geobas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) /off topic Start εμένα με κάνουν ρεζίλι με iphone 4 σε νυχτερινές φωτογραφίες ... οπότε είσαι σε καλύτερη περίπτωση :lol::lol: /off topic End Που να φορας και γυαλια ηλιου...εκει να δεις τυφλωση...χαχαχ Καλά .... μην το κάνουμε και του πεταμού !!!!!!!!!!! Αλήθεια πως μπορώ να απαλλαγώ παό εκείνο το "Περάστε το δάχτυλό σας από την οθόνη γιά ξεκλείδωμα" στην οθόνη κλειδώματος ΄? Edited October 10, 2012 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλά .... μην το κάνουμε και του πεταμού !!!!!!!!!!! Αλήθεια πως μπορώ να απαλλαγώ παό εκείνο το "Περάστε το δάχτυλό σας από την οθόνη γιά ξεκλείδωμα" στην οθόνη κλειδώματος ΄? Ρυθμισεις-Οθονη και ξετικαρεις το "Κειμενο βοηθειας".. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αλήθεια πως μπορώ να απαλλαγώ παό εκείνο το "Περάστε το δάχτυλό σας από την οθόνη γιά ξεκλείδωμα" στην οθόνη κλειδώματος ΄? Ρυθμισεις > Οθονη > Κειμενο βοηθειας, Ξετικαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ρυθμισεις-Οθονη και ξετικαρεις το "Κειμενο βοηθειας".. ;) Ρυθμισεις > Οθονη > Κειμενο βοηθειας, Ξετικαρεις. "Κείμενο βοηθείας" , δεν υπάρχει .:lost: Εχω την 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 "Κείμενο βοηθείας" , δεν υπάρχει .:lost: Εχω την 4.0.3 Χμ... ναι, το ειχα ξαναδιαβασει οτι δεν υπαρχει εκει. Δεν θυμαμαι στην 4.0.3 αν εβγαινε και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τελικα το superuser να το αναβαθμισω? Μου βγαζει αναβαθμιση στο marrket. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τελικα το superuser να το αναβαθμισω? Μου βγαζει αναβαθμιση στο marrket. Δώσεεεε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δώσεεεε...:lol: Φανταζομαι δεν θα χει καμια διαφορα..απλα μου τη σπαει να μου βγαζει οτι εχω ενημερωση (και δεν θελω να το απενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις) Τις καλησπερες μου Μακη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Φανταζομαι δεν θα χει καμια διαφορα..απλα μου τη σπαει να μου βγαζει οτι εχω ενημερωση (και δεν θελω να το απενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις) Τις καλησπερες μου Μακη! Γεια σου κι εσένα Κωστή μου.!:) Παλιότερα μου είχε ζητήσει κι εμένα ενημέρωση το Superuser (στο xperia mini) και του την είχα κάνει κανονικά, εννοείται ότι δεν είχα παρατηρήσει κάποια διαφορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας.. μάλιστα κάποια στιγμή μέσα στο μενού του είχα ενημερώσει και τα binary files του και ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν αυτά τα αρχεία.. στο S2 τώρα έκανα το root και στο Superuser δεν μπορούσε να κάνει update στα binary files αφού προσπαθούσα και κατέληγε συνεχώς στο "Αποτυχία". Παρατήρησα πάντως ότι το ανάφεραν πολλοί και μέσα στα σχόλια του Superuser.. Κάποια στιγμή είπα να δοκιμάσω και το SuperSU στο S2 και τελικά -χωρίς να θυμάμαι καν πως- κατάφερα να αντικαταστήσω το Superuser (μου την είχε δώσει που δεν έκανε το update κι ας μην ξέρω ποια η ουσία του :lol: ) με το SuperSU, όλα πάντως δούλευαν και εξακολουθούν να δουλεύουν σωστά και με τα δύο προγράμματα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι στραβό σε κανένα (το Superuser έφυγε μόλις μπήκε το SuperSU βέβαια). Τώρα όσον αφορά το δικό σου update πιστεύω ότι είτε το κάνεις είτε όχι, ένα και το αυτό. Ίσα ίσα που θα απαλλαγείς κι απ'την ειδοποίηση του Play.. αλλά, περίμενε και μια δεύτερη γνώμη καλύτερα για πιο σίγουρα..:) Εdit: Μ'αυτόν εδώ τον τρόπο έκανα τη μετάβαση από Superuser σε SuperSU ;) Edited October 10, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Επειδη ειχα και i9100G χρονιζε κι αυτο στα 1,2ghz ο επεξεργαστης.Φορανε ομως οντως διαφορετικο CPU και GPU.Με ενα αλλο κερνελ η gpu απο 30 fps πιανει 60fps και στο i9100G.Οποτε καπως το ισορροπεις αναμεσα στα 2 τηλεφωνα. Η κυρια διαφορα που με εκανε να δωσω το G ειναι οτι επειδη φορανε διαφορετικο επεξεργαστη και καρτα γραφικων δεν δεχονται τις ιδιες ρομς.Και το i9100 εχει τρελη υποστηριξη εκει απο τους XDA σε σχεση με το φτωχο σε ρομς i9100G. Σε γενικές γραμμές φίλε και σε benchmarks είναι σαφώς ανώτερο το GT-I9100 από το GT-I9100G.Δεν έχει τον CPU Exynos το I9100G και ούτε την GPU Mali-400MP.Και απ'ότι γράφουν σε διάφορα forums λέει ότι είναι max 1.2GHz στον CPU αλλά είναι χρονισμένος στα 1008 MHz και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ζεσταίνεται το I9100G όπως το I9100 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Και δε με λες ρε μάκη το supersu είναι καλύτερο από το superuser? Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Γεια σου κι εσένα Κωστή μου.!:) Παλιότερα μου είχε ζητήσει κι εμένα ενημέρωση το Superuser (στο xperia mini) και του την είχα κάνει κανονικά, εννοείται ότι δεν είχα παρατηρήσει κάποια διαφορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας.. μάλιστα κάποια στιγμή μέσα στο μενού του είχα ενημερώσει και τα binary files του και ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν αυτά τα αρχεία.. στο S2 τώρα έκανα το root και στο Superuser δεν μπορούσε να κάνει update στα binary files αφού προσπαθούσα και κατέληγε συνεχώς στο "Αποτυχία". Παρατήρησα πάντως ότι το ανάφεραν πολλοί και μέσα στα σχόλια του Superuser.. Κάποια στιγμή είπα να δοκιμάσω και το SuperSU στο S2 και τελικά -χωρίς να θυμάμαι καν πως- κατάφερα να αντικαταστήσω το Superuser (μου την είχε δώσει που δεν έκανε το update κι ας μην ξέρω ποια η ουσία του :lol: ) με το SuperSU, όλα πάντως δούλευαν και εξακολουθούν να δουλεύουν σωστά και με τα δύο προγράμματα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι στραβό σε κανένα (το Superuser έφυγε μόλις μπήκε το SuperSU βέβαια). Τώρα όσον αφορά το δικό σου update πιστεύω ότι είτε το κάνεις είτε όχι, ένα και το αυτό. Ίσα ίσα που θα απαλλαγείς κι απ'την ειδοποίηση του Play.. αλλά, περίμενε και μια δεύτερη γνώμη καλύτερα για πιο σίγουρα..:) Εdit: Μ'αυτόν εδώ τον τρόπο έκανα τη μετάβαση από Superuser σε SuperSU ;) Thanks τρελο αγορι!!! Φανταζομαι το supersu κανει την ιδια ακριβως δουλεια με το su. Θα το αναβαθμισω.. στην χειροτερη ξανακανω root.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σε γενικές γραμμές φίλε και σε benchmarks είναι σαφώς ανώτερο το GT-I9100 από το GT-I9100G.Δεν έχει τον CPU Exynos το I9100G και ούτε την GPU Mali-400MP.Και απ'ότι γράφουν σε διάφορα forums λέει ότι είναι max 1.2GHz στον CPU αλλά είναι χρονισμένος στα 1008 MHz και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ζεσταίνεται το I9100G όπως το I9100 Αν και ειμαστε offtopic στα benchmarks ναι ειχαν διαφορα,στην πραξη ομως οχι.Θελω να πω πως και τα απαιτητικα παιχνιδια τα επαιζε απροβληματιστα.Ναι σαφως εχουν διαφορα αλλα οχι τοση που να το καταλαβαινεις. Χρονισμενο στα 1,2 Ghz ειναι και το G.Ισως καποιες παρτιδες ειχαν παιξει στο 1ghz αλλα τα περισσοτερα στα 1,2 ηταν.Ετσι το διαφημιζει η Samsung ετσι το ειδα και στην πραξη κι εγω. Η πιο ουσιαστικη διαφορα ειναι στην Gpu που ειναι στα 30fps κι οχι στα 60 που ειναι το i9100.Ομως κι αυτο φτιαχνεται. Οσο αφορα το ζεσταμα και την μπαταρια που λενε εμενα και τα 2 το ιδιο ζεσταινονται κι η μπαταρια το ιδιο κραταει.Δεν παρατηρησα διαφορα.Ισως οι διαφορες να ηταν στην Gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια.. Ρωτησα και σε αλλο topic αλλα ειπα μηπως παρω και καμια αλλη απαντηση εδω που βλεπω μεγαλυτερη κινηση! Το προβημα μου ειναι το εξης: Ενω το κινητο δουλευει κανονικα και εχω πχ 60% μπαταρια οταν ειμαι στο ιντερνετ(ειτε με wifi ειτε με 3g) ξαφνηκα το κινητο χανει το σημα, το κινητο σβηνει κ οταν το ξαναανοιξω λεει οτι μενει πολυ λιγοτερο πχ 12% ή σε μερικες περιπτωσεις και 1%. Τετοιο προβλημα δεν εχω ποτε οταν το κινητο ειναι σε φορτιση. Επισης εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα firmwares και καμια διαφορα. Τωρα εχω την ελληνικη 4,0,4 , εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα παλι τα ιδια.. Έχει συμβει και σε κανενα αλλο; Τι μπορει να φταίει; Μου ειπαν να κανω root και wipe battery αλλα στην απορια που εκανα για το root δεν πηρα απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια.. Ρωτησα και σε αλλο topic αλλα ειπα μηπως παρω και καμια αλλη απαντηση εδω που βλεπω μεγαλυτερη κινηση! Το προβημα μου ειναι το εξης: Ενω το κινητο δουλευει κανονικα και εχω πχ 60% μπαταρια οταν ειμαι στο ιντερνετ(ειτε με wifi ειτε με 3g) ξαφνηκα το κινητο χανει το σημα, το κινητο σβηνει κ οταν το ξαναανοιξω λεει οτι μενει πολυ λιγοτερο πχ 12% ή σε μερικες περιπτωσεις και 1%. Τετοιο προβλημα δεν εχω ποτε οταν το κινητο ειναι σε φορτιση. Επισης εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα firmwares και καμια διαφορα. Τωρα εχω την ελληνικη 4,0,4 , εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα παλι τα ιδια.. Έχει συμβει και σε κανενα αλλο; Τι μπορει να φταίει; Μου ειπαν να κανω root και wipe battery αλλα στην απορια που εκανα για το root δεν πηρα απαντηση... Βάλε τον LPX Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια.. Ρωτησα και σε αλλο topic αλλα ειπα μηπως παρω και καμια αλλη απαντηση εδω που βλεπω μεγαλυτερη κινηση! Το προβημα μου ειναι το εξης: Ενω το κινητο δουλευει κανονικα και εχω πχ 60% μπαταρια οταν ειμαι στο ιντερνετ(ειτε με wifi ειτε με 3g) ξαφνηκα το κινητο χανει το σημα, το κινητο σβηνει κ οταν το ξαναανοιξω λεει οτι μενει πολυ λιγοτερο πχ 12% ή σε μερικες περιπτωσεις και 1%. Τετοιο προβλημα δεν εχω ποτε οταν το κινητο ειναι σε φορτιση. Επισης εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα firmwares και καμια διαφορα. Τωρα εχω την ελληνικη 4,0,4 , εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα παλι τα ιδια.. Έχει συμβει και σε κανενα αλλο; Τι μπορει να φταίει; Μου ειπαν να κανω root και wipe battery αλλα στην απορια που εκανα για το root δεν πηρα απαντηση... Προσωπική γνώμη είναι οτι από την στιγμή που έχεις αλλάξει firmwares έχεις κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αποτελέσματα δεν είδες χρειάζεσαι καινούργια μπαταριά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Κι αν εχεις εγγυηση και την αποδειξη φορεσε του τη ρομ που ειχε οταν το αγορασες και πηγαινε το στην smartec να στην αλλαξουν αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια.. Ρωτησα και σε αλλο topic αλλα ειπα μηπως παρω και καμια αλλη απαντηση εδω που βλεπω μεγαλυτερη κινηση! Το προβημα μου ειναι το εξης: Ενω το κινητο δουλευει κανονικα και εχω πχ 60% μπαταρια οταν ειμαι στο ιντερνετ(ειτε με wifi ειτε με 3g) ξαφνηκα το κινητο χανει το σημα, το κινητο σβηνει κ οταν το ξαναανοιξω λεει οτι μενει πολυ λιγοτερο πχ 12% ή σε μερικες περιπτωσεις και 1%. Τετοιο προβλημα δεν εχω ποτε οταν το κινητο ειναι σε φορτιση. Επισης εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα firmwares και καμια διαφορα. Τωρα εχω την ελληνικη 4,0,4 , εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα παλι τα ιδια.. Έχει συμβει και σε κανενα αλλο; Τι μπορει να φταίει; Μου ειπαν να κανω root και wipe battery αλλα στην απορια που εκανα για το root δεν πηρα απαντηση... Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισε φιλαρακι μου.. Να σε ρωτησω, το S2 σου ειναι απο τις πρωτες παρτιδες? Το αγορασες Σεπτεμβρη-Οκτωβρη του 2011?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ναι απο τα πρωτα ειναι καπου εκει το ειχα παρει... Το φιλαρακι σου τι εκανε τελικα? Η μπαταρια εχει 2 χρονια εγγυηση οπως το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φίλε μου.Εγώ που το πήρα πρίν 2.5 μήνες.Κανένα πρόβλημα από αυτά που ανέφερες δεν συνάντησα.Όπως και ένας φίλος μου που το πήρε μετά από εμένα και το έχει σχεδόν ένα μήνα.Δεν μου είπε τίποτα για προβλήματα κ.τ.λ. Όλα οσα αναφέρεις δουλεύουν ρολόϊ και γενικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει και πολλά firmwares εκτός του official.Custom roms κ.τ.λ. και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Έχω ρουτάρει την συσκευή, έχω ξεκλειδώσει το όριο του επεξεργαστή και τον τρέχω στα 1.4GHz από 1.2 που είναι default και μπορεί να πάει μέχρι και 1.6GHz και εώς τώρα δεν συνάντησα κάτι.Η συσκευή όταν την λιώνω με wi-fi, games, downloads κ.τ.λ. ζεσταίνεται πολύ.Αυτό είναι το μόνο που παρατήρησα.Αλλά έχω διαβάσει ότι όντως συμβαίνει αυτό στο S2 GT-I9100. To Jelly Bean θα το πάρει κανονικά.Το ανακοίνωσε επίσημα η Samsung.Μέσα στον Νοέμβριο ή λίγο αργότερα ή κάπου εκεί. Και για να σιγουρευτείς χωρίς αμφιβολίες μπορείς να τσεκάρεις εδώ http://techblog.gr/mobile/samsung-android-4-1-jelly-bean-updates-89356/ κι ο ίδιος. Η μπαταρία σε έντονη χρήση ξοδεύεται μέσα σε μια μέρα σχεδόν.Το μόνο που σκέφτομαι στο θέμα S2 είναι να πάρω την Genuine μπαταρία των 2000mhA από τα 1650 που έχει ήδη ώστε να έχω ακόμα πιο ήσυχο το κεφάλι μου. Αν τελικά το αγοράσεις.Πρόσεξε οπωσδήποτε το κομμάτι που θα πάρεις να είναι το μοντέο Samsung Galaxy S2 GT-I9100 και όχι το GT-I9100G.Αυτό λένε και τα παιδιά εδω μέσα στον καθένα που πάει να πάρει τώρα το S2 απ'ότι έχω παρατηρήσει.Είναι ανώτερο το GT-I9100 από ότι έχω διαβάσει στην σύγκριση και σε άλλα forums και στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών gpu, 3D graphics κ.τ.λ. Το Ι9100 έχει καλύτερο επεξεργαστή, τον γνωστό Exynos της Samsung, χρονισμένο max στα 1.2GHz ενώ το Ι9100G στα 1008MHz default χρονισμό με max όριο τα 1.2GHz όπου για να τα πιάσει προφανώς θέλει ξεκλείδωμα και overclocking.Έπειτα το Ι9100 έχει καλυτερη gpu για γραφικά οπότε έχει και καλύτερη απόδοση σε 3D graphics.Τσέκαρε και εδώ http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ με λεπτομέριες Για να μην κάνεις λάθος στην αγορά αν προχωρήσεις τελικά, απλά θα κοιτάξεις το κουτί της συσκευής που γράφει από έξω GT-I9100 και για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος.Τους λές να το ενεργοποιήσεις χύμα χωρίς sim και με το που ενεργοποιηθεί η συσκευή σε λειτουργία σου εμφανίζει κι εκεί το GT-I9100.Δές αυτές τις εικόνες για να καταλάβεις τί εννοώ: http://algo-java.numeriques.net/wp-content/uploads/2012/02/Samsung-Galaxy-S2-GT-I9100-vs-GT-I9100-Box.jpg http://algo-java.numeriques.net/wp-content/uploads/2012/02/Samsung-Galaxy-S2-GT-I9100G-GT-I9100-Boot-Up-Screen.jpg Αυτά από εμένα.Τελική άποψη μου είναι πώς είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη συσκευή ώς χρήστης Android και Samsung 1ης φοράς ;) Φιλε μου καλησπερα κ σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου κ τον κοπο να βοηθησεις ... ησουνα κατατοπιστικοτατος κ με λεπτομερειες !!! Τελικα αποφασισα κ εγω να αγορασω το Ν01 κιν για περυσι ...αφου ο μεγαλος αδερφος Siii παιζει μπαλα μονος του φετος :lol: :lol: Επειδη εχω επιδοτηση cosmote περα απο ΠΛΑΙΣΙΟ υπαρχει κανενα skroytzομαγαζο η κατι παρεμφερες υποψη για αγορες ? Thanks κ παλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σε 4.0.4 η μπάρα στις επαφές δεξιά υπάρχει τροπος να αλλάξει και να γίνει όπως σε 2.3.6 ή 2.3.5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ναι απο τα πρωτα ειναι καπου εκει το ειχα παρει... Το φιλαρακι σου τι εκανε τελικα? Η μπαταρια εχει 2 χρονια εγγυηση οπως το τηλεφωνο? Ειναι θεμα πλακετας.. Το S2 του φιλου, πηγε 2 φορες smartec και του το εβαζαν ως "επισκευη" και μετα απο 3 μερες χρησης παλι τα ιδια.. Ωσπου το εστειλε 3η φορα και ζητουσε αντικατασταση.. Βεβαια δεν του εκαναν και υστερα απο φασαρια πηρε τα λεφτα του πισω.. Κατεληξε να παραγγειλει το S3 απο Γαλλια με 520 euro.. Συγκεκριμενα, ειχαμε αυτη την κουβεντα προχθες παλι.. Θυμαμαι πως το κινητο το ειχε παρει Σεπτεμβρη και η μπαταρια του ηταν κατασκευης Σεπτεμβρη.. Επειδη ασχολειται χρονια με smartphone και συγκεκριμενα Samsung (απο omnia), μου ελεγε πως το ειχαν αυτο το θεμα καποια κινητα απο τις πρωτες φουρνιες.. Ελεγε πως ειχε διαβασει αντιστοιχες περιπτωσεις στο xda.. :( Το μονο που νπορω να σου προτεινω ειναι ενα calibrate στην μπαταρια μπας και ισιωσει.. Αλλιως smartec.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Οταν λες calibrate τι εννοεις? Να κανω το wipe battery τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σε 4.0.4 η μπάρα στις επαφές δεξιά υπάρχει τροπος να αλλάξει και να γίνει όπως σε 2.3.6 ή 2.3.5 ? Εννοεις με ελληνικα. Οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Οταν λες calibrate τι εννοεις? Να κανω το wipe battery τελικα? Τσέκαρε εδώ.. Λέει: 1. Turn off your phone. 2. Fully Charge. 3. When getting 100% signal, unplug quickly. 4. Pull off the battery and put it anywhere. 5. Wait for 180 seconds exactly (be careful ) 6. Meanwhile, take this opportunity to dust off the internal compartment. 7. Put back the battery on the right side. 8. Turn on the phone. 9. Pray the Battery god 10. ... and voilà ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts