Gringo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η Οθονη νταξει δεν ειναι κ συνεχεια αναμενη αλλα οταν θα ειναι θα ειναι κανα 10λεπτο Αλλα το Λειτουργικο συστημα Android οταν ειναι προτο λεει κατι εκτος το οτι αντιπροσωπευει το συστημα!!! Μάλλον δεν κατάλαβες. Οταν η μπαταρια φτανει προς το τελος, πριν φορτίσεις δες την οθόνη πόση ώρα ήταν αναμενη. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ευχαριστω περασαν ημερες μετα απο το πρωτο σκαλωμα που εφαγε το τηλεφωνο. απο τοτε μεχρι και σημερα,κανενα προβλημα.. σημερα με 30% μπαταρια και ενα σκαλισματακι το απογευμα(λιγο ιντερνετ μεσω δικτυου)το κλειδωνω και το βαζω στην θηκη της μπανανας(οπως παντα). παω να παρω ενα τηλεφωνο μετα απο κανα μισαωρο και το τηλεφωνο ειναι off.λες και το εχω κλεστο. παταω να ανοιξει...τιποτε. μονο οταν γυρισα σπιτι και του εβγαλα την μπαταρια πηρε μπρος. τυχαιο παλι?ειναι αυτη η "προβληματικη" 4.0.3(μαμα)ή εχουμε κανα αλλλο θεμα..? Μία από τα ίδια και έδω το εχω και εγώ το πρόβλημα και κάποιο άλλο παλικάρι, ευχομαι να είναι η προβληματική 4.0.3. μαμα.... μολις βρω λίγο χρόνο θα βάλω 4.0.4 Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μία από τα ίδια και έδω το εχω και εγώ το πρόβλημα και κάποιο άλλο παλικάρι, ευχομαι να είναι η προβληματική 4.0.3. μαμα.... μολις βρω λίγο χρόνο θα βάλω 4.0.4 ειναι το πιθανοτερο. δυσκολα μου κανει για προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ευχαριστω περασαν ημερες μετα απο το πρωτο σκαλωμα που εφαγε το τηλεφωνο. απο τοτε μεχρι και σημερα,κανενα προβλημα.. σημερα με 30% μπαταρια και ενα σκαλισματακι το απογευμα(λιγο ιντερνετ μεσω δικτυου)το κλειδωνω και το βαζω στην θηκη της μπανανας(οπως παντα). παω να παρω ενα τηλεφωνο μετα απο κανα μισαωρο και το τηλεφωνο ειναι off.λες και το εχω κλεστο. παταω να ανοιξει...τιποτε. μονο οταν γυρισα σπιτι και του εβγαλα την μπαταρια πηρε μπρος. τυχαιο παλι?ειναι αυτη η "προβληματικη" 4.0.3(μαμα)ή εχουμε κανα αλλλο θεμα..? Μία από τα ίδια και έδω το εχω και εγώ το πρόβλημα και κάποιο άλλο παλικάρι, ευχομαι να είναι η προβληματική 4.0.3. μαμα.... μολις βρω λίγο χρόνο θα βάλω 4.0.4 ειναι το πιθανοτερο. δυσκολα μου κανει για προβλημα hardware. Πιθανον να φταιει και ο συνδυασμος "4.0.3-κακογραμμενη εφαρμογη"... Ειχα πολλα τετοια κρουσματα πριν βγει η 4.0.4 και απο την στιγμη που την εβαλα, δεν ξαναπαρατηρησα τετοιου ειδους θεματα... Βεβαια δεν βαζω πλεον "οτι να'ναι", αλλα δεν μπορει, κατι θα μου τυχαινε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 με siyah κερνελ μπορω να εχω την 4.0.4 και να βάλω και την 4.1.2 για δοκιμή γίνετε μεσω dual boot; Όχι. Ο Siyah δεν κάνει για την 4.1.2 μόνο o PhilZ ο οποίος δεν έχει dual boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα ,σχετικα με την 4.1.2 ,εχω ενα προβλημα σχετικα με το nandroid backup ,ενω δειχνει οτι δημιουργει τα απαραιτητα αρχεια ,οταν παω μετα εκει που αποθηκευεται ,που εχω και το nandroid 4.04 backup μουδειχνει οτι εχει μονο 16-17 mb και οταν παω για restore ,δεν πραγματοποιητε ,εχω γραψει και στον phil ,τον δημιουργι του ασφαλη κερνελ ,που τρεχουν ολες οι 4.1.2 ,αλλα δεν εχω παρει μια σαφη απαντηση ,ξερει κανεις παιδια εδω ?? εχετε κανει backup στην 4.1.2 και δουλεψε ??? Εχω πανω αυτην την στιγμη siyah 4.1.5 και ρομ blur v6 Lpo 4.0.4 ,ευχαριστω. Μέσα στις ρυθμίσεις του backup θα βρεις 2 επιλογές.Άλλαξε το σε tar για να κάνει backup με τον παλιό τρόπο που ξέρεις. Καλησπερα ,επανερχομαι στην ερωτηση μου γιατι σημερα περασα ξανα τη ρομ ,ειχα την 4.0.4 ,αυτες οι ρυθμισεις που μου λες του backup που τις βρισκω ?? συγνωμη δεν ειμαι ασχετος εχω φλασαρει περιπου 100 ρομ ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω με αυτον τον κερνελ ,ειναι μαλλον πιο ''προχωρημενες '' καταστασεις ,ειμαι σε clwrd και επιλεγω τις ρυθμισεις ??? Ευχαριστω Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα ,επανερχομαι στην ερωτηση μου γιατι σημερα περασα ξανα τη ρομ ,ειχα την 4.0.4 ,αυτες οι ρυθμισεις που μου λες του backup που τις βρισκω ?? συγνωμη δεν ειμαι ασχετος εχω φλασαρει περιπου 100 ρομ ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω με αυτον τον κερνελ ,ειναι μαλλον πιο ''προχωρημενες '' καταστασεις ,ειμαι σε clwrd και επιλεγω τις ρυθμισεις ??? Ευχαριστω Στο back and restore έχει επιλογή choose backup format Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πιθανον να φταιει και ο συνδυασμος "4.0.3-κακογραμμενη εφαρμογη"... Ειχα πολλα τετοια κρουσματα πριν βγει η 4.0.4 και απο την στιγμη που την εβαλα, δεν ξαναπαρατηρησα τετοιου ειδους θεματα... Βεβαια δεν βαζω πλεον "οτι να'ναι", αλλα δεν μπορει, κατι θα μου τυχαινε!!! ενθαρυντικο αυτο που μας λες φιλε. βεβαια απο την στιγμη που το τηλεφωνο λειτουργει νορμαλ χωρις κολπακια και το εχει κανει 2 φορες, λογικα δεν σκεφτεσαι προβλημα τηλεφωνου,αλλα παντα εχεις τον φοβο να χρειαστει να τρεχεις στο service.. και αντε εξηγησε του τι κανει και ποτε και εαν βρεις ακρη σφυρα μου.. ειμαι στην σκεψη να περασω την 4.0.4 ή να περιμενω την απολυτως επισημη 4.1. οπως και να εχει το τηλεφωνο ειναι απαιχτο....!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ενθαρυντικο αυτο που μας λες φιλε. βεβαια απο την στιγμη που το τηλεφωνο λειτουργει νορμαλ χωρις κολπακια και το εχει κανει 2 φορες, λογικα δεν σκεφτεσαι προβλημα τηλεφωνου,αλλα παντα εχεις τον φοβο να χρειαστει να τρεχεις στο service.. και αντε εξηγησε του τι κανει και ποτε και εαν βρεις ακρη σφυρα μου.. ειμαι στην σκεψη να περασω την 4.0.4 ή να περιμενω την απολυτως επισημη 4.1. οπως και να εχει το τηλεφωνο ειναι απαιχτο....!!!:D:D:D Ανεξαρτητα απο το ποτε θα ερθει (επισημα) η 4.1, η 4.0.4 ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι η 4.0.3 (αν μπορω να το πω ετσι...), η οποια βγηκε με "τυμπανοκρουσιες" αλλα αποδειχτηκε εντελως μουφα... Ασε που μπορεις να κανεις το update και να σου ερθουν ολες οι εφαρμογες απο το Gmail χωρις να χρειαστει να ξαναστησεις το κινητο απο την αρχη... ετσι τουλαχιστον εκανα εγω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Καλησπερα παιδες. Συγγνωμη για την ισως ακυρη ερωτηση που θα κανω. Φοραω στην συσκευη την 4.1.2 omega 16.1 και δεν μπορω να προσθεσω κομματια σε μια λιστα αναπαραγωγης στο poweramp. Εχω δημιουργησει τον φακελο της λιστας αναπαραγωγης που θελω, αλλα απλα δε μπορω να βαλω κομματια. Τι πρεπει να κανω? Να το πω καλυτερα, δεν τα εντοπιζω για να διαλεξω και να τα προσθεσω στην λιστα. Edited December 8, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ανεξαρτητα απο το ποτε θα ερθει (επισημα) η 4.1, η 4.0.4 ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι η 4.0.3 (αν μπορω να το πω ετσι...), η οποια βγηκε με "τυμπανοκρουσιες" αλλα αποδειχτηκε εντελως μουφα... Ασε που μπορεις να κανεις το update και να σου ερθουν ολες οι εφαρμογες απο το Gmail χωρις να χρειαστει να ξαναστησεις το κινητο απο την αρχη... ετσι τουλαχιστον εκανα εγω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... εαν δω οτι αργει η επισημη,δεν θα το σκεφτω και πολυ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 τους οδηγους για ροοτ τους ειδες?αν οχι δες samsung guides. καλημερα!! συγμωμη που χαθηκα αλλα γενησε η γυνεκα μου και ειχαμε τρεχαματα λοιπον στο θεμα μας προσπαθω να κανω ρουτ το κινητο μου που φοραει αυτην την ρομ XWKK5 2.3.6 Firmware ειναι επισημη ρομ οχι ελληνικη ναι ειδα τους οδηγους για ρουτ απο οτι καταλαβα για να κανεις ρουτ σε gingerbread 2.3.6 υπαρχει μονο ο 3 τροπος που αναφερεται εκει Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares αλλα οταν παω σε αυτη την λελιδα εδω που λεει να βρω τον αντίστοιχο insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ οπου χχχχχ τα 5 τελευταια για μενα ειναι xwkk5 δεν υπαρχει τιποτα εκει περα με τετια καταληξη!! εκει κολαω!! :cry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 καλημερα!! συγμωμη που χαθηκα αλλα γενησε η γυνεκα μου και ειχαμε τρεχαματα λοιπον στο θεμα μας προσπαθω να κανω ρουτ το κινητο μου που φοραει αυτην την ρομ XWKK5 2.3.6 Firmware ειναι επισημη ρομ οχι ελληνικη ναι ειδα τους οδηγους για ρουτ απο οτι καταλαβα για να κανεις ρουτ σε gingerbread 2.3.6 υπαρχει μονο ο 3 τροπος που αναφερεται εκει Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares αλλα οταν παω σε αυτη την λελιδα εδω που λεει να βρω τον αντίστοιχο insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ οπου χχχχχ τα 5 τελευταια για μενα ειναι xwkk5 δεν υπαρχει τιποτα εκει περα με τετια καταληξη!! εκει κολαω!! :cry::X Στον ανέβασα στο dropbox http://dl.dropbox.com/u/46595847/CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.tar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 καλημερα!! συγμωμη που χαθηκα αλλα γενησε η γυνεκα μου και ειχαμε τρεχαματα λοιπον στο θεμα μας προσπαθω να κανω ρουτ το κινητο μου που φοραει αυτην την ρομ XWKK5 2.3.6 Firmware ειναι επισημη ρομ οχι ελληνικη ναι ειδα τους οδηγους για ρουτ απο οτι καταλαβα για να κανεις ρουτ σε gingerbread 2.3.6 υπαρχει μονο ο 3 τροπος που αναφερεται εκει Root με insecure kernel σε επίσημα gingerbread firmwares αλλα οταν παω σε αυτη την λελιδα εδω που λεει να βρω τον αντίστοιχο insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ οπου χχχχχ τα 5 τελευταια για μενα ειναι xwkk5 δεν υπαρχει τιποτα εκει περα με τετια καταληξη!! εκει κολαω!! :cry::X Μανόλη να σας ζήση το μωρό ,να έχει την υγειά του και καλή τύχη . Μπορείς να χρησιμοποίησης τον CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.zip ...θα δουλέψει . edit: με πρόλαβε ο Στράτος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 γεια σας .Χρησιμοποιω την Resurrection JB v3.1.2.με dorimanx kernel v7.8.Το προβλημα μου ειναι οταν η οθονη ειναι κλειστη δεν περνω notifications απο εφαρμογες που χρησιμοπιουν wifi.πχ οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν πέρνω κατι ,ομως οταν την ανοιξω μου ερχονται emails,facebook msg ,vyber ....κτλ. Μπορει καποιος να με βοηθησει ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλημέρα στην παρέα.να κάνω μια ερώτηση.χτες είχα πάει σ.ε.φ supercross.όταν τράβηξα ένα βίντεο σε ανάλυση 1080 θολώνε καθώς προσπαθούσε να εστιάσει..με αποτέλεσμα την περισοτερη διάρκεια του βίντεο να είναι θόλο.τυχενει και σε κανέναν άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μανόλη να σας ζήση το μωρό ,να έχει την υγειά του και καλή τύχη . Μπορείς να χρησιμοποίησης τον CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.zip ...θα δουλέψει . edit: με πρόλαβε ο Στράτος . ευχαριστω πολλυ παιδια για της ευχες και σε εσας οτι επιθυμυτε ευχομαι ολοψυχα στρατο κατεβασα το αρχειο που εστειλες το ξεζιπαρα και μου βγενει αυτο! (zImage) δεν το αναγνωριζει το odin 1.8.5 δεν εχει καταλαξη .tar τι κανο λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ευχαριστω πολλυ παιδια για της ευχες και σε εσας οτι επιθυμυτε ευχομαι ολοψυχα στρατο κατεβασα το αρχειο που εστειλες το ξεζιπαρα και μου βγενει αυτο! (zImage) δεν το αναγνωριζει το odin 1.8.5 δεν εχει καταλαξη .tar τι κανο λαθος??? Αυτό που σου έδωσα το βάζεις απευθείας στο Odin :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καλησπέρα και πάλι παιδιά έχω ένα θέμα με το wifi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά όταν πάω στης ρυθμίσεις wifi δε με δείχνει συνδεμενο αλλά λέει συνεχώς λήψη διεύθυνσης του μόντεμ επισεις πάνω στην μπάρα παραμένει και το εικονίδιο του gprs ενώ το εικονίδιο του wifi είναι αχνό παρόλο που με wifi είμαι συνδεδεμένος γιατί συνέβη αυτό το κουφο;; καμιά ιδέα κανείς;; αυτο εγινε μετα πο εγινα ρουτ!! Edited December 9, 2012 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδιά.Κάτι που ενδιαφέρει την παρέα εδω μέσα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351444 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Οπως ξανάγραψα, έχω ενα θέμα με την μπαταρία μετα την τελευταία αναβάθμιση της Νορβηγικής. Ξέρεις κανείς τι είναι τα VPN Dialogs και το Enterpise VPN Services? Γιατί κάπου διάβαζα ότι οι εφαρμογές με VPn τρώνε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μολις κολλησε ενω χαζευα στο ιντερνετ. Οταν κολλησε, ημουν σε καποια απο τις αρχικες οθονες. Περιμενα 2-3 λεπτα, αλλα ειχε μεινει με ανοιχτη οθονη, χωρις να ανταποκρινεται. Κρατησα πατημενο το power και εκανε επανεκκινηση. Η μπαταρια απο 36% πριν το κολλημα, πηγε στο 13%. Το κινητο ειναι με την 4.0.4. Καμια ιδεα για το τι συμβαινει; κανει γενικοτερα καποια μικροκολληματα λιγων δευτερολεπτων κατα διαστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα μια βοήθεια αν έτυχε και σε κάποιον άλλο , το S2 μου είναι μαμά και οι αναβάθμισης του είναι μόνο μέσα από το KIES έχω την 4.0.3 και γενικά δεν ήμουνα ποτέ ευχαριστημένος από την αρχή που την έκανε την αναβάθμιση αλλά τώρα πια τα προβλήματα φτάσανε στο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , λοιπόν τα πρώτα ήτανε με το wifi δεν συνδεότανε έκανε αχνό πράσινο το σηματάκι και κολλούσε και ξανά άνοιγε την συσκευή (ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ) χωρίς καν να ζητήσει κωδικό κλειδώματος που έχω και μετά έκανε σύνδεση κανονικά , αυτό το έκανε κάθε 5-6 συνδεσης wifi 1 φορα τώρα είναι 8 στα 10 επανεκκίνηση αλλά τώρα εδώ και 1 εβδομάδα έχασα και το Bluetooth στα καλά καθούμενα από τις 6-12 το απόγευμα δεν έχω ούτε hands free γιατί κάνη μονίμως επανεκκίνηση η συσκευή για να έχω λοιπόν τηλέφωνο πρέπει να έχω κλειστό το Bluetooth . ΧΩΡΙΣ να έχω Βάλη καμιά καινούργια εφαρμογή . Διαβάζοντας στο forum είδα γενικά πολλά παράπονα για την 4.0.3 και είδα σαν λύση την 4.0.4 αλλά το θέμα είναι ότι όταν συνδέομε με το Kies μου λεη ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση βασικά δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση αλλά είπα να μην πάω στο service μήπως και διορθώσω κάτι με την αναβάθμιση αλλά πως τι από πού δεν ξέρω , επίσημη έχει βγει η μόνο από xda ? Μήπως ξέρει κάποιος αν θα βγει γρήγορα η τσάμπα να μην περιμένω μήπως και έχω άλλο πρόβλημα με την συσκευή ? Εχω ακομη 6 μηνες εγγυηση . Κάθε βοήθεια δεκτή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited December 10, 2012 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τεράστιο πάντως το πρόβλημα με τη μπαταρία στις LSJ ROMS ,τη ρουφάνε σαν νεράκι ,κρίμα και είναι πολύ όμορφες γενικά.:O Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τεράστιο πάντως το πρόβλημα με τη μπαταρία στις LSJ ROMS ,τη ρουφάνε σαν νεράκι ,κρίμα και είναι πολύ όμορφες γενικά.:O Είναι ενεργοποιημενο το media scan γι αυτό τελειώνει γρήγορα η μπαταρία!Λογικα στην επίσημη αναβάθμιση θα το έχουν διορθώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts