Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να αναφέρω τη δική μου περίπτωση, το ψάχνω αλλά με τίποτα δε μου κολλάει γιατί μετά την αναβάθμιση σε 2.3.4 η μπαταρία μειώνεται με φοβερά γρήγορους ρυθμούς.

Όταν εννοώ γρήγορα, εννοώ ότι μηδενίζει σε 12 ώρες περίπου από την πλήρη φόρτιση, χωρίς ιδιαίτερη χρήση.

Πρό αναβάθμισης, μετά από 16 ώρες χρήσης έφτανε στο 25-30%

αν εισαι root δοκιμασε να κανεις freeze οτι τρεχει απο πισω και δεν το χρειαζεσαι...ενημερωση λογισμικου,hubs κτλ

επισης τσεκαρε αν εχεις πολλα widgets μηπως καποιο απο αυτα τρεχει συνεχεια απο πισω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μολις πηρα απαντηση απο την vodafone..

Customer Support, VF-GR προς Εμένα

προβολή λεπτομερειών 7:46 μ.μ. (Πριν από 58 λεπτά)

Αγαπητέ κύριε ......

Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δίκτυο μας δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Network Controlled Fast Dormancy.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Maria Kouki

On Line Customer Care

Email: ccsupport.gr@vodafone.com

οποτε οσοι ειναι συνδρομητες στο δικτυο της ανωτερο και εχουν ενεργοποιημενο το Fast Dormancy συμφωνα με το αρθρο εδω : http://www.ctrlplusz.com/2011/07/disable-fast-dormancy-improve-battery-life-on-the-galaxy-s-ii/ το τηλεφωνο εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας!

φιλε parafron πως κανουμε freeze???

Edited by tasosp1984
Huawei p20 pro

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Δείχνει να λειτουργεί έτσι.

Απλα διαβαζω τις κριτικές στο GoSMS app και δεν αναφερει κατι τετοιο.

Οτι θελει δηλ και αλλο προσθετο.

Ολοι αναφερουν οτι λειτουργει αν αλλαξεις το Locale settings.

Για να αναφέρω τη δική μου περίπτωση, το ψάχνω αλλά με τίποτα δε μου κολλάει γιατί μετά την αναβάθμιση σε 2.3.4 η μπαταρία μειώνεται με φοβερά γρήγορους ρυθμούς.

Όταν εννοώ γρήγορα, εννοώ ότι μηδενίζει σε 12 ώρες περίπου από την πλήρη φόρτιση, χωρίς ιδιαίτερη χρήση.

Πρό αναβάθμισης, μετά από 16 ώρες χρήσης έφτανε στο 25-30%

Κάτι πρέπει να συμβαίνει στη συσκευή σου που θα πρέπει να ψάξεις μάλλον, μπορεί να φταίει εφαρμογή-ες για την κατανάλωση αυτή.

Εγώ έχω την 2.3.4 μερικές ημέρες και απο κατανάλωση είμαι πολύ καλά, στο 24ωρο έχω υπόλοιπο 40-30% ανάλογα με την χρήση. Δεν έχω 3G συνέχεια ανοικτό, το ανοίγω 2-3 φορές την ημέρα και το κλείνω, το ίδιο και με το wifi, bluetooth συνέχεια ανοικτό, αλλά κάνω πολλά τηλέφωνα και γενικά αρκετή χρήση.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αγαπητέ κύριε ......

Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δίκτυο μας δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Network Controlled Fast Dormancy.

Maria Kouki

On Line Customer Care

οποτε οσοι ειναι συνδρομητες στο δικτυο της ανωτερο και εχουν ενεργοποιημενο το Fast Dormancy συμφωνα με το αρθρο εδω : http://www.ctrlplusz.com/2011/07/disable-fast-dormancy-improve-battery-life-on-the-galaxy-s-ii/ το τηλεφωνο εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας!

ευχαριστουμε φιλε για την πληροφορια!

αρα λογικα ουτε η cosmote θα το υποστηρίζει...

ευχαριστουμε φιλε για την πληροφορια!

αρα λογικα ουτε η cosmote θα το υποστηρίζει...

μια παρεα ειμαστε ολοι :)

αυτο θα το μαθουμε απο την ιδια την cosmote! οποτε οποιος εχει κοσμοτε και θελει ας στειλει να μαθει :)

Huawei p20 pro

Αγαπητέ κύριε ......

Maria Kouki

On Line Customer Care

στο λινκ για το αρθρο που εχεις το λεει ξεκαθαρα. κανε τα 3 βηματα που λεει και εισαι οκ

Νικήτας

μια παρεα ειμαστε ολοι :)

αυτο θα το μαθουμε απο την ιδια την cosmote! οποτε οποιος εχει κοσμοτε και θελει ας στειλει να μαθει :)

φιλε με ενδιαφερει εμενα γιατι ειμαι cosmote..:)

τι ακριβως εκανες ? τους εστειλες mail?

τηλεφωνικά δεν μπορουμε να το μαθουμε?

και παλι να εισαι καλα!

παντως οντως εχει διαφορα η μπαταρια! μεγαλη οχι αλλα εχει...

στο λινκ για το αρθρο που εχεις το λεει ξεκαθαρα. κανε τα 3 βηματα που λεει και εισαι οκ

χμμ σε τι ακριβως μου απαντας γιατι με μπερδεψες..

Huawei p20 pro

φιλε με ενδιαφερει εμενα γιατι ειμαι cosmote..:)

τι ακριβως εκανες ? τους εστειλες mail?

τηλεφωνικά δεν μπορουμε να το μαθουμε?

και παλι να εισαι καλα!

παντως οντως εχει διαφορα η μπαταρια! μεγαλη οχι αλλα εχει...

αν παρεις τηλεφωνο και την ρωτησεις για το fast dormancy η κοπελλια απο το cc της cosmote θα σου λεει ; τι ; τι ειναι αυτο ; κινητο ειναι ;;; χαχαχα! καλυτερα να στειλεις επισημα email για να να παρεις και επισημη απαντηση!

Huawei p20 pro

Κάτι πρέπει να συμβαίνει στη συσκευή σου που θα πρέπει να ψάξεις μάλλον, μπορεί να φταίει εφαρμογή-ες για την κατανάλωση αυτή.

Εγώ έχω την 2.3.4 μερικές ημέρες και απο κατανάλωση είμαι πολύ καλά, στο 24ωρο έχω υπόλοιπο 40-30% ανάλογα με την χρήση. Δεν έχω 3G συνέχεια ανοικτό, το ανοίγω 2-3 φορές την ημέρα και το κλείνω, το ίδιο και με το wifi, bluetooth συνέχεια ανοικτό, αλλά κάνω πολλά τηλέφωνα και γενικά αρκετή χρήση.

Προφανώς είναι κάποια ή κάποιες εφαρμογές που κάνουν τη ζημιά, θα προσπαθήσω να το ψάξω όσο μπορώ και θα ενημερώσω αν βρω άκρη.

Για αρχή εδώ και κάποιες μέρες έβγαλα τη διαχείριση ενέργειας, αλλά δε βελτιώθηκε κάτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το 3g το έχω αρκετά ανοιχτό και όταν δε δουλεύει αυτό, δουλεύει wi-fi.

Παρέλειψα να γράψω ότι δεν είμαι root κι έτσι δε μπορώ να κάνω freeze (όπως ανέφερε κάποιος φίλος) τις εφαρμογές του παρασκηνίου, όπως πχ hubs, χάρτες, λογαριασμός samsung και κάποια άλλα άχρηστα...

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Δείχνει να λειτουργεί έτσι.

Απλα διαβαζω τις κριτικές στο GoSMS app και δεν αναφερει κατι τετοιο.

Οτι θελει δηλ και αλλο προσθετο

Ολοι αναφερουν οτι λειτουργει αν αλλαξεις το Locale settings.

Δεν χρειαζεται να κατεβασεις καποιο language pack για την υποστηριξη των ελληνικών. Απλα κατεβαζεις το

Gosms pro και επιλεγεις απο τις sent settings το local support και εισαι ετοιμος!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Φιλε Τάσο αυτό κάνω,αλλά δε δέχεται 160 χαρακτηρες.

Αναφερω ακριβως και πιο πανω τι κανω.Το ακριβες path που ακολουθω.

Καταλαβα οτι το Greek Language Pack ειναι απλα για το εξελληνισμο του περιβαλλοντος της συσκευης.

Φιλε Τάσο αυτό κάνω,αλλά δε δέχεται 160 χαρακτηρες.

Αναφερω ακριβως και πιο πανω τι κανω.Το ακριβες path που ακολουθω.

Καταλαβα οτι το Greek Language Pack ειναι απλα για το εξελληνισμο του περιβαλλοντος της συσκευης.

Πρωτη φορα ακουω προβλημα με το gosms! Αν δε σου κανει κοπο δοκιμασε και το handcent sms που εχει επισης υποστηριξη ελληνικων και πες μας.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

@tasosp1984 επειδη εγω τα εχω διαγραψει τελειως ολα τα αχρηστα δεν μπορω να σου δωσω λεπτομερειες για freeze...αν κανεις ομως μια αναζητηση σιγουρα θα βρεις πως γινετε...

παντως να ξερεις πως χρειαζεσαι το titanium backup..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

1. οπως σωστα απαντησε η voda κανεις στην ελλαδα δεν υποστηριζει fast dormancy.. ειχα διαβασει προσφατα ενα αρθρο που ελεγε οτι ελαχιστα δικτυα παγκοσμιως το υποστηριζουν.. οποτε απενεργοποιηση με προσβαση στο ειδικο μενου πατωντας στον dialer *#9900#

2. απαραιτητο το root αλλα και το titanium για freezing εφαρμογων, κατι που ισως βελτιωσει την αυτονομια.. συνισταται με προσοχη..

3. οσοι εχετε battery drain ριξτε μια ματια στην κατανομη της καταναλωσης της μπαταριας..

πολυ σημαντικο ειναι τα διαστηματα που η οθονη ειναι απενεργοποιημενη (και εφοσον δεν εχετε αφησει καποια εφαρμογη ηθελημενα ενεργη πχ μουσικη) η συσκευη να πεφτει σε deep sleep κατι που φαινεται απο την μπαρα της αφυπνισης (νομιζω γιατι εγω το χω στα αγγλικα) αν δε συμβαινει κατι τετοιο σημαινει οτι κατι κραταει το κινητο συνεχως απασχολημενο.. εκει θελει ψαξιμο με τις εφαρμογες καθως και με το τι τρεχει (running services) στο παρασκηνιο.. προσωπικα ειδα μεγαλη βελτιωση στο συγκεκριμενο θεμα με την 2.3.5

Sent from my unique SGSII

Παιδιά ποια ειναι η τελευταια ROM που εχει γινει διαθεσιμη στο kies ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

στους περισσοτερους στην 2,3,4 σε ελαχιστους 2.3.5

ευχαριστω φιλε parafron!

Huawei p20 pro

στους περισσοτερους στην 2,3,4 σε ελαχιστους 2.3.5

ευχαριστω φιλε parafron!

Και σε μένα την 2.3.4 έκανε... αλλά δεν είναι περίεργο αυτή η "επιλεκτική" εγκατάσταση? και γιατί γίνεται κάτι τέτοιο?

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο

αν εισαι root δοκιμασε να κανεις freeze οτι τρεχει απο πισω και δεν το χρειαζεσαι...ενημερωση λογισμικου,hubs κτλ

επισης τσεκαρε αν εχεις πολλα widgets μηπως καποιο απο αυτα τρεχει συνεχεια απο πισω...

Εγώ είμαι ακόμα σε 2.3.3 stock + root (δεν πολυβιάζομαι γενικά με τις αναβαθμίσεις).

Γενικά έχω ΜΕΓΑΛΗ αυτονομία (κάνω όμως πολύ light χρήση, οπότε δεν μπορώ να θεωρηθώ "παράδειγμα"), και με την original extended της SAMSUNG, έχω "γράψει" τρελλά νούμερα (δεν σας λέω γιατί θα με κοροϊδεύετε :lol:).

Στο θέμα μας τώρα, μία (μόνο) φορά που είχα αφήσει την μπαταρία να πέσει κάτω από 10% και μου έβγαλε warning, μετά τη φόρτιση παρατήρησα μεγάλη πτώση (στα επίπεδα 20-25% σε 3 ώρες) με την ίδια light χρήση που κάνω ούτως ή άλλως.

Έκανα reboot και έστρωσε - προφανώς κάτι είχε κολλήσει. Ποτέ ξανά δεν είχα πρόβλημα, αλλά γενικά φορτίζω όταν πάει στο 30%. Αυτά.

παντως οσοι μετα απο αναβαθμιση εχετε περιεργες συμπεριφορες αυτο οφειλεται σε εφαρμογες σχεδον παντα.

και εγω οταν ειχα βαλει την 2.3.4 εκανε διαφορα κουλα αλλα απο τοτε που εσβησα κανα 2-3 εφαρμογες, εκ των οποιων η μια μονο ηταν μονμα ενεργη το κινητο επανηλθε στη φυσιολογικη του συμπεριφορα.

γενικα λογω των αναβαθμισεων υπαρχει ο κινδυνος καποια εφαρμογη να μην εχει τεσταριστει-ελεγχθει για αυτο το update με αποτελεσμα να δημιουργει επιπλοκες στο κινητο

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

μετα απο καμια 80αρια φλασαρισματα κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι πριν απο αλλαγη ρομ η πριν απο update να γινετε παντα full wipe....

δεν λεω οτι αν δεν γινει wipe θα εχει καποιος προβλημα αλλα για να ειστε 100% σιγουροι οτι ολα πηγαν καλα και δεν θα σας βγαλει κατι

στην πορεια...

και φυσικα να κανετε freeze ολα τα αχρηστα η με εναν root explorer να διαγραφετε απο τον φακελο system>app οτι δεν χρειαζεστε αλλα με προσοχη...

το οτι στελνω απο το iphone δεν νομιζω να σας κανει να μη παρετε στα σοβαρα τα λεγομενα μου... :rolleyes:

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Και σε μένα την 2.3.4 έκανε... αλλά δεν είναι περίεργο αυτή η "επιλεκτική" εγκατάσταση? και γιατί γίνεται κάτι τέτοιο?

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο

Λογικά τα παιδια που πήραν την αναβάθμιση 2.3.5 εχουν ευρωπαικες συσκευες και οχι της samsung hellas. Μια άλλη απορία. Οταν κανετε update απο kies σας σβηνονται ολα τα δεδομενα και εφαρμογες ή απλά περνιέται απο πάνω η αναβάθμιση;

Λογικά τα παιδια που πήραν την αναβάθμιση 2.3.5 εχουν ευρωπαικες συσκευες και οχι της samsung hellas. Μια άλλη απορία. Οταν κανετε update απο kies σας σβηνονται ολα τα δεδομενα και εφαρμογες ή απλά περνιέται απο πάνω η αναβάθμιση;

περνιεται απο πανω η αναβαθμιση μονο φιλε μου

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)