Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.Οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγο.Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου:PDA:KG2/PHONE:KG1/CSC:KF1(COS) και

Πιο προσφατη εκδοση υλικολογισμικου:PDA:KG2/PHONE:KG1/CSC:KF1(COS) παλι το ιδιο.

Λεγοντας:Αυτο ειναι το ποιο προσφατο Λογισμικο.

1)Εχω stock rom 2.3.3 και χωρις root λογικα δεν επρεπε να εβλεπε την 2.3.4;

2}To PDA: PHONE: CSC: πως τα βλεπω;

1) δεν εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση! υπαρχουν και αλλλοι που περιμενενουν! αν βιαζεσαι βαλτην απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

2) στον dialer πατας *# 1234 #

παιδια ξερει κανεις τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο εκδοσεις ;

KE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR).

KF3 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR)

Edited by tasosp1984
Huawei p20 pro

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1) δεν εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση! υπαρχουν και αλλλοι που περιμενενουν! αν βιαζεσαι βαλτην απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

Ευχαριστω πολυ φιλε.PDA:I9100BOKG2 PHONE:I9100BOKG1 CSC:I9100COSKF1

Αραγε περιμενουν ολοι την official σε 2.3.4;

Το link με τα firmware που μου εστειλες ειναι unofficial τροπος;

Απο εκει που το πηρα το κινητο μου ειπαν οτι ειναι Ελληνικη συσκευη ειχε μεσα και Ελληνικο

εγχειριδιο.Πως ομως μπορω να γνωριζω αν ειναι οντως 100% Ελληνικη συσκευη.

Sorry αν σε ζαλισα αλλα εχθες το πηρα εχω διαβασει 53 σελιδες το post part II για το κινιτο μας

αλλα μπερδευτηκα.Πριν ειχα το LG 2X καμια σχεση ομως εδω μιλαμε για την κορυφη.

Απο εκει που το πηρα το κινητο μου ειπαν οτι ειναι Ελληνικη συσκευη ειχε μεσα και Ελληνικο

Sorry αν σε ζαλισα αλλα εχθες το πηρα εχω διαβασει 53 σελιδες το post part II για το κινιτο μας

στειλε τα στοιχεια της συσκευης σου ( οπως και τα δικα μου απο κατω) να σου πω κατα 99% !

τωρα για το 100 % παρε τηλεφωνακι την σαμμυ δωσε τους το ιμει και θα σου πουν :)

το λινκ που εδωσα ειναι επισημες εκδοσεις! απο οτι λεει και στο λινκ !

Huawei p20 pro

καλημερα, σκεφτομαι να το παρω το κινητο.

εχω βρει παραεισαγωγης απο γερμανια και ελληνικο.

το γερμανικο μου ειπαν εχει και ελληνικα. ταχει απο μονο του η τα εχουν περασει εδω?

παντως μιλησα και με την αντιπροωπεια της σαμσουνκγ και μου ειπαν οτι αν παρω κινητο απο γερμανια κλπ εχει μεσα η συσκευασια πανευρωπαικη εγγυηση για 2 χρονια.

τι να προτιμησω? το ελληνικο η το εξωτερικου?

στειλε τα στοιχεια της συσκευης σου ( οπως και τα δικα μου απο κατω) να σου πω κατα 99% !

τωρα για το 100 % παρε τηλεφωνακι την σαμμυ δωσε τους το ιμει και θα σου πουν :)

το λινκ που εδωσα ειναι επισημες εκδοσεις! απο οτι λεει και στο λινκ !

Να σαι καλα φιλε πηρα στην σαμμυ θα επικοινωνησουν μαζι μου και θα μου πουν.

Μαλλον θα μεινω στην 2.3.3 που δουλευει κομπλε μεχρι στιγμης γιατι απο οτι διαβαζω στην 2.3.4 εχει προβληματα σε μερικους και σε

αλλους οχι και περιμενουν official την 2.3.5 για να λυθουν.

καλημερα, σκεφτομαι να το παρω το κινητο.

εχω βρει παραεισαγωγης απο γερμανια και ελληνικο.

το γερμανικο μου ειπαν εχει και ελληνικα. ταχει απο μονο του η τα εχουν περασει εδω?

παντως μιλησα και με την αντιπροωπεια της σαμσουνκγ και μου ειπαν οτι αν παρω κινητο απο γερμανια κλπ εχει μεσα η συσκευασια πανευρωπαικη εγγυηση για 2 χρονια.

τι να προτιμησω? το ελληνικο η το εξωτερικου?

να προτιμησεις οτι ειναι καλυτερο για την τσεπη σου ! προσωπικα το δικο μου ειναι γαλλικο! και το βαφτησα ελληνικο με την αναλογη εκδοση. αν θες ετσι απο περιεργεια στειλε μου pm να μου πεις απο ποιο μαγαζι το βρηκες γερμανικο και ποσα ευρωπουλα !

Huawei p20 pro

Θέλω μια εφαρμογή που να δείχνει το ποσοστό μπαταρίας. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?

Για να περάσει κάποιος μόνος του την 2.3.4 η την 2.3.5 αφού το ΚΙES δεν μου δίνει αναβάθμιση πρέπει το κινητο να είναι root?

root δεν χρειαζεσαι να εισαι για να περασεις τις επισημες 2.3.4 η 2.3.5, root πρεπει να εισαι μονο αν θες να περασεις custom roms (πειραγμενες εκδοσεις)

αν ακολουθησεις τις οδηγιες του αντιστοιχου ποστ θα μπορεσεις σχετικα ευκολα να περασεις την rom που θες.

υπαρχει επισης ''επισημη'' 2.3.5 η οποια ειναι root χωρις να χρειαστεις να κανεις εσυ κατι αλλο.

απλως προσοχη!!!!!!!! αν το δοκιμασεις διαβασε πολυ καλα τις οδηγιες και ακολουθησε τα βηματα με θρησκευτικη ευλαβια.

root δεν χρειαζεσαι να εισαι για να περασεις τις επισημες 2.3.4 η 2.3.5, root πρεπει να εισαι μονο αν θες να περασεις custom roms (πειραγμενες εκδοσεις)

αν ακολουθησεις τις οδηγιες του αντιστοιχου ποστ θα μπορεσεις σχετικα ευκολα να περασεις την rom που θες.

υπαρχει επισης ''επισημη'' 2.3.5 η οποια ειναι root χωρις να χρειαστεις να κανεις εσυ κατι αλλο.

απλως προσοχη!!!!!!!! αν το δοκιμασεις διαβασε πολυ καλα τις οδηγιες και ακολουθησε τα βηματα με θρησκευτικη ευλαβια.

Σε ευχαριστω αλλα μάλλον θα περιμένω την kiss γιατί δεν έχω υπομονή να ασχοληθώ.

Εμένα πάντως η official 2.3.4 μου λειτουργεί απροβλημάτιστα.Ούτε battery drain, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε τπτ!Το κινητό πάει σφαίρα και έχω να του κάνω restart από τότε που πέρασα την 2.3.4.(πάνε 2 εβδομάδες από τότε)!

Ρε παιδιά κάθε φορά που κάνω restart μου πετάει ολες της εφαρμογές απο τους φακέλους και γίνεται μπαχαλο:devil:. Tι γινεται υπαρχει λυση? Ειμαι με 2.3.4 ΚΙ4 official.

Θέλω μια εφαρμογή που να δείχνει το ποσοστό μπαταρίας. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?

Το πιο χρήσιμο εργαλείο, για μένα, είναι το Android system info το οποίο έχει και τις πληροφορίες για την μπαταρία.

Φιλικά Γιώργος

Είναι συσκευή Cosmote

Είναι συσκευή Cosmote

Ναι οντως ειναι Ελληνικη συσκευη με πηραν τηλεφωνο απο την Samsung.Thanks ;)

κανω αναβαθμιση το kies και καθε τρεισ κ λιγο σταματαει κ μου βγαζει μηνυμα "δεν ειναι δυνατη δυνατη η συνδεση στο ιντερνet.θελετε να ελεγξετε τη συνδεση και να δοκιμασετε ξανα" εν τω μεταξυ ιντερνετ εχω κανονικα!

και εμενα παιδια το ιδιο παει μια χαρα και ολα καλα κανενα απολυτος προβλημα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά κάθε φορά που κάνω restart μου πετάει ολες της εφαρμογές απο τους φακέλους και γίνεται μπαχαλο:devil:. Tι γινεται υπαρχει λυση? Ειμαι με 2.3.4 ΚΙ4 official.

Καί εμένα τό ίδιο μού κάνει .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καί εμένα τό ίδιο μού κάνει .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ειχα το ιδιο προβλημα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμ. και εφτιαξε

επισης ο bootloader τι σημαινει ? η KI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr (sales code EUR) εχει νεο bootloader ? γιατι δεν μου δουλευει το usb jig?

Huawei p20 pro

Δεν γνώριζα καν ότι έχει κ μπορεί να μπει σε λειτουργία ασφαλείας..

Εν ολίγοις στο σπίτι σου το Odin δεν βλέπει το S2? Δοκίμασες να περάσεις ξανά το KIES για να πάρει τους σωστούς drivers του κινητού το pc σου?

Όταν έχεις ανοιχτό το Odin έχεις σίγουρα κλειστό το KIES ? Είναι το S2 σε download mode?

Στο σπίτι μου το S2 δουλεύει. Το odin δεν συνδέεται. Το αντίστροφο γίνεται στο γραφείο.

Το kies ναι υποτίθεται ότι είναι κλειστό. Τώρα αν δουλεύει από πίσω δεν ξέρω.

Άρα να απεγκαταστήσω το Kies και να το στήσω και πάλι.

Αυτό ακριβώς μου κάνει και εμένα και μου την έχει δώσει!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Στο σπίτι μου το S2 δουλεύει. Το odin δεν συνδέεται. Το αντίστροφο γίνεται στο γραφείο.

Το kies ναι υποτίθεται ότι είναι κλειστό. Τώρα αν δουλεύει από πίσω δεν ξέρω.

Άρα να απεγκαταστήσω το Kies και να το στήσω και πάλι.

Για να δεις αν τρεχει απο πισω πατα alt-control-delete και απο κει διαχειριση εφαρμογων.θα δεις αν τρεχει τιποτα σχετικο με το kies.ειναι 2-3 συνηθως.αμα βρεις κατι τερματισε τα και δοκιμασε παλι

Ενα ερωτημα απο μενα.Η ΚΙ3 γιατι δεν υπαρχει στο thread με τα firmwares?

Edited by sarpan

Καλησπέρα, συνδέω το κινητό με το kies και μου λεει να επανασυνδέσω την συσκευή με pc studio. Πως στο καλό το κάνω?

Άσχετο το kies είναι αρκετά αργό υπάρχει άλλο πρόγραμμα σχετικό ?

Πότε θα έχουμε νέο λογισμικό, αυτό θα είναι το Ice Cream Sandwich?

Γιατί λέει σε αυτό το άρθρο ( http://androidgreece.gr/2011/10/18/native-screenshots-%CF%83%CF%84%CE%BF-ice-cream-sandwich/ ) οτι στην νεα έκδοση θα έχουμε screenshots όταν και τώρα έχουμε πατώντας menu και lock?

Edited by stakas86
Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)