stabill Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Camera firmware (που δεν κάνει βέβαια τη δουλειά που θέλω) όπως το "OMEF01" πως το βάζουν... Η εφαρμογή GALAXYS2 FIRMWARE CAMERA UPDATE δεν δουλεύει σε μένα.... κλείνει συνέχεια.... Υπαρχει τροπος να αλλαξει το firmware της καμερας? Με ενδιαφερει γιατι οπως εχω γραψει και παλιοτερα, μετα απο μια αλλαγη πλακετας που εκανα στην συσκευη μου, η καμερα δεν ειναι οπως ηταν... Εχει πεσει η ποιοτητα της κυριως σε κλειστους χωρους... Καποιος φιλος εδω στο φορουμ, μου ειπε οτι κατι εχει αλλαξει η Samsung στην καμερα... Ελεγξα το firmware μου με τον κωδικο *#34971539# και εχω το "προβληματικο" Camera Firmware (SCEF02), που λογικα πριν την αλλαγη της πλακετας ΔΕΝ το ειχα... Οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο για ολα αυτα και κυριως αν αλλαζουν, θα εκτιμησω την απαντηση του... Edited May 19, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει τροπος να αλλαξει το firmware της καμερας? Τα έχω δοκιμάσει όλα.. μόνο το OMEF01 και αυτό έρχεται με τα προβλήματα που προείπα. Η μόνη λύση δυστυχώς είναι ζαλάδα στο service μήπως και σου αλλάξουν το module.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τα έχω δοκιμάσει όλα.. μόνο το OMEF01 και αυτό έρχεται με τα προβλήματα που προείπα. Η μόνη λύση δυστυχώς είναι ζαλάδα στο service μήπως και σου αλλάξουν το module.. Μπαααα, δεν το τολμαω... "Τραυματικη" εμπειρια... Πρωτα απ'ολα δεν μιλας με τεχνικους, αλλα με τηλεφωνητρια... Αντε τωρα να της εξηγησεις το προβλημα... Και δευτερον, ποιος σου εγγυαται οτι ΑΝ τελικα τους το δωσεις θα σου βαλουν το "καλο"? Απλα την πατησα... :mad::mad::mad::mad: Thanks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια αυτο το Google Music Play πως θα γινει να σταματησει καθε τρεις κ λιγο να τρεχει στο παρασκηνιο?Μονιμως το κλεινω κ μετα απο λιγη ωρα στην διαχειριση εφαρμογων δειχνει να τρεχει παλι.Δεν το χρησιμοποιω κιολας. Ειμαι σε nordic 4.1.2. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια αυτο το Google Music Play πως θα γινει να σταματησει καθε τρεις κ λιγο να τρεχει στο παρασκηνιο?Μονιμως το κλεινω κ μετα απο λιγη ωρα στην διαχειριση εφαρμογων δειχνει να τρεχει παλι.Δεν το χρησιμοποιω κιολας. Ειμαι σε nordic 4.1.2. σύμφωνα με το betterbatterystats το g+ και το gmaps μου "ξύπναγαν" την συσκευή, αυτό που έκανα εγώ ήταν uninstal αυτών των εφαρμογών με το titanium, instal από το Play κανονικά γιατί τις θέλω και μετά τις έκανα pause με το greenify. αν έχεις κάνει root δοκίμασέ το για το play music Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 σύμφωνα με το betterbatterystats το g+ και το gmaps μου "ξύπναγαν" την συσκευή, αυτό που έκανα εγώ ήταν uninstal αυτών των εφαρμογών με το titanium, instal από το Play κανονικά γιατί τις θέλω και μετά τις έκανα pause με το greenify. αν έχεις κάνει root δοκίμασέ το για το play music Το ιδιο εχω κανει και με τους χαρτες εγω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια αυτο το Google Music Play πως θα γινει να σταματησει καθε τρεις κ λιγο να τρεχει στο παρασκηνιο?Μονιμως το κλεινω κ μετα απο λιγη ωρα στην διαχειριση εφαρμογων δειχνει να τρεχει παλι.Δεν το χρησιμοποιω κιολας. Ειμαι σε nordic 4.1.2. Αυτό έγινε με τη τελευταία ενημέρωση και είναι συνέχεια ανοιχτό Google Music Play και εκτός του ότι είναι ανοιχτό μου κολλάει και τη συσκευή μου SII. Εγώ έκανα απεγκατάσταση της ενημέρωσης και όλα καλά τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Και εμενα η συσκευη μου το τελευταιο διαστημα κολλαει συχνα πυκνα με την lss λετε να φταιει το g.music γιαυτο..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Και εμενα η συσκευη μου το τελευταιο διαστημα κολλαει συχνα πυκνα με την lss λετε να φταιει το g.music γιαυτο..;:rolleyes: η αναβάθμιση του google music έγινε την προηγούμενη εβδομάδα αν τα κολλήματα σου άρχισαν τότε είναι το πιο πιθανό, εγώ αφού έκανα απεγκατάσταση της ενημέρωσης βρήκα πάλι την υγειά μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 μόλις φλάσαρα τον dorinmax V8.19, μου ζήτησε Update στο busybox, θα τον αφήσω να λειτουργήσει στο default όλα για μερικές μέρες να δω πως θα πάει. οι ρυθμίσεις για cpu freq, ένταση, dual boot, OC κλπ γίνονται (και) από android !!! ευχαριστώ για την βοήθεια σοφέ:up: περιμένω με ενδιαφέρον :food: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 μόλις φλάσαρα τον dorinmax V8.19, μου ζήτησε Update στο busybox, θα τον αφήσω να λειτουργήσει στο default όλα για μερικές μέρες να δω πως θα πάει. οι ρυθμίσεις για cpu freq, ένταση, dual boot, OC κλπ γίνονται (και) από android !!! ευχαριστώ για την βοήθεια σοφέ:up: περιμένω με ενδιαφέρον :food: Βγήκε η v8.20/9.20 ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Υπάρχει τρόπος να βάλω στη lockscreen με το pattern ειδοποιήσεις; Το staus bar τις έχει κανονικά, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο εμφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) καλησπέρα, σημερα το απόγευμα έβαλα τον kernel dorinmax, και ξαφνικά όταν τρέχω έναν file explorer δεν βλέπω τον χώρο αποθήκευσης της Micro SD, βλέπω δλδ ένα εξωτερικό φλασάκι αν έχω το έχω συνδέσει, βλέπω την external SD, όμως δεν βλέπω την Micro SD, τι κάνω τώρα???? edit - λύση ο lidroid τα έχασε, άλλαξα file explorer Edited May 20, 2013 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά τα screen shoot που αποθηκεύονται;; Δεν μπορώ να τα βρω! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά τα screen shoot που αποθηκεύονται;; Δεν μπορώ να τα βρω! Σε ποια rom βρισκεσαι; Στην 4.1.2 που εχω βλεπω οτι πανε στην εσωτερικη μνημη στον φακελο Pictures - Screenshots.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σε ποια rom βρισκεσαι; Στην 4.1.2 που εχω βλεπω οτι πανε στην εσωτερικη μνημη στον φακελο Pictures - Screenshots.:) Σε ευχαριστώ! Το βρήκα τελικά και ήταν όντως στο Screenshots (δεν το έβλεπα ο τυφλός....:O). Έχω...........ακόμη την 2.3.4 μια που είμαι ευχαριστημένος!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Ρε παιδια γιατι ο native internet browser δεν μπορει να αποθηκευσει μερικους κωδικους σελιδων π.χ. αυτης εδω. Επισης γιατι με το που ανοιγω το κινητο μου ανοιγει η εφαρμογη "μουσικη google play" τουλαχιστον οταν παω στις ενεργες εφαρμογες μου δειχνει να ειναι ανοιχτη η συγκεκρημενη εφαρμογη. Edited May 21, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ρε παιδια γιατι ο native internet browser δεν μπορει να αποθηκευσει μερικους κωδικους σελιδων π.χ. αυτης εδω. Επισης γιατι με το που ανοιγω το κινητο μου ανοιγει η εφαρμογη "μουσικη google play" τουλαχιστον οταν παω στις ενεργες εφαρμογες μου δειχνει να ειναι ανοιχτη η συγκεκρημενη εφαρμογη. fits... post 13719 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4712529#post4712529 Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σήμερα έπεσε και μου έσπασε η οθόνη του κινητού,ξέρει κάποιος που μπορώ να το φτιάξω οικονομικά γιατί απο 9volto και ifixit μου ζητάνε 140€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σήμερα έπεσε και μου έσπασε η οθόνη του κινητού,ξέρει κάποιος που μπορώ να το φτιάξω οικονομικά γιατί απο 9volto και ifixit μου ζητάνε 140€. Η Smartec πόσο θέλει; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 fits... post 13719 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4712529#post4712529 Φιλε το εκανα απλα απεγκατασταση με το es explorer και δεν το ξανα-ετρεξε. Ειναι φυσιολογικο παντως να το τρεχει καθε φορα που ξεκιναει το κινητο ακομα και αν δεν επιλεξεις εσυ να το τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Φιλε το εκανα απλα απεγκατασταση με το es explorer και δεν το ξανα-ετρεξε. Ειναι φυσιολογικο παντως να το τρεχει καθε φορα που ξεκιναει το κινητο ακομα και αν δεν επιλεξεις εσυ να το τρεχει? ναι, όπως και το TW, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές της google Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σήμερα έπεσε και μου έσπασε η οθόνη του κινητού,ξέρει κάποιος που μπορώ να το φτιάξω οικονομικά γιατί απο 9volto και ifixit μου ζητάνε 140€. Η Smartec πόσο θέλει; Αυτή μάλλον είναι πιο ακριβή, γύρω στα 180 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Αυτή μάλλον είναι πιο ακριβή, γύρω στα 180 ευρώ. 161 στη Θεσσαλονίκη και 150 στο γερμανό νομίζω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ναι, όπως και το TW, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές της google Κατι τετοιο δεν το ειχα ομως με την 4.0.3. Δεν ετρεχε καποια εφαρμογη με το που ανοιγες το κινητο αν δεν την επελεγες εσυ ο ιδιος. Γιατι στην 4.1.2 το εχουν κανει και τρεχει αυτην την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts