stabill Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Μετα απο 2 χρονια με τον Γαλαξια, αποφασισα να τον "απαρνηθω" και να μετακομισω σε... διπλανο thread, αυτο του HTC ONE... Ευτυχης κατοχος απο σημερα το πρωι, θα πρεπει να ξεχασω οσα ηξερα περι root, roms και λοιπων καταστασεων και να ανακαλυψω ξανα την Αμερικη!!! :lol: Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις συμβουλες τους και εννοειται οτι αν καποιος θελησει κατι και τυχαινει να το γνωριζω, ευχαριστως θα τον βοηθησω, ειτε με pm, ειτε μεσω των threads που θα εξακολουθησω να παρακολουθω... Σταυρος :!: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την μορφοποίηση κειμένου παρά μόνο σε περιπτώσεις οπού θέλεις να τονίσεις κάποιες λέξεις ή προτάσεις μέσα σε ένα μεγάλο κείμενο Edited December 5, 2013 by m7ixalis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Α ρε Σταυρή πας κι εσύ, μόνος θα μείνω να μιλάω στον εαυτό μου στο τέλος, ειδικά μετά την αγορά του nexus 7 v2 θα πάρει καιρός να σκεφτώ αλλαγή κινητού..:p Όπως και να'χει να το χαρείς το εργαλείο φιλαράκι, εμείς σ'ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην "κοινότητα" τόσο καιρό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μετα απο 2 χρονια με τον Γαλαξια, αποφασισα να τον "απαρνηθω" και να μετακομισω σε... διπλανο thread, αυτο του HTC ONE... Ευτυχης κατοχος απο σημερα το πρωι, θα πρεπει να ξεχασω οσα ηξερα περι root, roms και λοιπων καταστασεων και να ανακαλυψω ξανα την Αμερικη!!! :lol: Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις συμβουλες τους και εννοειται οτι αν καποιος θελησει κατι και τυχαινει να το γνωριζω, ευχαριστως θα τον βοηθησω, ειτε με pm, ειτε μεσω των threads που θα εξακολουθησω να παρακολουθω... Σταυρος Μεγειά Σταύρο! Καλοδούλευτο! :) :up: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Με γιές Σταύρο, πολύ ωραία συσκευή, κοίτα να τη χαρείς ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι εδώ και ένα περίπου μήνα με την ms1εντελώς στοκ και παρατηρώ στο cpu spy ότι στην συχνότητα 1000hz δεν πηγαίνει πότε ο επεξεργαστής, είναι λογικό; στις υπόλοιπες τα στατιστικά είναι μια χαρά. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι εδώ και ένα περίπου μήνα με την ms1εντελώς στοκ και παρατηρώ στο cpu spy ότι στην συχνότητα 1000hz δεν πηγαίνει πότε ο επεξεργαστής, είναι λογικό; στις υπόλοιπες τα στατιστικά είναι μια χαρά. έχεις ενεργοποιημένο μόνιμα το battery saver? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 έχεις ενεργοποιημένο μόνιμα το battery saver? Όχι φίλε μου ποτέ δεν το ενεργοποιώ. Και να το είχα ενεργοποιήσει λογικά δεν θα έδειχνε ποσοστό ούτε και στην μάξιμουμ συχνότητα των 1200mhz. Που να οφείλεται άραγε; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημέρα σε όλους , χρειάζομαι μια βοήθεια για ένα γαλαξία ενός φίλου . Η συσκευή είναι ''μαμά'' αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισε να κάνει κάποιες κουλές επανεκινήσεις προφανώς από κάποια εφαρμογή που δεν συνεργάζεται σωστά . Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορείς να καταλάβεις τι φταίει (αν κρατάει κάποιο log για παράδειγμα) ώστε να δούμε τι είναι αυτό που φταίει για να μπορέσει να διορθωθεί ή αν χρειάζεται να ξηλωθεί αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderbest Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπερα σας παιδια νεος στην ομαδα κ πρωην κατοχος του s2 το εδωσα στην γυναικα μου αλλα το θεμα ειναι οτι της επεσε χτε μεσα απο τα χερια της κ ραγισε η οθονη σε 2-3 μερη κ δεν αναβει καθολου R.I.P (χαχα συγνωμη) κ θα ηθελα να ρωτησω υπαρχουν ανταλακτικα απο ebay να παραγγειλω κ να το παω καπου εδω στην Θεσσαλονικη Εαν πραγματικα γνωριζει καποιος τι μπορει να χρειαστει ας με βοηθησει παρακαλω!!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Καλησπερα σας παιδια νεος στην ομαδα κ πρωην κατοχος του s2 το εδωσα στην γυναικα μου αλλα το θεμα ειναι οτι της επεσε χτε μεσα απο τα χερια της κ ραγισε η οθονη σε 2-3 μερη κ δεν αναβει καθολου R.I.P (χαχα συγνωμη) κ θα ηθελα να ρωτησω υπαρχουν ανταλακτικα απο ebay να παραγγειλω κ να το παω καπου εδω στην Θεσσαλονικη Εαν πραγματικα γνωριζει καποιος τι μπορει να χρειαστει ας με βοηθησει παρακαλω!!:cry::cry::cry: στο τερμα της δωδεκανησου απεναντι απο το λιμανι,στη γωνια ειναι το σερβις της σαμσουνγκ.περαστικα...(απο ebay τι θα παραγκειλεις,γνωριζεις αν ειναι μονο οθονη,η κατι αλλο?γι αυτο πηγαινε πρωτα στο σερβις) Edited December 16, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σαλαμινος 5 microtech λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Σαλαμινος 5 microtech λεγεται. σωστος..δεν θυμωμουν την οδο,γιαυτο και η παραστατικη περιγραφη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 160ευρω ειναι η αλλαγη της οθονης εκει που λενε τα παιδια.Για μενα δεν αξιζει ουτε ολο το τηλεφωνο πλεον τοσο για να την αλλαξεις.Καλυτερα κατι καινουριο. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 γεια σας και χαρα σας.σημερα μου δωθηκε ενα κινητο samsung s2 εκθεσιακο απο γνωστη εταιρια γιατι το δικο μου χαλασε..και εδω και καποιες ωρες που το επεξεργαζομαι..μολις συνδεθηκα στο νετ μεσω wifi για κανα 10 λεπτο το κινητο εγινε φουρνος.με ξενερωσε απιστευτα.ειναι φυσιολογικο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 γεια σας και χαρα σας.σημερα μου δωθηκε ενα κινητο samsung s2 εκθεσιακο απο γνωστη εταιρια γιατι το δικο μου χαλασε..και εδω και καποιες ωρες που το επεξεργαζομαι..μολις συνδεθηκα στο νετ μεσω wifi για κανα 10 λεπτο το κινητο εγινε φουρνος.με ξενερωσε απιστευτα.ειναι φυσιολογικο??? Καλημέρα, αν φοράει 4.03 - 4.04... ναι είναι συνηθισμένο feature για τον χειμώνα ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλημέρα, αν φοράει 4.03 - 4.04... ναι είναι συνηθισμένο feature για τον χειμώνα ;) Στην 4.0.4 όχι και τόσο, στην 4.0.3 παρουσιαζόταν τόσο πολύ το πρόβλημα με το wifi ανοικτό, έκανε και συχνές επανεκκινήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλημέρα σε όλους , χρειάζομαι μια βοήθεια για ένα γαλαξία ενός φίλου . Η συσκευή είναι ''μαμά'' αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισε να κάνει κάποιες κουλές επανεκινήσεις προφανώς από κάποια εφαρμογή που δεν συνεργάζεται σωστά . Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορείς να καταλάβεις τι φταίει (αν κρατάει κάποιο log για παράδειγμα) ώστε να δούμε τι είναι αυτό που φταίει για να μπορέσει να διορθωθεί ή αν χρειάζεται να ξηλωθεί αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα . Ευχαριστώ καμία βοήθεια παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 καμία βοήθεια παιδιά ? Log δεν νομίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσει ώστε να μπορέσει να ενημερωθεί για το τι μπορεί να φταίει, ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να αρχίσει να σβήνει μία μία τις εφαρμογές που εγκατέστησε τελευταία και να παρακολουθεί αντιδράσεις. Τελευταία λύση, το factory reset, wipe cache και εγκατάσταση όλων από την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Log δεν νομίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσει ώστε να μπορέσει να ενημερωθεί για το τι μπορεί να φταίει, ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι να αρχίσει να σβήνει μία μία τις εφαρμογές που εγκατέστησε τελευταία και να παρακολουθεί αντιδράσεις. Τελευταία λύση, το factory reset, wipe cache και εγκατάσταση όλων από την αρχή.. αυτή την απάντηση φοβόμουν . σε ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλημέρα, αν φοράει 4.03 - 4.04... ναι είναι συνηθισμένο feature για τον χειμώνα ;) 4.0.4 φοραει.και λεγα να το καβαντζωσω αλλα μου την εδωσε.ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 4.0.4 φοραει.και λεγα να το καβαντζωσω αλλα μου την εδωσε.ευχαριστω για την απαντηση :) Έχει ήδη γίνει επίσημο update στην 4.1.2 και δεν παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα πάντως, μόνο σε κάποιο βαρύ παιχνίδι τύπου real racing 3 θα τα δεις πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 4.0.4 φοραει.και λεγα να το καβαντζωσω αλλα μου την εδωσε.ευχαριστω για την απαντηση :) Αν του βάλεις custom θα το δεις να πετάει χωρίς καμμία παιδική ασθένεια... Ξανασκέψου το! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αν του βάλεις custom θα το δεις να πετάει χωρίς καμμία παιδική ασθένεια... Ξανασκέψου το! to κινητο το εχω δανεικο εως οτου φτιαχτει το αλλο μεσω της εγγυησης.εξυπηρετηση μου κανουν...βεβαια το αναβαθμισα στην 4.1.2 και νομιζω οτι ειναι καλυτερα.λετε να ζεσταθηκε επειδη εβαλα την μικρο σιμ μεσα με εναν ανταπτορα πλαστικο καβαντζωμενο απο το παλιο sony.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 λετε να ζεσταθηκε επειδη εβαλα την μικρο σιμ μεσα με εναν ανταπτορα πλαστικο καβαντζωμενο απο το παλιο sony.:worry: Μπα.. η ics (όλες οι 4.0.Χ δηλαδή) το παρουσίαζαν συχνά αυτό το φαινόμενο με την 4.0.3 να είναι η χειρότερη όλων. Καθαρά θέμα της ics υποθέτω πως ήταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν είδα υπερθέρμανση ποτέ με 4.0.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts