stefan_city Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγώ τα τραγούδια τα έχω σε υποκαταλόγους κάτω απο τον κατάλογο MP3 και το PowerAmp τα βλέπει μια χαρά... Μήπως πρέπει να ορίσεις στον player σου τον αρχικό κατάλογο στον οποίο τα έχεις; Υπάρχει στον player σου επιλογή Refresh ή ReScan Library ή κάτι παρόμοιο; δεν ειναι θεμα εφαρμογης, γιατι δεν τα βλεπει ουτε η ενσωματωμενη εφαρμογη, ουτε η εφαρμογη μουσικης της google. θα το ψαξω ξανα αργοτερα, κι αν εχω νεοτερα θα ενημερωσω. Κι εμένα τα ίδια ακριβώς, τελικά τα πέταξα όλα χυμαδιο στον music και ξεμπέρδεψα.. :p :lol: αυτα ειναι, οχι που θα κατσεις να σκασεις.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Υπάρχει και φάκελος media, όπου τα τοποθέτησα εκεί, αλλά τζίφος. Έφτιαξα και δικό μου, ξεχωριστό φάκελο, πάλι τζίφος. Μήπως παίζει ρόλο που τη δημιουργία φακέλων κλπ την κάνω μέσω file manager κι όχι απ'το pc; Δεν παίζει κανένα ρόλο ο φάκελος ή η ονομασία του. Με ένα rescan πρέπει να στα αναγνωρίσει όλα, το κάθε τραγούδι στο φάκελο του όπου και αν είναι αυτός ο φάκελος, όπως και αν τον έχεις δημιουργήσει. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει κανένα media scanner με καμιά εφαρμογή? Κάνε και μια επανεκκίνηση το τηλ. Ποιά εφαρμογή μουσικής χρησιμοποιείς? Επέλεξες να σου δείχνει το φάκελο που έχεις τη μουσική σου να υποθέσω. Edited June 20, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 :lol: αυτα ειναι, οχι που θα κατσεις να σκασεις.:p Αμ πως! Αφού τα κατηγοριοποιεί κατά κάποιο τρόπο με όνομα καλλιτέχνη κλπ την κάνω τη δουλειά μου, σαφώς θα προτιμούσα να τα είχα σε δικούς μου φακέλους για να τα βρίσκω με τον δικό μου τρόπο στην αναπαραγωγή αλλά οκ, είμαι καλοβολος άνθρωπος εγώ..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Δεν παίζει κανένα ρόλο ο φάκελος ή η ονομασία του. Με ένα rescan πρέπει να στα αναγνωρίσει όλα, το κάθε τραγούδι στο φάκελο του όπου και αν είναι αυτός ο φάκελος, όπως και αν τον έχεις δημιουργήσει. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει κανένα media scanner με καμιά εφαρμογή? Κάνε και μια επανεκκίνηση το τηλ. Ποιά εφαρμογή μουσικής χρησιμοποιείς? Επέλεξες να σου δείχνει το φάκελο που έχεις τη μουσική σου να υποθέσω. δεν εχω πειραξει τιποτα με απενεργοποιηση media scanner κλπ. εχω το jetaudio οπου εχω επιλεξει το φακελο που εχω τη μουσικη, αλλα χρησιμοποιω και τις ενσωματωμενες εφαρμογες της Samsung και της Google (αναλογα τα κεφια). το εχω στειλει μεχρι την πριζα για ανεφοδιασμο τωρα, μετα θα του κανω και μια επανεκκινηση να δω. Αμ πως! Αφού τα κατηγοριοποιεί κατά κάποιο τρόπο με όνομα καλλιτέχνη κλπ την κάνω τη δουλειά μου, σαφώς θα προτιμούσα να τα είχα σε δικούς μου φακέλους για να τα βρίσκω με τον δικό μου τρόπο στην αναπαραγωγή αλλά οκ, είμαι καλοβολος άνθρωπος εγώ..:p τυχερη αυτη που θα σε παρει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Στην εσωτερική μνήμη του κινητού υπάρχει ένας φάκελος music, όπου δημιούργησα υποφακέλους και πέρασα κάποια τραγούδια, τα οποία δε βλέπει κανένας player όμως. Που πρέπει να τα περάσω; Παλιότερα δε θυμάμαι να είχα αυτό το πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει ένα mp3 player που να παίζει τα mp3 του φακέλου που εσύ θες κάθε φορά, για αυτή την δουλειά θες εφαρμογή "folder player". Εγώ χρησιμοποιώ το Music Folder Player Free, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το τίμιο folder player. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 το εχω στειλει μεχρι την πριζα για ανεφοδιασμο τωρα, μετα θα του κανω και μια επανεκκινηση να δω. Η επανεκκίνηση θα στο στρώσει, κόλλησε και δεν έτρεξε το media scanner. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος με το powerAmp, του πέρασα και ένα θέμα και τον αγόρασα στο τέλος. Μου άρεσε και το Google music τελικά! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόλις ανακάλυψα ότι και ο stock player μπορεί να βρει τους φακέλους, πως μου διέφυγε τόσο καιρό! Έκατσα για πλάκα και τα χώρισα για να τσεκάρω και βουαλά! (μη γελάσει κανείς με τις μουσικές προτιμήσεις τον έσφαξα) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει ένα mp3 player που να παίζει τα mp3 του φακέλου που εσύ θες κάθε φορά, για αυτή την δουλειά θες εφαρμογή "folder player". Εγώ χρησιμοποιώ το Music Folder Player Free, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το τίμιο folder player. ακριβως αυτο θελω, βεβαια το προβλημα δεν ειναι τοσο ο player, αλλα το οτι δεν εμφανιζονται πουθενα τα τραγουδια. παντως, ευχαριστω για την προταση, οταν εντοπισω που κρυβεται η μουσικη, θα δοκιμασω κι αυτους που προτεινες.;) Η επανεκκίνηση θα στο στρώσει, κόλλησε και δεν έτρεξε το media scanner. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος με το powerAmp, του πέρασα και ένα θέμα και τον αγόρασα στο τέλος. Μου άρεσε και το Google music τελικά! θα του κανω την επανεκκινηση να δω. το εχω δοκιμασει κι εγω το trial του powerAmp, οντως αρκετα καλο, αλλα βρηκα το free jetaudio που για τα δικα μου θελω προσφερει τα ιδια, οποτε προτιμησα αυτο. Μόλις ανακάλυψα ότι και ο stock player μπορεί να βρει τους φακέλους, πως μου διέφυγε τόσο καιρό! Έκατσα για πλάκα και τα χώρισα για να τσεκάρω και βουαλά! (μη γελάσει κανείς με τις μουσικές προτιμήσεις τον έσφαξα) :lol: και ο στοκ μια χαρα ειναι, απλα λιγο ο ηχος του, ειναι καπως αδιαφορος. βεβαια, γι' αυτο φανταζομαι φταιει το S2, κι οχι ο player. Α, και μην το ξεχασω, κοιτα τι ακουει.:p:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Παιδια καλημερα, Ενας φιλος πηρε εχτες το s2 καινουργιο και επειδη καπου διαβασε για προβληματα υπερθερμανσης, κατεβασε ενα αρχειο και το περασε μεσω odin το οποιο λυνει αυτο το προβλημα και απο οτι λεει του αλλαξε την εκδοση βασικου φασματος σε kh3 . Το τηλεφωνο δεν ειναι root, δεν θυμαται στο βασικο φασμα αν εγραφε κατι αλλο, δεν προλαβε τεσταρει αν εχει οντως προβλημα και τα μυνηματα σε διαφορα forum για αυτο το θεμα τελειωνουν γυρω στον Σεπτεμβριο του 2011. Φοραει στοκ 4.1.2 Υπαρχει πλεον αυτο το προβλημα; και αν ναι τι κανουμε; Ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο κειμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas123 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μηπως ο φιλος σου ακολουθησε αυτον τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μηπως ο φιλος σου ακολουθησε αυτον τον οδηγο. Δεν ξερω, θα τον ρωτησω και θα σου πω, αλλα μαλλον αυτον πρεπει να ακολουθησε. Εχει σημασια; Βασικα εσεις με official 4.1.2 εχετε παρατηρηση καποιο θεμα; Επισης εχει κατεβασει ενα app για να βλεπει την μπαταρια και εκει του λεει περιπου 31C βαθμους, ειναι πολυ; Εγω παντως του λεω να μην ασχολειται τοσο πολυ με αυτα και να απολαυση το τηλεφωνο το οποιο το ειχα παλιοτερα και εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα και ειναι και τουμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Δεν ξερω, θα τον ρωτησω και θα σου πω, αλλα μαλλον αυτον πρεπει να ακολουθησε. Εχει σημασια; Βασικα εσεις με official 4.1.2 εχετε παρατηρηση καποιο θεμα; Επισης εχει κατεβασει ενα app για να βλεπει την μπαταρια και εκει του λεει περιπου 31C βαθμους, ειναι πολυ; Εγω παντως του λεω να μην ασχολειται τοσο πολυ με αυτα και να απολαυση το τηλεφωνο το οποιο το ειχα παλιοτερα και εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα και ειναι και τουμπανο. Τίποτα. Να απολαύσει το τηλέφωνο του όπως του είπες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 επιστρεφοντας στο θεμα της μη εμφανισης των τραγουδιων, τελικα οντως ηθελε επανεκκινηση. ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Να ρωτησω λιγο, ποιο τρωει μπαταρια? Οταν πας διαχειριση εφαρμογων και μετα σε εκτελεση ή εμφ. διεργ. μνήνης cache? Οσα ειναι στην δευτερη επιλογη cache που λεει, ρουφανε μπαταρια ή μονο οσα διχνει στην εκτελεση τρωνε? Μιλαω για 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Όταν το πήρα μου έκανε εντύπωση που η samsung δίνει 750αρη και οχι 1000αρη φορτιστή. Χτές στη φόρτιση έφτασε 54 βαθμούς. Και που να σφίξουν οι ζέστες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Όταν το πήρα μου έκανε εντύπωση που η samsung δίνει 750αρη και οχι 1000αρη φορτιστή. Χτές στη φόρτιση έφτασε 54 βαθμούς. Και που να σφίξουν οι ζέστες ! Κι απ'την άλλη έδωσε την 4.0.3 που ανέβαζε 60άρια..