felix_w Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δε το βλέπει καθόλου το pc. Είναι σα να μη συνδέεις κάτι. Δοκίμασα και usb jig, τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να ζεσταίνεται στο ύψος του επεξεργαστή κάτω από την κάμερα, μόλις το συνδέσω στο ρεύμα ή στο pc. Είχα την cm 12.1, και το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι αργούσε η εγκατάσταση εφαρμογών. Κατά τα άλλα καλά, χωρίς καθυστέρηση. Κάποια στιγμή, έκλεισε, έδειξε την κεντρική εικόνα με το μοντέλο κινητου. ΚΑι δεν προχώραγε. Κάνω επανεκκίνηση στο recovery, και έγραφε recovery, χωρίς καμία άλλη επιλογή. Έκτοτε, όταν το έσβησα, δεν ξανάνοιξε. Σε δεύτερο S2 που έχω (με συμπτώματα να είναι ίδια με τα δικά σου) το θέμα λύθηκε με αυτό το κόλπο από το link. Ευτυχώς είχα αντίστοιχο πυκνωτή και τον αντικατέστησα, όταν αφαίρεσα τον παλιό έκανα δοκιμή και ανοιξε κανονικά το κινητό, αλλά έβαλα και τον καινούριο πυκνωτή για να είμαι καλλυμένος 100% Δεν είχες κάνει back up όπως λειτουργούσε κανονικά; Πάντα το κάνουμε, εάν συμβεί καμιά στραβή για να φλασάρεις ξανά. Εάν έχεις καμιά ρομ μέσα φλάσαρε την ξανά από την αρχή. Αλλίως λύση μόνο να κατεβάσεις καμιά και να την βάλεις στην sd σου. 1. Αν σου δίνει bootloop , κάνε απο recovery wipe cache & dalvik και δες αν θα μπεί... 2. Αν έχεις nandroid backup , φλάσαρε το όπως πρότεινε και η Ζαφείρα 3. Διαφορετικά φλάσαρε stock με Odin... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η λύση δόθηκε ως εξής : Δοκίμαζα να φλασάρω αλλά δε γινόταν τίποτε, στο wipe έκανε reboot και είτε έσβηνε είτε σκάλωνε. Επίσης από 100% μπαταρία έπεφτε στο 30%. Το άνοιξα, άλλαξα τη USB πλακέτα με ενός δεύτερου που έχω και άλλαξα και τη μπαταρία του. Έκανα κανονικά wipe, install την 5.4.6 RR και τα σχετικά Gapps και το κινητό δούλεψε κανονικά. Κατόπιν αφού τα σέταρα όλα, είπα να φορτίσω και την άλλη μπαταρία να την έχω γεμάτη. Αμ δε...με το που έβαζα την πρώτη μπαταρία, ξεκίναγε το σκάλωμα στο logo... Tώρα ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν ξέρω, αλλά ευτυχώς που είχα spare μπαταρία και το βρήκα. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε δεύτερο S2 που έχω (με συμπτώματα να είναι ίδια με τα δικά σου) το θέμα λύθηκε με αυτό το κόλπο από το link. Ευτυχώς είχα αντίστοιχο πυκνωτή και τον αντικατέστησα, όταν αφαίρεσα τον παλιό έκανα δοκιμή και ανοιξε κανονικά το κινητό, αλλά έβαλα και τον καινούριο πυκνωτή για να είμαι καλλυμένος 100% Φιλε felix_w θα κοιταξω να κανω αυτο που λες, και θα επανερθω με το αποτελεσμα. Σ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Φιλε felix_w θα κοιταξω να κανω αυτο που λες, και θα επανερθω με το αποτελεσμα. Σ ευχαριστώ πολύ[/quote Έβγαλα τελικά ένα capacitor, το δίπλα από αυτό που μου είπες (Είναι αυτό που έχω κάνει με κίτρινο κύκλο.), δεν έκανε τίποτα, και μετά έβγαλα το σωστό και πάλι τίποτα. [ATTACH]63712[/ATTACH] Είναι σημαντικό αυτό που έβγαλα καταλάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Φιλε felix_w θα κοιταξω να κανω αυτο που λες, και θα επανερθω με το αποτελεσμα. Σ ευχαριστώ πολύ[/quote Έβγαλα τελικά ένα capacitor, το δίπλα από αυτό που μου είπες (Είναι αυτό που έχω κάνει με κίτρινο κύκλο.), δεν έκανε τίποτα, και μετά έβγαλα το σωστό και πάλι τίποτα. [ATTACH]63712[/ATTACH] Είναι σημαντικό αυτό που έβγαλα καταλάθος? Καλό θα ήταν να το ξαναβάλεις. Δεν ξέρω ποιός ο ρόλος αυτού που έβγαλες καταλάθος. Ελπίζω να τα εννοείς ότι τα έβγαλες με κάποιο κατάλληλο εργαλείο. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλό θα ήταν να το ξαναβάλεις. Δεν ξέρω ποιός ο ρόλος αυτού που έβγαλες καταλάθος. Ελπίζω να τα εννοείς ότι τα έβγαλες με κάποιο κατάλληλο εργαλείο. Καταλάθος το έβγαλα, να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να ασχολούμαι. Τελείωσε δεν ανάβει. Αλλά τι να πάρω τώρα. Ημουν για το s5 plus, αλλα δεν υπάρχει πια και είναι και πανάκριβο. Μια 350 την έδινα, αλλά όχι 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καταλάθος το έβγαλα, να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να ασχολούμαι. Τελείωσε δεν ανάβει. Αλλά τι να πάρω τώρα. Ημουν για το s5 plus, αλλα δεν υπάρχει πια και είναι και πανάκριβο. Μια 350 την έδινα, αλλά όχι 500. Μέχρι 350€ (για την ακρίβεια 319€ μαζί με θήκη και screen protector) μια συσκευή παίζει χωρίς αντίπαλο. Ανώτερη από αυτή που ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ποιο; Το Alpha; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ποιο; Το Alpha; OPO:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μέχρι 350€ (για την ακρίβεια 319€ μαζί με θήκη και screen protector) μια συσκευή παίζει χωρίς αντίπαλο. Ανώτερη από αυτή που ανέφερες. Ποιό ειναι αυτό που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Στο Oneplus One αναφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Στο Oneplus One αναφέρεται. Καλο φαινεται, αλλα τα ιδια προσφερει και το s5 το απλο. Και η samsung ειναι πιο αξιοπιστη φανταζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλο φαινεται, αλλα τα ιδια προσφερει και το s5 το απλο. Και η samsung ειναι πιο αξιοπιστη φανταζομαι. Επειδή είμαστε off topic δυο λόγια μόνο και οτιδήποτε άλλο θέλεις στείλε pm. Το opo στην τιμή που αναφέρω πιο πάνω προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 64Gb, 3GB Ram, 3100 mah μπαταρία και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή που μιλάμε έκδοση Android 5.1.1 από Cyanogen με theme engine και πάρα πολλές παραμετροποιήσεις. Από την άλλη το S5 αυτή τη στιγμή με 380€ σου δίνει 16GB, 2Gb, 2800 Mah και το touchwiz της Samsung με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτά σου τα λέει κάποιος που είχε S2. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomberman7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 παιδια καλησπερα απευθηνομαι εδω μιας και χρειαζομαι μια ''μικρη'' βοηθεια :p Λοιπον εχουμε και λεμε εχω το galaxy s2 που το ειχα κανει root με το genius root..πλεον ειναι unrooted ομως..λοιπον εδω και καιρο προσπαθω να κανω φορματ στο κινητο επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ξερετε μωρε να σβηστουν apps κτλπ..να ειναι σε φαση ρε παιδι μου απο την αρχη new google account κτλπ..ομως οσες φορες και να το πατησω δεν κανει τιποτα απλα reboot..:mad::mad: και το θεμα ειναι οτι ουτε μπορω να κανω φορματ(οπως λεω πιο πανω) ουτε μπορω να μπω ειτε recovery ειτε download mode.. +εχω ενα κιτρινο θαυμαστικο οταν ανοιγει η συσκευη :confused: :confused: Δεν ξερω τι να κανω..το κινητο φοραει 4.1.2 official me baseband version i9100xxms3 και kernen 3.0.31-1211311 PS: εχω σκεφτει να περασω firmware μεσω οdin κτλπ να ειναι κομπλε δηλαδη αλλα δεν μπορω να μπω download mode.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 PS: εχω σκεφτει να περασω firmware μεσω οdin κτλπ να ειναι κομπλε δηλαδη αλλα δεν μπορω να μπω download mode.. Κλείσε τη συσκευή, πάτησε πλήκτρο έντασης κάτω, πλήκτρο κλειδώματος, πλήκτρο αρχικής οθόνης παρατεταμένα, ταυτόχρονα, μέχρι να σε βάλει σε Download mode, έπειτα πάτησε volume up. Άνοιξε Odin και συνέχισε τη διαδικασία όπως γνωρίζεις. Η επαναφορά δηλαδή μέσα από το λογισμικό δεν σου σβήνει λογαριασμούς, μηνύματα, εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κλπ; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomberman7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κλείσε τη συσκευή, πάτησε πλήκτρο έντασης κάτω, πλήκτρο κλειδώματος, πλήκτρο αρχικής οθόνης παρατεταμένα, ταυτόχρονα, μέχρι να σε βάλει σε Download mode, έπειτα πάτησε volume up. Άνοιξε Odin και συνέχισε τη διαδικασία όπως γνωρίζεις. Η επαναφορά δηλαδή μέσα από το λογισμικό δεν σου σβήνει λογαριασμούς, μηνύματα, εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κλπ; Αυτο λεω ρε αγορι δεν γινεται τιποτα οσες φορες και να το πατησω.. Οχι δεν γίνετε τιποτα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αυτο λεω ρε αγορι δεν γινεται τιποτα οσες φορες και να το πατησω.. Οχι δεν γίνετε τιποτα :confused: Δοκίμασε να κατεβάσεις το mobile Odin από Play Store ή κάποια εφαρμογή όπως flashify, μήπως καταφέρεις με αυτό τον τρόπο να περάσεις νέο fw ή recovery ώστε να μπορέσεις να μπεις σε ένα από τα δύο modes. Χωρίς recovery και download mode δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλημέρα!Κάποια πρόταση για νέα rom;;Έχω την Resurrection Remix LP 5.3.3 Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλημέρα! Πόσο πιο νέα; δεν έχει βγει M ακόμη :P Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλημέρα! Πόσο πιο νέα; δεν έχει βγει M ακόμη :P Εϊπα να σας τσεκάρω :lol: Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλημέρα!Κάποια πρόταση για νέα rom;;Έχω την Resurrection Remix LP 5.3.3 Εγω γιατι καθε φορα που δοκιμαζω lollipop πεφτω σε κολληματα και λαγκαρισματα γενικα? Και cm 12.1 που χα βαλει παλι το ιδιο. Εχω προσεξει πως η πιο σταθερη ειναι η slimsaber ΚΚ, ακομα κι απο neat. Η resurrection remix πως σου παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εγω γιατι καθε φορα που δοκιμαζω lollipop πεφτω σε κολληματα και λαγκαρισματα γενικα? Και cm 12.1 που χα βαλει παλι το ιδιο. Εχω προσεξει πως η πιο σταθερη ειναι η slimsaber ΚΚ, ακομα κι απο neat. Η resurrection remix πως σου παει? Αρκετά κολλήματα θα έλεγα! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaftikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 παίδες καλημερα,εχω θεμα με τον γαλαξία μου,εβαλα επανω λολιποπ 5.1 κομπλε και το μηχανακι φυσαγε,πριν κανα μηνα η μπαταρια τα εφτυσε μετα απο 3 χρονια οποτε η αλλαγη επιβεβλημενη,το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο κατι παιχνιδια που επαιξα η θερμοκρασια πηγε στα υψη,το αφησα να ελθει στα ισα του και το πρωι της εππομενης μερας παπαλα,εδειχνε οτι ειχε μπαταρια και εσβυνε,τωρα μπαινει σε recovdery mode φυσικα με φορτιστη γιατι χωρις σβυνει και οταν παω να το ξεκινησω μενει συνεχεια τι λογοτυπο με το τριγωνακι χωρις να συνεχιζει παραπερα,ακουω προτασεις γιατι το λυπαμαι να το πεταξω,3 χρονια μαζι του και δεν θελω να το αποχωριστω!!! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 παίδες καλημερα,εχω θεμα με τον γαλαξία μου,εβαλα επανω λολιποπ 5.1 κομπλε και το μηχανακι φυσαγε,πριν κανα μηνα η μπαταρια τα εφτυσε μετα απο 3 χρονια οποτε η αλλαγη επιβεβλημενη,το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο κατι παιχνιδια που επαιξα η θερμοκρασια πηγε στα υψη,το αφησα να ελθει στα ισα του και το πρωι της εππομενης μερας παπαλα,εδειχνε οτι ειχε μπαταρια και εσβυνε,τωρα μπαινει σε recovdery mode φυσικα με φορτιστη γιατι χωρις σβυνει και οταν παω να το ξεκινησω μενει συνεχεια τι λογοτυπο με το τριγωνακι χωρις να συνεχιζει παραπερα,ακουω προτασεις γιατι το λυπαμαι να το πεταξω,3 χρονια μαζι του και δεν θελω να το αποχωριστω!!! Ευχαριστω!! Νομίζω ότι είναι θέμα μπαταρίας.... οι μπαταρίες του S2 είναι πολυκαιρισμένες (πρόσφατα άλλαξα και εγώ μπαταρία και ήταν ίδια φουρνιά με την μανίσια μου). Μπορείς να την πας σε ένα Γερμανό να στην μετρήσουν... Μάλλον πρέπει να το τεστάρεις με μια άλλη μπαταρία να δεις αν σου σβήνει... Απο κει και πέρα, πολλά S2 τα έχουν παίξει απο υπερθέρμανση... Να σου έκανε corrupt την ROM δεν νομίζω... Να στο έψησε η υπερθέρμανση... πιθανό... Εγώ θα δοκίμαζα άλλη μπαταρία... και αν δεν διορθωνόταν θα δοκίμαζα να φλασάρω μια στοκ με Οντίν μπας και έχουν γίνει corrupt τα battery logs και τρελαίνουν την συσκευή.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Στειλε αν μπορεις λινκ με την μπαταρια που εβαλες. Λογικα από ebay την πηρες, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Στειλε αν μπορεις λινκ με την μπαταρια που εβαλες. Λογικα από ebay την πηρες, σωστα; Στον skaftikos αναφέρεσαι έτσι; Εγώ την πήρα απο Skoutz (μαμά) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts