Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ξαφνικά δεν μου συγχρονίζει πλέον με τις επάφες του gmail.Τι μπορεί να φταίει;

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη θα αγοραστει used μαλλον...για να δω εκεινη την ωρα οτι δεν ειναι το G...θα βγαλω το πισω καπακι,μετα την μπαταρια κ θα δω τι γραφει πισω ε?

Εκτος και αν φαινεται αν πληκτρολογησω κατι ξερω γω..

καλημερα,υπαρχει τροπος να μην επηρεαζεται ο ηχος εισερχομενης κλησης απο το volume buton?γιατι αν για καποιο λογο το μειωσουμε στην αναμονη,χαμηλωνουν τελειως και οι εισερχομενες κλησεις με ευνοητα αρνητικα απολτελεσματα

Ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν.Πηρα στην Smartec για αλλαγη Digitizer και εργασια μαζι 140e καλη τιμη μου φενεται.

παιδια καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης απο τη smartec του πλαστικου του κινητου; εννοω το πλαστικο που βρισκεται γυρω γυρω απο το κινητο. αν ναι ποσο κοστιζει περιπουα
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

καλησπερα.

εχω ξαναρωτησει και παρολο που εκανα οτι μου ειπανε τα παιδια το προβλημα παραμένει.

εχω το gosms και στα μυνηματα μεσα στην συνομιλια ειναι 2 ωρες μπροστα η ωρα στα εισερχομενα.εχω βαλει στο χειροκηνητο την ωρα του τηλεφωνου αλλα παραμενει το προβλημα.οταν στελνω εγω ολα οκ.

υπάρχει κάποια λυση?

ευχαριστώ.

Θελω να παιξω ενα παιχνιδι το οποιο ειναι online σε ενα site και θελω να το παιξω μεσο κινητου...αλλα δεν εχω πληκτρολογιο για να παιξω .να κινησω τον παιχτη και ολα αυτα.δηλαδη χρειαζομαι κατι σαν πληκτρολογιο για να παιξω.τι πρεπει να κανω για αυτο?

ξερει κανεις στο sosial hub της samsung μου βγαζει κατω απο τους λογαριασμους μου ενα κιτρινο στρογυλο με ενα P μεσα??????????????επισεις το εχω βαλει να μην κανει αυτοματο συντονισμο αλλα αυτο που κ που το βραδυ κανει μονο του!!!

επισεις εβαλα μεσω odin την επισημη ελλινηκη ics 4.0.3 αλλα αποτι βλεπω τα προγραματα που ειχα με την προηγουμενη ρομ ειναι ολα μεσα δεν επρεπε να ειχαν σβηστη?? ειναι σωστο αυτο??? πως μπορο να κανω φορματ να τα σβησω ολα???

Edited by manolis_33

Θελω να παιξω ενα παιχνιδι το οποιο ειναι online σε ενα site και θελω να το παιξω μεσο κινητου...αλλα δεν εχω πληκτρολογιο για να παιξω .να κινησω τον παιχτη και ολα αυτα.δηλαδη χρειαζομαι κατι σαν πληκτρολογιο για να παιξω.τι πρεπει να κανω για αυτο?

τι να κανεις ? Bluetooth Keyboard http://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Keyboard-Samsung-Galaxy-i9100/dp/B004ZNN8IY

θυμαται καποιος ποτε πρωτο κυκλοφόρησε το s2 και ποσο ειχε τότε.

Τελος Μαΐου πρεπει να κυκλοφόρησε και ειχε γυρω στα 600 ευρω

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα,

Πως μπορώ να περάσω τις επαφές που έχω από το omnia i900 στο SAMSUNG GALAXY S 2 ;

Ευχαριστώ πολύ

Έκανα συγχρονισμό και κατέβασα τις επαφές στο outlook 2007,τις έκανα εξαγωγή σε CSV και μετά εισαγωγή στο gmail για να κάνω συγχρονισμό με το SII.

Το έκανε,μου εμφάνισε όλες τις επαφές αλλά εμφανίζονται σαν Ρώσικα και δε καταλαβαίνω τίποτα,μια ιδέα πως θα εμφανίζονται στα ελληνικά ;;;

Ευχαριστώ πολύ

Edited by giorgakis28

καλησπέρα,

Πως μπορώ να περάσω τις επαφές που έχω από το omnia i900 στο SAMSUNG GALAXY S 2 ;

Ευχαριστώ πολύ

Έκανα συγχρονισμό και κατέβασα τις επαφές στο outlook 2007,τις έκανα εξαγωγή σε CSV και μετά εισαγωγή στο gmail για να κάνω συγχρονισμό με το SII.

Το έκανε,μου εμφάνισε όλες τις επαφές αλλά εμφανίζονται σαν Ρώσικα και δε καταλαβαίνω τίποτα,μια ιδέα πως θα εμφανίζονται στα ελληνικά ;;;

Ευχαριστώ πολύ

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σίγουρα αλλά δοκίμασε να μετατρέψεις το csv αρχείο σου σε vcf http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170972

Μετά περνάς το vcf στην εξωτερική sd σου. Πας στις επαφές και πατάς μενού- εισαγωγή /εξαγωγή -εισαγωγή από sd και επιλέγεις το vcf.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοεις το μεσαιο πλαστικο πλαισιο της συσκευης προφανως.

Επειδη εψαχνα και εγω κατι τετοιο, αλλα τελικα δεν προχωρησα στην αγορα του,

το ειχα βρει σε καποιο Online καταστημα στο Αιγαλεω, γυρω στα 22 ευρω, αν δε κανω λαθος.

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8267

Στη συσκευασια νομιζω, δινουν μαζι και τα ειδικα κατσαβιδακια, βιδουλες και λοιπα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όχι, δυστυχώς.

Μαλλον το βλεπω να το αφηνουν στην προβληματικη κ πολυ προχειρη 4.0.3

IPhone 15 Pro 

Μαλλον το βλεπω να το αφηνουν στην προβληματικη κ πολυ προχειρη 4.0.3

Κάπως έτσι ειναι δυστυχως.

Αν και προσωπικα με την LP7 4.0.3 δεν έχω κανενα προβλημα

καλημερα,υπαρχει τροπος να μην επηρεαζεται ο ηχος εισερχομενης κλησης απο το volume buton?γιατι αν για καποιο λογο το μειωσουμε στην αναμονη,χαμηλωνουν τελειως και οι εισερχομενες κλησεις με ευνοητα αρνητικα απολτελεσματα
κανεις ρε παιδια;μωρε μπραβο!!!!

Τι εννοεις ακριβως?

Την στιγμη που μιλας να πατας το volume down, η οταν χτυπα το κινητο να χαμηλωνεις την ενταση?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κάπως έτσι ειναι δυστυχως.

Αν και προσωπικα με την LP7 4.0.3 δεν έχω κανενα προβλημα

Εχω ξενερωσει με τον browser που πολλες φορες κολαει κ με πεταει εξω οπως επισης κ στις επαφες με τα κενα στα νουμερα.....ξεχασμενα γερμανικα στο ηχοι....

IPhone 15 Pro 

Βρε παιδια δεν προκυπτει απο πουθενα οτι δεν θα γινει αλλη αναβαθμιση στο S2 !!

Ισα-ισα που βγαινουν συνεχως νεα update. Την 4.0.4 θα την παρουμε σιγουρα....Εχει πολυ ψωμι ακομα το κινητακι...

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Θα αφησω ασχολιαστο το "μωρε μπραβο".

Οχι, με επισημη ρομ δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Οταν πατας τα πληκτρα εντασης θα επηρεαζεται 1. Ηχος κλησης 2. Ηχοι ειδοποιησεων, αν τα πατησεις ενω βλεπεις βιντεο η ακους μουσικη, μονο τοτε επηρεαζεται η ενταση των ηχων μεσων κ μενουν ανεπαφα τα παραπανω.

@scorpio3 Εχει τοσους αξιολογους Browser μην σκας με τον stock. Σχετικα με την αργοπορια της Samsung Hellas επισης δεν θα σχολιασω.. Για οσους δεν εχετε κανει root στη συσκευη σας απορω με την υπομονη σας (αν κ ακουσα καλα λογια για stock lpg)

Edited by Sofos_5

Εχω ξενερωσει με τον browser που πολλες φορες κολαει κ με πεταει εξω οπως επισης κ στις επαφες με τα κενα στα νουμερα.....ξεχασμενα γερμανικα στο ηχοι....

Νομιζω πως ηρθε η ωρα να φορεσεις custom rom.αν διαβασεις τους οδηγους για root και flashαρισμα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα δεις το κινητακι σου να απογειωνεται ;)

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Ισα ισα, o browser της συσκευης ειναι πολυ γρηγορος και απροβληματιστος απο την αναβαθμιση και μετα.

Και εγω την lp7 εχω και απορω γιατι μερικοι εχουν τοσα προβληματα με τις συσκευες τους.

Το μονο θεμα που εχω προσωπκα, ειναι πως καμια φορα, αργει καποια λιγα δευτερολεπτα να ανοιξει

ο τηλεφωνικος καταλογος οταν θελω να ψαξω καποια απο τις επαφες μου.

Τα κενα στα νουμερα παλι, δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλουν τοσο.

Βρε παιδια δεν προκυπτει απο πουθενα οτι δεν θα γινει αλλη αναβαθμιση στο S2 !!

Ισα-ισα που βγαινουν συνεχως νεα update. Την 4.0.4 θα την παρουμε σιγουρα....Εχει πολυ ψωμι ακομα το κινητακι...

Που βγαινουν update;;

Ισα ισα, o browser της συσκευης ειναι πολυ γρηγορος και απροβληματιστος απο την αναβαθμιση και μετα.

Και εγω την lp7 εχω και απορω γιατι μερικοι εχουν τοσα προβληματα με τις συσκευες τους.

Το μονο θεμα που εχω προσωπκα, ειναι πως καμια φορα, αργει καποια λιγα δευτερολεπτα να ανοιξει

ο τηλεφωνικος καταλογος οταν θελω να ψαξω καποια απο τις επαφες μου.

Τα κενα στα νουμερα παλι, δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλουν τοσο.

Δεν ξερω φιλε εμενα παντως κολαει πολλες φορες ασχετα αν ειναι πιο γρηγορος.....επισης το wireless αργει να κλειδωσει.....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)