freddaras Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δεν εχω ιδεα φιλε...παντως η διαφορα στην καταναλωση ειναι αισθητη Sent from my iphone 4 εγω που εχω cosmote να το κανω? το εγραψα και αλλου! εδω διαβαζω διαφορετικες αποψεις! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111581 σε αλλους εκανε καλο και σε αλλους ζημια(το ιντερνετ εγινε πιο αργο κτλ κτλ κτλ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δηλαδη να το κανουμε disable;Μην παθει τπτ και τρεχουμε; δεν επαθε μεχρι τωρα ... που ειχαμε αγνοια . λες να το παθει τωρα που το ξερουμε ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Και γω το έκανα disable μόλις, για πρώτη φορα. Για να δούμε πως θα πάει Ετσι κι αλλιώς σπάνια χρησιμοποιώ 3g, να ναι καλά το wifi που το βρίσκεις παντού :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μαγκες τι να σας πω...εγω το εχω disable εδω και μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα...το εχω δει σε πολλους οδηγους για την μπαταρια και το προτεινουν και αρκετοι devs στο xda... Sent from my iphone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δεν επαθε μεχρι τωρα ... που ειχαμε αγνοια . λες να το παθει τωρα που το ξερουμε ;Ξεχασα να γραψω πως εχω cosmote;Παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 SamFirmwareAre this the Specifications of the Galaxy S III Rate this Entry 1 Comment by*SamFirmware *on 23 Minutes Ago at 09:26 PM (316 Views) Phandroid.com gots his hands on a sneaked picture of the Galaxy S III with some specifications: - 1.8 Dual Core Processor - 12 Megapixel - NFC - LTE* - 2GB of RAM - 4.6'' Super Amoled HD* The Galaxy S III is thinner than the Galaxy S II and is not using a curved screen like the Nexus Prime.* Via http://www.sammobile.com/entries/12-Are-this-the-Specifications-of-the-Galaxy-S-III Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ξεχασα να γραψω πως εχω cosmote;Παιζει ρολο; δεν ξερω αν οι ελληνικοι παροχοι το υποστηριζουν! προσωπικα εστειλα μειλ ρωτωντας το στην vodafone! τωρα ο φιλος που το εχει απενεργοποιημενο και εχει δει διαφορα ας μας πει και τι παροχο εχει ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μαγκες τι να σας πω...εγω το εχω disable εδω και μηνες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα...το εχω δει σε πολλους οδηγους για την μπαταρια και το προτεινουν και αρκετοι devs στο xda... Sent from my iphone κανεις χρηση του 3g στην συσκευη σου? γιατι εγω το χρησιμοποιω ολη την ώρα! για αυτο ρωταω αν ειδες εκει καποια διαφορα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δεν ξερω αν οι ελληνικοι παροχοι το υποστηριζουν! προσωπικα εστειλα μειλ ρωτωντας το στην vodafone! τωρα ο φιλος που το εχει απενεργοποιημενο και εχει δει διαφορα ας μας πει και τι παροχο εχει ! Vodafone εχω... κανεις χρηση του 3g στην συσκευη σου? γιατι εγω το χρησιμοποιω ολη την ώρα! για αυτο ρωταω αν ειδες εκει καποια διαφορα.:) Μια χαρα δουλευει το 3g.. δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Vodafone εχω... Μια χαρα δουλευει το 3g.. δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο Sent from my iphone 4 να το εχεις απενεργοποιημενο και να εχεις πληρη ταχυτητα 3G , H, H+ δεν νομιζω να υφισταται διοτι οταν το εχεις κλειστο δεν κανει τοσο συχνα συγχρονισμο με τις κυψελες και κατα συνεπεια δεν μπορεις να εχεις το μεγιστο της ταχυτητας του σηματος! εγω αυτο πιστευω Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 οκ σε ευχαριστώ για τις απαντησεις!:) αν παει κατι στραβα και θες να το επαναφέρεις απλα ανοιγεις το flight mode και τελος! ετσι δεν ειναι η καταλαβα λαθος? να το εχεις απενεργοποιημενο και να εχεις πληρη ταχυτητα 3G , H, H+ δεν νομιζω να υφισταται διοτι οταν το εχεις κλειστο δεν κανει τοσο συχνα συγχρονισμο με τις κυψελες και κατα συνεπεια δεν μπορεις να εχεις το μεγιστο της ταχυτητας του σηματος! εγω αυτο πιστευω και εγω κατι τετοιο φοβαμαι για αυτο δεν θελω να το πειραξω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 να το εχεις απενεργοποιημενο και να εχεις πληρη ταχυτητα 3G , H, H+ δεν νομιζω να υφισταται διοτι οταν το εχεις κλειστο δεν κανει τοσο συχνα συγχρονισμο με τις κυψελες και κατα συνεπεια δεν μπορεις να εχεις το μεγιστο της ταχυτητας του σηματος! εγω αυτο πιστευω δεν εχω κανει καποιο speed test για να δω τι παιζει... στο browsing παντως δε μπορω να καταλαβω αν υπαρχει προβλημα με την ταχυτητα αφου παει σφαιρα. @freddy πληκτρολογεις στον dialer *#9900# Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Oxi παιδια να το κανετε ,θα δειτε τρομερη διαφορα στην μπαταρια εκτος αν εχετε αμεση αναγκη το 3G , H και Η+ Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Oxi παιδια να το κανετε ,θα δειτε τρομερη διαφορα στην μπαταρια εκτος αν εχετε αμεση αναγκη το 3G , H και Η+ εγω προσωπικα χρησιμποιω το data plan ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι, για να σας βγάλω από τις διάφορες σκέψεις και να σας φύγει το άγχος για το fast dormancy, έκανα speedtest με το fast dormancy on και μετά με off. και οι δύο μετρήσεις έγιναν στο σπίτι μου, και το κινητό το άφησα στο τραπέζι χωρίς να το κρατάω για να έχει το μέγιστο σήμα. Και στις δύο μετρήσεις είχε φουλ σήμα Hsdpa. Έχουμε και λέμε : 1) με ενεργοποιημένο το fast dormancy Test Date: Οκτ 10, 2011 11:07:00 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,00 Mbps Upload: 3,20 Mbps Ping: 85 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91668772.png 2) με απενεργοποιημένο το fast dormancy : Test Date: Οκτ 10, 2011 11:11:02 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,64 Mbps Upload: 2,53 Mbps Ping: 87 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91669876.png Όπως βλέπετε δεν τίθεται θέμα ταχύτητας. Είναι σφαίρα και στις 2 περιπτώσεις. Αύριο θα σας πω αν δω διάφορα και στην αυτονομία μιας κάτι το χρησιμοποιώ πολύ το ίντερνετ μέσω 3g/hsdpa. Στο μάρκετ υπάρχει η εφαρμογή speedtest για όποιον θέλει να δοκιμάσει στην δική του συσκευή και με τον δικό του πάροχο. Εγώ έχω cosmote :-). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι, για να σας βγάλω από τις διάφορες σκέψεις και να σας φύγει το άγχος για το fast dormancy, έκανα speedtest με το fast dormancy on και μετά με off. και οι δύο μετρήσεις έγιναν στο σπίτι μου, και το κινητό το άφησα στο τραπέζι χωρίς να το κρατάω για να έχει το μέγιστο σήμα. Και στις δύο μετρήσεις είχε φουλ σήμα Hsdpa. Έχουμε και λέμε : 1) με ενεργοποιημένο το fast dormancy Test Date: Οκτ 10, 2011 11:07:00 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,00 Mbps Upload: 3,20 Mbps Ping: 85 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91668772.png 2) με απενεργοποιημένο το fast dormancy : Test Date: Οκτ 10, 2011 11:11:02 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,64 Mbps Upload: 2,53 Mbps Ping: 87 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91669876.png Όπως βλέπετε δεν τίθεται θέμα ταχύτητας. Είναι σφαίρα και στις 2 περιπτώσεις. Αύριο θα σας πω αν δω διάφορα και στην αυτονομία μιας κάτι το χρησιμοποιώ πολύ το ίντερνετ μέσω 3g/hsdpa. Στο μάρκετ υπάρχει η εφαρμογή speedtest για όποιον θέλει να δοκιμάσει στην δική του συσκευή και με τον δικό του πάροχο. Εγώ έχω cosmote :-). για αρχη πιστευω πρεπει να μαθεις αν υποστηριζει την τεχνολογια η κοσμοτε διοτι αν δεν την υποστηριζει ειτε ανοιχτο το εχεις ειτε κλειστο το ιδιο αποτελεσμα θα εχει! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι, για να σας βγάλω από τις διάφορες σκέψεις και να σας φύγει το άγχος για το fast dormancy, έκανα speedtest με το fast dormancy on και μετά με off. και οι δύο μετρήσεις έγιναν στο σπίτι μου, και το κινητό το άφησα στο τραπέζι χωρίς να το κρατάω για να έχει το μέγιστο σήμα. Και στις δύο μετρήσεις είχε φουλ σήμα Hsdpa. Έχουμε και λέμε : 1) με ενεργοποιημένο το fast dormancy Test Date: Οκτ 10, 2011 11:07:00 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,00 Mbps Upload: 3,20 Mbps Ping: 85 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91668772.png 2) με απενεργοποιημένο το fast dormancy : Test Date: Οκτ 10, 2011 11:11:02 ΜΜ Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 5,64 Mbps Upload: 2,53 Mbps Ping: 87 ms A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/android/91669876.png Όπως βλέπετε δεν τίθεται θέμα ταχύτητας. Είναι σφαίρα και στις 2 περιπτώσεις. Αύριο θα σας πω αν δω διάφορα και στην αυτονομία μιας κάτι το χρησιμοποιώ πολύ το ίντερνετ μέσω 3g/hsdpa. Στο μάρκετ υπάρχει η εφαρμογή speedtest για όποιον θέλει να δοκιμάσει στην δική του συσκευή και με τον δικό του πάροχο. Εγώ έχω cosmote :-). Κατατοπιστικότατος ο Αντώνης, όπως πάντα!! :D Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι... Mόλις έκανα κι εγώ το τεστ με wifi, 2 φορές με ενεργοποιημένο το fast dormancy και 2 φορές έχοντάς το απενεργοποιημένο. Kαι τις 4 φορές έβγαλε σχεδόν το ίδιο: -4900 download -900 upload -43ms (παρεπιπτόντως τι είναι αυτό; ) Cosmote ΑΝ έχει να κάνει...:p Απενεργοποιούμε λοιπόν και περιμένουμε να δούμε τη μπαταρία :) Edited October 10, 2011 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Mόλις έκανα κι εγώ το τεστ με wifi, 2 φορές με ενεργοποιημένο το fast dormancy και 2 φορές έχοντάς το απενεργοποιημένο. Kαι τις 4 φορές έβγαλε σχεδόν το ίδιο: -4900 download -900 upload -43ms (παρεπιπτόντως τι είναι αυτό; ) Cosmote ΑΝ έχει να κάνει...:p Απενεργοποιούμε λοιπόν και περιμένουμε να δούμε τη μπαταρία :) νομιζω οτι εχεις λαθος!!! το τεστ σου ειναι ακυρο! διαβασε παρακατω... Το Netwok Controlled Fast Dormancy – ή αλλιώς NCFD – επιτρέπει στην συσκευή να παραμένει σε μια ενδιάμεση κατάσταση η οποία της επιτρέπει να επανέρχεται άμεσα σε πλήρη λειτουργία για να συνδεθεί με το δίκτυο, αντί να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση αναμονής ή να είναι συνεχώς ενεργή. Στην πράξη λοιπόν, η συσκευή χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια,ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει λιγότερη ακτινοβολία. Χρησιμοποιώντας το NCFD, κερδίζουν τόσο οι πάροχοι, όσο και οι κάτοχοι των συσκευών, καθώς το δίκτυο παραμένει φορτωμένο μικρότερο χρονικό διάστημα – εξαιτίας της αποστολής σημάτων σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, σήματα που είναι απαραίτητα για την επικοινωνία δικτύου και συσκευής -, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και βελτιωμένη ποιότητα σήματος. απευθυνεται σε δικτυο παροχου και οχι wlan :) Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Mόλις έκανα κι εγώ το τεστ με wifi, 2 φορές με ενεργοποιημένο το fast dormancy και 2 φορές έχοντάς το απενεργοποιημένο. Kαι τις 4 φορές έβγαλε σχεδόν το ίδιο: -4900 download -900 upload -43ms (παρεπιπτόντως τι είναι αυτό; ) Cosmote ΑΝ έχει να κάνει...:p Απενεργοποιούμε λοιπόν και περιμένουμε να δούμε τη μπαταρία :) Φιλε δεν εχει σχεση το wifi...το fast dormancy εχει να κανει με το 3g h h+....οσοι το κανετε disable θα δειτε διαφορα στην αποδοση της μπαταριας..προς το καλυτερο εννοειτε... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 για αρχη πιστευω πρεπει να μαθεις αν υποστηριζει την τεχνολογια η κοσμοτε διοτι αν δεν την υποστηριζει ειτε ανοιχτο το εχεις ειτε κλειστο το ιδιο αποτελεσμα θα εχει! έχω την εντύπωση φίλε ότι δεν τίθεται θέμα υποστήριξης από τον εκάστοτε πάροχο. Το fast dormancy είναι μια νέα δυνατότητα/λειτουργία όπου : Όταν το έχεις ενεργοποιημένο, μόλις η μεταφορά δεδομένων έρθει σε idle, μετά από 7 δευτερόλεπτα από hsdpa γυρίζει αυτόματα σε 3g. Όταν το έχεις απενεργοποιημένο γυρίζει μετά από 30 δευτερόλεπτα. Κατατοπιστικότατος ο Αντώνης, όπως πάντα!! :D να' σαι καλά φίλε :). Mόλις έκανα κι εγώ το τεστ με wifi, 2 φορές με ενεργοποιημένο το fast dormancy και 2 φορές έχοντάς το απενεργοποιημένο. Kαι τις 4 φορές έβγαλε σχεδόν το ίδιο: -4900 download -900 upload -43ms (παρεπιπτόντως τι είναι αυτό; ) Cosmote ΑΝ έχει να κάνει...:p Απανεργοποιούμε λοιπόν και περιμένουμε να δούμε τη μπαταρία :) Με wifi φίλε ούτως ή άλλως δεν θα δεις καμιά διάφορα στα τεστ. Έχω εξηγήσει παραπάνω τον λόγο. Το 43ms σημαίνει 43 milliseconds και είναι το ping. Είναι ο χρόνος που κάνει ένα πακέτο ενός byte για να πάει από την συσκευή σου μέχρι τον πάροχο και να επιστρέψει πάλι σε σένα. Στην πράξη δείχνει ποσό καλή είναι η στιγμιαία ταχύτητα του δικτύου και αν υπάρχει υπερφόρτωση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 εγω παλι ρε παιδια εχω τα παρακατω αποτελεσματα με cosmote! το πρωτο ειναι μετρηση με wifi το δευτερο πριν απενεργοποιήσω το fast dormancy και τριτο μετα την απενεργοποίηση! οπως βλεπετε η διαφορα ειναι τεραστια προς το χειροτερο...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φιλε δεν εχει σχεση το wifi...το fast dormancy εχει να κανει με το 3g h h+....οσοι το κανετε disable θα δειτε διαφορα στην αποδοση της μπαταριας..προς το καλυτερο εννοειτε... Sent from my iphone 4 Αρα για εμένα που έχω μονίμως απενεργοποιημένο το 3G δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα κλείνοντας το, κατάλαβα καλά; Συγνώμη ρε παιδιά για τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις αλλα πέσατε σε σκράπα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 έχω την εντύπωση φίλε ότι δεν τίθεται θέμα υποστήριξης από τον εκάστοτε πάροχο. Το fast dormancy είναι μια νέα δυνατότητα/λειτουργία όπου : Όταν το έχεις ενεργοποιημένο, μόλις η μεταφορά δεδομένων έρθει σε idle, μετά από 7 δευτερόλεπτα από hsdpa γυρίζει αυτόματα σε 3g. Όταν το έχεις απενεργοποιημένο γυρίζει μετά από 30 δευτερόλεπτα. εγω διαβασα αυτο για αυτο και το ειπα.. : when Fast Dormancy it is not enabled in the network and is enabled on the phone it ironically works the other way around, and actually drains more battery than before. απο : http://www.ctrlplusz.com/2011/07/disable-fast-dormancy-improve-battery-life-on-the-galaxy-s-ii/ Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Με wifi φίλε ούτως ή άλλως δεν θα δεις καμιά διάφορα στα τεστ. Έχω εξηγήσει παραπάνω τον λόγο. Εγώ μπερδεύτηκα βλέποντας το speedtest στο τεστ σου, το μυαλό μου πήγε αυτομάτως σε μέτρηση με wifi.. ζητώ συγνώμη για την ανακατωσούρα που προκάλεσα..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts