stefan_city Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Άρα το παντρευόμαστε το πρόβλημα, μέχρι να αλλάξουμε συσκευή.:p Εμένα, πάντως, μου το έκανε σε όλες, 4.0.3, 4.0.4, 4.1.2, cm και slimbean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Σιγά μη τους το πάει με cm :) Θα έπρεπε να βάλει πρώτα stock, που όπως είπε σε stock έτσι κι αλλιώς δε του το κάνει :) Κι αν το πάει με παλιά που το κάνει, θα του βάλουν jb και έληξε. Άρα ή μένει στη cm με αυτό ή πάει σε jb. Σωστα!!!!!!!!!!!!!!! Άρα το παντρευόμαστε το πρόβλημα, μέχρι να αλλάξουμε συσκευή.:p Εμένα, πάντως, μου το έκανε σε όλες, 4.0.3, 4.0.4, 4.1.2, cm και slimbean. Οπως προειπα, δεν αξιζει τον κοπο... Σιγα το προβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Άρα το παντρευόμαστε το πρόβλημα, μέχρι να αλλάξουμε συσκευή.:p Εμένα, πάντως, μου το έκανε σε όλες, 4.0.3, 4.0.4, 4.1.2, cm και slimbean. νομιζω στις οδηγιες που εχει στο κουτι αναφερει οτι κατα την φορτιση εαν χρεισημοποιουμε το τηλ. η οθονη μπορει να μην εχει σωστη ανταποκριση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Σταύρο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει τις οδηγίες, αλλά για να το λέει, δεν ανησυχώ. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 απλως ηθελα να ενημερωσω τιποτα παραπανω.http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36917&stc=1&d=1382802862 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) ρε παιδια θυμηστε μου λιγο την εφαρμογη που κοβω το eco απο το τηλεφωνο.ειχα παλαιοτερα προβλημα στην 4.0.3 και εχω και τωρα με την 4.1. παλι με ακουνε 2πλο.. εχει καποια επιλογη η 4.1 ή πρεπει να βαλω παλι την εφαρμογη(που δεν θυμαμαι πως την λενε..)? **** βρηκα την ρυθμιση(τηλεφωνο>ρυθμισεις κλησεων>επιπλεον ρυθμισεις>και ξετικαρα το μειωση θορυβου εκανα ενα τεστ και οντως εστρωσε.δεν ξερω εαν ετυχε στις δυο τεστ κλησεις που εκανα,οποτε εαν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω μου λετε.. Edited October 26, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια το weather widget έχει κολλήσει στην παλιά ώρα και δεν λέει να κάνει αλλαγή!Το βγαλα το ξαναβαλα τίποτα πάλι τα ίδια.Η ώρα στις ρυθμίσεις έχει αλλάξει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κάνε ενημέρωση καιρού και θα φτιάξει και η ώρα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κάνε ενημέρωση καιρού και θα φτιάξει και η ώρα Δεν ξέρω βλέπω ότι γενικότερα κολλάει το widget.Πχ τώρα παρατηρώ ότι και η ημερομηνία έχει κολλήσει στις 20 Οκτωβρίου.Έκανα και ένα restart αλλά πάλι τα ίδια.Η ώρα πάλι η παλιά.Προσπάθησα να κάνω και ενημέρωση του καιρού αλλά δεν έκανε.Πρόσθεσα και άλλη πόλη πάλι λάθος ώρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τότε εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το s2 μου εχω κατεβασει την εφαρμογη spotify (εφαρμογη για μουσικη) και ενω ακουω καποιο κομματι οταν ληξει το χρονικο οριο της οθονης και κλεισει σταματαει και η εφαρμογη ρυθμιση στην εφαρμογη δεν υπαρχει καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έκανε ένα update γύρω στα 53mb για "stability improvement" μέσω ΟΤΑ. Έχω 4.1.2 Nordic. Εσείς το πήρατε? Κανα δυο νέες εφαρμογές είδα κιόλας νομιζω. http://img.tapatalk.com/d/13/10/27/7egaqyvy.jpg Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν ξέρω βλέπω ότι γενικότερα κολλάει το widget.Πχ τώρα παρατηρώ ότι και η ημερομηνία έχει κολλήσει στις 20 Οκτωβρίου.Έκανα και ένα restart αλλά πάλι τα ίδια.Η ώρα πάλι η παλιά.Προσπάθησα να κάνω και ενημέρωση του καιρού αλλά δεν έκανε.Πρόσθεσα και άλλη πόλη πάλι λάθος ώρα.;) Δοκίμασε να κάνεις ανανέωση τώρα. Λογικά θα έχει φτιάξει. Τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε. Μάλλον έχει να κάνει με τους server της accuweather και το ότι βρίσκονται σε άλλο timezone Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έκανε ένα update γύρω στα 53mb για "stability improvement" μέσω ΟΤΑ. Έχω 4.1.2 Nordic. Εσείς το πήρατε? Κανα δυο νέες εφαρμογές είδα κιόλας νομιζω. http://img.tapatalk.com/d/13/10/27/7egaqyvy.jpg Ποια Nordic είχες πριν; Γιατί πιθανότατα άλλαξε στην τελευταία XWMS1 με το update αυτό..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ο φιλος με τη nordic απλα πηρε οτι πιο τελευταιο σε JB με PDA XWMS1 και modem XXMS4, οπως συνεβαινε παντα με το συγκεκριμενο firmware. Τα JB updates συνεχιζονται αλλωστε σποραδικα οπως φαινεται εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100 Τωρα οσον αφορα αντιστοιχα επίσημες ελληνικες rom, νομιζω θα αρκεστουμε στην LSW και παλι καλα δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Είμαι up-to-date δηλαδή λέτε ε? Ωραία! Πριν δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια είχα.. Να πω εδώ οτι βρίσκομαι εξωτερικό (Πολωνία) γι'αυτό ίσως πήρα τη συγκεκριμένη αναβάθμιση τώρα.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πιο up to date δε γινεται! Για αυτο "φταιει" η rom σου :) και οσοι την εχουν στα κινητα τους, εχουν συνηθως οτι πιο προσφατο σε αναβαθμισεις ειτε βρισκονται στην Πολωνια ειτε οπουδηποτε αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ωραία πράγματα! Στην αρχή αγχώθηκα λίγο γιατί δεν έβλεπε τις εφαρμογές στην SD κάρτα, αλλά μετά από 1-2 λεπτά όλα καλά και το κινητό δουλεύει άψογα :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_nemesis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παρουσιαστηκε κ σε μενα κατι αναλογο σημερα στο κινητο.Τελειως ξαφνικα μου διαγραφηκαν μουσικη και φωτογραφιες που ειχα στην εξωτερικη καρτα (16Gb HC).Δοκιμασα το photorecoverypro αλλα δεν μου αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο.Τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dem88 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ PC ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Μαλλον τα φτυσε ο φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dem88 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ S3 KAI TO NOTE3 KAI ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :!:Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 29, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ S3 KAI TO NOTE3 KAI ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :!:Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Μηπως τυχαινει ο συγκεκριμενος φορτιστης και το συγκεκριμενο βυσματακι (και τη συγκεκριμενη συσκευη, galaxy s2 ΣΟΥ) να μην εφαπτονται καλα, να μην κανουν καλη επαφη δηλαδη? Το ειχα παθει κι εγω... και το μονο που εκανα ειναι να του ανοιξω λιγο τα 2 ποδαρακια σαν ακιδες που εχει το βυσματακι του φορτιστη για να κουμπωνει καλυτερα στη θυρα του κινητου και τωρα ειναι οκ. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepper Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα, πριν καμια βδομάδα το τηλέφωνο άρχισε να κάνει τα γνωστά τσίρκα με το driving mode (άνοιγε μόνο του το voice command παρότι killαρα τις διεργασίες και το talkback) και ενώ ήταν συνδεδεμένο στο φορτιστή σταμάταγε ξαφνικά τη φόρτιση (με το που κουναγα το βυσμα ξαναεπιανε). Χτες ομως εσβησε και δεν φορτιζε (το αφησα καμια ώρα και έκαιγε), σε καποια φαση ανοιξε πέταξε "παρακαλώ συνδέστε τον φορτιστή σας" και ξανάκλεισε. Σχετίζονται τα 2 προβληματα (πιο πριν δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τα βυσματα); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Χμμ. Αυτό δεν το ήξερα. Όταν η εσωτερική μου μνήμη έφτασε στα 200mb και κάτι υπόλοιπο, δεν μου αφήνει να εγκαταστήσω εφαρμογές! Πίστευα ότι ποτέ δεν θα έχω πρόβλημα μνήμης αλλά λίγο ο διαχωρισμός μνήμης που κάνει το κινητό, λίγο τα τελευταία παιχνίδια που πέρασα, βγήκε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts