akism Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Τώρα μένει να του ρίξεις και λίγο βιτριόλι να δεις αν θα αντέξει. :shock: Αφού τη γλύτωσε από τα κάρβουνα της σούβλας το Πάσχα, πάλι καλά! Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WENDOR Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, Σήμερα αποφάσισα να κάνω root το τηλέφωνο. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως. Όποιος γνωρίζει θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει και να μου απαντήσει. Πριν το root είχα εγκατεστημένες 200+ εφαρμογές, τις οποίες δεν τις έσβησα/ πεγκατέστησα και δεσμεύανε σημαντικό μέρος της μνήμης του τηλεφώνου. Νόμιζα πως με την επαναφορά των εργαστασιακών ρυθμίσεων θα σβηστούν όλα. Κάτι τέτοιο δε συνέβει και οι εφαρμογές ή καλύτερα οι φάκελοι των εφαρμογών συνεχίζουν και είναι εγκατεστημένοι. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος να σβήσω τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει πριν το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα, Σήμερα αποφάσισα να κάνω root το τηλέφωνο. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως. Όποιος γνωρίζει θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει και να μου απαντήσει. Πριν το root είχα εγκατεστημένες 200+ εφαρμογές, τις οποίες δεν τις έσβησα/ πεγκατέστησα και δεσμεύανε σημαντικό μέρος της μνήμης του τηλεφώνου. Νόμιζα πως με την επαναφορά των εργαστασιακών ρυθμίσεων θα σβηστούν όλα. Κάτι τέτοιο δε συνέβει και οι εφαρμογές ή καλύτερα οι φάκελοι των εφαρμογών συνεχίζουν και είναι εγκατεστημένοι. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος να σβήσω τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει πριν το root. Μπες recovery και κανε wipe/data factory reset. οι φακελοι στην καρτα ειναι αλλο πραγμα.. πρεπει να τους σβησεις χειροκινητα.. καλο ειναι μια στο τοσο να σβηνουμε οτι δε χρειαζομαστε απο την καρτα, για να φευγουν ολοι αυτοι οι αχρηστοι φακελοι απο εφαρμογες που ενδεχωμενως να μην χρησιμοποιουμε πια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WENDOR Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Αν σβήσω όλους τους φακέλους χειροκίνητα δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Να σβήσω δηλαδή κάποια αρχεία του συστήματος. H' πρέπει να τους σβήσω έναν εναν. Edited April 20, 2012 by WENDOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αν σβήσω όλους τους φακέλους χειροκίνητα δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Να σβήσω δηλαδή κάποια αρχεία του συστήματος. H' πρέπει να τους σβήσω έναν εναν. Και ολους να τους σβησεις οχι δεν υπαρχει προβλημα. τους ξαναδημιουργει το συστημα οποιους χρειαζετε. το μονο, να προσεξεις μην σβησει κατι που χρειαζεσαι.. πχ φωτογραφιες, μουσικη.. αναφερομαστε στην εσωτερικη και την εξωτερικη καρτα μνημης που εμφανιζονται οταν συνδεεις το κινητο με το pc. μην σβησεις τιποτα απο root explorer και σβησεις αρχεια συστηματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παιδια εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει launcher σε ICS σε official ROM στο S2? Αξιζει το κοπο να βαλει καποιος τον default της ICS? ποιος θεωρειτε καλυτερος για το S2? Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε πληροφορια. Εμένα o TWlauncher μου φαίνεται πιο καλός από όσους έχω.δοκιμάσει. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καπου ειδα διαβασει οτι τα κινητα εχουν πολλα πολλα μικροβια λογω του οτι τα πιανει ο καθενας, κλπ κλπ.. δεν εβαζες και λιγη σαπουναδα μπας και καθαρισει? :lol::lol: θα σου προτεινα παρολλο που δουλευει, να το βαλεις στην ιδια λεκανη χωρις νερο, με ριζι να τραβιξει την υγρασια που σιγουρα θα εχει παρει.. για τα sms, με το goSMS δεν ξερω, για το handcent ειχαν βγαλει αν θυμαμαι καλα καποιο fix. Δηλαδή να βγάλω το go sms και να βάλω το handcent που έχει το fix απενεργοποίησης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δηλαδή να βγάλω το go sms και να βάλω το handcent που έχει το fix απενεργοποίησης ; τι να σου πω! δεν ξερω τι σε βολευει! εγω παντως εχω alba και το handcent απο market την τελευταια εκδοση και μια χαρα στελνω μηνυματα! οχι διπλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 τι να σου πω! δεν ξερω τι σε βολευει! εγω παντως εχω alba και το handcent απο market την τελευταια εκδοση και μια χαρα στελνω μηνυματα! οχι διπλα.. Tι είναι το alba ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Tι είναι το alba ; Δεν ειναι η jessica! κοιτα εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Με Ressuraction 1.4 και Thoravukk kernel το κινητο πεταει παλι και μπαταρια 7% σε 4 ωρες , αντιθετα με τον kernel του siyah η μπατρια μου εφαγε 18% σε 3.20 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Με Ressuraction 1.4 και Thoravukk kernel το κινητο πεταει παλι και μπαταρια 7% σε 4 ωρες , αντιθετα με τον kernel του siyah η μπατρια μου εφαγε 18% σε 3.20 λεπτα με τον νεο κερνελ του siyah η μπαταρια ειναι σε gingerbread επιπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με τον νεο κερνελ του siyah η μπαταρια ειναι σε gingerbread επιπεδα To 18% που λεω ειναι με τον τελευταιο του siyah rc6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 To 18% που λεω ειναι με τον τελευταιο του siyah rc6 τον εκανε reupload με bugfixes χθες το βραδυ.ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 τον εκανε reupload με bugfixes χθες το βραδυ.ξαναδοκιμασε Χθες το βράδυ το έβαλα κατά της 10.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχετε παρατηρησει unresponsive touch στο browser με την remix?ενω το τηλεφωνο ειναι σφαιρα στη πλοηγηση ειναι αναβολη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχετε παρατηρησει unresponsive touch στο browser με την remix?ενω το τηλεφωνο ειναι σφαιρα στη πλοηγηση ειναι αναβολη! Άλλαξε kernel βάλε Thoravukk, και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ευχαριστω οντως ειναι καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τις τελευταιες εβδομαδες,ειμαι με VK-ROM και εχει ησυχασει το κεφαλι μου. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τις τελευταιες εβδομαδες,ειμαι με VK-ROM και εχει ησυχασει το κεφαλι μου. απο μπαταρια πως παει ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Αν από GΒ πετάξω μέσα στην sd μια ΙCS πχ την VK-ROM και κάνω install θα έχω κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) απο μπαταρια πως παει ; Αψογα.Ημουν λακωνικος στην παραθεση μου γιατι ολα λειτουργουν ρολοι.Ειναι και σε final release,επομενως οτι ηταν να γινει εγινε.Τωρα μονο κατι ψευτοδιορθωσεις,αισθητικες ως επι το πληστον. Αν από GΒ πετάξω μέσα στην sd μια ΙCS πχ την VK-ROM και κάνω install θα έχω κάποιο πρόβλημα? Δεν θα'χεις κανενα προβλημα,κανε ομως και τα 3 wipes. Edited April 22, 2012 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 παιδια οσοι εχετε viber και ice rom σας δουλευει το συγκεκριμένο προγραμμα σωστα η οχι??? γιατι σε μενα κανει "νερα"..στο Note μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) εχω φάει τον τόπο ξέρει κανένας αν υπάρχει tw launcher συμβατός με ics; ίσως είναι ο μόνος λόγος που είμαι ακόμα με gb..οι μη δημιουργία φακέλων στον app drawer στους υπόλοιπους με σκοτώνει...:angry: edit:για τον 4.5 μιλάω όχι τον απλό..αφαιρεθηκα.. Edited April 21, 2012 by Ragesoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 παιδια οσοι εχετε viber και ice rom σας δουλευει το συγκεκριμένο προγραμμα σωστα η οχι??? γιατι σε μενα κανει "νερα"..στο Note μου... Σε μένα άψογα. Το χω λιώσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts