Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω καταρχάς. Από οσα έχω διαβάσει το ιδανικό ρουτ δεν θέλει πλήρη διαγραφή μετα για να "κάτσει" καλά? Αν όχι ποια είναι η προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση ?

Δεν το γνωρίζω αυτο που λες .

Αν έκανες αλλαγη firmware ή να περάσεις καποια custom rom που χρειαζεται full wipe τοτε ναι , να κάνεις factory reset αλλά για root δεν ..... και προσωπικά δεν το κάνω (factory)

Τι εννοείς όταν λες προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το γνωρίζω αυτο που λες .

Αν έκανες αλλαγη firmware ή να περάσεις καποια custom rom που χρειαζεται full wipe τοτε ναι , να κάνεις factory reset αλλά για root δεν ..... και προσωπικά δεν το κάνω (factory)

Τι εννοείς όταν λες προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση

Σόρυ, τα γράφω λίγο τσοπάνικα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις. Εννοώ ποια είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα-σκαλώματα για να μην χάσω σίγουρα τα δεδομένα μου. Αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον είναι πλέον "δεδομένο" ότι δεν χάνεται κάτι αν απλά θέλεις root στην έκδοση που είσαι. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Σόρυ, τα γράφω λίγο τσοπάνικα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις. Εννοώ ποια είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα-σκαλώματα για να μην χάσω σίγουρα τα δεδομένα μου. Αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον είναι πλέον "δεδομένο" ότι δεν χάνεται κάτι αν απλά θέλεις root στην έκδοση που είσαι. :)

Μα δεν χάνεις τίποτα αν γίνεις root :rolleyes:

Ρε φίλε μπορείς να το ρουτάρεις και να έχεις επίσημη επάνω

Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Την εξωτερική μου κάρτα μνήμης όταν πάω στις ρυθμίσεις με δείχνει ότι δεν υπάρχει κάρτα στην συσκευή, ενώ διαβάζει κανονικά ότι αρχεία έχω στην συλλογή, επίσης ο es file ενώ με άλλη ρομ την έδειχνε ως ext sd τώρα με δείχνει μόνο κενό φάκελο.πήγα στον μανίσιο file manager και με την δείχνει ως sd card 1 ενώ την εσωτερική ως sd card 0.φοράω την jelly bam.παίζει κάτι ή έτσι τα δείχνει;

Swyped from my SII using tapatalk

Έτσι τα δείχνει. Στη θέση που λες ότι έβρισκες την εξωτερική σου κάρτα, τη βρίσκεις μόνο σε rom βασισμένες σε Samsung.

Διαβαζω οτι προτεινετε πολλοι την jellybam... Δεν κρατηθηκα την κατεβαζω τωρα και αυριο θα φλασαρω! Θελω να ρωτησω σε σχεση με omega v15.1 αξιζει?

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Διαβαζω οτι προτεινετε πολλοι την jellybam... Δεν κρατηθηκα την κατεβαζω τωρα και αυριο θα φλασαρω! Θελω να ρωτησω σε σχεση με omega v15.1 αξιζει?

Και σε σχέση με omega 7.0 + jb ? :O

Έχει κάποια bugs, Γενικά είναι καλή, εγώ την έβγαλα πάντως γιατί από μπαταρία χαλια σε μένα και μετά από πολλές φορτίσεις

Μια χαρά είναι και με το νέο update έχει στρώσει

Εγώ πάλι έβαλα Resurrection και ησύχασα. Έπαθα τη πλάκα μου. Ούτε ένα FC εδώ και 1 βδομάδα. απίστευτη μπαταρία, πάνω από 2 μέρες με αρκετή χρήση. Γενικά πως και έχετε καταλήξει οι περισσότεροι στη JellyBam ?
Life' s Good 2

Γιατί έχει καθημερινά update, το βασικότερο, είναι σφαιράτη σε σχέση με άλλες jb.Και είδα ότι έβαλε σήμερα το milestone στα features

μετα απο τεστ σε jellybam-rremix-kai vanilla rootbox βλεπω οτι κολλαει ο επεξεργαστης μετα απο καποιο σημειο στα 800-1500 και για αυτο ψοφαει η μπαταρια γρηγορα...βλεπω και αλλους με το ιδιο προβλημα αλλα μαλλον δεν γνωριζουν οτι δουλευει ο επεξεργαστης στο κοκκινο...βλεπουν μονο την μπαταρια να αδειαζει.

εγω εχω κολλημα και παντα βλεπω ταχυτητα cpu βλεπε cool tool..

μονο με την rremix δεν ειχα τετοιο προβλημα, μαλλον θα μεινω με την 4.0.3 που την εχω σκυλοπειραγμενη (jbean style) και με v6 100% soupercharge!

Του πέρασα σήμερα το update για ics. Αλλά μου έχει βάλει οθόνες έναρξης-παύσης της cosmote :mad:

Υπάρχει τρόπος να τίς βγάλω ή ξανά πάω για update ?

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Του πέρασα σήμερα το update για ics. Αλλά μου έχει βάλει οθόνες έναρξης-παύσης της cosmote :mad:

Υπάρχει τρόπος να τίς βγάλω ή ξανά πάω για update ?

Αν είσαι root: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4330685#post4330685

Edited by StratosGR

Μπορεί κάποιος να δώσει link να κατεβάσω την jelly bam γιατί στο τόπικ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903162

δεν έχει link κατεβάσματος (η εγώ είμαι στραβός :p )

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Όχι δεν του έχω κάνει (ακόμα) root. Καιρός να ασχοληθώ. Με odin το κάνω και κάαποιο link για διάβασμα ?

Μετά την αναβάθμιση πρέπει να του κάνω οπωσδήποτε και factory reset γιατί δεν του έκανα?

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Όχι δεν του έχω κάνει (ακόμα) root. Καιρός να ασχοληθώ. Με odin το κάνω και κάαποιο link για διάβασμα ?

Μετά την αναβάθμιση πρέπει να του κάνω οπωσδήποτε και factory reset γιατί δεν του έκανα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

Για root μόνο το αρχείο, θα περάσεις που λέει στον οδηγό και τίποτα άλλο.

Βάζεις μετά το αρχείο που σου έδωσα στο τηλέφωνο σου, μπαίνεις σε recovery mode (όπως μπαίνεις σε download mode, με τη διαφορά ότι πατάς Volume up αντί για volume down) και θα δεις επιλογή να εγκαταστήσεις αρχείο zip.

Βρίσκεις το αρχείο στο τηλέφωνο και φλασάρεις.

Reboot και είσαι έτοιμος.

Καλημέρα,

Εβαλα χτεσ της Jelly Bam. Έχω 2 απορίες.

1. Τι ακριβώς είναι το εικονίδιο επαινώ στο status bar στα toggles δίπλα στο rotation toggle?

• Γιατί τέτοιο battery drain? Έχω Kernel 3.0.31-Siyah-S2-v5.0rc1

Ευχαριστώ:)

Καλημέρα,

Εβαλα χτεσ της Jelly Bam. Έχω 2 απορίες.

1. Τι ακριβώς είναι το εικονίδιο επαινώ στο status bar στα toggles δίπλα στο rotation toggle?

• Γιατί τέτοιο battery drain? Έχω Kernel 3.0.31-Siyah-S2-v5.0rc1

Ευχαριστώ:)

για το πρώτο το χω απορία κ εγώ, για το δεύτερο συμφωνώ,μια βδομάδα την είχα και η μπαταρία δεν έστρωσε ποτέ, τώρα με rootbox jb άλλη κλάση, πιο γρήγορη και μπαταρία μια χαρά, δοκιμασέ την τελευταία σταθερή (ας πούμε) 3.0

Αυτός ο ίδιος παίρνει μέρος στην jbam, για το πιο γρήγορη αμφιβάλλω μιας και οι δύο βασίζονται στα ίδια sources rootbox, απλά η jbam έχει ότι καλύτερο σαν feature από aosp,aokp κτλπ, και έχει καθημερινά update με ότι νέο υπάρχει σε σχέση με άλλες rom

Edited by vrwmiaris

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)