κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Έχεις κάποιο link; Γιάννη τώρα είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να στο βρω, δες στο xda στο thread της Omega 2 - 3 σελίδες πριν το τέλος περίπου και θα το βρεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φιλε μου τα δεδομενα του σκληρου σου μπορεις να τα ανακτησεις. δεν εχει γινει πληρης φορματ, αλλα σβηστηκε μόνο το fat table. αν δεν εχεις γραψει κατι απο πανω, μπορεις να ανακτησεις οτι ειχες μεσα. η λυση ειναι το προγραμμα getdataback της runtime software. με εχει σώσει απειρες φορες :happy: επιβεβαιωνω τα λεγομενα του φιλου audi :cool: και εγω ειχα κανει μια παρομοια ιστορια και ειχα "χασει" τα δεδομενα του μοναδικου δισκου μου :cry: το συγκεκριμμενο προγραμμα ανεκτησε στην κυριολεξια πιο πολλα απο οτι ειχα "σβησει" :ninja: Σας χιλιοευχαριστώ κ τους 2, μετά από 4 ώρες επανέφερα 500gb κ δεν χάθηκε απολύτως τίποτα :DDDDDD Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Σας χιλιοευχαριστώ κ τους 2, μετά από 4 ώρες επανέφερα 500gb κ δεν χάθηκε απολύτως τίποτα :DDDDDD Για σ'ενα ημουν σιγουρος Αγαπητε *Sofos_5* οτι θα τα καταφερεις...!!!!! Δεν ειχα καμια αμφιβολια...!!! Γιατι εισαι Γατοςςςς....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Η KI4 που μου εχει δωθει μεσω KIES (ελληνικη συσκευη απο Πλαισιο) προς αναβαθμιση, αν χρειαστει να την ξαναπερασω, την κατεβαζω απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Ερωτηση κανω παιδια Μπορει να απαντησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 από κει την κατεβάζεις ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Το αρχειο που κατεβαζω ειναι: I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.rar και αν το ξεζιπαρω : I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 Ποιο βαζω στο Odin? Θελει πουθενα rename? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 βγηκε και η καινουργια leomar για οσους ενδιαφέρονται...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312240 ειναι βασισμενη στην XXKI4:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 βγηκε και η καινουργια leomar για οσους ενδιαφέρονται...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312240 ειναι βασισμενη στην XXKI4:) Εγκατασταθηκε και ολα οκ μεχρι στιγμης.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εγκατασταθηκε και ολα οκ μεχρι στιγμης.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μήπως δοκίμασες το Swype?Δεν βρίσκω Ελληνικά. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Το δοκιμασα οντως και δεν εχει ελληνικα.. Το εχεις αναφερει στο thread της rom στο xda?? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εγκατασταθηκε και ολα οκ μεχρι στιγμης.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk καλημερα φιλε μου... πρωτες εντυπωσεις? σταθεροτητα? ταχυτητα? μπαταρια? αλλαγες σε σχεση με την 2.7.1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλημερα φιλε μου... πρωτες εντυπωσεις? σταθεροτητα? ταχυτητα? μπαταρια? αλλαγες σε σχεση με την 2.7.1? Προσωπικά έπαθα την πλάκα μου..δεν ξέρω αν είναι η νέα αναβάθμιση η η ρομ του λεομαρ δεν έχω δει το κινητό μου πιο σταθερό πιο γρήγορο ..τα πάντα δουλεύουν ρόλοι .και όπως είπα και πριν δεν ξέρω άλλα μου φαίνεται ότι το κινητό σε ταχύτητά είναι ένα κλικ πάνω.. Απο μπαταρία θα δείξει είναι νωρίς ακόμη άλλα τα πρώτα σημαδια είναι θετικά .. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλημερα φιλε μου... πρωτες εντυπωσεις? σταθεροτητα? ταχυτητα? μπαταρια? αλλαγες σε σχεση με την 2.7.1? Wow! Μονο αυτο εχω να πω! Φλασαρα αφου πρωτα τα "σκουπισα" ολα και αναθεμα με αν εχω δει ποτε το κινητο μου πιο γρηγορο και σταθερο... Μπουταρει σε λιγοτερο χρονο απο ποτε αλλοτε και συν τοις αλλοις εχω κατεβασει διαφορα πραγματακια απο την νεα κουζινα και δεν μου εχει κολλησει/ καθυστερησει ποτε στην boot screen οπως συνηθιζε μεχρι τωρα.. Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα αλλα και με τις προηγουμενες ρομ του μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο θεμα.. Αυτα προς το παρον.. Εν ολιγοις δηλωνω πολυ ικανοποιημενος και το μονο που μου λειπει για να ειμαι τελεια ειναι καποιο ωραιο θεματακι (τα οποια ομως θα ξεκινησουν να μπαινουν στη κουζινα σημερα οποτε μην ειμαι και αχαριστος τωρα..) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Προσωπικά έπαθα την πλάκα μου..δεν ξέρω αν είναι η νέα αναβάθμιση η η ρομ του λεομαρ δεν έχω δει το κινητό μου πιο σταθερό πιο γρήγορο ..τα πάντα δουλεύουν ρόλοι .και όπως είπα και πριν δεν ξέρω άλλα μου φαίνεται ότι το κινητό σε ταχύτητά είναι ένα κλικ πάνω.. Απο μπαταρία θα δείξει είναι νωρίς ακόμη άλλα τα πρώτα σημαδια είναι θετικά .. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Την Καλημερα μου στον Αγαπητο *freddaras* ....!!!! Μελη & Χρηστες.....!!! Ναι..!! Και εγω την δοκιμασα καλε μου Φιλαρακο....!!! Και πραγματιικα η Βαση της {XXΙ4} ειναι αυτην που κανει Την διαφορα....!!!! Αλλα ας μην βιαστουμε τοσο πολυ,με τα συμπερασματα μας .....!!!! Με τον Ιταλο και τους <Kamerounezous> του...!!!! Αυτα που γραφουν για την Μπαταρια,δεν τα βλεπω και στην Πραξη...!!!! Ξερεις οτι δεν τον Παω τον Ιταλο...!!! Αλλα θα ομολογησω πως ειναι καλη η δουλεια τους...!!!! (Αφου εχει πατησει πανω στην {XXΚI4}). Aλλα σε μενα η Μπαταρια εχει αλλαξει καπως συμπεριφορα απο εχθες....!!! (Ισως να φταιω και Εγω ,Mιας και το παρασκαλεισα το Ατιμο και το εχω Μουρλανει στα -flasharismata-...!!!!) Αυτο που μου Εχει κανει Εντυπωση....!!!! Ειναι οτι μολις Ξαναγυρισα στην :!:NEW OMEGA v2.1:!: .....Που Μολις τωρα ανεβηκε....!!!! Το τηλεφωνακι μου ηρθε στα Στα συγκαλα του...!!!!!!! :blink: Ειναι πολυ νωρις για τα οποια συμπερασματα....!!!! Και μονο οτι Η Νew OMEGA...!!!! Eιναι σχεδιασμενη στα Ελληνικα μου Κριτηρια....!!! Και απο εναν ανθρωπο δοκιμασμενο και ΧΙΛΙΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ για αυτο που μου προσφερει...!!! Αλλα και τον βρισκω καθε μερα να λυσει την οποια χαζο / Απορια μου......!!!!! Ναι...!!!! Ειναι αυτο που θα με κανει να παραμεινω στο MADE IN GREEK....!!!!!!! Και να πειραματιστω με την New Version του...!!! Μιας και μολις την Ανοιξα και την Μελεταω....!!! Kαι αν τελικα ειναι τοσο καλο αυτο το (KI4),Που απο οτι βλεπω και διαβαζω το γραφουν ολοι τους...!!! Αλλα και εγω ο ιδιος διαπιστωνω.....!!!! Παω απο εκει να τον ρωτησω μολις τον πετυχω...!!! (Μιας και εκει ξημεροβραδιαζομαι ολη μερα...:lol::p:lol:) Αν μας ετοιμαζει κατι....!!!! Και αν οχι, να του το προτεινω βρε Αδερφε...!!! Αφου Ο Παλικαρος δεν μιλαει <kameroumezika> και μεχρι σημερα εχει καλυψει στο ΕΠΑΚΡΟ...!!! Ολες μου τις απαιτησεις...!!!!!!! Την Καλημερα μου Σε Ολους και Παλιιιι....!!!!! Edited October 21, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts