vrwmiaris Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 και απο εκει οταν παω μου λεει "flash palyer is not supported by your device"... δηλαδη τερμα τα live streaming? ουτε με root γινεται κατι? αμα ξαναγυρνουσα σε gingerbread? Ψάξε και θα το βρεις.google is your friend Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 καλησπερα μια ερωτηση που σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει εκανα προσφατα ενημερωση απο 2.3.4 σε 4.0.3 και παρατηρησα οτι δεν παιζουνε τα flash videos. μονο με firefox beta πανε να παιξουνε αλλα μετα κρασαρει... υπαρχει καποιος τροπος να παιξουνε με την ics ή πρεπει να συμβιβαστω? Εχει βγει καινουργια εκδοση του adobe flash player, ειναι η: 1.1 11.1.115.20. Το google play δεν το εχει. Πριν 4-5 μερες βγηκε, και απορω γιατι δεν εβαλε η google εστω το τελευταιο update, εφοσον σταματησε την αναπτυξη η adobe.!! Tελος παντων υπαρχει σε αλλα... market εκτος google play.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τελικα πηγα εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dhow+to+play+flash+on+android το κατεβασα και το προβλημα λυθηκε παιζουν ολα τα videos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μετα απο αρκετους μηνες, πηγα ξανα σε stock. Πουρνό - πουρνό μου εμφάνισε μια ενημέρωση κοντα 58 μισυ ΜΒ Τι σουκατά είναι αυτό; Do you know κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μετα απο αρκετους μηνες, πηγα ξανα σε stock. Πουρνό - πουρνό μου εμφάνισε μια ενημέρωση κοντα 58 μισυ ΜΒ Τι σουκατά είναι αυτό; Do you know κανένας; Πέρασα την ενημέρωση. Είναι το ICS 4.0.4. Δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μετα απο αρκετους μηνες, πηγα ξανα σε stock. Πουρνό - πουρνό μου εμφάνισε μια ενημέρωση κοντα 58 μισυ ΜΒ Τι σουκατά είναι αυτό; Do you know κανένας; Πέρασα την ενημέρωση. Είναι το ICS 4.0.4. Δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά της συσκευής. βγηκε τελικα επισημη 4.0.4, ή ειναι απο cosmote τα κινητα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Vodafone είναι το δικό μου.OTA ήρθε το upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Vodafone είναι το δικό μου.OTA ήρθε το upgrade σε εμενα τιποτα, αγορασμενο απο Πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Και γω από το πλαίσιο το πήρα, έτσι το ρούταρα και έβαλα καστομιά γιατί ποτές δεν θα έρθει η αναβάθμιση Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μετα απο αρκετους μηνες, πηγα ξανα σε stock. Πουρνό - πουρνό μου εμφάνισε μια ενημέρωση κοντα 58 μισυ ΜΒ Τι σουκατά είναι αυτό; Do you know κανένας; τι αριθμο κατασκευης γραφει στο..πληροφοριες για το τηλεφωνο..?μηπως εχεις συσκευη απο κοσμοτε? ενημερωσε σε παρακαλω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και λίγους μήνες το κινητό μου (samsung galaxy II) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Σχεδόν κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορα όταν πάω να πάρω τηλέφωνο μου βγάζει μήνυμα ότι το κινητό είναι εκτός δικτύου, αδυνατώντας έτσι να πάρω ή και να δεχτώ κλήση με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση το κινητό. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν και τα κινητά δύο φίλων μου που έχουν και αυτοί samsung galaxy II. Το δικό μου είναι root και έχει έκδοση Android 2.3.3, ενώ οι συσκευές των δύο φίλων μου είναι root και έχουν έκδοση ICS 4.0. Καμία ιδέα για επίλυση του προβλήματος; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Και γιατι δεν δοκιμαζεις την 4.0.4 την scandinavian αν ψαξεις πιο πανω θα βρεις σχετικα ποστ και ετσι να τσεκαρεις αν συνεχιζει να σου κανει νερα? Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και λίγους μήνες το κινητό μου (samsung galaxy II) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Σχεδόν κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορα όταν πάω να πάρω τηλέφωνο μου βγάζει μήνυμα ότι το κινητό είναι εκτός δικτύου, αδυνατώντας έτσι να πάρω ή και να δεχτώ κλήση με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση το κινητό. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν και τα κινητά δύο φίλων μου που έχουν και αυτοί samsung galaxy II. Το δικό μου είναι root και έχει έκδοση Android 2.3.3, ενώ οι συσκευές των δύο φίλων μου είναι root και έχουν έκδοση ICS 4.0. Καμία ιδέα για επίλυση του προβλήματος; Σας ευχαριστώ πολύ. Σε τι δίκτυο ανήκουν; cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Το δικό μου είναι cosmote το ίδιο και του ενός από τους δύο φίλους μου. Για το δίκτυο του τρίτου φίλου δεν θυμάμαι. Δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλο το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Το δικό μου είναι cosmote το ίδιο και του ενός από τους δύο φίλους μου. Για το δίκτυο του τρίτου φίλου δεν θυμάμαι. Δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλο το ίδιο πρόβλημα; Σε πολλούς...και ειδικά σε cosmote. Δεν είναι θέμα συσκευής αλλά δικτύου. Το ίδιο μου έχει συμβεί και στο razr. Aν το έχεις στο αυτόματο (3g) και πας σε μέρος που δεν έχει σήμα θα νεκρώσει και δεν θα στο γυρίσει αυτόματα σε 2g. Ακόμη και όταν πας σε περιοχή με σήμα συμβαίνει αυτό που περιέγραψες. Για να μη κάνεις restart δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitra_wh Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπέρα! ...πριν 2 μέρες μου το κάνανε δωράκι και μια και δεν τα πολύ κατέχω θα ήθελα τη βοήθεια σας... >τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα πως τις βλέπουμε? (εκτός από την ενημέρωση τη στιγμή που παραδίδεται το μνμ) >αντιγράφοντας τις επαφές από την sim στο τηλέφωνο η συσκευή χρησιμοποιεί στις κλήσεις τη μνήμη της sim και όταν πάω να στείλω μνμ βλέπω και τις 2 (sim και τηλέφωνο) μπορώ από κάπου να επιλέξω ποια λίστα να χρισιμοποιεί μόνιμα παντού? ευχαριστώ εκ των προταίρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα! ...πριν 2 μέρες μου το κάνανε δωράκι και μια και δεν τα πολύ κατέχω θα ήθελα τη βοήθεια σας... >τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα πως τις βλέπουμε? (εκτός από την ενημέρωση τη στιγμή που παραδίδεται το μνμ) >αντιγράφοντας τις επαφές από την sim στο τηλέφωνο η συσκευή χρησιμοποιεί στις κλήσεις τη μνήμη της sim και όταν πάω να στείλω μνμ βλέπω και τις 2 (sim και τηλέφωνο) μπορώ από κάπου να επιλέξω ποια λίστα να χρισιμοποιεί μόνιμα παντού? ευχαριστώ εκ των προταίρων :) Για τα μηνυματα πατας παρατεταμενα πανω στο συνεφακι και επιλεγεις "Προβολη στοιχειων μηνυματος" Για τις επαφες αφου μπεις στο μενου των επαφων πατας το αριστερο κουμπι αφης και επιλεγεις απο τη λίστα "Επαφες για εμφάνιση" Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitra_wh Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Για τα μηνυματα πατας παρατεταμενα πανω στο συνεφακι και επιλεγεις "Προβολη στοιχειων μηνυματος" Για τις επαφες αφου μπεις στο μενου των επαφων πατας το αριστερο κουμπι αφης και επιλεγεις απο τη λίστα "Επαφες για εμφάνιση" ευχαριστώ πολύ, αυτό με τα sms το ήθελα πως κ πως!!!:D αν κάνω αυτή τη ρύθμιση στις επαφές μου εμφανίζει ναι μεν αυτό που επιλέγω στη λίστα (π.χ. επαφές τηλεφώνου) αλλά όταν με παίρνουν τηλ, ή παίρνω, η συσκευή βλέπει τις επαφές της sim!! το καταλαβαίνω γιατί όταν τις αντιγράφω στο τηλ. κάνω αλλαγές στα ονόματα αλλά στην κλήση μου τα βγάζει με το παλιό, δλδ όπως είναι περασμένα στη sim!!! ...και φυσικά ούτε οι photo φαίνονται που βάζω, ούτε οι ήχοι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπως γίνεται στις περισσότερες συσκευές να βλέπει το τηλ. την μνήμη που επιλέγεις???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα! ...πριν 2 μέρες μου το κάνανε δωράκι και μια και δεν τα πολύ κατέχω θα ήθελα τη βοήθεια σας... >τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα πως τις βλέπουμε? (εκτός από την ενημέρωση τη στιγμή που παραδίδεται το μνμ) >αντιγράφοντας τις επαφές από την sim στο τηλέφωνο η συσκευή χρησιμοποιεί στις κλήσεις τη μνήμη της sim και όταν πάω να στείλω μνμ βλέπω και τις 2 (sim και τηλέφωνο) μπορώ από κάπου να επιλέξω ποια λίστα να χρισιμοποιεί μόνιμα παντού? ευχαριστώ εκ των προταίρων :) στο δικο μου η αναφορα παραδοσης βγαινει στην μπαρα επανω,αμα την τραβηξω κατω ειναι γραμμενη η υπενθιμηση παραδοσης.νομιζω και σε ολους με 4.0.4 το ιδιο συμβαινει,ελενξε το. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και λίγους μήνες το κινητό μου (samsung galaxy II) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Σχεδόν κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορα όταν πάω να πάρω τηλέφωνο μου βγάζει μήνυμα ότι το κινητό είναι εκτός δικτύου, αδυνατώντας έτσι να πάρω ή και να δεχτώ κλήση με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση το κινητό. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν και τα κινητά δύο φίλων μου που έχουν και αυτοί samsung galaxy II. Το δικό μου είναι root και έχει έκδοση Android 2.3.3, ενώ οι συσκευές των δύο φίλων μου είναι root και έχουν έκδοση ICS 4.0. Καμία ιδέα για επίλυση του προβλήματος; Σας ευχαριστώ πολύ. στην ίδια ακριβώς περίπτωση με εμένα ο φίλος. Φίλε, σήμερα παρέλαβα το GS2 μου απο βόντα, και ήταν η τρίτη φορά που το έστειλα στο σέρβις. Ναι, τρίτη φορά. Ζήτησα αντικατάσταση, ήθελα να το κρατήσουν, να το δοκιμάσουν και βλέπουμε. Λοιπόν, η voda μας έδωσε το τελευταίο μόντεμ και μπράβο τους. Στην ίδια μοίρα είμαστε λοιπόν. Σε εμένα, σήμερα, έκανα ΟΤΑ update σε 4.0.4 όμως σήμερα το παρέλαβα από σέρβις, οπότε δεν είμαι αρμόδιος για να πω απο πότε είναι διαθέσιμο το update. Α, φίλε, αν θες λύση στο πρόβλημα, μόνο αντικατάσταση (έστω πλακέτας) έχω να προτείνω μιλώντας γενικά. Εξειδικευμένα για το GS2, περιμένω Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Καλησπέρα.Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά κατά διαστήματα κολλάει εντελώς κι αν το κάνω restart η μπαταρία πέφτει στο 10-15% ενώ προηγουμένως μπορεί να ήταν και στο 30-40%!Εχω δοκιμάσει και 4.0.3 και 4.0.4 αλλά δεν έβγαλα άκρη!Να το κάνει καμία εφαρμογή?Οι περισσότερες που εχω είναι οι γνώστες+κάποια παιχνίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ή η κάρτα μνήμης?Ρωτάω γιατί μου έχουν δημιουργηθεί τα προβλήματα το τελευταίο διάστημα κι εχω φλασαρει πόσες φορές με καθαρή εγκατάσταση όλα από την αρχή και πάλι το κινητό μετά από 2-3 μέρες από το restart ξεκινάει τα δικά του!Απλά θέλω να αποφύγω πάλι τα format και ρωτάω μήπως έχει τύχει σε κάποιον και βρήκε λύση!Έκανα απεγκατασταση κάποιων εφαρμογών που πιστευα ότι μπορεί να έφταιγαν αλλά τίποτα!Ευχαριστώ! Edited October 20, 2012 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 τι παιζει ρε παιδια; το αφησα το βραδυ με 50%, και το βρηκα το πρωι σβηστο. ειχε μεινει με κολλημενο το wifi (4.0.3), αλλα δεν του εκανα επανεκκινηση, μιας και δε θα το χρειαζομουν εκεινη τη στιγμη. [ATTACH]27627[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Σε τι δίκτυο ανήκουν; cosmote; Καλημέρα και από μένα. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, τουλάχιστον μία φορά κάθε μέρα, στην 4.0.4 αναβαθμισμένη μέσω Cosmote. Μου το είχε παρουσιάσει και στην 2.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Εχει ερθει η επιδοτηση του πατερα μου και το s2 το παιρνω με εκπτωση 150ευρω δηλαδη θα κοστισει γυρω στα 250. Πιστευετε οτι αξιζει σαν τηλεφωνο? το εχει ενας φιλος μου και μου αρεσει παρα πολυ. Ειναι γρηγορο και εχει καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις. Να σας πω ακομα οτι εχω το htc desire s αλλα λογω της επιδοτησης θα ηθελα να το αλλαξω.. Εδω και καιρο θελω να παω σε σαμσουνγκ και πιστευω ειναι η ιδανικοτερη επιλογη μιας και θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη απο το desire s.πειτε μου τη γνωμη σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Εχει ερθει η επιδοτηση του πατερα μου και το s2 το παιρνω με εκπτωση 150ευρω δηλαδη θα κοστισει γυρω στα 250. Πιστευετε οτι αξιζει σαν τηλεφωνο? το εχει ενας φιλος μου και μου αρεσει παρα πολυ. Ειναι γρηγορο και εχει καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις. Να σας πω ακομα οτι εχω το htc desire s αλλα λογω της επιδοτησης θα ηθελα να το αλλαξω.. Εδω και καιρο θελω να παω σε σαμσουνγκ και πιστευω ειναι η ιδανικοτερη επιλογη μιας και θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη απο το desire s.πειτε μου τη γνωμη σας!! 250 ευρώ σαν ποσο δεν είναι λίγα αλλα αν τα διαθέτεις σίγουρα θα μείνεις υπερευχαριστημενος . Κατασκευή, καμερα, οθόνη, δυνατότητές, ταχύτητα είναι ολα σε υψηλό επίπεδο . Το αποκτησα σαν δωρο από εταιρία καθ δεν ειχα έμπνευσή πριν 14 μήνες . Μέσα σε 1 μηνά άλλαξα άποψη. Καταπληκτικό τηλέφωνο σε ολα του. Και ίσως και η χρήση τομη σαν μέγεθος στην εποχή της παντοφλοποιησης. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts