Federacion Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Από χτες το βραδυ έως και σήμερα το κινητό ανάβει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει η οθόνη ενώ ακούγεται ότι λειτουργεί κανονικά. recovery δεν μπαίνει με τίποτε, δεν έχει γίνει ρουτ, ενώ έχω βγάλει τη μπαταρία καμιά 20αριά φορές αλλά δεν έχει καμιά διαφορά. Μπορεί να δεχτεί κανονικά κλήσεις απλά δεν ανάβει η οθόνη.. Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό; Είναι εντός εγγύησης και λέω να το πάω. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. εντιτ> μόλις μπήκα recovery αλλά τι να κάνω; Edited November 12, 2013 by Federacion αλλαγή Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Από χτες το βραδυ έως και σήμερα το κινητό ανάβει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει η οθόνη ενώ ακούγεται ότι λειτουργεί κανονικά. recovery δεν μπαίνει με τίποτε, δεν έχει γίνει ρουτ, ενώ έχω βγάλει τη μπαταρία καμιά 20αριά φορές αλλά δεν έχει καμιά διαφορά. Μπορεί να δεχτεί κανονικά κλήσεις απλά δεν ανάβει η οθόνη.. Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό; Είναι εντός εγγύησης και λέω να το πάω. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. εντιτ> μόλις μπήκα recovery αλλά τι να κάνω; Κανε ενα full wipe data να δοκιμασεις την τυχη σου! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πήγε συνεργείο, ευτυχώς το καλύπτει η εγγύηση. πήρε αλλαγή οθόνης... Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα.. Εδω και καποιες μερες οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει ειδοποιηση οτι η μνημη ειναι σχεδον πληρης και οταν παταω πανω βλεπω οτι μονο 32ΜΒ ειναι ελευθερα απο τα 1,9GB! Μετα απο αυτο διέγραψα όλες τις εφαρμογές (δεν είχα και πολλες) αλλα το μηνυμα συνεχιζει να εμφανιζεται και ο ελευθερος χωρος αυξηθηκε ελαχιστα... Ειμαι στην 4.1.2 Ελβετικη. Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα.. Εδω και καποιες μερες οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει ειδοποιηση οτι η μνημη ειναι σχεδον πληρης και οταν παταω πανω βλεπω οτι μονο 32ΜΒ ειναι ελευθερα απο τα 1,9GB! Μετα απο αυτο διέγραψα όλες τις εφαρμογές (δεν είχα και πολλες) αλλα το μηνυμα συνεχιζει να εμφανιζεται και ο ελευθερος χωρος αυξηθηκε ελαχιστα... Ειμαι στην 4.1.2 Ελβετικη. Τι μπορει να συμβαινει? Σκαλωμα, κολλημα... bug... Το ειχα παθει κι εγω παλιοτερα. Η αληθεια ειναι οτι οταν απεγκατεστησα τις εφαρμογες κ συνεχισε να μου το λεει, μου την εδωσε κι εκανα ενα ολικο reset στη συσκευη μου. Αν δε βαριεσαι... κανε κι εσυ! Βεβαια ισως υπαρχει κι αλλος τροπος, μπακαλικος οπως πχ να το αγνοεις εαν δε σου δημιουργει καποιο θεμα στο να εγκαθιστας νεες εφαρμογες. :) Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν μπορω να εγκαταστησω καμια εφαρμογη επειδη δεν υπαρχει χωρος οπως μου λεει.. Μαλλον θα βαλω την Ελληνικη να δω τι λεει και αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια ερωτηση σχετικα με μπαταρια.Σας εχει τυχει απο το 70% να κανετε ενα restart κ να δειχνει πχ 20% μετα η μπαταρια?Ειναι ρουταρισμενο το κινητο κ πεταγμενες αρκετες εφαρμογες απο μεσα εννοειται χωρις προβλημα λειτουργιας.Μηπως αρχισε να σβηνει η μπαταρια? 2 χρονια πλεον εκλεισε το κινητο. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εμενα με την 4.0.3 καννα δυο φορες μετα απο καποιο τηλεφωνιμα μου το ειχε κανει να φτασει απο -50% εως πληρη μηδενισμο δεν του εδωσα σημασια γιατι σε λιγες μερες ερχοταν η αναβαθμιση, αλλα με την 4.1.2 που φοραω τωρα δεν το εχει κανει.κανε καννα reset μηπως και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εμενα με την 4.0.3 καννα δυο φορες μετα απο καποιο τηλεφωνιμα μου το ειχε κανει να φτασει απο -50% εως πληρη μηδενισμο δεν του εδωσα σημασια γιατι σε λιγες μερες ερχοταν η αναβαθμιση, αλλα με την 4.1.2 που φοραω τωρα δεν το εχει κανει.κανε καννα reset μηπως και στρωσει. Θα το δοκιμασω αν κ δεν το εχει ξανακανει οσες ρομ κ αν φορεσε.Εχει καμια βδομαδα που το παρουσιαζει χωρις να τρεχει καποια εφαρμογη στο παρασκηνιο κ χωρις να εχω εγκαταστησει κατι εξτρα.Θα φανει. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μια ερωτηση σχετικα με μπαταρια.Σας εχει τυχει απο το 70% να κανετε ενα restart κ να δειχνει πχ 20% μετα η μπαταρια?Ειναι ρουταρισμενο το κινητο κ πεταγμενες αρκετες εφαρμογες απο μεσα εννοειται χωρις προβλημα λειτουργιας.Μηπως αρχισε να σβηνει η μπαταρια? 2 χρονια πλεον εκλεισε το κινητο. Οσο ειχα official rom, το εκανε παντα, ή σχεδον παντα... Τους τελευταιους μηνες που φοραω custom (κυριως Cyanogen) δεν το εχω παρατηρησει, γενικα δεν κανω πολλες επανεκινησεις... Δεν θα ελεγα παντως με σιγουρια οτι τα εχει "φτυσει" η μπαταρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημέρα σε όλους μετά την αναβάθμιση του κινητού από την stock Nordic LSS σε MS1, κάθε φορά που μπαίνω στο internet με Wifi ανοίγει και τρέχει στο background και η εφαρμογή "μουσική google play". Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω ή ακόμη και να το καταργήσω? Καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο. Πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημέρα σε όλους μετά την αναβάθμιση του κινητού από την stock Nordic LSS σε MS1, κάθε φορά που μπαίνω στο internet με Wifi ανοίγει και τρέχει στο background και η εφαρμογή "μουσική google play". Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω ή ακόμη και να το καταργήσω? Καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο. Πρέπει να σας πω ότι δεν είμαι root. Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Μουσική Google Play > Απενεργοποίηση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Μουσική Google Play > Απενεργοποίηση. Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskord Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια κι απο μενα, ειμαι ενας ευτυχης κατοχος galaxy s2 και πριν λιγους μηνες s2 plus και οχι πολυ σχετικος. Θα ηθελα να σας μιλησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω, μετα την τελευταια ανβαθμιση που του εκανα στις 13/11/13, οπου αρχισε να κολλαει συχνα και οσες εφαρμογες πηγαινα να ανοιξω μου τις διεκοπτε και μου εδινε τις επιλογες ''αναφορα'' ή ''οκ''... τις απεγκατεστησα ολες ,νομιζω, και μετα τις επανεγκατεστησα και ολα καλα. Τωρα μου εχει μεινει να αντιμετωπισω το εξης, οταν μπαινω στην εκθεση φωτο, μου το μπλοκαρει και βγαζει το μηνυμα '' Μηχανη κειμενο σε ομιλια της google διακοπηκε'', μου το βγαζει σχεδον συνεχεια και με εχει τρελανει!! Και γενικως σκαλωνει περισσοτερο απο πριν, μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω?? Edited November 15, 2013 by tasoskord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπερα παιδια κι απο μενα, ειμαι ενας ευτυχης κατοχος galaxy s2 και πριν λιγους μηνες s2 plus και οχι πολυ σχετικος. Θα ηθελα να σας μιλησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω, μετα την τελευταια ανβαθμιση που του εκανα στις 13/11/13, οπου αρχισε να κολλαει συχνα και οσες εφαρμογες πηγαινα να ανοιξω μου τις διεκοπτε και μου εδινε τις επιλογες ''αναφορα'' ή ''οκ''... τις απεγκατεστησα ολες ,νομιζω, και μετα τις επανεγκατεστησα και ολα καλα. Τωρα μου εχει μεινει να αντιμετωπισω το εξης, οταν μπαινω στην εκθεση φωτο, μου το μπλοκαρει και βγαζει το μηνυμα '' Μηχανη κειμενο σε ομιλια της google διακοπηκε'', μου το βγαζει σχεδον συνεχεια και με εχει τρελανει!! Και γενικως σκαλωνει περισσοτερο απο πριν, μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω?? Ειναι φανερο οτι κατι "στραβωσε" με την αναβαθμηση. Οταν κανουμε αναβαθμηση λογισμικου, καλο θα ηταν να την κανουμε "καθαρη", δηλαδη κανοντας ολα τα απαραιτητα wipes και οχι "απο πανω". Οχι οτι αποκλειεται να δουλεψει, αλλα πολλες φορες παρουσιαζονται προβληματα... Στην περιπτωση την δικη σου, θα προτεινα να μπεις recovery (κρατας πατημενα ταυτοχρονα volume up, power button & κεντρικο μεχρι να σου εμφανιστει η κονσολα recovery) και να κανεις wipe data/factory reset. Αυτο θα επαναφερει την συσκευη στην εργοστασιακη της μορφη, με την καινουργια, αναβαθμησμενη rom που εχεις ηδη. Χωρις ομως εφαρμογες, αδεια σαν να την εβγαλες απο το κουτι! Εννοειται θα χασεις τα παντα, αλλα ετσι κι αλλιως οι επαφες & οι εφαρμογες "επιστρεφουν" απο την Google αν τσεκαρεις την αντιστοιχη επιλογη οταν ξαναbootαρει το κινητο μετα το factory reset... Βεβαια, για να επιστρεψουν οι επαφες, θα πρεπει να ειναι ορισμενες ως Επαφες Google... Nα σημειωσω εδω οτι ΔΕΝ επηρεαζεται ο internal χωρος αποθηκευσης απο το factory reset, ΟΥΤΕ η sd card (αν εχεις). Δεν χανεις τιποτα ομως να κρατησεις ενα backup στον υπολογιστη σου (photos, videos, mp3s) καλου-κακου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bran9 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 καλησπέρα,δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα posts και ίσως το έχετε αναφέρει,μετά και την τελευταία αναβάθμιση παραμένει το πρόβλημα στο κινητό να κλείνει μόνο του,υπάρχει λύση?τo κινητό είναι με κωδικό EUR,δεν έχω κάνει ποτέ root ή κάτι αντίστοιχο,είναι όλα στόκ,έχω μόνο το soundhound από εφαρμογές και ένα θέμα (του S4 από το μάρκετ),πάντα πρίν και μετά τις αναβαθμίσεις έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κλείνει και ζητάει το pin για να ξαναενεργοποιηθεί και το κάνει συχνά μετά από ένα μήνα χωρίς το θέμα από το μάρκετ,το κινητό δεν έχει ξανακλείσει έτυχε?πέτυχε?δεν ξέρω γιατί με την προηγούμενη έκδοση android μου το έκανε συνέχεια με στόκ θέμα και με μπέρδεψε (μπορεί βέβαια να έφταιγε άλλη εφαρμογή τότε που δεν την έχω τώρα) όπως και να έχει ευτυχώς σταμάτησε να το κάνει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 μετά από ένα μήνα χωρίς το θέμα από το μάρκετ,το κινητό δεν έχει ξανακλείσει έτυχε?πέτυχε?δεν ξέρω γιατί με την προηγούμενη έκδοση android μου το έκανε συνέχεια με στόκ θέμα και με μπέρδεψε (μπορεί βέβαια να έφταιγε άλλη εφαρμογή τότε που δεν την έχω τώρα) όπως και να έχει ευτυχώς σταμάτησε να το κάνει:) 5 λεπα μετά το ποστ σου, σου είχα πει να βγάλεις το θέμα. Το πρόβλημα με τις android εφαρμογές είναι το quality control. Δεν υπάρχει καν τέτοιο. Όποιος γουστάρει βάζει εφαρμογή στο play store, αρκεί να τηρεί κάποιους καθαρά τυπικούς κανόνες. Sto 99.99% των περιπτώσεων reboot, φταίει κάποια εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bran9 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 ναι το θυμάμαι,ειχα πεί θα το δοκιμάσω και άφησα να περάσει λίγος καιρός για να δώ αν θα το ξανακάνει είχα αγανακτήσει τόσους μήνες,κάθε 2-3 μέρες έκλεινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τελευταία έχει αρχίσει και μου πετάει συνέχεια μήνυμα οτι δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να κάνει update στις εφαρμογές. Πήρα και πέρασα τις περισσότερες στην SD κάρτα αλλά πάλι τα ίδια. :( Καμμιά ιδέα? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τελευταία έχει αρχίσει και μου πετάει συνέχεια μήνυμα οτι δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να κάνει update στις εφαρμογές. Πήρα και πέρασα τις περισσότερες στην SD κάρτα αλλά πάλι τα ίδια. :( Καμμιά ιδέα? Επειδή μου το κάνει και μέρα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ Swype+ Dragon), η μόνη λύση που έχω βρει είναι απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 παιδες εχουμε καμια καινουργια 4.3 η 4.4 custom δοκιμασμενη πολυ καλη ρομ για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Υπάρχει thread με βελτιώσεις του s2. Διάβασε εκεί, τα λέει όλα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 τελικα το τηλεφωνο μας ειναι υποστηριζει NFC ή το παλευω τσαμπα με την εφαρμογη trigger. υπαρχει καπου οδηγος για το howto..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 τελικα το τηλεφωνο μας ειναι υποστηριζει NFC ή το παλευω τσαμπα με την εφαρμογη trigger. υπαρχει καπου οδηγος για το howto..? To s2 plus υποστηρίζει nfc kκαι συγκεκριμένα I9105P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 τελικα το τηλεφωνο μας ειναι υποστηριζει NFC ή το παλευω τσαμπα με την εφαρμογη trigger. υπαρχει καπου οδηγος για το howto..? To i9100 που έχουν σχεδόν όλοι δεν έχει. How to, εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts