Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου λύσει μια απορία:

Ήμουν με unbranded κινητό στη 2.3.4 και μόλις πέρασα με Odin τη 2.3.5 της Cosmote (I9100BOKK1_I9100COSKJ3_COS), διαδικασία την οποία έκανα για πρώτη φορά. Έκανα backup στα πάντα με το MyBackup Pro (αφού είχα δει σε διάφορα post εδώ μέσα οτί χάνεις applications, μηνύματα κλπ). Μόνο που μετά το update το κινητό ήταν απείραχτο κυριολεκτικά. Επαφές, μηνύματα, photo, video, applications κλπ, τα πάντα ήταν όπως και πριν, με τη διαφορά ότι πλέον έχω καινούργια rom. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο;

Για δεδομένα data, πολύ καλό είναι και το RadioOpt Traffic Monitor. To χρησιμοποιω αρκετό καιρό και είναι μπάμ στις μετρήσεις του!

Αυτή τη στιγμή μου δείχνει κατανάλωση 9.85ΜΒ, και απο την cosmote βλεπω οτι έχω καταναλώσει 9.94ΜΒ! :D

Η cosmote μετράει και το upload γιατί και αυτό χρεώνεται. Επίσης ότι και να δείχνει το πρόγραμμα αυτό πο. Λέει ο παροχος Θα πληρώσεις

angeldust

Η cosmote μετράει και το upload γιατί και αυτό χρεώνεται. Επίσης ότι και να δείχνει το πρόγραμμα αυτό πο. Λέει ο παροχος Θα πληρώσεις

Σε όλες τις εταιρείες μετράει και το upload νομίζω.

Πάντως το 3g watchdog μετράει κανονικά και το upload.

Nαι το ξέρω. Τα 9.85ΜΒ που μου λέει το πρόγραμμα είναι πάνω-κάτω. Και η cote λέει 9.94ΜΒ (πάνω-κάτω εννοείται). Έχει μια απόκλιση 0.09ΜΒ. Μια χαρά είναι...

Τώρα, το οτι πληρώνω αυτό που λέει ο πάροχος και όχι το πρόγραμμα, υποθέτω το λές για αστείο! Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει οτι θα πληρώσει ότι του λέει το εκάστοτε πρόγραμμα που θα βάλει στο κινητό του!! :p

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το ξερω οτι δεν εμφανιζεται το εικονιδιο παρα μονο οταν το χρησιμοποιησει καποια εφαρμογη. Γι'αυτο ανοιξα το google maps ενω ειχα ανοιχτο το data για να κατεβαζει το χαρτη. Δεν εγινε τιποτα απολυτως. Επισης search εκανα και στο forum αλλα και στο google αλλα δε βρηκα τιποτα και γι'αυτο ανοιξα καινουριο θεμα.
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Το ξερω οτι δεν εμφανιζεται το εικονιδιο παρα μονο οταν το χρησιμοποιησει καποια εφαρμογη. Γι'αυτο ανοιξα το google maps ενω ειχα ανοιχτο το data για να κατεβαζει το χαρτη. Δεν εγινε τιποτα απολυτως. Επισης search εκανα και στο forum αλλα και στο google αλλα δε βρηκα τιποτα και γι'αυτο ανοιξα καινουριο θεμα.

Αν με ανοιχτό το google maps και το gps , δε σου εμφανίζει το εικονίδιο, πριν το στείλεις στο service, δοκίμασε να περάσεις με Odin ξανά τον kernel της ρομ που έχεις.

Δεν ξαναδοκιμασα να κανω αυτη τη διαδικασια αν και διαβασα λιγο πως γινεται, που θα βρω τον κερνελ για να τον κατεβασω? επισης, θα χασω τιποτα απο αυτα πο?υ εχω στο κινητο (sms, αρχεια, εφαρμογες); Επισης αν περασω κερνελ θα χρειαστει να μηδενισω τον counter πριν το παω στο service η δεν επηρεαζεται;
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Δεν ξαναδοκιμασα να κανω αυτη τη διαδικασια αν και διαβασα λιγο πως γινεται, που θα βρω τον κερνελ για να τον κατεβασω? επισης, θα χασω τιποτα απο αυτα πο?υ εχω στο κινητο (sms, αρχεια, εφαρμογες); Επισης αν περασω κερνελ θα χρειαστει να μηδενισω τον counter πριν το παω στο service η δεν επηρεαζεται;

Η απάντηση είναι όχι και στα 2 :)

Είναι πάρα πολύ εύκολο να το κάνεις και θα τον βρείς εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

Το έκανα μόλις τώρα, δεν άλλαξε κάτι.. Μήπως να δοκιμάσω hard reset?

Καλημέρα. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου λύσει μια απορία:

Ήμουν με unbranded κινητό στη 2.3.4 και μόλις πέρασα με Odin τη 2.3.5 της Cosmote (I9100BOKK1_I9100COSKJ3_COS), διαδικασία την οποία έκανα για πρώτη φορά. Έκανα backup στα πάντα με το MyBackup Pro (αφού είχα δει σε διάφορα post εδώ μέσα οτί χάνεις applications, μηνύματα κλπ). Μόνο που μετά το update το κινητό ήταν απείραχτο κυριολεκτικά. Επαφές, μηνύματα, photo, video, applications κλπ, τα πάντα ήταν όπως και πριν, με τη διαφορά ότι πλέον έχω καινούργια rom. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο;

Προφανώς λάθος κατάλαβες, δεν χάνεται τίποτα. Όμως ίσως θα έπρεπε να κάνεις εσύ wipe και να «καθαρίσεις» το κινητό πριν και μετά την αναβάθμιση. Έχουν αναφερθεί προβλήματα χωρίς wipe.

Are you tapatalking to me?

Smile...

Μια ερώτηση και από εμενα.Ενώ συγχρονίζουν όλα στον λογαριασμό μου gmail με το τηλέφωνο, δεν συγχρονίζει το "πικασα".Έχει τύχει σε κάποιον αυτό?

Παιδιά θέλω να εκφράσω το παράπονό μου. Κινητό ενός μήνα με θήκη σιλικόνης έπεσε από το τραπεζάκι σαλονιού πάνω στο χαλί. Πώς είναι δυνατόν σε ένα κινητό 500 ευρώ να σπάει η οθόνη λές και είναι από κρούστα; Ειλικρινά όσο ενθουσιασμένος ήμουν με την αγορά τόσο απογοητευμένος είμαι τώρα με την εύκολη ζημιά. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τόσα χρόνια που είμαι χρήστης και είχα όλη τη γκάμα iphone, ποτέ δε μου έσπασε κανένα κινητό παρά τις πολλές πτώσεις και το γεγονός ότι η πρώτη τιμή ανταλλακτικού που ρώτησα είναι στα 240 ευρώ, ειλικρινά μου έρχεται να το βάλω στο δρόμο και να το πατήσω με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τι να κάνω...:(
Evolution is the solution... :D

Καμιά φορά είναι και το πως θα πέσει. Πιστεύω ότι ήσουν πολύ άτυχος

Δε φαντάζεσαι. Το γυαλί απέξω άθικτο και η οθόνη μέσα σμπαράλια.

Λοιπον, αφου εμαθα να φλασαρω roms κ εχασα κ την εγγυηση, περασα μια πραγματικά πολύ καλή rom! 4.0.3 με λιγα bugs και ειναι η πρωτη που βλεπω η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει σε καθημερινη βαση! Βαζω το link πιο κατω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1393569

οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε για τη δικη μου εμπειρια, πολυ ευχαριστως...

Καταρχάς κουράγιο δικές, έχεις δίκιο να είσαι νευριασμένος.

Αλλά μου κάνει εντύπωση, καθώς σε άλλους πέφτει και στον δρόμο ή γενικά σε σκληρές επιφάνειες και δεν έχει γρατζουνιές.

Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον..

Καταρχάς κουράγιο δικές, έχεις δίκιο να είσαι νευριασμένος.

Αλλά μου κάνει εντύπωση, καθώς σε άλλους πέφτει και στον δρόμο ή γενικά σε σκληρές επιφάνειες και δεν έχει γρατζουνιές.

Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον..

40 πόντους πτώση σε μάλλινο χαλί. 'Ενιωσα τον κάθε πόντο, καθώς να φανταστείς ότι θα το πληρώνω για τα επόμενα 3 χρόνια (δόσεις). Δεν προτίθεμαι φυσικά να το επισκευάσω σε αυτό το κόστος. Θα το στείλω στην αντιπροσωπεία και θα δώ...

Παιδιά θέλω να εκφράσω το παράπονό μου. Κινητό ενός μήνα με θήκη σιλικόνης έπεσε από το τραπεζάκι σαλονιού πάνω στο χαλί. Πώς είναι δυνατόν σε ένα κινητό 500 ευρώ να σπάει η οθόνη λές και είναι από κρούστα; Ειλικρινά όσο ενθουσιασμένος ήμουν με την αγορά τόσο απογοητευμένος είμαι τώρα με την εύκολη ζημιά. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τόσα χρόνια που είμαι χρήστης και είχα όλη τη γκάμα iphone, ποτέ δε μου έσπασε κανένα κινητό παρά τις πολλές πτώσεις και το γεγονός ότι η πρώτη τιμή ανταλλακτικού που ρώτησα είναι στα 240 ευρώ, ειλικρινά μου έρχεται να το βάλω στο δρόμο και να το πατήσω με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τι να κάνω...:(

πολυ γκαντεμια! και με θηκη και στο χαλι!

40 πόντους πτώση σε μάλλινο χαλί. 'Ενιωσα τον κάθε πόντο, καθώς να φανταστείς ότι θα το πληρώνω για τα επόμενα 3 χρόνια (δόσεις). Δεν προτίθεμαι φυσικά να το επισκευάσω σε αυτό το κόστος. Θα το στείλω στην αντιπροσωπεία και θα δώ...

Εμένα έπεσε από τους 20 πόντους σε χαλί και έσπασε. Πήγαινε στην αντιπροσωπία μήπως το φτιάξουν δωρεάν. Εγώ ήμουν τυχερός δεν πλήρωσα τίποτα. Είπαν εργοστάσιακο πρόβλημα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ε αμα δεν το φτιαξουν σαν εργοστασιακο προβλημα ebay και νεα φθηνη οθονη..ε?:)

αμα βαριεσαι,ενα τυπακι στο ινσομνια ποσταρει στις αγγελιες πως με λιγα λεφτα αντικαθιστα οθονες,

εμενα diamond2 με 35 ευρω αν θυμαμι μου χε αντικαταστησει..:happy:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Πτου πτου μακριά από εμάς .Κουράγιο φίλε,πάντως εισαι πολυ άτυχος .Του ξαδέλφου μου έφυγε από την τζέπι του ενώ ήμασταν στην μοτοσικλέτα τρίφτηκε 3 μετρα στο δρόμο και το μονο που έπαθε ήταν να καταστραφεί η θήκη του, το κινητο ουτε γραντζουνια

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

@pathfinderakias

εγω θα σου ελεγα να μην το αφησεις γιατι σιγουρα θα βρεις μια φθηνη λυση απο το ebay και το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο.. εμενα παντως την πρωτη βδομαδα που το ειχα μου επεσε απο το υψος του αυτιου μου την ωρα που μιλαγα στο πεζοδρομιο και δεν επαθε ουτε γρατζουνια και φοραγε αυτη τη θηκη που ειναι πιο πολυ για ομορφια παρα για προστασια και δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια.

SAMSUNG GALAXY S II

@pathfinderakias

εγω θα σου ελεγα να μην το αφησεις γιατι σιγουρα θα βρεις μια φθηνη λυση απο το ebay και το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο.. εμενα παντως την πρωτη βδομαδα που το ειχα μου επεσε απο το υψος του αυτιου μου την ωρα που μιλαγα στο πεζοδρομιο και δεν επαθε ουτε γρατζουνια και φοραγε αυτη τη θηκη που ειναι πιο πολυ για ομορφια παρα για προστασια και δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια.

Αυτή η θήκη είναι πανέμορφη και δεν δίνει όγκο και προστατεύει καλά

Αυτή η θήκη είναι πανέμορφη και δεν δίνει όγκο και προστατεύει καλά

καλα απο προστασια δεν μου εμπνεει μεγαλη εμπιστοσυνη γιατι ειδικα στην πανω και κατω μερια το κινητο ειναι τελειος εκτεθημενο....παντως για την εμφανιση θα συμφωνησω μαζι σου....

SAMSUNG GALAXY S II

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)