Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πολύ πιθανό (το πιθανότερο κατ'εμέ) αν και θα σου πρότεινα να ρίξεις λίγο διάβασμα μερικές σελίδες πιο κάτω (στο νήμα του xda εννοείται) γιατί σε κάποιο ποστ -μέχρι τη 12η σελίδα θα πρέπει να το δεις..- ο δημιουργός έβαλε ξανά ένα νέο αρχείο του ripple effect για κάποιους που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με ασπρίλες στην οθόνη αν κατάλαβα καλά..

Το πιθανότερο όμως είναι να μην σου δουλέψει στην custom αν και εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα τον σκράπα..:lol:

:D :D Ρωτησα και στο thread της Omega να δω τι λεει και ο Γιαννης.. θα ενημερωσω με οτι μου πει..

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει να παιζει αυτο που λετε. Το μονο που λεει στην αρχη ειναι οτι ειναι για το firmware XXLSJ. Παρε ενα backup και περασε το μεσω rootexplorer. Το περασα συμφωνα με τις οδηγιες και δουλευει μια χαρα.Αν δεν εχεις rootexplorer επειδη ειναι με χρεωση απο το play store πρεπει να υπαρχει δωρεαν λογικα στο XDA.Επισης μπορεις να το προτεινειςστο Γιαννη για να το βαλει στην επομενη έκδοση . Ειχα σκοπο να το προτεινω στο thread της Omega.

Edit.Τωρα παρατηρησα οτι εφτιαξε zip για cwm.

Edited by kyrgeo1978

αυτο ειναι το ripple effect gia custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998682 kai αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1999623 αυτο που προσπαθειτε δεν ειναι για custom rom αλλα για stok Edited by apostolos3

αυτο ειναι το ripple effect gia custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998682 kai αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1999623 αυτο που προσπαθειτε δεν ειναι για custom rom αλλα για stok

Έχεις δίκιο. . Δεν το παρατήρησα. . Το περασα και δείχνει να δουλεύει καλά. . Θα ηθελα ομως να μπορείς να το επιλέγεις απο το μενού, οπως ειναι για την stock.. Γιατί εαν θελήσεις να το βγαλεις, τι κάνεις?

Edit: κυκλοφορει ενα αλλο mod που τα βαζει ολα.. προσθετει κ 2-3 επιλογες στην status.. ;)

Edited by Giov87

Έχεις δίκιο. . Δεν το παρατήρησα. . Το περασα και δείχνει να δουλεύει καλά. . Θα ηθελα ομως να μπορείς να το επιλέγεις απο το μενού, οπως ειναι για την stock.. Γιατί εαν θελήσεις να το βγαλεις, τι κάνεις?

Edit: κυκλοφορει ενα αλλο mod που τα βαζει ολα.. προσθετει κ 2-3 επιλογες στην status.. ;)

αυτο το δευτερο σαιτ εχει και μοντ γιαυτο ripple effect on off toogle

αυτο το δευτερο σαιτ εχει και μοντ γιαυτο ripple effect on off toogle

Το mod που εβαλα ΕΔΩ.. προσθετει και την επιλογη που ήθελα. . ;)

Κατεβάζω και εγώ την omega οπότε όταν τη φλασάρω θα το χρειαστώ. :D

το εβαλα κι εγω αλλα εχασα την wallpaper της Ωmega ξερεις που μπορω να το βρω μεσα στην ρομ?

το εβαλα κι εγω αλλα εχασα την wallpaper της Ωmega ξερεις που μπορω να το βρω μεσα στην ρομ?

Το wallpaper? να κοιτάξω (εγώ το είχα αλλάξει).. επιστρέφω σε λίγο..

Edit: δεν ξερω να σου πω.. ρωτησε τον Γιαννη στο thread της Omega..

Edited by Giov87

Το wallpaper? να κοιτάξω (εγώ το είχα αλλάξει).. επιστρέφω σε λίγο..

Edit: δεν ξερω να σου πω.. ρωτησε τον Γιαννη στο thread της Omega..

δεν μπορω να ποσταρω στο development thread :(

thanks!!!

Edited by timos1968

δεν μπορω να ποσταρω στο development thread :(

Θα ρωτήσω τώρα.. θα σου πω σε λιγάκι.. ;)

Edit: Εδώ σε έχω..

Edited by Giov87

Παιδιά την Omega την περάσατε κατευθείαν από την cwm του PhilZ v3.5.

Παιδιά την Omega την περάσατε κατευθείαν από την cwm του PhilZ v3.5.

Αν εχεις PhilZ, κανεις ολα τα wipe και περνας απο recovery κανονικά. . ;)

Αν εχεις PhilZ, κανεις ολα τα wipe και περνας απο recovery κανονικά. . ;)

Αυτό έκανα. Την πρώτη φορά κόλλησε πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση και τη δεύτερη κόλλησε στο bootloader της samsung. Θα ξαναδοκιμάσω.

edit: ok :)

Edited by kyrgeo1978

Αυτό έκανα. Την πρώτη φορά κόλλησε πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση και τη δεύτερη κόλλησε στο bootloader της samsung. Θα ξαναδοκιμάσω.

Και εμενα κολλησε την πρωτη και το ξαναπηγα απο την αρχη.. bootloader εχει αλλον..οχι samsung..:rolleyes: ξαναπροσπαθησε..

Και εμενα κολλησε την πρωτη και το ξαναπηγα απο την αρχη.. bootloader εχει αλλον..οχι samsung..:rolleyes: ξαναπροσπαθησε..

Ναι το ξέρω. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. :p

κανένα μοντάκι για να κάνουμε διάφανο τον καιρό (στην omega) μπορείς να κάνεις; είναι σπαστικό να σου κόβει την φωτό :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

κανένα μοντάκι για να κάνουμε διάφανο τον καιρό (στην omega) μπορείς να κάνεις; είναι σπαστικό να σου κόβει την φωτό :)

Βαλε αλλη εφαρμογη καιρου.:)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

φιλοι καλησπερα

ξερει καποιος πως μπορω α γαλω φωτογραφια τη στιγμη που μιλαω:::

δε σε αφηει α αοιξεις τη καμερα!!!

ευχαριστω πολυ

crisillium

φιλοι καλησπερα

ξερει καποιος πως μπορω α γαλω φωτογραφια τη στιγμη που μιλαω:::

δε σε αφηει α αοιξεις τη καμερα!!!

ευχαριστω πολυ

Ποιά ρομ έχεις; Εγώ έχω την 4.1.2 Omega v16 και βγάζει κανονικά φωτογραφία ενώ μιλάω. (Ενώ μιλάω μεσαίο πλήκτρο και με βγάζει στην αρχική οθόνη. Πάω φωτογραφική μηχανή και τραβάω κανονικά φώτο)

Οχι.. απο Recovery Mode..

ειδα την απαντηση σου με καθυστερηση,δηλαδη με το μενου που βγαινει με vol.up-menu-power? η μεσωCWM

Edited by stauros2653
:ninja:

ειδα την απαντηση σου με καθυστερηση,δηλαδη με το μενου που βγαινει με vol.up-menu-power? η μεσωCWM

Volume up + home + power μπαινεις σε Recovery mode..

Volume down + home + power μπαινεις σε Download mode.. εσυ θελεις το πρωτο.. Για την εγκατάσταση θα κανεις και τα τρια wipe.. ;)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)