Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάνει κανείς σας root με τον τρόπο που υπάρχει εδώ;

http://www.unlockroot.com/index.htm

Eνδιαφέρον. Όποιος το δοκιμάσει ας πει αν δουλεύει... λογικά χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τον DooΜLοRD και το SuperOneClick, το zergrush exploit. Φυσικά δε θα έχει CWM κτλ, αλλά αν δουλεύει σε gingerbread είναι ο πιό "καθαρός" τρόπος για root, μαζί μ'αυτόν του ICS στο πρώτο θέμα, γι'αυτούς που δε θέλουν custom kernel για οποιοδήποτε λόγο. Προσωπικά πάντως, αν δεν ξέρετε τι κάνετε δε θα το πρότεινα, από τη στιγμή που δεν είναι ευρέως διαδεδομένος τρόπος. Ο τρόπος του Doomlord παραπάνω είναι πολύ πιο διάφανος και κάνει το ίδιο πράγμα.

ευχαριστω ρε παιδες...ξεκιναω και ο θεος βοηθος!!!καμια καλη ρομ να βαλουμε?:lol:

νομιζω τα καταφερα παιδια εχω μεσα το cwm app.ενταξει ειναι???

Ναι είσαι κομπλέ.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραια οποτε ξεκιναω αναζητηση νεας ρομ.καποια καλη ics υπαρχει?κ κατι αλλο.τι παιζει με full wipe no wipe roms?
Everything Is Possible....

Η full wipe κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η no wipe όχι.

Εγω που θελω να βαλω την omega ειναι no wipe αλλα επειδη βαζω πρωτη φορα δεν πρεπει να κανω τελειως full wipe?

Εγω που θελω να βαλω την omega ειναι no wipe αλλα επειδη βαζω πρωτη φορα δεν πρεπει να κανω τελειως full wipe?

Να την βάλεις με full wipe καλύτερα για να μην έχεις προβλήματα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το καλύτερο είναι να κάνεις wipe, πόσο μάλλον όταν προέρχεσαι από άλλη ROM. Πάρε ένα backup από titanium, τα SMS σου πάρε backup αν τα χρειάζεσαι με SMSbackup+, κάνε και ένα συγχρονισμό με το google account σου σε calendar, contacts κλπ και είσαι οκ.

Το καλύτερο είναι να κάνεις wipe, πόσο μάλλον όταν προέρχεσαι από άλλη ROM. Πάρε ένα backup από titanium, τα SMS σου πάρε backup αν τα χρειάζεσαι με SMSbackup+, κάνε και ένα συγχρονισμό με το google account σου σε calendar, contacts κλπ και είσαι οκ.

Ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.κάποια άλλη ρομ καλή υπάρχει? Να είναι και λίγο eye candi?

Ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.κάποια άλλη ρομ καλή υπάρχει? Να είναι και λίγο eye candi?

eye candy είναι η black blue του Γιάννη και η ρομ του Turkbey κατά την ταπεινή μου γνώμη.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1204

Όρεξη να χεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Θέλω να κάνω μια ερώτηση ακόμα ξέρω ότι εχω κάνει πολλές από χτες και ζητάω συγνώμη.το κίτρινο θαυμαστικό μόλις ανοίγει το κινητό πως φεύγει ?

Θέλω να κάνω μια ερώτηση ακόμα ξέρω ότι εχω κάνει πολλές από χτες και ζητάω συγνώμη.το κίτρινο θαυμαστικό μόλις ανοίγει το κινητό πως φεύγει ?

Με USB Jig...

Με USB Jig...

Σωστά με usb jig είναι ο ένας τρόπος και ο άλλος αν δεν έχεις usb jig είναι με αυτή την εφαρμογή

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

απλά δουλεύει μόνο σε 2.3... rom και όχι se 4.0.3.

κανε ροοτ το κινητό σε 2.3.4 που είσαι βαλε την εφαρμογή μηδένισε το κοντέρ για να φύγει και το θαυμαστικό και μετά κάνε wipe και πέρνα την 4.0.3 που θες.

EDIT .... Οπως εγραψε και ο apostolos3 πιο κατω η εφαρμογη λειτουργει μονο σε ICS και οχι σε gingerbread. Λαθος δικο μου................. SORY

Edited by nik187
Νικήτας

Παιδια εχω προβλημα... στα καλα καθουμενα μια στιγμη μου βγαζει μηνυμα οτι η φορτιση τεθηκε σε παυση επιδη η ταση ειναι πολυ υψηλη... ενω δεν το εχω στο φορτιστη... πανω το σηματακι που δειχνει ποση μπαταρια εχει αναβοσβηνει.... του κανω επανακινηση παλι τα ιδια του βγαζω την μπαταρια και το ξανα ανοιγω παλι τα ιδια.... εν το μεταξι οταν το κλεινω δειχνει σαν να φορτιζει.... το μπορει να εχει? βοηθηστε plz... :worry:

Εγω χρησιμοποιω την resurrection remix ics του westcrip και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Στοκ ICS αισθητικη παντου και οσο για eye candy που σε ενδιαφερει ειναι τελεια. Ειμαι κ εγω της ιδιας αποψης γι αυτο στο λεω :p:p

Και το κινητο σφαιρα παει!!

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Σωστά με usb jig είναι ο ένας τρόπος και ο άλλος αν δεν έχεις usb jig είναι με αυτή την εφαρμογή

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

απλά δουλεύει μόνο σε 2.3... rom και όχι se 4.0.3.

κανε ροοτ το κινητό σε 2.3.4 που είσαι βαλε την εφαρμογή μηδένισε το κοντέρ για να φύγει και το θαυμαστικό και μετά κάνε wipe και πέρνα την 4.0.3 που θες.

ευχαριστω.το εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτον τον τροπο?

This app can reset your flash counter and triangle on ICS builds.

γιατι λεει αυτο μετα αν ειναι μονο για gingerbread?

EDIT: για ενα περιεργο τροπο φλασαρα την ρομ που ειπε ο φιλος ποιο πανω και μολις μπουταρε το κινητο δεν μου εβγαλε το κιτρινο θαυμαστικο...

Edited by mgeo81

ευχαριστω.το εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτον τον τροπο?

This app can reset your flash counter and triangle on ICS builds.

γιατι λεει αυτο μετα αν ειναι μονο για gingerbread?

ειναι μονο για ICS εκανε λαθοs το παιδι πιο πανω.το εχο δοκιμασει και κανει δουλεια

παιδια εχω ενα προβλημα φλασαρα resurrection remix ics και ειπα να δοκιμασω και την ομεγα αλλα οταν πατησα να μπω στο cwm με στο system recovery.και δεν μπορω να βαλω την ρομ.γιατι?μηπως πρεπει μεσω οντιν να αλλαξω κερνελ παλι?για ics?

EDIT: οκ επρεπε να φλασαρω το cwm.zip

Edited by mgeo81

EDIT: για ενα περιεργο τροπο φλασαρα την ρομ που ειπε ο φιλος ποιο πανω και μολις μπουταρε το κινητο δεν μου εβγαλε το κιτρινο θαυμαστικο...

Αν θυμαμαι καλα αυτο γινετε επειδη σε αυτη τη ρομ το κερνελ που χρησιμοποιει δεν ειναι εντελως custom, αλλα απλα improved stock, μαλλον γι αυτο δεν στο βγαζει το θαυμαστικο...

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Αν θυμαμαι καλα αυτο γινετε επειδη σε αυτη τη ρομ το κερνελ που χρησιμοποιει δεν ειναι εντελως custom, αλλα απλα improved stock, μαλλον γι αυτο δεν στο βγαζει το θαυμαστικο...

Μάλλον άλλα και τώρα που την άλλαξα και έβαλα μια άλλη πάλι δεν μου βγάζει θαυμαστικό.ήμουν τυχερός και έφυγε χάχα ;-)

Μάλλον άλλα και τώρα που την άλλαξα και έβαλα μια άλλη πάλι δεν μου βγάζει θαυμαστικό.ήμουν τυχερός και έφυγε χάχα ;-)

Ποια αλλη ρομ εβαλες?

Ενδεχομενως να συμβαινει το ιδιο πραγμα γι αυτο στο λεω..

Παιδια εχω προβλημα... στα καλα καθουμενα μια στιγμη μου βγαζει μηνυμα οτι η φορτιση τεθηκε σε παυση επιδη η ταση ειναι πολυ υψηλη... ενω δεν το εχω στο φορτιστη... πανω το σηματακι που δειχνει ποση μπαταρια εχει αναβοσβηνει.... του κανω επανακινηση παλι τα ιδια του βγαζω την μπαταρια και το ξανα ανοιγω παλι τα ιδια.... εν το μεταξι οταν το κλεινω δειχνει σαν να φορτιζει.... το μπορει να εχει? βοηθηστε plz... :worry:

Του περασα απο την αρχη το λογισμικο αλλα παλι τα ιδια... τι μπορει να εχει;;;Κανεις δεν μπορει να με βοηθησει; :( :( :(

Του περασα απο την αρχη το λογισμικο αλλα παλι τα ιδια... τι μπορει να εχει;;;Κανεις δεν μπορει να με βοηθησει; :( :( :(

Aκούγεται σαν θέμα για service δυστυχώς. Κάτι δεν πάει καλά με την πλακέτα σου, πήγαινέ το στη Samsung.

- Alex

Ποια αλλη ρομ εβαλες?

Ενδεχομενως να συμβαινει το ιδιο πραγμα γι αυτο στο λεω..

τωρα φοραω omega πριν ειχα turkbyrom η καπως ετσι και δεν εχω σε καμια κιτρινο θαυμαστικο.

Δοκίμασε να καθαρίσεις με λίγο οινόπνευμα το θύρα usb.Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.

Αν δεν....θα χρειαστεί αντικατάσταση η θύρα.Κοινώς το πας στο service.

Εγω παντως που ειχα παρομοιο θεμα καποτε.. διαβασα στο xda τρυψιμο μεσα στη usb θυρα με οδοντοβουρτσα.. μετα απο 4-5 λεπτα τριψε τριψε.. ολα κομπλε! σαν καινουριο.. επισης πολοι ελεγαν οτι αυτο εχει προκληθει απο υγρασια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)