Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς είναι μόνο update του kies και όχι του firmware του τηλεφώνου σου. Είναι ένα βήμα μπροστά όμως! :D

ναι, όντως.

αυτό πρόσεξα μετά και βγήκα για καφέ με νεύρα. :lol:

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι η Belkin Grip Vue F8M134CWC00 σε μαύρη.

googlare samsung galaxy sii echo problem να δεις τι παίζει..και κάνε αυτό που σου είπα με το πάνω μικρόφωνο για να δεις αν φταίει η θήκη ή αν είναι hardware το πρόβλημα σου.

Αν και ασχετο με το s2, θα ηθελα την γνωμη σας, εχω αγορασει προσφατα το galaxy mini για τον πατερα μου και ειπα να βαλω και ενα screen protector αλλα επειδη δεν κατσε καλα, το εβγαλα με την μια , αλλα προς εκπληξη μου ειδα οτι εχει αφησει κηλιδες/ σημαδια στην οθονη οι οποιες δεν βγαινουν, λες και εχει ποτησει μεσα/ εχει μεινει σαν σταμπα, καποια συμβουλη, πως βγαινουν αν βγαινουν? Ειναι δυνατον να χαλασα την οθονη αθελα μου?

googlare samsung galaxy sii echo problem να δεις τι παίζει..και κάνε αυτό που σου είπα με το πάνω μικρόφωνο για να δεις αν φταίει η θήκη ή αν είναι hardware το πρόβλημα σου.

εννοεις να μιλήσω στο τηλ ενώ κλείνω με το δάχτυλο το πάνω μικρόφωνο και να δω αν κάνει επιστροφή?

EDIT: Αν όμως κατά την διάρκεια της κλήσης, απενεργοποιήσω την μείωση θορύβου, δεν κάνει επιστροφή φωνής και στην Samsung που ρώτησα το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν ήταν αν εχω θήκη και είπα ναι και μου είπαν δοκιμάστε χωρίς άμα κάνει και δεν έκανε. Τώρα του έχω θήκη αυτήν εδώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-II-Mesh-Case/dp/B0050N42QU/ref=pd_bxgy_ce_img_c

Edited by FoT1s

Galaxy S II, Αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich μέσα στο μήνα [επίσημο Ελλάδα]

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich έχει ξεκινήσει σε κάποιες χώρες και αυτό το γνωρίζουμε εδώ και δύο μέρες. Σήμερα όμως μαθαίνουμε αυτό που ενδιαφέρει συγκεκριμένα εμάς που ζούμε Ελλάδα και μάλιστα από τα επίσημα χείλη της Samsung Electronics Hellas.

Σε δελτίο τύπου που μόλις λάβαμε, η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά,

«Η αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) θα είναι διαθέσιμη για το GALAXY S II στην Ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Μαρτίου.»

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

παιδες καλησπερα κ παλι θα ηθελα να υποβαλω μια ακομη ερωτηση αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με μια απαντηση

στο μενου του galaxy s2 αν παμε ρυθμισεις>τοποθεσια κ ασφαλεια,η "χρηση ασυρματων δικτυων" πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη ναι η οχι??εχει αμεση επιδραση αυτο το να μπαινω στο internet!!!

Ευχαριστω Παρα πολλη

παιδες καλησπερα κ παλι θα ηθελα να υποβαλω μια ακομη ερωτηση αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με μια απαντηση

στο μενου του galaxy s2 αν παμε ρυθμισεις>τοποθεσια κ ασφαλεια,η "χρηση ασυρματων δικτυων" πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη ναι η οχι??εχει αμεση επιδραση αυτο το να μπαινω στο internet!!!

Ευχαριστω Παρα πολλη

αυτή η επιλογή είναι για να μπορούν οι εφαρμογές (καιρού,FB Check in κλπ κλπ) να εντοπίζουν την τοποθεσία σου,

δεν έχει καμια επίδραση με το internet

Μία πληροφορία για το ICS.

Πλέον μπορεί κάποιος να σβήσει το google account χωρίς να γίνει reset το τηλέφωνο και να σβηστεί το περιεχόμενο (εφαρμογές, ρυθμίσεις, δεδομένα)

Galaxy S II, Αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich μέσα στο μήνα [επίσημο Ελλάδα]

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich έχει ξεκινήσει σε κάποιες χώρες και αυτό το γνωρίζουμε εδώ και δύο μέρες. Σήμερα όμως μαθαίνουμε αυτό που ενδιαφέρει συγκεκριμένα εμάς που ζούμε Ελλάδα και μάλιστα από τα επίσημα χείλη της Samsung Electronics Hellas.

Σε δελτίο τύπου που μόλις λάβαμε, η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά,

«Η αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) θα είναι διαθέσιμη για το GALAXY S II στην Ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Μαρτίου.»

Φιλολογική ερώτηση..γιατί πάντα είμαστε στους πιο καθυστερημένους που εξυπηρετούνται σε τέτοιες καταστάσεις; είναι δυνατόν η πολωνία να αναβαθμίστηκε πιο νωρίς από εμάς;

angeldust

Φιλολογική ερώτηση..γιατί πάντα είμαστε στους πιο καθυστερημένους που εξυπηρετούνται σε τέτοιες καταστάσεις; είναι δυνατόν η πολωνία να αναβαθμίστηκε πιο νωρίς από εμάς;

Δεν είναι ερώτηση για την Πολωνία. Είναι γεγονός. Πολωνία και Ουγγαρία πήραν ήδη την αναβάθμιση.

Φιλικά Γιώργος

Δεν είναι ερώτηση για την Πολωνία. Είναι γεγονός. Πολωνία και Ουγγαρία πήραν ήδη την αναβάθμιση.

Χωρις να γινω μοιρολατρικος ακομα σε αυτο την εχουν χε........η την ελλαδα

Samsung galaxy s21+

Χωρις να γινω μοιρολατρικος ακομα σε αυτο την εχουν χε........η την ελλαδα

Φανταστείτε, για να παίρνει η Ελλάδα ένα απλό update τελευταία, πόσο μπροστά είμαστε. :p

Από ένα update και ΜΟΝΟ καταλαβαίνεις πως αυτή η χώρα, δεν θα πάει βήμα μπροστά ακόμα και στα εύκολα.

Αγόρασα μια καινούρια sd κάρτα και την έβαλα στο κινητό. Όμως κάποιες εφαρμογές είχαν εγκατασταθεί στην παλιά εξωτερική κάρτα, οπότε με την καινούρια δεν μου δουλεύουν. Τι μπορώ να κάνω;
Smile...

Αγόρασα μια καινούρια sd κάρτα και την έβαλα στο κινητό. Όμως κάποιες εφαρμογές είχαν εγκατασταθεί στην παλιά εξωτερική κάρτα, οπότε με την καινούρια δεν μου δουλεύουν. Τι μπορώ να κάνω;

Copy paste

Ρε παίδες...μια ερώτηση....Τι πληθυσμό έχει η Πολωνία;;;;Άντε πες με Ουγγαρία είμαστε στα ίδια...Αλλά κάποιοι θα το πάρουν πρώτοι κάποιοι αργότερα....Δηλαδή το ότι οι Αμερικάνοι πήραν το note μετά από την Ελλάδα τι σημαίνει;;;;

Μετεφερε τις εφαρμογες που θες απο την παλια καρτα στο pc και μετα τα αντιγραφεις στη καινουργια

Αν υπαρχει και καποια αλλη λυση ας τη πουν τα παιδια

Samsung galaxy s21+

Copy paste

Δυστυχώς δεν δουλεύει αυτό, το έχω δοκιμάσει.

Μετεφερε τις εφαρμογες που θες απο την παλια καρτα στο pc και μετα τα αντιγραφεις στη καινουργια

Αν υπαρχει και καποια αλλη λυση ας τη πουν τα παιδια

Θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Edited by Gringo
Smile...

Μια ερώτηση.

Ξέρει μήπως κανείς γτ άμα βάλω θήκη που προστατεύει και το κάτω μέρος του κινητού, αυτός που με παίρνει τηλ ακούει την φωνή του επιστροφή?

Πλέον, το έχω το κινητό με θήκη που είναι ανοιχτή από πάνω και κάτω και δεν κάνει επιστροφή, άμα βάλω θήκη που το προστατεύει όλο γύρο-γύρο, θα έχω αυτό το πρόβλημα.

Λοιπον, εχεις προβλημα με το noise reduction . Κατα την διαρκεια της κλισησ το προβλημα λυνεται αν πατησεις το κατω πληκτρο touch αριστερα και απενεργοποιησεις την ενταση θορυβου . Αυτο θα πρεπει να το κανεις σε καθε κλιση . Αλλιως θα πρεπει η να το πας για σερβις , η να εγκαταστησεις μια custom ROM ( εγω εχω την Pulse ) η οποια θα το εχει απενεργοποιημενο μονιμα. Εγω σωθηκα με αυτο .

Λοιπον, εχεις προβλημα με το noise reduction . Κατα την διαρκεια της κλισησ το προβλημα λυνεται αν πατησεις το κατω πληκτρο touch αριστερα και απενεργοποιησεις την ενταση θορυβου . Αυτο θα πρεπει να το κανεις σε καθε κλιση . Αλλιως θα πρεπει η να το πας για σερβις , η να εγκαταστησεις μια custom ROM ( εγω εχω την Pulse ) η οποια θα το εχει απενεργοποιημενο μονιμα. Εγω σωθηκα με αυτο .

Γιατί να το πάω για service από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα το κινητό? Γιατί αλλιώς θα το έκανε και χωρίς την θήκη...πιστεύω και θα ήταν μόνιμο.

Όσο για custom ROM, δεν ενδιαφέρομαι.

Προς το παρόν, το έχω με την θήκη που πόσταρα παραπάνω και δεν κάνει επιστροφή φωνής κτλ.

Απλά, θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει.

Ίσως με το ICS, γίνει τίποτα.

μπορει να την εχει παρει η πολωνια αλλα η αγγλια γερμανια γαλλια ιταλια δεν την εχουν . γι αυτο μην μεμψιμοιρείτε για την ελλαδα με τα σχολια για αυτην . μεχρι τελος του μηνα θα την εχουμε Edited by sotirisf

Γιατί να το πάω για service από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα το κινητό? Γιατί αλλιώς θα το έκανε και χωρίς την θήκη...πιστεύω και θα ήταν μόνιμο.

Όσο για custom ROM, δεν ενδιαφέρομαι.

Προς το παρόν, το έχω με την θήκη που πόσταρα παραπάνω και δεν κάνει επιστροφή φωνής κτλ.

Απλά, θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει.

Ίσως με το ICS, γίνει τίποτα.

Όχι φίλε...το πρόβλημα είναι hardware. Η απενεργοποίηση του noise reduction δίνει λύση αλλά δεν διορθώνει το πρόβλημα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Όχι φίλε...το πρόβλημα είναι hardware. Η απενεργοποίηση του noise reduction δίνει λύση αλλά δεν διορθώνει το πρόβλημα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

και γιατί δεν κάνει το "πρόβλημα" αυτό και όταν είναι χωρίς θήκη αφού είναι hardware?

και η λύση πια είναι?

αυτό με το πάνω μικρόφωνο, το δοκίμασα, το έκλεισα με το δάχτυλο και δεν έκανε επιστροφή.

με κανένα φορμάτ του κινητού, ίσως ξεκολλούσε?

EDIT: Επισης, έχω προσεξει και κατι αλλο που δεν ξερω αμα ειναι προβλημα η οχι, αλλα μερικες φορες οταν μιλαω στο τηλ, εκτος του οτι τρίζει καπως και ειναι δυνατο το ηχειο και ακουγεται ο αλλος και ας μην το εχεις στο αυτι σου κοντα και σε ανεβασμενη ενταση, προσεξα πως μερικες φορες όταν μιλας με τον αλλο, κανει ενα πολυ διακριτητικο ηχο σαν "χουυυυυ" κάθε φράση που λεει ο αλλος και ακους συνεχεια και τον ηχο "τζι τζι" τις ραδιενεργειας καπως. Γενικα, αμα το συγκρινω με καποιο παλιο μου κινητο, ακουω χειροτερα τον αλλο ενω το παλιο μου ακουγεται τελεια ο αλλος. μηπως παιζει ρολο με στο ισχυς σηματος, ποσο πολυ ειναι το dBm και το αλλο που γραφει αρχ? Ρωταω, γτ μερικες φορες αμα ειμαι εξω που εχω φουλ σημα κτλ, εχω προσεξει (ισως ειναι και η ιδεα μου) ακουγεται καθαρα ο αλλος. εχει κανεις τετοιο παρομοιο προβλημα?

(ολο προβληματα διαβαζω παντως για το s2)

Edited by FoT1s

Την τελευταια βδομαδα παρατηρησα πως το κινητο μου εκλεισε 2 φορες μονο του. Το εχει κανει αυτο σε κανεναν?

Δες τις εγκαταστάσεις που έκανες την τελευταία εβδομάδα. Μου το έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι 2 φορές και έφταιγε κάποια εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι ποια.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)