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κι απ'την άλλη έδωσε την 4.0.3 που ανέβαζε 60άρια..:lol: Ελα τωρα, υπερβολες... Ουτε φωτια επιασε, ουτε τιποτα... Απλα εφτιαχνες κανενα τσαγακι τις κρυες νυχτες του χειμωνα... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Όταν το πήρα μου έκανε εντύπωση που η samsung δίνει 750αρη και οχι 1000αρη φορτιστή. Χτές στη φόρτιση έφτασε 54 βαθμούς. Και που να σφίξουν οι ζέστες ! Το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Κυριολεκτικά ψήνει. Επίσης όταν φορτίζει και ανεβάζει θερμοκρασία παρατηρούνται και άλλα προβλήματα. Όταν ανοίγεις π.χ την κάμερα πολλές φορές κολλάει, αλλά και το απλό σκρολάρισμα μπορει να καθυστερεί Καινούριο φρούτο προέκυψε. Με ανοιχτό WIFI προσπαθώ να ενεργοποιήσω την κάμερα. Προσπαθεί να την ανοίξει, πετάγεται ένα μύνημα που λέει ΄΄εκτελείται σάρωση πολυμέσων΄΄ και κλείνει η κάμερα. Σκέφτηκα μήπως είναι κανένα κολληματάκι της micro SD, την αφαιρώ τελείως αλλά και πάλι τα ίδια. Μετά από αρκετή ώρα περίπου 3 λεπτά η κάμερα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα μύνημα. Καμιά ιδέα για το τι φταίει???? Edited June 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καινούριο φρούτο προέκυψε. Με ανοιχτό WIFI προσπαθώ να ενεργοποιήσω την κάμερα. Προσπαθεί να την ανοίξει, πετάγεται ένα μύνημα που λέει ΄΄εκτελείται σάρωση πολυμέσων΄΄ και κλείνει η κάμερα. Σκέφτηκα μήπως είναι κανένα κολληματάκι της micro SD, την αφαιρώ τελείως αλλά και πάλι τα ίδια. Μετά από αρκετή ώρα περίπου 3 λεπτά η κάμερα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα μύνημα. Καμιά ιδέα για το τι φταίει???? Περασες τωρα τελευταια τιποτα βιντεο, τραγουδια, εικονες στην συσκευη σου? Αν ναι, εχει καποια λογικη, οχι ομως να γινεται συνεχεια... Αν οχι, καποιο κοκομπλοκο πρεπει να εχει παθει, υπαρχει στο Play μια εφαρμογη που το σταματαει αλλα δεν θυμαμαι το ονομα... Το ειχα αναφερει προσφατα σε καποιον αλλο φιλο με το ιδιο προβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Περασες τωρα τελευταια τιποτα βιντεο, τραγουδια, εικονες στην συσκευη σου? Αν ναι, εχει καποια λογικη, οχι ομως να γινεται συνεχεια... Αν οχι, καποιο κοκομπλοκο πρεπει να εχει παθει, υπαρχει στο Play μια εφαρμογη που το σταματαει αλλα δεν θυμαμαι το ονομα... Το ειχα αναφερει προσφατα σε καποιον αλλο φιλο με το ιδιο προβλημα... Το θέμα είναι πως δεν πέρασα καινούρια αρχεία. Μόνο τα updates των εφαρμογών από το Play store. πάντως τώρα το παρατηρώ να συμβαίνει ακόμα και με κλειστό WIFI. Αν θυμάται κάποιος την εφραμογή ας την ξανααναφέρει παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Το θέμα είναι πως δεν πέρασα καινούρια αρχεία. Μόνο τα updates των εφαρμογών από το Play store. πάντως τώρα το παρατηρώ να συμβαίνει ακόμα και με κλειστό WIFI. Αν θυμάται κάποιος την εφραμογή ας την ξανααναφέρει παρακαλώ Μαλλον το rescan media ηταν .... για ριξε μια ματια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μαλλον το rescan media ηταν .... για ριξε μια ματια... Τζίφος. Το έτρεξα και τώρα δεν ανοίγει ούτε και η εφαρμογή "Συλλογή". Πάλι το ίδιο μύνημα : Εκτελείται σάρωση πολυμέσων και κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τζίφος. Το έτρεξα και τώρα δεν ανοίγει ούτε και η εφαρμογή "Συλλογή". Πάλι το ίδιο μύνημα : Εκτελείται σάρωση πολυμέσων και κλείνει Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων, reboot και στο να τα διαβάσει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων, reboot και στο να τα διαβάσει Τίποτα. Έπεσε hard reset και βλέπουμε:heat::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τελικά λύση στο Galaxy s II να βλέπει συνεχώς τη sd Card διότι την βλέπει όποτε θέλει; Το firmaware το οποίο έχω είναι το 4.1.2.- Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts