Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση .

Το κολλημα μου ειναι σε σχεση με το μεγεθος του . Αυτο δεν ξερω αν θα με βολευει γιατι 4 φορες που το πιασα μου φανηκε πολυ μεγαλο

αν το παρεις και μεινεις δυο μερες με αυτο και πας σε αλλο κινητο..πιστεψε με τα αλλα θα σου φαινονται πολυ μικρα :lol:

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αλλα επειδη πιο πριν ειπες οτι αν βαλει οποιαδηποτε επισημη ρομ ευρωπαικης χωρας, ε αυτο σου λεω δεν ισχυει. Πρεπει να βαλεις επισημη ρομ της χωρας που προοριζεται το κινητο. Αλλιως εισαι εκτος εγγυησης. Τωρα για τα cosmote που εχουν sales code "cos" δε ξερω τι παιζει αν βαλουν την ΧWKI4.

θα παρω αυριο τηλεφωνο να μαθω τι παιζετε με αυτο!εγω νομιζω ειναι παλι στην εγγυηση!ας το σκεφτουμε λογικα..εχεις παρει πριν δυο μηνες το κινητο και ξαφνικα πριν μια βδομαδα εισαι κατοικος της αγγλιας λεμε τωρα..και παθει κατι το κινητο,εφοσων εχει εγγυηση ευρωπαικη στην καλυπτουν σε ολη την ευρωπη και νομιζω αν δεν κανω λαθος σε περνανε μονη τους την επισημη ρομ της χωρας σε περιτπωση επισκευης η βλαβης ;)

Μίλησες με τη samsung για το πρόβλημα?? Δεν έχω καταλάβει αν τελικά ειναι hardware η softwrae... Κανονικά θα έπρεπε να κάνουνε αντικατάσταση κινητου! Τους έστειλα και mail και μου ειπανε να μιλησω με το τεχνικ΄τμήμα στη καλλιθέα! Θα τους πάρω αύριο...!Ωραία αυτή η θήκη αλλά δεν είναι λίγο μεγάλη?? χωράει σε τσεπη τζιν?? ακόμα παρατηρησα και κάτι ακόμα που δεν ξέρω εαν συνδέεται με το προβλημα με την ηχω. Νιωθω πως εαν απομακρυνθω λίγω από το μικρόφωνο (πρέπει να μιλάω κοντά στο μικρόφωνο) ο άλλος δεν με ακούει καλά και πρόσεξα ότι το αναφέρουνε και αλλοι στο φόρουμ!!

οχι μια χαρα ειναι η θηκη χωραει ανετα στην τσεπη τοθν τζιν(κολοτσεπη). Δεν το εχω παει στην αντιπροσωπεια για το λογο οτι χωρις θηκη δεν εχει προβλημα, να ξερεις γενικα οτι το τηλ εχει θεμα με το μικροφωνο δεν εχει εχει μεγαλη ενταση και δεν σε ακουει καλα ο αλλος!!!! Και εγω εχω το ιδιο προβλημα εμα8α ομως να ζω με αυτο. αν βγαλεις ακρη την samsung ενημερωσε με

θα παρω αυριο τηλεφωνο να μαθω τι παιζετε με αυτο!εγω νομιζω ειναι παλι στην εγγυηση!ας το σκεφτουμε λογικα..εχεις παρει πριν δυο μηνες το κινητο και ξαφνικα πριν μια βδομαδα εισαι κατοικος της αγγλιας λεμε τωρα..και παθει κατι το κινητο,εφοσων εχει εγγυηση ευρωπαικη στην καλυπτουν σε ολη την ευρωπη και νομιζω αν δεν κανω λαθος σε περνανε μονη τους την επισημη ρομ της χωρας σε περιτπωση επισκευης η βλαβης ;)

Ναι το οτι η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη* σημαινει οτι αν ειναι αγορασμενο εντος Ευρωπης σε καλυπτει η εκαστωτε αντιπροσωπεια που θα το πας. Για να σε καλυψει ομως πρεπει να φορας το λογισμικο της χωρας για την οποια προοριζεται το κινητο. Το δικο μου ας πουμε ειναι παραεισαγωγης (Ιταλια). Για να ειναι σε ισχυ η πανευρωπαικη εγγυηση και να με καλυψει η Samsung Hellas πρεπει να φοραω επισημη Ιταλικη rom. Αυτο δεν το λεω απο μονος μου αναφερεται στους ορους εγγυησης.

*Πανευρωπαικη εννουμε τις χωρες που διατεθηκε επισημα. Πχ στη Λιθουανια δεν διατεθηκε επισημα αν καποιος παει στη Λιθουανια ας πουμε εκει η Samsung δε θα του το καλυψει. Τις χωρες που σε καλυπτει η εγγυηση τις λεει στους ορους.

Ναι το οτι η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη* σημαινει οτι αν ειναι αγορασμενο εντος Ευρωπης σε καλυπτει η εκαστωτε αντιπροσωπεια που θα το πας. Για να σε καλυψει ομως πρεπει να φορας το λογισμικο της χωρας για την οποια προοριζεται το κινητο. Το δικο μου ας πουμε ειναι παραεισαγωγης (Ιταλια). Για να ειναι σε ισχυ η πανευρωπαικη εγγυηση και να με καλυψει η Samsung Hellas πρεπει να φοραω επισημη Ιταλικη rom. Αυτο δεν το λεω απο μονος μου αναφερεται στους ορους εγγυησης.

*Πανευρωπαικη εννουμε τις χωρες που διατεθηκε επισημα. Πχ στη Λιθουανια δεν διατεθηκε επισημα αν καποιος παει στη Λιθουανια ας πουμε εκει η Samsung δε θα του το καλυψει. Τις χωρες που σε καλυπτει η εγγυηση τις λεει στους ορους.

χμμμ..τωρα μου στεκει λογικο..αυτο δεν το ηξερα!οπως και να εχει σε ευχαριστω που με ενημερωσες σχετικα με αυτο...

χμμμ..τωρα μου στεκει λογικο..αυτο δεν το ηξερα!οπως και να εχει σε ευχαριστω που με ενημερωσες σχετικα με αυτο...

Τιποτα φιλε να σαι καλα.

οχι μια χαρα ειναι η θηκη χωραει ανετα στην τσεπη τοθν τζιν(κολοτσεπη). Δεν το εχω παει στην αντιπροσωπεια για το λογο οτι χωρις θηκη δεν εχει προβλημα, να ξερεις γενικα οτι το τηλ εχει θεμα με το μικροφωνο δεν εχει εχει μεγαλη ενταση και δεν σε ακουει καλα ο αλλος!!!! Και εγω εχω το ιδιο προβλημα εμα8α ομως να ζω με αυτο. αν βγαλεις ακρη την samsung ενημερωσε με

οκ άμα βγάλω άκρη που δεν νομίζω θα ενημερώσω!!

Στους ορους εγγυησης λεει οτι το κινητο πρεπει να φοραει λειτουργικο της χωρας για την οποια προοριζεται....

καλημερα!! να με συγχωτειτε για το λαθακι μου :P απλα νομιζω το ειχα διαβασει που το ειχε πει καποιος ... μαλλον λαθος ομως..

Huawei p20 pro

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση .

Το κολλημα μου ειναι σε σχεση με το μεγεθος του . Αυτο δεν ξερω αν θα με βολευει γιατι 4 φορες που το πιασα μου φανηκε πολυ μεγαλο

Επειδή και εγώ προερχόμουνα από κινητό με μικρό μέγεθος τρόμαξα λίγο στην ιδέα. Το συνήθισα σε μια μέρα και είναι τέλειο. Σερφάρω και γράφω μηνύματα με το ένα χέρι.

Φιλικά Γιώργος

παιδια μια ερωτηση αρχαριου. το galaxy s2 με την 2.3.3 δεν εχει ενημερωση λογισμικου στο αερα ( F OTA ) H η κανω λαθος

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το mic.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Γειά σας εχω το κινητο περιπου 3 βδομαδες δεν τολμησα να κανω ακομη τιποτε..:)

Μεγαλο μπερδεμα γενικα για εμενα που ειναι η πρωτη μου επαφη με τετοιο τηλεφωνο

Δεν ξερω καν απο που να αρχισω.. διαβαζω μονο τα οσα εσεις γραφετε και ελπιζω να φωτιστω;)

Δεν εχω ακομη ψαξει καλα - μονο απο το market μπορω να κατεβαζω εφαρμογες κλπ?

Το εχω σε συνδεση whats up για να μη ξεφευγω κατα λαθος με το ιντερνετ και αν και εχω το δωρεαν ιντερνετ για καποια mb

παρατηρησα οτι μου εχει φαει 2 φορες ολη την καρτα:lol:

Καλησπέρα σε όλους!

Το απόγευμα θα έχω το καινούριο μου S2 και είχα iphones μόνο τα τελευταία 3 χρόνια... θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να συγκχρονίσω αρχεία, φωτός, τραγούδια κτλ από το iMac που έχω σπίτι και δουλεύω αποκλειστικά. Επίσης θα διαβάζει τα artworks και τα τραγούδια κανονικά το galaxy s2 από το imac? Ρωτώ γιατί έχω πολύ οργανωμένη την βιβλιοθήκη μου και με ενδιαφέρει να μπορώ να ακούω μουσική όπως περίπου άκουγα με το μηλόφωνο...

Δεν ξερω καν απο που να αρχισω.. διαβαζω μονο τα οσα εσεις γραφετε και ελπιζω να φωτιστω;)

Το εχω σε συνδεση whats up για να μη ξεφευγω κατα λαθος με το ιντερνετ και αν και εχω το δωρεαν ιντερνετ για καποια mb

δεν ειναι κατι δυσκολο απλα χρειαζετε να διαβασεις καποια βασικα πραγματακια για αρχη. ολοι αρχαριοι ειμασταν καποτε!

μπορεις να διαβασεις εδω, εδω, και εδω με τη σειρα που στα εδωσα για να μην μπερδευτεις.

οσο για το ιντερνετ, φανταζομαι οτι αναφερεσε στα 60 mb που δινει δωρο? η αληθεια ειναι οτι δεν φτανουν. μπορεις να χρησιμοποησεις καποιο προγραμμα να ελεγχεις ποσα mb εχεις για να μην τα ξεπερνας και χανεις τη μπαλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε πρώτη φάση μέχρι να το μάθεις, απενεργοποίησε τα δεδομένα πακέτου.

Ρυθμίσεις/ασύρματη επικοινωνία & δίκτυα/δίκτυα κιν.τηλεφωνίας/χρήση δεδομένων πακέτου.

ετσι κι αλλιως αποθηκευονται οι κωδικοι την πρωτη φορα που τους βαζεις.τουλαχιστον σε μενα το κανει

αυτο ειναι κ το λογικο αλλα το δικο μου εξακολουθει να μην μπορει

να συνδεθει αν δεν του βαλω τον κωδικο παλι

ας βοηθησει καπιος γιατι ειναι πολυ κουραστικο αυτο το πραγμα

ευχαριστω

Για το τηλεφωνο μας:http://galaxys2wallpapers.com/

Μπραβο harley πολυ καλο!!!!!!!

IPhone 15 Pro 

Μπορεις να δωσεις λινκ να δω τις χωρες ?

Και ενα τηλεφωνακι απο την αντιπροσωπεια καποιος αν ειναι ευκολο ...

Για την συνδεση με την τηλεοραση :

Η εξοδος απο οτι θυμαμαι ειναι ΜΗL . Αυτη μετατρεπεται με καλωδιο σε HDMI σωστα ?

Εκτος αυτου εχει και DLNA . Αλλα πρεπει να υποστηριζει και η τηλεοραση για να συνδεθει ετσι , αλλιως μονο με HDMI ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μπορεις να δωσεις λινκ να δω τις χωρες ?

Και ενα τηλεφωνακι απο την αντιπροσωπεια καποιος αν ειναι ευκολο ...

Για την συνδεση με την τηλεοραση :

Η εξοδος απο οτι θυμαμαι ειναι ΜΗL . Αυτη μετατρεπεται με καλωδιο σε HDMI σωστα ?

Εκτος αυτου εχει και DLNA . Αλλα πρεπει να υποστηριζει και η τηλεοραση για να συνδεθει ετσι , αλλιως μονο με HDMI ?

Αγγλια, Ισπανια, Πορτογαλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Πολωνια, Τουρκια, Ολλανδια, Ελλαδα.

Καλησπερα.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει πληρες backup χωρις να εισαι root?

Δεδομενα,ρυθμισεις,εφαρμογες κλπ

Edited by louke

Καλησπερα.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει πληρες backup χωρις να εισαι root?

Δεδομενα,ρυθμισεις,εφαρμογες κλπ

Μόνο το kies ξέρω (όταν θέλει), από το οποίο όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να επαναφέρω δεδομένα.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο, θα ήθελα κι εγώ να το μάθω.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

να ρωτήσω, επειδη βλέπω τις τιμες στο σκρουτζ, έχει πάρει κανείς απο κάποιο απο τα πρώτα 5 πχ καταστήματα που το έχουν πιο φτηνά?

είναι γενικά παραεισαγωγές όλα αυτά? εαν ναι, ποιο το βασικό μειονέκτημα σε αυτό?

και τέλος,για το ασπρο χρώμα που βγαίνει το κινητό, πως συμπεριφερεται στον χρονο? μήπως θα μαυρίσει-λερωθει πολύ εύκολα σαν ασπρο που ειναι? φοβάμαι πως όπως συνηθως τα άσπρα πλαστικά, πάρει μια κιτρινοπη απόχρωση στην πορεία λόγω της ηλιακης ακτινοβολίας κτλπ...

να ρωτήσω, επειδη βλέπω τις τιμες στο σκρουτζ, έχει πάρει κανείς απο κάποιο απο τα πρώτα 5 πχ καταστήματα που το έχουν πιο φτηνά?

είναι γενικά παραεισαγωγές όλα αυτά? εαν ναι, ποιο το βασικό μειονέκτημα σε αυτό?

και τέλος,για το ασπρο χρώμα που βγαίνει το κινητό, πως συμπεριφερεται στον χρονο? μήπως θα μαυρίσει-λερωθει πολύ εύκολα σαν ασπρο που ειναι? φοβάμαι πως όπως συνηθως τα άσπρα πλαστικά, πάρει μια κιτρινοπη απόχρωση στην πορεία λόγω της ηλιακης ακτινοβολίας κτλπ...

Κανένα μειονέκτημα δεν έχουν οι συσκευές απο τα e-shops αρκεί να προορίζονται για χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αν το κατάστημα μπορει να στο εγγυηθεί αυτο, τότε η εδω αντιπροσωπεία ειναι υποχρεωμένη να σου παρέχει εγγύηση κανονικά.

Μοναδική εξαίρεση ειναι αν η συσκευη ειναι branded σε πάροχο του εξωτερικού. Δηλαδη να προορίζονταν πχ για την Vodafone της Ισπανίας. Σ αυτη την περίπτωση βρίσκουν πρόφαση ότι δεν έχουν πρόσβαση στο software και δεν το επισευαζουν.

Σε καμία αλλη περίπτωση εφόσον η συσκευη ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ δεν μπορούν να αρνηθούν. Προσέξτε γιατι κάποιες αντιπροσωπείες παράνομα αρνούνται με αιτιολογικό ότι ναι μεν το τηλέφωνο ειναι για ΕΕ, αλλα το τιμολόγιο αγοράς ελληνικο.

Δεν έχει καμία σχέση αυτο και δεν μπορει να αποτελέσει άρνηση εγγύησης.

Εδω και πολλα χρόνια επιτρέπονται οι παραεισαγωγες σε όλα τα είδη ακόμα και στα αυτοκίνητα. Ο αντιπρόσωπος δεσμεύεται να παρέχει σέρβις και σ αυτα.

Άρα λοιπον όπως έχω ξαναγράψει, αν βρεθείτε σε τέτοια θέση και σας αρνηθούν παροχή εγγύησης, εφόσον κάλυπτε σετ απο τα παραπάνω, να ζητήσετε τον λόγο άρνησης γραπτώς. Κατόπιν θα στείλετε με mail το έγγραφο στην Samsung και θα ζητήσετε να το φροντίσει. Να είστε σίγουροι πως θα γίνει η δουλεια σας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)