m7ixalis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ευχαριστω καταρχάς. Από οσα έχω διαβάσει το ιδανικό ρουτ δεν θέλει πλήρη διαγραφή μετα για να "κάτσει" καλά? Αν όχι ποια είναι η προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση ? Δεν το γνωρίζω αυτο που λες . Αν έκανες αλλαγη firmware ή να περάσεις καποια custom rom που χρειαζεται full wipe τοτε ναι , να κάνεις factory reset αλλά για root δεν ..... και προσωπικά δεν το κάνω (factory) Τι εννοείς όταν λες προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Δεν το γνωρίζω αυτο που λες . Αν έκανες αλλαγη firmware ή να περάσεις καποια custom rom που χρειαζεται full wipe τοτε ναι , να κάνεις factory reset αλλά για root δεν ..... και προσωπικά δεν το κάνω (factory) Τι εννοείς όταν λες προτιμότερη εκδοσή για σίγουρη διατήρηση Σόρυ, τα γράφω λίγο τσοπάνικα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις. Εννοώ ποια είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα-σκαλώματα για να μην χάσω σίγουρα τα δεδομένα μου. Αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον είναι πλέον "δεδομένο" ότι δεν χάνεται κάτι αν απλά θέλεις root στην έκδοση που είσαι. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σόρυ, τα γράφω λίγο τσοπάνικα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις. Εννοώ ποια είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα-σκαλώματα για να μην χάσω σίγουρα τα δεδομένα μου. Αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον είναι πλέον "δεδομένο" ότι δεν χάνεται κάτι αν απλά θέλεις root στην έκδοση που είσαι. :) Μα δεν χάνεις τίποτα αν γίνεις root :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ρε φίλε μπορείς να το ρουτάρεις και να έχεις επίσημη επάνω Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Την εξωτερική μου κάρτα μνήμης όταν πάω στις ρυθμίσεις με δείχνει ότι δεν υπάρχει κάρτα στην συσκευή, ενώ διαβάζει κανονικά ότι αρχεία έχω στην συλλογή, επίσης ο es file ενώ με άλλη ρομ την έδειχνε ως ext sd τώρα με δείχνει μόνο κενό φάκελο.πήγα στον μανίσιο file manager και με την δείχνει ως sd card 1 ενώ την εσωτερική ως sd card 0.φοράω την jelly bam.παίζει κάτι ή έτσι τα δείχνει; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Έτσι τα δείχνει. Στη θέση που λες ότι έβρισκες την εξωτερική σου κάρτα, τη βρίσκεις μόνο σε rom βασισμένες σε Samsung. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Διαβαζω οτι προτεινετε πολλοι την jellybam... Δεν κρατηθηκα την κατεβαζω τωρα και αυριο θα φλασαρω! Θελω να ρωτησω σε σχεση με omega v15.1 αξιζει? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Διαβαζω οτι προτεινετε πολλοι την jellybam... Δεν κρατηθηκα την κατεβαζω τωρα και αυριο θα φλασαρω! Θελω να ρωτησω σε σχεση με omega v15.1 αξιζει? Και σε σχέση με omega 7.0 + jb ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η omega 7, 8 ειναι πολη "φτωχή" σε σχεση με την jelly bam Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Διαβαζω οτι προτεινετε πολλοι την jellybam... Δεν κρατηθηκα την κατεβαζω τωρα και αυριο θα φλασαρω! Θελω να ρωτησω σε σχεση με omega v15.1 αξιζει? Έχει κάποια bugs, Γενικά είναι καλή, εγώ την έβγαλα πάντως γιατί από μπαταρία χαλια σε μένα και μετά από πολλές φορτίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μια χαρά είναι και με το νέο update έχει στρώσει Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εγώ πάλι έβαλα Resurrection και ησύχασα. Έπαθα τη πλάκα μου. Ούτε ένα FC εδώ και 1 βδομάδα. απίστευτη μπαταρία, πάνω από 2 μέρες με αρκετή χρήση. Γενικά πως και έχετε καταλήξει οι περισσότεροι στη JellyBam ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Γιατί έχει καθημερινά update, το βασικότερο, είναι σφαιράτη σε σχέση με άλλες jb.Και είδα ότι έβαλε σήμερα το milestone στα features Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Σε μερικες μερες θα την βαλω και εγω σαν secondary να την δοκιμασω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 μετα απο τεστ σε jellybam-rremix-kai vanilla rootbox βλεπω οτι κολλαει ο επεξεργαστης μετα απο καποιο σημειο στα 800-1500 και για αυτο ψοφαει η μπαταρια γρηγορα...βλεπω και αλλους με το ιδιο προβλημα αλλα μαλλον δεν γνωριζουν οτι δουλευει ο επεξεργαστης στο κοκκινο...βλεπουν μονο την μπαταρια να αδειαζει. εγω εχω κολλημα και παντα βλεπω ταχυτητα cpu βλεπε cool tool.. μονο με την rremix δεν ειχα τετοιο προβλημα, μαλλον θα μεινω με την 4.0.3 που την εχω σκυλοπειραγμενη (jbean style) και με v6 100% soupercharge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Του πέρασα σήμερα το update για ics. Αλλά μου έχει βάλει οθόνες έναρξης-παύσης της cosmote :mad: Υπάρχει τρόπος να τίς βγάλω ή ξανά πάω για update ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Του πέρασα σήμερα το update για ics. Αλλά μου έχει βάλει οθόνες έναρξης-παύσης της cosmote :mad: Υπάρχει τρόπος να τίς βγάλω ή ξανά πάω για update ? Αν είσαι root: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4330685#post4330685 Edited October 30, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μπορεί κάποιος να δώσει link να κατεβάσω την jelly bam γιατί στο τόπικ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903162 δεν έχει link κατεβάσματος (η εγώ είμαι στραβός :p ) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αν είσαι root: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4330685#post4330685 Όχι δεν του έχω κάνει (ακόμα) root. Καιρός να ασχοληθώ. Με odin το κάνω και κάαποιο link για διάβασμα ? Μετά την αναβάθμιση πρέπει να του κάνω οπωσδήποτε και factory reset γιατί δεν του έκανα? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Όχι δεν του έχω κάνει (ακόμα) root. Καιρός να ασχοληθώ. Με odin το κάνω και κάαποιο link για διάβασμα ? Μετά την αναβάθμιση πρέπει να του κάνω οπωσδήποτε και factory reset γιατί δεν του έκανα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Για root μόνο το αρχείο, θα περάσεις που λέει στον οδηγό και τίποτα άλλο. Βάζεις μετά το αρχείο που σου έδωσα στο τηλέφωνο σου, μπαίνεις σε recovery mode (όπως μπαίνεις σε download mode, με τη διαφορά ότι πατάς Volume up αντί για volume down) και θα δεις επιλογή να εγκαταστήσεις αρχείο zip. Βρίσκεις το αρχείο στο τηλέφωνο και φλασάρεις. Reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημέρα, Εβαλα χτεσ της Jelly Bam. Έχω 2 απορίες. Τι ακριβώς είναι το εικονίδιο επαινώ στο status bar στα toggles δίπλα στο rotation toggle? Γιατί τέτοιο battery drain? Έχω Kernel 3.0.31-Siyah-S2-v5.0rc1 Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημέρα, Εβαλα χτεσ της Jelly Bam. Έχω 2 απορίες. Τι ακριβώς είναι το εικονίδιο επαινώ στο status bar στα toggles δίπλα στο rotation toggle? Γιατί τέτοιο battery drain? Έχω Kernel 3.0.31-Siyah-S2-v5.0rc1 Ευχαριστώ:) για το πρώτο το χω απορία κ εγώ, για το δεύτερο συμφωνώ,μια βδομάδα την είχα και η μπαταρία δεν έστρωσε ποτέ, τώρα με rootbox jb άλλη κλάση, πιο γρήγορη και μπαταρία μια χαρά, δοκιμασέ την τελευταία σταθερή (ας πούμε) 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχεις link για download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Τσιμπα το.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806401 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Αυτός ο ίδιος παίρνει μέρος στην jbam, για το πιο γρήγορη αμφιβάλλω μιας και οι δύο βασίζονται στα ίδια sources rootbox, απλά η jbam έχει ότι καλύτερο σαν feature από aosp,aokp κτλπ, και έχει καθημερινά update με ότι νέο υπάρχει σε σχέση με άλλες rom Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi Edited October 31, 2012 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts