georpapa Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Εχω πρόβλημα με των ήχο στο κινητό μου. Για την ακρίβεια έχοντας ακούστηκα ,της συσκευασίας, Ακούω ράδιο στο τέρμα είναι ας πούμε αρκετά καλά.αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο με το που το κλείσω η ένταση στην ίδια κλίμακα ανεβαίνει υπερβολικά σε βαθμό που πρέπει να μο χαμηλώσεις η το ανάποδο το εχω στο 8 γαι πέφτει. Ακόμα στη συνομιλία δεν ακούω με τίποτα είναι εκνευριστικό . Υπάρχει θέμα η μόνο εγώ το εχω? ναι αυτο ηταν bug και λυθηκε τωρα με το τελευταιο update που δοθηκε. το firmware ειναι XWKI4 Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) ok thanks αναβαθμιση μεσω firmware μονο? εχει βγαλει το κις PDA:KF3/PHONE:KE7/CSC:KF1 NEW PDA:KI4.PHONE:KI1/CDC:KI2 χανω τιποτα πρεπει να κανω backup?και χρειαζεται η αναβαθμιση η ειναι αυτο με τα εικονιδια που διαβαζα?με 3 ανα σειρα? Edited November 3, 2011 by kinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλημερα σας. πριν λιγο παρελαβα το λευκο νεο μου sgs2 μιας και θα στειλω το μαυρο μου σε doa. το λευκο μου ηρθε απο cosmote και εχει : pda : BOKG2 phone : BOKG1 csc : COSKF1 Ειναι 2.3.3 εκδοση. Στο Kies μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση. παραξενο δεν ειναι ? αυτη ειναι η πρωτη ελληνικη2.3.3 που δοθηκε, σωστα ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλημερα σας. πριν λιγο παρελαβα το λευκο νεο μου sgs2 μιας και θα στειλω το μαυρο μου σε doa. το λευκο μου ηρθε απο cosmote και εχει : pda : BOKG2 phone : BOKG1 csc : COSKF1 Ειναι 2.3.3 εκδοση. Στο Kies μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση. παραξενο δεν ειναι ? αυτη ειναι η πρωτη ελληνικη2.3.3 που δοθηκε, σωστα ? σωστα..και γω προχθες πηρα τον λευκο γαλαξια και ειχα την ιδια ρομ..αλλα εβαλα την official 2.3.4 XWKI4 ελληνικο μεσω odin γιατι αυτο το kies μου την δινει απιστευτα!μπορεις βα την βρεις εδω στο forum στο section http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 Aκολουθησε της οδηγιες και θα εισαι ενταξει ;) (στο τελος αλλαξε το sales code σε EUR για να εχεισ ελληνικη εκδοση και να μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτηρες με οποιαδηποτε καρτα sim) αναμενουμε την XWKI8.. αν καποιος εχει νεοτερα για το ποτε θα κυκλοφορησει ας με ενημερωσει :happy: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλησπέρα και από μένα.... Είμαι νέος κάτοχος του Galaxy SII. Έχω κάποιες βασικές ερωτήσεις, καθότι :rolleyes:λίγο άσχετος:rolleyes::O:O:O 1) Πως μπορώ να δώ αν το firmware του κινητού είναι ενημερωμένο; 2) Που φαίνεται αν είναι για την ελληνική αγορά; Ψάχνοντας διάβασα για τα sales Code. Τι είναι αυτό; Αυτά για την ώρα Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα και από οτι διαβαζς σε ξένα φορουμ δεν είμαι ο μόνος!! Εχω βάλει στο τηλ. μία θήκη rubbery πλαστικού για προστασία! Από τη στιγμή που την έβαλα όταν μιλάω στο τηλ χωρις handsfree , bluetooth, απο το ακουστικο, ο συνομιλητης μου παραπονιεται οτι ακουει τη φωνη του (ηχω) !! το αστειο είναι πως χωρίς τη θηκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! η θήκη έχει όλες τις απιτούμενες τρύπες στα σημεία των μικροφώνων και η μόνη λύση που υπάρχει είναι ενώ βρίσκομαι σε κλήση να πατήσω menu και να απενεργοποιησω το noise reduction !! Σε ξένα φόρουμ μιλάνε πως ισως και να είναι hardware to προβλημα και συγκεκριμένα ένα συγκεκριμένο part! Μίλησα με τη samsung εδώ και μου είπανε να δοκιμάσω και αλλες θήκες και πως δεν φταει το κινητό αφού δεν το κάνει όταν δεν υπάρχει θήκη και πως δεν το αναλαμβάνουνε!! Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατι ετσι οπως το βλεπω προφανώς δεν φταίει η θήκη γιατί και σε ξένα φορουμ με όσες θήκες και αν δοκιμαζαν συνεβαινε το ίδιο. επίσης θέλω να έχω θήκη στο τηλ και δεν θεωρω πως οτε ειναι λυση να τη βγαλω αλλα ουτε και να απενεργοποιω το noise reduction καθε φορα που μιλαω!!! :wacko::( φιλε μου και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα δοκιμασα πολλες θηκες αλλα δεν ληθηκε το προβλημα, η μονη θηκη που δεν εκανε το προβλημα αυτο ειναι η εξης http://www.mobilefun.co.uk/proporta-samsung-galaxy-s2-alu-leather-case-black-p29758.htm. ειναι δοκιμασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) φιλε edangel8 καλησπερα . και γω πηρα προχθες απο την cosmote ενα galaxy s2 και εχω την2.3.3 και το kies δεν δινει τιποτα. εισαι σιγουρος οτι η 2.3.4 XWKI4 που κατεβασες απο samfirmware ειναι επισημη και ελληνικη? στο samfirmware εχει 3 ιδιες πια ειναι απο τις 3 ? ευχαριστω πολυ Edited November 3, 2011 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γεια σας παιδες. Μια ερωτηση:Υπαρχει κανενα toggle για την homescreen που να αλλαζει απο 2g σε 3g απλα με ενα πατημα,οπως κανει το sbsettings για τα jailbroken iPhones?Ετσι για να γλιτωσουμε και λιγη μπαταρια ναουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 φιλε edangel8 καλησπερα . και γω πηρα προχθες απο την cosmote ενα galaxy s2 και εχω την2.3.3 και το kies δεν δινει τιποτα. εισαι σιγουρος οτι η 2.3.4 XWKI4 που κατεβασες απο samfirmware ειναι επισημη και ελληνικη? στο samfirmware εχει 3 ιδιες πια ειναι απο τις 3 ? ευχαριστω πολυ Επισημη και Ελληνικη ειναι αλλα τα cosmote kai ta vodafone νομιζω εχουν αλλα sales codes. Τα vodafone να φανταστεις εχουν παρει και επισημη 2.3.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καλησπερα κ απο μενα σε ολη την παρεα υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευει τον κωδικο απο καθε ρουτερ ωστε την επομενη φορα που θα θελω να συνδεθω να μην χρειαζετε να τον ξαναβαλω? ετσι κι αλλιως αποθηκευονται οι κωδικοι την πρωτη φορα που τους βαζεις.τουλαχιστον σε μενα το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γεια σας παιδες. Μια ερωτηση:Υπαρχει κανενα toggle για την homescreen που να αλλαζει απο 2g σε 3g απλα με ενα πατημα,οπως κανει το sbsettings για τα jailbroken iPhones?Ετσι για να γλιτωσουμε και λιγη μπαταρια ναουμε. Δοκιμασε να γραψεις στο market 3G widget. εχει αρκετα,θα βρεις σιγουρα αυτο που σε βολευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 αν την περασω δηλαδη φιλε le bron θα εχω καποιο προβλημα καπου. ειναι αυτη ετσι I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 . το rar μεσα εχει 1 αρχειο 525μβ περιπου και ενα dll . το dll δεν ειναι κατι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 αν την περασω δηλαδη φιλε le bron θα εχω καποιο προβλημα καπου. ειναι αυτη ετσι I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 . το rar μεσα εχει 1 αρχειο 525μβ περιπου και ενα dll . το dll δεν ειναι κατι ετσι Προβλημα δε θα εχεις αλλα αν ειναι ετσι οπως νομιζω και τα cosmote εχουν αλλο sales code τοτε δε θα εχεις εγγυηση. Και αφου δε θα εχεις εγγυηση ετσι και αλλιως γιατι να βαλεις αυτη που ειναι 2.3.4 και δε βαζεις την τελευταια 2.3.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Προβλημα δε θα εχεις αλλα αν ειναι ετσι οπως νομιζω και τα cosmote εχουν αλλο sales code τοτε δε θα εχεις εγγυηση. Και αφου δε θα εχεις εγγυηση ετσι και αλλιως γιατι να βαλεις αυτη που ειναι 2.3.4 και δε βαζεις την τελευταια 2.3.5?? το EUR sales code καλυπτει ολες τις εγγυησεις!στο κατω κατω η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη..δεν εχει σχεση με cosmote,vodafone,wind!το πας σε ενα καταστημα της ελλαδας σε περιπτωση που παθει κατι παλι στο φτιαχνουν οποιοδηποτε ρομ και να εχεις αρκει να ειναι ευρωπαικη και επισημη,δηλαδη αρκει να μην εχει custom rom και οχι stock ρομ ινδιας για παραδειγμα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 το EUR sales code καλυπτει ολες τις εγγυησεις!στο κατω κατω η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη..δεν εχει σχεση με cosmote,vodafone,wind!το πας σε ενα καταστημα της ελλαδας σε περιπτωση που παθει κατι παλι στο φτιαχνουν οποιοδηποτε ρομ και να εχεις αρκει να ειναι ευρωπαικη και επισημη,δηλαδη αρκει να μην εχει custom rom και οχι stock ρομ ινδιας για παραδειγμα! Οχι σε καμια περιπτωση. Για να βαλεις ρομ αλλης χωρας θα την βαλεις μεσω odin σωστα? Ε αμα φλασαρεις με odin παει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια θελω να μου πει καποιος που στην αρχη ηταν δυσταχτικος να παρει το τηλεφωνο γιατι του φαινοταν μεγαλο , αν τελικα τον βολευει σε χρηση με ενα χερι . Και αν ειναι οκ σε καθημερινη χρηση ή κουραστικο λογω μεγεθους . Το χω δει τεσσερις φορες και μου φαινεται πολυ μεγαλο στο χερι μου ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παιδια θελω να μου πει καποιος που στην αρχη ηταν δυσταχτικος να παρει το τηλεφωνο γιατι του φαινοταν μεγαλο , αν τελικα τον βολευει σε χρηση με ενα χερι . Και αν ειναι οκ σε καθημερινη χρηση ή κουραστικο λογω μεγεθους . Το χω δει τεσσερις φορες και μου φαινεται πολυ μεγαλο στο χερι μου ... κανενα προβλημα σε αυτο! βασικα ειναι τοσο ελαφρύ και τοσο λεπτο που πολλες φορες το βαζω στην τζεπη μου και ξεχναω οτι το εχω εκει μεσα:) η λεξη κουραση γενικα δεν υπαρχει στον γαλαξια για μενα! ολα γινονται με ενα τικ...τα παντα ειναι τοσο ευκολα:) και αν το ψαξεις και με τις Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ εφαρμογες που εχει γινονται ακομη πιο ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Οχι σε καμια περιπτωση. Για να βαλεις ρομ αλλης χωρας θα την βαλεις μεσω odin σωστα? Ε αμα φλασαρεις με odin παει η εγγυηση. ???? ενα φιλαρακι μου το πηγε για επισκευη επειδη του ξεκολλησε το πλαστικο της καμερας πισω λογω πτωσης που ειχε και μαλιστα ειχε περασει την XWKI4 μεσω odin...και??του το καλυψανε μια χαρα μεσω imei... :lol: edit..και με kies και με odin τα ιδια πραγματα θα γραφουν στην επισημη ρομ στις ρυθμισεις περι φασματος,υλικολογισμικου κτλ!η εγγυηση καλυπτεται μεσω imei που παλι το ιδιο μενει οποτε με την αποδειξη αγορας στο οποιο αναγραφει και το imei της συσκευης εισαι καλυμενος! εκτος απο αυτο..ποσο χακερ περιμενεις να ειναι εκει περα οι υπαλληλοι για να καταλαβουν οτι φλασαρες με odin ?? Edited November 3, 2011 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 φιλε μου και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα δοκιμασα πολλες θηκες αλλα δεν ληθηκε το προβλημα, η μονη θηκη που δεν εκανε το προβλημα αυτο ειναι η εξης http://www.mobilefun.co.uk/proporta-samsung-galaxy-s2-alu-leather-case-black-p29758.htm. ειναι δοκιμασμενη. Μίλησες με τη samsung για το πρόβλημα?? Δεν έχω καταλάβει αν τελικά ειναι hardware η softwrae... Κανονικά θα έπρεπε να κάνουνε αντικατάσταση κινητου! Τους έστειλα και mail και μου ειπανε να μιλησω με το τεχνικ΄τμήμα στη καλλιθέα! Θα τους πάρω αύριο...!Ωραία αυτή η θήκη αλλά δεν είναι λίγο μεγάλη?? χωράει σε τσεπη τζιν?? ακόμα παρατηρησα και κάτι ακόμα που δεν ξέρω εαν συνδέεται με το προβλημα με την ηχω. Νιωθω πως εαν απομακρυνθω λίγω από το μικρόφωνο (πρέπει να μιλάω κοντά στο μικρόφωνο) ο άλλος δεν με ακούει καλά και πρόσεξα ότι το αναφέρουνε και αλλοι στο φόρουμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Οχι σε καμια περιπτωση. Για να βαλεις ρομ αλλης χωρας θα την βαλεις μεσω odin σωστα? Ε αμα φλασαρεις με odin παει η εγγυηση. αν περασεις μια επισιμη ρομ μεσω οντιν ο μετρητης δεν γραφει... αν ομως αυτη την επισιμη ρομ πας να κανεις ρουτ θα μετρησει ο μετρητης... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ???? ενα φιλαρακι μου το πηγε για επισκευη επειδη του ξεκολλησε το πλαστικο της καμερας πισω λογω πτωσης που ειχε και μαλιστα ειχε περασει την XWKI4 μεσω odin...και??του το καλυψανε μια χαρα μεσω imei... :lol: Δηλαδη ειχε το θαυμαστικο και τον flash counter να δειχνει οτι εχει φλασαρει και του το περασανε στην εγγυηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 αν περασεις μια επισιμη ρομ μεσω οντιν ο μετρητης δεν γραφει... αν ομως αυτη την επισιμη ρομ πας να κανεις ρουτ θα μετρησει ο μετρητης... Στους ορους εγγυησης λεει οτι το κινητο πρεπει να φοραει λειτουργικο της χωρας για την οποια προοριζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Στους ορους εγγυησης λεει οτι το κινητο πρεπει να φοραει λειτουργικο της χωρας για την οποια προοριζεται.... ε η XWKI4 προοριζεται για την χωρα μας..απλα to kies εχει προβλημα γενικα και δεν αναβαθμιζει..και με το odin οπως ειπε το φιλαρακι πιο πανω αν δεν το κανεις ροοτ τοτε δεν μετραει τιποτα..!παραμενει επισημη η ρομ ακομα και με odin!εμενα δεν βγαζει κανενα θαυμαστικο..ουτε ροοτ δεν εκανα γιατι βαριεμαι..!και ειναι πραγματι επισημο το ρομ και με odin..μολις το ειδα και το εψαξα..! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ε η XWKI4 προοριζεται για την χωρα μας..απλα to kies εχει προβλημα γενικα και δεν αναβαθμιζει..και με το odin οπως ειπε το φιλαρακι πιο πανω αν δεν το κανεις ροοτ τοτε δεν μετραει τιποτα..!παραμενει επισημη η ρομ ακομα και με odin!εμενα δεν βγαζει κανενα θαυμαστικο..ουτε ροοτ δεν εκανα γιατι βαριεμαι..!και ειναι πραγματι επισημο το ρομ και με odin..μολις το ειδα και το εψαξα..! Ναι αλλα επειδη πιο πριν ειπες οτι αν βαλει οποιαδηποτε επισημη ρομ ευρωπαικης χωρας, ε αυτο σου λεω δεν ισχυει. Πρεπει να βαλεις επισημη ρομ της χωρας που προοριζεται το κινητο. Αλλιως εισαι εκτος εγγυησης. Τωρα για τα cosmote που εχουν sales code "cos" δε ξερω τι παιζει αν βαλουν την ΧWKI4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 κανενα προβλημα σε αυτο! βασικα ειναι τοσο ελαφρύ και τοσο λεπτο που πολλες φορες το βαζω στην τζεπη μου και ξεχναω οτι το εχω εκει μεσα:) η λεξη κουραση γενικα δεν υπαρχει στον γαλαξια για μενα! ολα γινονται με ενα τικ...τα παντα ειναι τοσο ευκολα:) και αν το ψαξεις και με τις Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ εφαρμογες που εχει γινονται ακομη πιο ευκολα... Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση . Το κολλημα μου ειναι σε σχεση με το μεγεθος του . Αυτο δεν ξερω αν θα με βολευει γιατι 4 φορες που το πιασα μου φανηκε πολυ μεγαλο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts